2 Οκτ 2010

Στο... σπίτι της με Αστέρα η Κέρκυρα;

ao_kerkyra_nb-2___simaΒρέθηκε λύση στην Κέρκυρα για το θέμα του γηπέδου, όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα της η εφημερίδα "Εξέδρα".
Αναλυτικά αναφέρει ότι :"Στις 31 Οκτωβρίου το ΕΑΚ θα φορέσει τα καλά του και θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο μεγαλομέτοχος των Φαιάκων Γιώργος Λιμπάντσης συναντήθηκε χθες (1/10) με τον γγΑ  Παναγιώτη Μπιτσαξή, τα έβαλαν κάτω και συμφώνησαν σε όλα.
Η αναμέτρηση με τους Αρκάδες θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της ομάδας. Ανάμεσα στις δύο πλευρές δόθηκαν εγγυήσεις και διαβεβαιώσεις, με τον ΟΠΑΠ βρέθηκε κοινό οικονομικό καθεστώς και ως εκ τούτου όλα τα απαραίτητα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι εκείνη την ημέρα".

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ U-20: Ισόπαλος (2-2) ο ΑΟΚ με Ηρακλή

ον πρώτο του πόντο στο Πρωτάθλημα Νέων Under 20 της Σούπερ Λιγκ κατέκτησε ο ΑΟ Κέρκυρα. Το συγκρότημα του Γιάννη Χονδρογιάννη αναδείχθηκε ισόπαλο με σκορ 2-2 με αντίπαλο τον Ηρακλή, στον αγώνα που έγινε σήμερα Σάββατο το πρωί στο Δημοτικό γήπεδο Καστελλάνων Μέσης, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.

  

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, με τους Κερκυραίους να είναι πολύ ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και προηγήθηκαν στο σκορ, όμως στην επανάληψη οι «Φαίακες» κατέβασαν... ταχύτητα, με συνέπεια οι Θεσσαλονικείς να ανεβάσουν την απόδοσή τους και να «γυρίσουν» το ματς.

  

Θα πρέπει πάντως να επισημάνουμε την ανεκδιήγητη διαιτησία του Κατσικογιάννη, εις βάρος του ΑΟΚ. Ο ρέφερι από τα Γιάννενα αδίκησε την κερκυραϊκή ομάδα σε ορισμένα κρίσιμα σημεία, όπως στο 61ο λεπτό, όπου δεν έδωσε καταφανέστατο πέναλτι σε χέρι παίκτη του Ηρακλή και στην αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με το οποίο πέτυχαν το δεύτερο τέρμα τους. Επίσης, ο διαιτητής φόρτωσε με κάρτες τους «κυανέρυθρους».

  

Όσον αφορά τα γκολ του αγώνα, επιτεύχθηκαν από δύο παίκτες. Στο 21 ο ΑΟΚ απέκτησε το προβάδισμα με σουτ του Γιώργου Βλάχου έξω από την περιοχή και το πρώτο 45λεπτο έληξε 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο «Γηραιός» ανέτρεψε το σκορ, χάρη σε δύο τέρματα από τον Τσίτα, στο 52' και στο 62' (το δεύτερο ήταν με εκτέλεση πέναλτι». Η ομάδα του νησιού μας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 83' με εύστοχο πέναλτι του Βλάχου.

  

Για τη διαιτησία του Κατσικογιάννη τα είπαμε. Ήταν πολύ κακή, πράγμα απαράδεκτο για αγώνα μεταξύ νεαρών ποδοσφαιριστών. Είχε για βοηθούς τον Πασχάλη και τη Ράπτη. Άπαντες ήταν απ-ό την ΕΠΣ Ηπείρου.
Αποβλήθηκε ο Θόιτας της φιλοξενούμενης ομάδας στο 89' με 2η κάρτα. Την κίτρινη αντίκρισαν, από τον ΑΟΚ οι Πατηνιώτης, Πολύζος, Μάμαλος, Αρμένης, Λαμπρόπουλος, Θ. Κουλούρης, Ευθυμίου και από τον Ηρακλή οι Νατσιόπουλος, Ευσταθίου.

  

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Νέοι ΑΟ Κέρκυρα: Ευθυμίου, Καψής, Αρμένης, Πολύζος, Μεσημέρης (70' Λαμπρόπουλος), Νάος (90' Γεωργακόπουλος), Πατηνιώτης, Κουρής, Μάμαλος, Ανυφαντής (78' Θ. Κουλούρης), Βλάχος
Νέοι Ηρακλή: Γκουτσελάς, Θόιτας, Ποζίδης, Κοτσιάς, Παπαστεργιανός, Πετανίδης (89' Μιχαηλίδης), Ευσταθίου, Στάμου (64' Ζαγναφέρης), Τσίτας, Καρανδρέας (58' Θάγιος), Νατσιόπουλος.

  

Χρήστος Γραμμένος

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ..... ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ !!!!


Τι παιχνίδια αλήθεια μπορεί να παίξει η... μοίρα !!!! Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων κυπέλλου Ελλάδος αυτή την εβδομάδα, ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ θα αντιμετωπίσει για την επόμενη φάση του θεσμού την ΒΕΡΟΙΑ της οποίας Α' Αντιπρόεδρος είναι ο μέχρι πριν λίγους μήνες μεγαλομέτοχος για σειρά ετών στον ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ και κερκυραίος, κ. ΣΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ !!!
Να θυμίσουμε ακόμα ότι η καταγωγή του σημερινού μεγαλομετόχου και προέδρου του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΜΠΑΝΤΣΗ είναι από τη.... ΒΕΡΟΙΑ !!!!!!
Θα είναι λοιπόν ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες και ασφαλώς πολλές αναμνήσεις απ' όλες τις πλευρές...
Αναλυτικά τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες των αγώνων

      VS      

26 ΟκτωβρίουΑναγέννηση Γιαννιτσών – Ατρόμητος
ΟΦΗ – Ολυμπιακός Βόλου
Εθνικός Αστέρας – Ξάνθη
Πιερικός – Αστέρας Τρίπολης
Εθνικός – Λάρισα
27 Οκτωβρίου
ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης
Παναιτωλικός – Ηρακλής
Παναχαϊκή – Καβάλα
Διαγόρας – Πανιώνιος
Αετός Σκύδρας – Πανσερραϊκός
Ηλιούπολη – Ολυμπιακός
Κοζάνη – ΠΑΟ
Τρίκαλα – Άρης
28 Οκτωβρίου
Εορδαϊκός – ΠΑΟΚ
Πανθρακικός – ΑΕΚ
Βέροια – ΑΟ Κέρκυρα

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: Η αποστολή της ομάδας για την Πάτρα

aokΣτην Πάτρα βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή το απόγευμα η αποστολή του ΑΟ Κέρκυρα, ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή, που θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (ώρα έναρξης 16:00).
Ο προπονητής Μπάμπης Τεννές πήρε μαζί του 18 ποδοσφαιριστές. Έμειναν εκτός τόσο οι τραυματίες Παρασκευαϊδης, Ηλ. Ιωάννου, Λαμπρόπουλος και Μίχος, όσο και οι Περνία και Μάρκοβιτς, των οποίων το δελτίο δεν έχει ακόμη εκδοθεί. Αποκλείστηκαν επίσης και οι Σιαράβας, Μάμαλος, Βλάχος και Ψωμιάδης.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, στη 18άδα μπήκε ο νεαρός Βιόπουλος για να καλύψει το κενό του Ηλ, Ιωάννου.
Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Λουκάς Αποστολίδης
Τάσος Βενέτης
Χρήστος Καλαντζής
Δημήτρης Ιωάννου
Ιεροκλής Στολτίδης
Φλάβιο Ζοζέ Ντε Καρβάλιο "Φλαβίνιο"
Θανάσης Τσίγκας
Δημήτρης Γιάντσης
Γιαν Χαμπλ
Γκουστάβο Νακαράτο
Δημήτρης Κοντοδήμος
Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς
Ντένις Επστάιν
Διονύσης Μακρυδημήτρης
Γιώργος Μακρής
Πέτρος Βιόπουλος
Θανάσης Δεινόπαπας

Ντέρμπι Ολύμπου – Πρέβεζας

olymposΤο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον 5ο Όμιλο της Δ' Εθνικής φέρνει τον Όλυμπο Κέρκυρας αντιμέτωπο με μια πολύ δυνατή κι έμπειρη ομάδα, τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Παρότι βρισκόμαστε ακόμη στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος, εντούτοις δεν θα ήταν υπερβολή αν αποδίδαμε στο παιχνίδι τον χαρακτηρισμό του «ντέρμπι κορυφής», δεδομένου ότι και οι δύο σύλλογοι έχουν μέχρι τώρα μόνον επιτυχίες (2 στα 2) και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Οι Ολύμπιοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να φτάσουν στην κατάκτηση του «τρίποντου». Στην πολύ δύσκολη αυτή προσπάθειά τους ευελπιστούν πως θα έχουν τη συμπαράσταση του κερκυραϊκού φίλαθλου κοινού.


Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα, ο προπονητής Γιάννης Γκαμπέτας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σπύρο Γραμμένο, που έχει εγχειριστεί στον μηνίσκο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τάσου Παππά, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Από εκεί και πέρα, θα απουσιάσει ο Γιώργος Στογιάννος, ο οποίος απέχει για προσωπικούς λόγους.
Ο αγώνας μεταξύ Ολύμπου Κέρκυρας - ΠΑΣ Πρέβεζα θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή, στο γήπεδο της Καλλιθέας Καναλίων, με ώρα έναρξης τις 16:00. Διαιτητής θα είναι ο Κώστας Τσέτσιλας, ο οποίος θα έχει για βοηθούς τους Ευθύμη Στεργιόπουλο και Χρήστο Κωστάντη, άπαντες από την ΕΠΣ Γρεβενών.
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον 5ο Όμιλο έχει ως ακολούθως:
(Κυριακή 3 Οκτωβρίου, 16:00):
Όλυμπος Κέρκυρας - ΠΑΣ Πρέβεζα
Θύελλα Ελεούσας - Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας
ΑΕ Μεσολογγίου - Θρίαμβος Λούρου
Αστέρας Ρόκκας Άρτας - Τηλυκράτης Λευκάδας
Απόλλων Πάργας - Όμηρος Νεοχωρίου
Σούλι Παραμυθιάς - Άρης Φιλιατών
Οδυσσέας Νυδρίου Λευκ. - Φιλοθέη Άρτας

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES