6 Μαΐ 2010

ΒΟΛΙΔΑ ΜΕΣΗΣ: Παρελθόν ο Σπύρος Σπίνουλας

Στον Ασπρόπυργο θα συνεχίσει την καριέρα του ο σέντερ φορ της Βολίδας... ...Ο Κερκυραίος στράικερ βρέθηκε στις αρχές της εβδομάδας  στην πόλη της δυτικής Αττικής και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην αθηναϊκή ομάδα.

Όταν ο Ολυμπιακός έγινε... Ταλαιπωριακός

Όταν ο Ολυμπιακός έγινε... Ταλαιπωριακός Η νέα αναβολή του αγώνα στην Τούμπα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ κατόπιν απόφασης της Superleague, ανάγκασε τους "ερυθρολεύκους" να επιστρέψουν στον Πειραιά, όχι όμως για πολύ, αφού εκτός απροόπτου το Σάββατο "ξαναπετάνε" για Θεσσαλονίκη.Κάθε μέρα που περνά, αλλάζουν και τα δεδομένα της διεξαγωγής του αγώνα της Τούμπας. Από την Τετάρτη πήγαμε στην Πέμπτη και από την Πέμπτη, λογικά θα πάμε στην Κυριακή. Οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν εσπευσμένα στην πρωτεύουσα σήμερα (Τετάρτη) το πρωί μόλις έμαθαν για τη νέα αναβολή και μάλιστα συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα στην έδρα του Δικεφάλου του Βορρά.

Πάντως, η ταλαιπωρία συνεχίστηκε για τους Πειραιώτες, καθώς η αβεβαιότητα και τα συνεχόμενα ταξίδια μόνο "πονοκέφαλο" δημιουργούν, όμως δεν μπορούσε να γίνει κι αλλιώς την στιγμή που η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο αγώνας στην Τούμπα θα γίνει την Κυριακή, την ημέρα δηλαδή που αρχικά είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Αυτό σημαίνει πως οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους για τον αγώνα στην Τούμπα που έχει περάσει από... χίλια κύματα και το Σάββατο -αν όλα πάνε καλά- θα μπουν για τρίτη φορά σε μια εβδομάδα στο αεροπλάνο, προκειμένου να ταξιδέψουν σ' ένα γνώριμο μέρος, την Θεσσαλονίκη.

Την Πέμπτη μάλιστα, οι παίκτες του "Μπόσκο" λίγες ώρες μετά την επιστροφή τους στην... βάση, προπονήθηκαν κανονικά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, γνωρίζει πως οι ποδοσφαιριστές του είναι κουρασμένοι από τα ταξίδια και την γενικότερη ταλαιπωρία, όμως γνωρίζει επίσης πως το ματς στην Τούμπα είναι τελικός.

Άλλωστε αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να φύγει νικήτής από την έδρα του Δικεφάλου του Βορρά, τότε θα είναι αγκαλιά με την πρώτη θέση και γι' αυτό ο Μαυροβούνιος τεχνικός βάζει στην άκρη την ξεκούραση και ρίχνει τους παίκτες του στις προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την μεγάλη μάχη.

Στου Ρέντη πάντως δεν έδωσε το παρών ο Ζαουάντ Ζαϊρί καθώς του χορηγήθηκε άδεια για προσωπικούς λόγους. Κατά τ' άλλα, ο Ντιόγκο έκανε ατομικό στο γήπεδο, ο Ιεροκλής Στολτίδης έκανε ατομικό στο γυμναστήριο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν δίχως το παραμικρό πρόβλημα.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών για το ντέρμπι που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στα πλει οφ, θα συνεχιστεί την Παρασκευή με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 18:00.

Τέλη Ιουνίου επιστρέφει ο Φλαβίνιο

altAπολύτως επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Κέρκυρα, Φλαβίνιο, στο Ιατρικό Αθηνών από τον Ιατρό (Χειρούργο - Ορθοπεδικό) κ. Πισκοπάκη.
Ο Βραζιλιάνος χαφ που είχε υποστεί κάκωση στον πρόσθιο χιαστό και ρήξη έξω μηνίσκου (ΑΡ) υπολογίζεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους περί τα τέλη Ιουνίου, σύμφωνα με το ιατρικό τιμ των «Φαίακων». Χωρίς 4 ο ΑΟ Κέρκυρα στην Ηλιούπολη
Εν τω μεταξύ, με τουλάχιστον τέσσερις σημαντικές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί ο ΑΟ Κέρκυρα στην Ηλιούπολη την Κυριακή, κόντρα στην τοπική ομάδα, αφού πλην του Φλαβίνιο, που γι΄ αυτόν τελείωσε πρόωρα η φετινή σαιζόν, απόντες θα είναι τόσο ο τραυματίας Γιώργος Πελαγίας, όσο και οι τιμωρημένοι Δημήτρης Ιωάννου και Λουίς Λουρένσο.
Σε αυτούς δεν αποκλείεται πάντως να προστεθεί και ο Γιώργος Παρασκευαΐδης που έχει ενοχλήσεις στο μηρό και ακόμα δεν έχει μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

«Ακόμη και ελεύθερος ο Πάρντο»!

«Ακόμη και ελεύθερος ο Πάρντο»!Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η Ραπίντ Βουκουρεστίου να αφήσει ελεύθερο τον Ούρκο Πάρντο, ακόμη και αν ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Βελγοϊσπανού τερματοφύλακα. Όπως αναφέρει το «cancan.ro», ο πρόεδρος της ρουμανικής ομάδας, Γκεόργκε Κόπος, δεν θέλει να ακούει για επιστροφή του 27χρονου παίκτη, αφού οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν τις 360.000 ευρώ.

Ο ισχυρός άνδρας της Ραπίντ θα προσπαθήσει να πουλήσει ή να παραχωρήσει δανεικό εκ νέου τον Πάρντο, αλλά η τελευταία λέξη ανήκει στον Ιοάν Αντόνε (προπονητή της ομάδας), ο οποίος θα αποφασίσει αν χρειάζεται τον παίκτη. Αν ισχύει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να κινηθούν για την απόκτηση του Βελγοϊσπανού γκολκίπερ, αφού ο Αλέκος Ράντος (προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού) έχει εισηγηθεί την παραμονή του.

Κατσουράνης: «Θα κινηθώ νομικά»

Κατσουράνης: «Θα κινηθώ νομικά»Ενοχλημένος για τη δημιουργία προφίλ με τον όνομά του στο facebook εν αγνοία του είναι ο Κώστας Κατσουράνης. Μάλιστα, ο 29χρονος μέσος του Παναθηναϊκού είναι έτοιμος να προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα.

Η γραπτή δήλωσή του στο site των «πρασίνων»:

«Αναφορικά με τη λειτουργία λογαριασμού στο facebook, στον οποίο ψευδεπίγραφα χρησιμοποιείται το όνομά μου, αλλά και αυτό της συζύγου μου (με το όνομα Έφη Κατσουράνη), θα ήθελα να διευκρινίσω ότι όχι μόνο δεν έχω καμία απολύτως σχέση με το συγκεκριμένο προφίλ, αλλά και ότι δεν διατηρώ καν (και ούτε ποτέ διατηρούσα) λογαριασμό στο συγκεκριμένο social network. Πρόθεσή μου μάλιστα είναι να προβώ στις απαραίτητες νομικές ενέργειες αν δεν διακοπεί η λειτουργία του εν λόγω λογαριασμού».

Τα κλασικά… και δίτερμα

Με χαλαρούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού, ελλείψει επίσημων παιχνιδιών, μέχρι τις διακοπές. Το πρόγραμμα περιελάμβανε το καθιερωμένο ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας και τελείωσε με δίτερμα.

Απουσίαζαν με άδεια οι Ζιλμπέρτο, Σισέ, Σπυρόπουλος, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Τζόρβας και Σεϊταρίδης, ενώ ατομικά γυμνάστηκαν οι Δάρλας και Καντέ. Με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν οι Λιόλιος, Ταχμαζίδης, Φέτσης, Σταμπολζίεφ, Ραντοβάνοβιτς, και Ταμπάκης από την Golden Team.

«Οι Έλληνες μπορούν…»

«Οι Έλληνες μπορούν…»Μήνυμα με πολλαπλό και όχι αμιγώς μπασκετικό περιεχόμενο έστειλε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, στη συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων προπονητών πριν από την έναρξη του φάιναλ φορ στο Παρίσι. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έκρυψε την ανησυχία και τον προβληματισμό των παικτών του για όσα συμβαίνουν πίσω στην πατρίδα, αλλά τόνισε πως οι Έλληνες με σκληρή δουλειά και πίστη μπορούν να ξεπεράσουν κάθε αντιξοότητα.

«Οι Έλληνες με σκληρή δουλειά, υπομονή και θέληση μπορούν να τα καταφέρουν. Θέλουμε να αποδείξουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μας δημιουργούν στενοχώρια όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι οι Έλληνες μπορούν. Μπορούμε να πετύχουμε με σκληρή δουλειά, καθαρό μυαλό και πίστη. Είμαστε μια χώρα που χρειάζεται στόχους, για να γίνουμε υπομονετικοί και ενθουσιώδεις. Θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε πως υπάρχουν πολλά περιθώρια ικανοτήτων και υπομονής και μέσα από τη δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο στην Ελλάδα χαρούμενο», τόνισε ο «δράκος».

Περνώντας στο καθαρά μπασκετικό κομμάτι, ο τεχνικός των Πειραιωτών είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία το Παρίσι. Ήταν μια συναρπαστική χρονιά, έγιναν παιχνίδια που δημιούργησαν αποτελέσματα που προκάλεσαν εντύπωση. Εμείς προκριθήκαμε στα ημιτελικά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέσα από δυσκολίες και διάφορες καταστάσεις και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Στο Παρίσι προκρίθηκαν οι καλύτερες ομάδες, που μπορούν πραγματικά να έχουν καλή απόδοση ακόμα και σε δύσκολες στιγμές. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες μέσα στη χρονιά, που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στο παιχνίδι με την Παρτιζάν».

Ο Τζος Τσίλντρες με τη σειρά του ανέφερε: «Το πρώτο μάθημα είναι ότι πρέπει να πας ως το τέλος. Πέρυσι δυστυχώς χάσαμε στον ημιτελικό, δεν μπορούσαμε να πάμε στον τελικό. Εγώ έχω προσδοκίες από αυτό το φάιναλ-φορ για εμένα και την ομάδα μου. Ελπίζω να κερδίσουμε. Η δεύτερη χρονιά στην Ευρώπη ήταν πολύ πιο εύκολη από την πρώτη. Αισθάνθηκα πιο άνετα με τους συμπαίκτες μου. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ήρθα, που πετύχαμε αυτή τη σεζόν και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Τα κίνητρα έρχονται από μέσα μας. Προσπαθούμε να είμαστε οι καλύτεροι, θέλουμε να είμαστε στα φάιναλ- φορ, να το κερδίσουμε. Αυτή είναι η δική μου έμπνευση και μιλάω και για όλους τους συμπαίκτες μου».

Ο προπονητής της Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, θυμήθηκε το φάιναλ φορ του 1988, στο οποίο είχε λάβει μέρος ο ίδιος ως 26χρονος τεχνικός (!) και ο Παναγιώτης Γιαννάκης ως παίκτης του Άρη. «Στην Γάνδη οργανώθηκε το πρώτο φάιναλ φορ και πράγματι ήμουν εκεί ως προπονητής της Παρτιζάν. Εκεί ήταν και ο φίλος μου που βρίσκεται παραδίπλα. Είχαμε αναμετρηθεί στον μικρό τελικό. Θυμάμαι τον Γιαννάκη, ο οποίος ήταν υπέροχος χαρακτήρας, παίκτης και αμυντικός. Από τότε έχουν περάσει χρόνια και το μπάσκετ έχει αλλάξει πολύ. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές του τότε με το σήμερα. Αλλά παίκτες όπως οι Πάσπαλι, ο Γκάλης και ο Γιαννάκης ήταν τόσο μεγάλοι αστέρες που δεν μπορούν να συγκριθούν με κανέναν άλλον. Ήταν φανταστικοί», τόνισε ο Μαυροβούνιος τεχνικός. Όσο για την πορεία της Παρτιζάν στη διοργάνωση και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Χαίρομαι που είμαστε στο Παρίσι, που είναι η πόλη του Φωτός. Το Παρίσι σίγουρα είναι η καλύτερη πόλη για τέτοιους τελικούς. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το ματς της Παρασκευή. Είμαστε υγιείς και ήρεμοι. Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα γίνει, γιατί ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για αποτέλεσμα. Θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να περάσουμε στον τελικό. Ότι κι αν γίνει πάντως, είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας».

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, είπε: «Χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ για δεύτερη συνεχή χρονιά και που η Μπαρτσελόνα είναι και φέτος ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης σε μια τόσο όμορφη πόλη όπως το Παρίσι. Ελπίζουμε ότι και μετά τις 9 του μήνα να μας φαίνεται και πάλι όμορφη η πόλη (γέλια). Εχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια φέτος έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και πάνω από όλα έχουμε όρεξη να κάνουμε ένα ακόμη βήμα παραπάνω». Όσο για την αντίπαλο της ομάδας του, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τόνισε: «Δεν έχουμε την πείρα της ΤΣΣΚΑ. Είναι η πιο έμπειρη ομάδα και από τις τέσσερις που βρίσκονται εδώ. Η αντίπαλός μας έχει παίκτες που έχουν δώσει πολλές φορές το παρών σε τελική φάση. Και εμείς, όμως, πιστεύουμε στην ομάδα μας, εχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και πιστεύουμε ότι τελικά θα πάρουμε την σημαντική νίκη». Όσο για το αν φοβάται επανάληψη του περσινού σεναρίου, όταν η ΤΣΣΚΑ είχε αποκλείσει την ομάδα του, δήλωσε: «Δεν έχουμε σκηνές από τα προσεχώς για να ξέρουμε τι θα συμβεί στο ματς της Παρασκευής. Αλλο ήταν το περσινό σενάριο. Το φετινό δεν το γνωρίζουμε. Ξέρουμε πώς παίζει η ΤΣΣΚΑ. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι της σε σχέση με πέρυσι. Πρέπει να επιβάλουμε ρυθμό μας και να ελέγξουμε συγκίνηση μας και στρες μας».

Ο 19χρονος γκαρντ της Μπαρτσελόνα, Ρίκι Ρούμπιο, τόνισε: «Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει μεγάλη πείρα, αλλά έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας. Πιστεύω πως έχουμε πολλές πιθανότητες να τα καταφέρουμε και θέλω να το διασκεδάσουμε. Αυτή τη χρονιά έμαθα πολλά και χαίρομαι πολύ που μετά από τόσα φάιναλ φορ που παρακολούθησα τηλεοπτικά, θα έχω την ευκαιρία στα 19 μου χρόνια να λάβω μέρος».

Τέλος, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, Εβγκένι Πασούτιν, ανέφερε: «Χαιρόμαστε πολύ που είμαστε εδώ. Στην ομάδα έγιναν φέτος πολλές αλλαγές, ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες, όμως, όλοι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να φτάσουμε ως εδώ. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς η φετινή. Το φάιναλ φορ είναι κάτι ξεχωριστό ως γεγονός και είμαστε ευτυχισμένοι που θα το ζήσουμε και πάλι». Ο Ρώσος τεχνικός για τον ημιτελικό της Παρασκευής είπε: «Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στην μεγάλη πρόκληση και να αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα. Ελπίζω να κερδίσουμε. Όλοι λένε ότι η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί. Παίζει πολύ καλό μπάσκετ, αλλά ένας αγώνας είναι πάντα ένας αγώνας. Προετοιμαζόμαστε για να φτάσουμε στον τελικό. Θα δούμε ποιος θα κερδίσει τελικά. Κάθε χρόνο στόχος μας είναι το ευρωπαϊκό. Από το ξεκίνημα μου στην ομάδα αισθάνθηκα πίεση και ευχαριστώ τους παίκτες μου και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Αυτός είναι ο μόνος μας στόχος. Να κερδίσουμε. Το ρωσικό μπάσκετ και η ΤΣΣΚΑ είχε μεγάλους παίκτες στο παρελθόν, που δημιούργησαν μια τεράστια παράδοση επιτυχιών. Αυτή την παράδοση εμείς θέλουμε να την συνεχίσουμε». Πέρυσι ήταν συνεργάτης του Ετόρε Μεσίνα, όταν η ΤΣΣΚΑ είχε νικήσει την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Βερολίνου. «Δεν μπορείς να ζεις με το παρελθόν. Πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικές ομάδες, οι οποίες δεν συγκρίνονται», ξεκαθάρισε ο Πασούτιν.

Ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας, Ζόρντι Μπερτομέου, εξέφρασε τη βεβαιότητά του για ένα επιτυχές από κάθε άποψη φάιναλ φορ. «Οι τέσσερις ομάδες πέτυχαν τον στόχο τους και έφτασαν ως εδώ, αξίζουν που έφτασαν ως το τέλος και τις ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές μπάσκετ που ζήσαμε μαζί τους. Να δούμε ποιος θα γράψει ιστορία. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ θέλει να δείξει την ποιότητα και επίπεδο του στο Παρίσι. Σας καλώ όλους στο Μπερσί. Τα παιχνίδια θα τα παρακολουθήσουν από κοντά 15.000 θεατές ενώ θα τα καλύψουν 491 κανάλια. Δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια. Πέρυσι στο Βερολίνο υπήρχε αρκετή συζήτηση για αυτό και οι δύο ομάδες που είχαν βρεθεί στο επίκεντρο απέδειξαν ότι δούλεψαν σκληρά και είχαν τον έλεγχο της κατάστασης».

ΠΑΟΚ: Από την αρχή η προετοιμασία

ΠΑΟΚ: Από την αρχή η προετοιμασίαΜία πρωινή προπόνηση στην Τούμπα περιελάμβανε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ την Πέμπτη, αφότου έγινε γνωστό ότι αναβλήθηκε εκ νέου ο αγώνας με τον Ολυμπιακό.

Στον «Δικέφαλο» έχουν την ενημέρωση ότι το παιχνίδι με τους Πειραιώτες θα πραγματοποιηθεί τελικά την ερχόμενη Κυριακή και το αντίστοιχο ματς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν προσανατολίζεται να αλλάξει τα πλάνα του, ενώ το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κατανοούν τον λόγο της αναβολής του ματς. Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν την Παρασκευή στις 10:30.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους οπαδούς που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια της αναμέτρησης, ότι ισχύουν κανονικά. Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 17:00.

* Σήμερα εκδικάζεται (στις 16:30) στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ η υπόθεση του Πάμπλο Γκαρσία όσον αφορά τις δηλώσεις που έκανε μετά την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Ουρουγουανός θα απολογηθεί με υπόμνημα, η ΠΑΕ θα εκφράσει τις δικές της απόψεις και η απόφαση αναμένεται πιθανότατα αύριο.

«Μακάρι να επανέλθει η τάξη…»

«Μακάρι να επανέλθει η τάξη…»Όσα συνέβησαν στην Αθήνα προβλημάτισαν και ανησύχησαν τους ξένους παίκτες της ΑΕΚ. Ο Κρίστιαν Νέμεθ έγραψε στο προσωπικό του blog πως «… υπάρχει ένταση στην Αθήνα. Είμαι μακριά από τα επεισόδια, αλλά παρακολούθησα με ενδιαφέρον όσα έδειξε η τηλεόραση. Ελπίζω να αποκατασταθεί σύντομα η τάξη, και στο ποδόσφαιρο και στη χώρα. Οι Έλληνες είναι πολύ ωραίοι άνθρωποι, πολύ φιλικοί και αυτή την εικόνα θα πρέπει να συγκρατήσουν οι ξένοι από αυτούς».

Αλλαγή πλάνων

Απολύτως δικαιολογημένη θεωρούν στις τάξεις της ΑΕΚ την απόφαση της Σούπερ Λίγκας να αναβληθεί η τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ, παρότι ανατρέπονται τα πλάνα της ομάδας για τον αγώνα με τον Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι», μετά την τελευταία αυτή εξέλιξη και δεδομένου πως δεν θα γίνουν αγώνες πριν την Κυριακή, επανήλθαν σε ρυθμό προπονήσεων, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση και συγκεντρωμένους στον στόχο.

Όσοι παίκτες ήταν στην αποστολή για το ματς με τον Άρη έπαιξαν διπλό, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Αντώνη Κέζου. Ο Μιχάλης Παυλής, που ταλαιπωρείται από εμμένουσα οσφυοισχιαλγία, αποφασίστηκε από το ιατρικό επιτελείο να κάνει σήμερα εισαγωγή στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, προκειμένου να υποβληθεί σε κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο.

Παρακολούθησε ματς στη Γαλλία ο Σαβέφσκι

Την αναμέτρηση Ναντ-Αζαξιό, για τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, την Τρίτη, καθώς επίσης κι ένα ματς της πρώτης κατηγορίας της χώρας το βράδυ της Τετάρτης, παρακολούθησε από κοντά ο Τόνι Σαβέφσκι. Ο παλαίμαχος άσος και νυν σκάουτερ και υπεύθυνος ακαδημιών της ΑΕΚ είχε ξεχωρίσει κάποιες καλές και προσιτές περιπτώσεις παικτών μέσω DVD και θέλησε να τους «τσεκάρει» και από κοντά. Το σε ποιον ή ποιους παίκτες είχε στραμμένα τα μάτια του ο Τόνι Σαβέφσκι δεν είναι βέβαιο.

ΑΡΗΣ: Ταλαιπωρία, αλλά κι ένα κέρδος

ΑΡΗΣ: Ταλαιπωρία, αλλά κι ένα κέρδοςΟ μεγάλος χαμένος από την αναβολή της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ είναι ο Άρης. Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν απόλυτα δικαιολογημένη την αναβολή των αγώνων, ωστόσο δεν ενημερώθηκαν από τις αρμόδιες αρχές εγκαίρως και ταξίδεψαν το πρωί στην Αθήνα μαθαίνοντας τα νέα με την άφιξή τους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Αμέσως μετά οι άνθρωποι της ΠΑΕ κίνησαν τις διαδικασίες για να επιστρέψουν στη βάση τους και αυτό κατέστη εφικτό λίγο αργότερα. Όλη αυτή η διαδικασία επιβάρυνε σωματικά τα μέλη της αποστολής και οικονομικά την ΠΑΕ.

Ο Έκτορ Κούπερ προγραμμάτισε απογευματινή προπόνηση, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για ξεκούραση, μιας και σύντομα θα αρχίσουν ξανά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το μοναδικό κέρδος για τον Άρη είναι το γεγονός ότι ο Κριστιάν Νασούτι αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του. Ο Αργεντινός αμυντικός είχε αποκλειστεί από την αποστολή των «κιτρίνων» για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά εκτιμάται πως θα είναι ετοιμοπόλεμος.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES