8 Οκτ 2009

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης!

Παρελθόν από την προεδρία του ΠΑΟΚ αποτελεί από το απόγευμα της Πέμπτης ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Η απόφασή του είναι οριστική και με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, τονίζει μεταξύ άλλων: «Είμαι υποχρεωμένος για προσωπικούς λόγους να υποβάλω την παραίτησή μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όταν οι συνθήκες μου το επιτρέψουν θα είμαι σε θέση να εξηγήσω με σαφήνεια τους λόγους για τους οποίους σήμερα υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου».

Αναλυτικά, η δήλωση του Θ. Ζαγοράκη:

«Υπάρχουν μέρες στη ζωή του κάθε ανθρώπου που τα «θέλω» υποκύπτουν σε ανώτερες δυνάμεις. Σήμερα 8 Οκτωβρίου 2009 είναι μια τέτοια μέρα για μένα. Είμαι υποχρεωμένος για προσωπικούς λόγους να υποβάλω την παραίτησή μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύντομα και συγκεκριμένα όταν οι συνθήκες μου το επιτρέψουν θα είμαι σε θέση να εξηγήσω με σαφήνεια - ως οφείλω να κάνω απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τους χιλιάδες μετόχους που στήριξαν με πίστη και αφοσίωση την προσπάθεια μας για εξυγίανση και αναγέννηση - τους λόγους για τους οποίους σήμερα υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου.

Ο ΠΑΟΚ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Είμαι πεπεισμένος ότι η προσπάθεια για την αναρρίχηση της ομάδας στην κορυφή του ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση τόσο από τους φιλάθλους, όσο και από τους ανθρώπους που πριν από 2.5 χρόνια οραματίστηκαν μαζί με μένα έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή.

Με τιμή
Θεόδωρος Ζαγοράκης»
.

Πρόκειται για μια απόφαση που είχε περάσει από το μυαλό του κατά το παρελθόν. Πιθανότατα τα χθεσινά επεισόδια στο παιχνίδι των Νέων με τον Άρη να συντέλεσαν ώστε να πάρει την απόφαση του γρηγορότερα. Φαίνεται πως πλέον, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να συνεχίσει. Δεν αντέχει άλλο στα κοινά του ποδοσφαίρου, ενώ όπως παραδέχτηκε υπάρχουν και ορισμένα προσωπικά ζητήματα που τον ταλαιπωρούν.

Η ουσία πάντως είναι πως ο Ζαγοράκης αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ. Μια ομάδα που στα χρόνια της προεδρίας του κατάφερε να την ανεβάσει επίπεδο και να την κάνει πάλι ανταγωνιστική εντός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατέστερος να αναλάβει τη θέση του προέδρου είναι ο Ζήσης Βρύζας. Το διοικητικό συμβούλιο του πρότεινε να είναι αυτός ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ, κάτι που ο ίδιος βλέπει θετικά. Την Παρασκευή θα συγκληθεί νέο Δ.Σ. και θα αποκαλύψει τις προθέσεις του.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Στην τελική ευθεία ο Μιχαηλίδης

Έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό θα είναι λογικά ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης. Την Πέμπτη ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου προπονήθηκε σε πιο εντατικούς ρυθμούς και είναι θέμα ημερών να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα.

Επίσης, ο προπονητής των Περιστεριωτών Γιώργος Δώνης βλέπει με ικανοποίηση τους Μελισσά και Μπαζίνσκι να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους και εντός των επόμενων 24ωρων θα τους έχει πάλι στη διάθεσή του. Αντίθετα, ο Ζντράφκο Πόποβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αναμένεται η επιστροφή του Μάσα!

Όσο περνάει ο καιρός και ο Φελίπε Μάσα αναρρώνει, τόσο φουντώνουν οι φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, πρίν το τέλος της σεζόν. Ο Βραζιλιάνος πιλότος, που στα τέλη του Ιουλίου τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών στην πίστα της Ουγγαρίας, θα ταξιδέψει στη Βραζιλία, για το επόμενο Γκραν Πρι, μαζί με την ομάδα της Ferrari, κάτι που θα κάνει πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Ο Μάσα δεν θα αγωνιστεί στο Ιντερλάγκος, αλλά θα είναι αυτός που θα δώσει την καρό σημαία στο νικητή.

Όσον αφορα, την επικείμενη επιστροφή του στο τελευταίο Γκραν Πρι της χρονιάς, στο Άμπου Ντάμπι, θα εξαρτηθεί απο τις ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί την Παρασκευή, αλλά και απο τις δοκιμές με το “παλίο” μονοθέσιο της Ferrari την επόμενη εβδομάδα.

Θανόπουλος: «Θετική η κίνηση Κανελλόπουλου»!

Προάγγελο εξελίξεων και σημαντικών αποφάσεων στην ΑΕΚ χαρακτήρισε την κίνηση του Τάκη Κανελλόπουλου να δωρίσει τις μετοχές του στην Ερασιτεχνική ο Νίκος Θανόπουλος, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της «Ένωσης». Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κράτησε, πάντως, αποστάσεις από όσα είπε ο Παντελής Αθηνής στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, λέγοντας: «Ο κ.Αθηνής με τις δηλώσεις του εκφράζει προσωπικές του απόψεις».

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Θανόπουλου:

«Η απόφαση αυτή είναι μια θετική κίνηση που πιστεύω ότι αν και δεν λύνει τα προβλήματα της ΑΕΚ, που είναι κυρίως οικονομικά και πιο συγκεκριμένα η έλλειψη χρηματοδότησης, τουλάχιστον κινεί κάποιες διαδικασίες ως προς την ανάληψη περαιτέρω σημαντικών αποφάσεων με στόχο το συμφέρον της ομάδας, ενώ πιθανότατα δρομολογεί και εξελίξεις από τη πλευρά των υπολοίπων μετόχων που όταν ολοκληρωθούν, θα είμαι σε θέση να πω περισσότερα.

Όσον αφορά τη θέση του κ. Κανελλόπουλου για τη μη εύρεση νέων επενδυτών, θέλω να ενημερώσω ότι εξουσιοδοτήθηκα από τους μετόχους να βρω
επενδυτή. Δυστυχώς δε μπορέσαμε να βρούμε μέχρι τώρα επενδυτή αντάξιο της ΑΕΚ και αυτό είναι ένα μεγάλο κρίμα αλλά και μια σκληρή πραγματικότητα. Εμείς πρώτοι λοιπόν κρίναμε ότι πρέπει να σταματήσουμε τις όποιες συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών.

Σχετικά με συγκεκριμένες διαφωνίες του κ. Κανελλόπουλου σε θέματα στρατηγικής και διοίκησης, είναι σεβαστές αλλά όποιος διοικεί παίρνει αποφάσεις και στο τέλος κρίνεται.

Τέλος, θέλω να πω ότι ο κ.Αθηνής με τις δηλώσεις του εκφράζει προσωπικές του απόψεις».

Ο φάκελος της «βρωμιάς»

pilavios.jpgΕναν φάκελο διαφορετικό από τους υπόλοιπους έχει στα χέρια του ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος. Η ΟΥΕΦΑ έστειλε το βράδυ της Τετάρτης στον ισχυρό άνδρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, μια λεπτομερή αναφορά για στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν. Διαβάστε ποιο πρωτάθλημα αφορά και πόσες ομάδες εμπλέκονται .
Την είδηση για τα στημένα παιχνίδια είχε αποκαλύψει πριν λίγες μέρες σε συνέντευξη του στην «Καθημερινή» ο επικεφαλής της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA, Πίτερ Λιμάχερ! Ο κ. Λίμαχερ είχε αποκαλύψει ότι γίνεται λόγος για επτά στημένους αγώνες κατά τη διάρκεια του δευτέρου γύρου της περσινής περιόδου στη Β’ Εθνική, στους οποίους εμπλέκονται 11 ομάδες, μία εκ των οποίων εμφανίζεται 5 φορές.

Γρίφος με Γιούρκα !

seita.jpgΚοντεύει να μεταβληθεί σε σήριαλ η συμμετοχή του Γιούρκα Σεϊταρίδη στους επόμενους δύο αγώνες της Εθνικής με Λετονία και Λουξεμβούργο. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής προπονήθηκε χθες με την υπόλοιπη ομάδα και ο Οτο Ρεχάγκελ δείχνει να τον υπολογίζει, παρά τη διαφωνία του Παναθηναϊκού. Τι υποστηρίζει το «τριφύλλι» και τι απαντά ο Τάκης Φύσσας. Πότε θα κριθεί οριστικά η συμμετοχή του.
Την προετοιμασία της για τα δύο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ ξεκίνησε χθες η Εθνική και μέσα στους εκλεκτούς του Ρεχάγκελ βρίσκεται ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε πολλές αμφιβολίες για τη συμμετοχή του και πέρα από το φαξ που έστειλε στα γραφεία της ΕΠΟ με στοιχεία για το επίπεδο της φυσικής κατάστασης, υπήρχαν και τηλεφωνικές επικοινωνίες του διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού Κώστα Αντωνίου με τον Τάκη Φύσσα. Στον «τριφύλλι» πιστεύουν ότι ο διεθνής αμυντικός δεν είναι ακόμα έτοιμος, καθώς έχει συμπληρώσει μόλις τρεις εβδομάδες προπονήσεων μετά από ένα μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραγίας. Και φυσικά τρέμουν στην ιδέα, μήπως ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του οδηγήσει σε κάποιο τραυματισμό που θα τον φέρει πολύ πίσω.

Ωστόσο ο Σεϊταρίδης έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση στη χθεσινή προπόνηση και μάλιστα στο διπλό πέτυχε και γκολ. Εάν συνεχίσει έτσι και τις επόμενες ημέρες, τότε θεωρείται σίγουρο ότι ο Οτο Ρεχάγκελ θα τον χρησιμοποιήσει στο ματς κόντρα στη Λετονία, καθώς πιστεύει πολύ στην αξία του και στο συγκεκριμένο ματς δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών.

Ατομικό για επτά διεθνείς

ethikiandronproponisikali.jpgΗ Εθνική μας ομάδα των ανδρών ξεκίνησε απόψε την προετοιμασία της για τους προσεχείς αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ. Οι Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Βύντρα, Καραγκούνης, Σαμαράς, Φωτάκης και Παπασταθόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ όλοι οι άλλοι προπονήθηκαν κανονικά.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας για ματς με τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Λετονίας (10.10) και του Λουξεμβούργου (14.10), για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2010, ξεκίνησε απόψε με την πρώτη προπόνηση των διεθνών στον Άγιο Κοσμά.

Οι Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Βύντρα, Καραγκούνης, Σαμαράς, Φωτάκης και Παπασταθόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Όλοι οι άλλοι παίκτες έκαναν κανονικά προπόνηση. Ο Παπασταθόπουλος έχει σφίξιμο στους προσαγωγούς ενώ για το ματς με τους Λετονούς δεν θα είναι στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού οι Κυργιάκος και Αβραάμ Παπαδόπουλος, που έχουν συμπληρώσει κάρτες. Στην αυριανή προπόνηση θα βρεθούν παιδιά από το Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα και το παιδικό χωριό SOS Βάρης.

«Για τους έξι βαθμούς»

niolpias_12.jpgΤο απόλυτο των βαθμών στα δύο ματς της Εθνικής Ελπίδων με τις αντίστοιχες της Πορτογαλίας και της Λιθουανίας θέλει ο Νίκος Νιόπλιας. Ο ομοσπανδιακός τεχνικός, κάλεσε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό των παικτών του στην Τρίπολη, ενώ στάθηκε στις απουσίες του Σωτήρη Νίνη και του Βασίλη Πλιάτσικα.
Ο Νίκος Νιόπλιας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τόνισε: «Στόχος της Εθνικής Ελπίδων είναι οι έξι βαθμοί στους δύο εντός έδρας αγώνες με Πορτογαλία και Λιθουανία. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πιστεύω ότι οι φίλαθλοι εδώ στην Τρίπολη θα βοηθήσουν την προσπάθειά μας για μια ακόμη φορά».

Για το ματς με την Πορτογαλία: «Το ματς με την Πορτογαλία είναι σημαντικό, όπως είναι κατά τη γνώμη μου όλοι οι αγώνες που δίνει η εθνική μας ομάδα. Η Πορτογαλία έχει τους ίδιους στόχους με την ομάδα μας. Διαθέτει καλό σύνολο, με πειθαρχία στο παιχνίδι και ταλαντούχους παίκτες που αγωνίζονται σε μεγάλους συλλόγους. Πιστεύω, όμως, ότι και η Ελλάδα είναι το ίδιο καλή και ότι ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί από το πρώτο λεπτό έως το τελευταίο».

Για τις απουσίες: Έχουμε απουσίες, όπως του Νίνη και του Πλιάτσικα, όμως το υλικό μας είναι πλούσιο και δεν μένουμε σ΄ αυτές. Η προτεραιότητα για τους δύο διεθνείς είναι η Εθνική Ανδρών, καθώς δίνει αγώνα σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας το Σάββατο. Στόχος της Εθνικής Ελπίδων είναι οι έξι βαθμοί στους δύο εντός έδρας αγώνες με Πορτογαλία και Λιθουανία. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, είμαστε καλά στον ψυχολογικό τομέα και πιστεύω ότι οι φίλαθλοι εδώ στην Τρίπολη θα βοηθήσουν την προσπάθειά μας για μια ακόμη φορά».

Τους διεθνείς ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, ο οποίος είπε: «Η αναμέτρηση με την Πορτογαλία είναι δύσκολη, καθώς οι αντίπαλοί μας έχουν πολύ καλή ομάδα. Για να πάρουμε τη νίκη οφείλουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και σε συνδυασμό με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να νικήσουμε και να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο».

Καλάτζε για Γενάρη!

kalatzeeeeeeeeee.jpgΤι κι αν φοράμε ακόμη κοντομάνικα; Τι κι αν ο Ιανουάριος αργεί ακόμη; Στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη αρχίσει να ρίχνουν από τώρα «κλεφτές» ματιές στην αγορά, εστιάζοντας την προσοχή τους σε αριστεροπόδαρους στόπερ, προκειμένου να... ζυγίσουν τα δεδομένα και να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι όταν ανοίξει και πάλι η μεταγραφική περίοδος.
Στα πρόσωπα λοιπόν που εξετάζουν ήδη οι «πράσινοι» –όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Ιταλία- είναι ξανά αυτό του αμυντικού της Μίλαν, Κάχα Καλάτζε. Ματιές και σε Ντούριτσα.

Για τον Καλάτζε ο Παναθηναϊκός είχε ασχοληθεί «ζωηρά» και τον περασμένο Αύγουστο, κάνοντας μάλιστα κίνηση προς την ομάδα του Μιλάνου, λίγα 24ωρα πριν εκπνεύσουν οι μεταγραφές. Τότε, ωστόσο, ο διεθνής Γεωργιανός άσος ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, καθώς ήθελε να παραμείνει στη Μίλαν και το πολύ πιο «λαμπερό» Καμπιονάτο.
Τώρα όμως, όπως τονίζουν και οι Ιταλοί, γνωρίζοντας ότι οι «ροσονέρι» θα ψάξουν τρόπο τον προσεχή Ιανουάριο να λύσουν τη συνεργασία τους, αφού επιχειρούν «ανανέωση», είναι διατεθειμένος να το συζητήσει και δεν δείχνει αρνητικός στην προοπτική της Ελλάδας και δη του Παναθηναϊκού. Δεν αποκλείεται λοιπόν να υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα, από τη στιγμή που και η Μίλαν είναι σύμφωνη στην αποχώρησή του, η μεταγραφή δεν κρίνεται υψηλού κόστους (σε αντίθεση με την δεδομένη αξία του Καλάτζε), ενώ και οι «πράσινοι» έχουν
πλέον μία διαθέσιμη θέση ξένου, μετά τον «δανεισμό» του Μουν στον ΠΑΟΚ.

«Τσεκάρουν» και Ντούριτσα
Πλην του Καλάτζε, όπως τονίσαμε και πιο πάνω, στον Παναθηναϊκός θέλουν να δουν για μία ακόμη φορά αγωνιζόμενο και τον Γιάν Ντούριτσα. Για το λόγο αυτό, έχουν ήδη προγραμματίσει διπλή «αποστολή» των σκάουτ της ομάδας, εντός των επόμενων ημερών. Το Σάββατο, στην εντός έδρας αναμέτρηση της Σλοβακίας με την Σλοβενία, ο Ρενέ Χένρικσεν θα δει αγωνιζόμενο τον αριστεροπόδαρο στόπερ, ενώ τέσσερις μέρες αργότερα στο Χορζόφ, θα τον παρακολουθήσει live και ο Βαζέχα στο παιχνίδι Πολωνία-Σλοβακία.
Από τα reports που θα στείλουν οι δύο παλιοί άσοι του Παναθηναϊκού θα φανεί και το αν ο Ντούριτσα θα κερδίσει πόντους στη «μάχη» για τον στόπερ εν όψει Ιανουαρίου ή αν οι «πράσινοι» θα εξακολουθήσουν να έχουν τον Καλάτζε, ως πρώτη επιλογή τους.

Για... κλωτσιές ο Κάκος

kakos_kick.jpgΕγινε κι αυτό στην Ελλάδα !Παιχνίδι στο Διαδίκτυο έχει γίνει ο Τάσος Κάκος. Το πρόσωπο του Έλληνα διαιτητή βρίσκεται σε video game σε ρόλο άτακτου καουμπόι με τον σερίφη να τον διώχνει κλοτσηδόν από ένα σαλούν. Για να κερδίσεις στο παιχνίδι πρέπει να... σουτάρεις όσο πιο μακριά γίνεται τον καουμπόι που κάνει την φασαρία.
Δεν έχει γίνει γνωστό αν οι εμπνευστές του παιχνιδιού είναι φίλοι της ΑΕΚ μετά την διαιτησία του Κακού στην Ξάνθη αλλά ο εκάστοτε παίκτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει όποιο πρόσωπο επιθυμεί για να κάνει τον καουμπόι και να βγάλει το άχτι του.

Πάντως, ο διεθνής ρέφερι γράφτηκε στην ιστορία των video games μετά τους Ζινεντίν Ζιντάν, Ρονάλντο, Ντέιβτιν Μπέκαμ, Ματεράτσι, Ροναλντίνιο αλλά και πολλούς άλλους αστέρες που έχουν πρωταγωνιστεί σε παιχνίδια που περισσότερο διακωμωδούν τον πρωταγωνιστή.

ΠΑΟ: «Να συνεχίσουμε έτσι…»

Να συνεχίσει το σερί νικών η ομάδα και να μην επαναπαυτεί στο καλό ξεκίνημα, είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Τζιμπρίλ Σισέ: «Είναι μόνο η αρχή. Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα με έξι νίκες και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, στον ίδιο ρυθμό», τόνισε ο Γάλλος επιθετικός. «Έμαθα από τον Τεν Κάτε», δήλωσε ο Νίκος Μαχλάς για τη συνεργασία τους στη Φίτεσε. Δεν προλαβαίνει την Καβάλα ο Πετρόπουλος.

Σισέ: «Έχω βρει τον ρόλο μου»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν το πρόσωπο της προχθεσινής βραδιάς σε αθηναϊκό κλαμπ, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της εταιρείας Prince Oliver προς τιμήν του Παναθηναϊκού.

«Η αλήθεια είναι ότι μου πήρε καιρό, αλλά άρχισα να βρίσκω τον ρόλο μου στην ομάδα. Αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι μόνο η αρχή. Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα με έξι νίκες και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, στον ίδιο ρυθμό. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξή του. Είχα μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με την απώλεια του πατέρα μου και με στήριξαν και με βοήθησαν ώστε να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι. Ευχαριστώ όλα τα μέλη της ομάδας και τους συμπαίκτες μου για τη βοήθειά τους».

Ο Σισέ αναχώρησε χθες για το Αμπιτζάν -πρωτεύουσα της Ακτής Ελεφαντοστού-, όπου αύριο θα συνοδέψει στην τελευταία του κατοικία τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή. Ο Σισέ θα επιστρέψει το Σάββατο στην Ελλάδα, αλλά θα προπονηθεί και πάλι τη Δευτέρα με την ομάδα.

Μαχλάς: «Έμαθα από τον Τεν Κάτε»

Ο υπεύθυνος ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς μίλησε για τον Χενκ Τεν Κάτε, με τον οποίο συνεργάστηκε στη Φιτέσε και μάλιστα ήταν πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη τη σεζόν που τον είχε προπονητή.

«Έχει γίνει πολύς ντόρος για τον συγκεκριμένο προπονητή. Τον είχα στην Ολλανδία και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάστηκα μαζί του. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Έμαθα πολλά πράγματα. Εκείνη τη χρονιά είχα βγει και πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη με εκείνον προπονητή. Το θέμα είναι ότι εδώ στην Ελλάδα τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε. Θυμάμαι τα λόγια του Τεν Κάτε όταν ξεκινούσε στον Παναθηναϊκό κι αλλιώς βλέπω την ομάδα να αγωνίζεται τώρα. Είμαι σίγουρος ότι έτσι όπως αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός δεν του αρέσει. Αρέσει όμως σε κάποιους άλλους που παίρνουν τα αποτελέσματα. Η ομάδα αποσπά αποτελέσματα, έχει "έξι στα έξι", έχει την ποιότητα και το υλικό για να πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και καταλαβαίνω πόσο πολύ το θέλει. Αλλά σίγουρα πρέπει να κοιτάξουμε και το αγωνιστικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού, που κατά την άποψή μου δεν είναι καλό».

Δεν προλαβαίνει την Καβάλα ο Πετρόπουλος

Μπορεί ο Αντώνης Πετρόπουλος να έχει αναρρώσει πλήρως από την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας στην οποία υποβλήθηκε, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» σήμερα θα ξεκίνησει τρέξιμο, αλλά δεν θα είναι έτοιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με την Καβάλα. Μετά το χθεσινό ρεπό, όσοι παίκτες έχουν απομείνει στην Παιανία(απουσιάζουν 14 διεθνείς) επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Σήμερα, αύριο και μεθαύριο οι προπονήσεις θα είναι πρωινές και ο Τεν Κάτε έχει δώσει και πάλι ρεπό στους παίκτες την Κυριακή.

Στάση αναμονής για Σειταρίδη

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και ο Τεν Κάτε έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους για τον Σειταρίδη και το ενδεχόμενο να παίξει με την εθνική κόντρα στη Λετονία. Ο Κώστας Αντωνίου, είχε επαφή με τον Τάκη Φύσσα για να ενημερωθεί για την πορεία του διεθνούς μπακ. Το αν θα παίξει ο Γιούρκας είναι απόφαση του Ρεχάγκελ, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν σταματούν να τονίζουν στα στελέχη της ΕΠΟ ότι καλό θα είναι να μην αγωνιστεί. Αν πάντως συμβεί αυτό και ο παίκτης τραυματιστεί, η αντίδραση του Παναθηναϊκού θα είναι νομικής φύσεως.

* Ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει από την ΠΑΕ Καβάλα όσα εισιτήρια αντιστοιχούν στο ένα πέταλο κι αυτά είναι 3.500-4.000 κομμάτια. Ενα μέρος θα δοθεί στους συνδέσμους της Αθήνας και το υπόλοιπο στους συνδέσμους της Βόρειας Ελλάδας. Ηδη σε αυτόν της Καβάλας επικρατεί ξεσηκωμός και όλα δείχνουν ότι θα εξαντληθούν τα εισιτήρια.

Μεσίνα: «Φαβορί ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και Μπαρτσελόνα»

Στα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας κατατάσσει ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ετόρε Μεσίνα, τους δύο «αιώνιους» μαζί με την Μπαρτσελόνα.

«Κάποιες ομάδες ο κόσμος θεωρεί δεδομένο πως θα βρίσκονται στο φάιναλ φορ. Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί. Αν τα καταφέρουν απομένει μία θέση για το φάιναλ φορ και θα παλέψουμε να την κατακτήσουμε. Στόχος μας είναι αρχικά η πρόκριση στο φάιναλ φορ. Αν φτάσουμε εκεί, μετά βλέπουμε τι μπορούμε να πετύχουμε», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις μεταγραφές που έγιναν. «Είμαι ευχαριστημένος με το ρόστερ. Όταν ήρθα ζήτησα κάποια πράγματα και βλέπω ότι έγιναν. Αποκτήσαμε περισσότερο βάθος, μεγαλύτερα κορμιά και παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε περισσότερες από μία θέσεις. Θεωρώ πως έχουμε μία ομάδα-νικήτρια».

Ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Άρη

Ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Άρη"Δώστε τέλος στη μάστιγα της πόλης. Φτάνει πια!

Η άνανδρη και δολοφονική επίθεση
των ίδιων "γνωστών-αγνώστων", ετούτη τη φορά σε ποδοσφαιρικό αγώνα εφηβικών ομάδων, αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο και σαφή τρόπο τη νοσηρότητα κάποιων εγκεφάλων.

Οι αφορισμοί, οι νουθεσίες, τα ευχολόγια και οι δημοσιοσχετίστικες δηλώσεις που θωπεύουν τα αυτιά, δυστυχώς δεν πείθουν τα μάτια. Τα μάτια της πεντάχρονης Σοφίας που κατά τύχη σώθηκε από το σιδηρολοστό και τα μάτια του τρίχρονου Βαγγέλη που είδε τον πατέρα του αιμόφυρτο από τη σιδηρογροθιά του κρανοφόρου. Τα μάτια των εφήβων ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ που είδαν τον προπονητή τους μαχαιρωμένο από το χέρι στυγνών εγκληματιών.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Τα ίδια ασπρόμαυρα διακριτικά χρόνια κοσμούν αυτούς τους "γνωστούς-αγνώστους" και οι ίδιες άναρθρες κραυγές και ύβρεις εκστομίζονται κάθε φορά.

Απαιτούμε επιτέλους η Ελληνική Πολιτεία και η Ελληνική Αστυνομία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποφασίσει να δώσει τέλος στη μάστιγα της πόλης και στην ατέρμονη, προκλητική ασυδοσία. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και φημίζεται για την ευαισθησία του σε σχετικά θέματα.

Καλούμε το λαό του ΑΡΗ να παραμείνει ψύχραιμος στον κατήφορο που κάποιοι έχουν επιλέξει".

"Εάν το ζητήσει ο Ζίκο, έρχεται ο Αντριάνο"

"Εάν το ζητήσει ο Ζίκο, έρχεται ο Αντριάνο"Η παρουσία του Ζίκο εδώ και λίγο καιρό στο μεγάλο λιμάνι έχει κάνει τους φίλους της ομάδας να ονειρεύονται πως η βραζιλιάνικη παροικία θα αυξηθεί σύντομα (τον Ιανουάριο το ευκταίο) με παίκτες εγνωσμένης αξίας, ενώ όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του Αντριάνο, Λουίς Ρινάλντι Τζιλμάρ, ο παίκτης δεν έχει πρόβλημα να έρθει να έρθει στον Ολυμπιακό αν του το ζητήσει ο τεχνικός ηγέτης των "ερυθρολεύκων".

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής", ο εκπρόσωπος του 27χρονου Λατίνου άσου, έκανε ειδική αναφορά στους αρκετούς Βραζιλιάνους που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και σε αυτούς που έχουν φορέσει κατά καιρούς τη φανέλα των Πειραιωτών, καθώς και στο "παράθυρο" που υπάρχει να αποχωρήσει από τη Φλαμένγκο το Δεκέμβριο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του μάνατζερ του Αντριάνο, Λουίς Ρινάλντι Τζιλμάρ:

Μετά την άφιξη του Ζίκο στον Ολυμπιακό, συχνά ακούγονται διάφορα ονόματα Βραζιλιάνων που θα μπορούσαν να αποτελούν μεταγραφική επιθυμία του νέου προπονητή του Ολυμπιακού. Ανάμεσά τους και αυτό του Αντριάνο. Ποια είναι η δική σας πρώτη αντίδραση. Θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο;

"Εάν του το ζητούσε ο Ζίκο πιστεύω πως ναι, θα μπορούσε να συμβεί. Γνωρίζεται τι είναι ο Ζίκο για τους Βραζιλιάνους".

Δηλαδή, εννοείτε ότι ο Αντριάνο θα μπορούσε να σκεφτεί σε αυτή την ηλικία να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα;

"Ναι, γιατί όχι. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλό, έχει ποιότητα, παίζουν Βραζιλιάνοι και κυρίως δεν υπάρχει μεγάλη πίεση. Αυτό είναι σημαντικό. Εξάλλου ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα γνωστή, σπουδαία, με παρουσία στην Ευρώπη. Επίσης, έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν Βραζιλιάνοι, παίζουν και τώρα, που σημαίνει ότι είναι ικανοποιημένοι. Νομίζω ότι ο Αντριάνο, όσο τον γνωρίζω, δεν θα είχε πρόβλημα να πάει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό του Ζίκο".

Εσείς έχετε μίλησει με τον Ζίκο;

"Ναι, μίλησα με τον Ζίκο, αλλά πριν αυτός πάει στον Ολυμπιακό. Εξάλλου δεν έχει και πολύ καιρό εκεί".

Πότε λήγει το συμβόλαιό του με τη Φλαμένγκο;

"Τον ερχόμενο Μάη, αλλά υπάρχει μια ειδική συμφωνία με τη Φλαμένγκο που του επιτρέπει να φύγει χωρίς να πάρει λεφτά η ομάδα, σε περίπτωση που φτάσει πρόταση το Δεκέμβριο από κάποια ευρωπαϊκή ομάδα".

Η δική του πρόθεση ποια είναι; Θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, έχει αποφασίσει να μείνει στη Βραζιλία;

"Η αλήθεια είναι ότι στη Βραζιλία περνάει πολύ καλά. Είναι χαρούμενος και ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο. Αντίθετα με την Ιταλία. Εκείνο που θέλει πολύ είναι να πάει στο Μουντιάλ 2010 με τη Βραζιλία. Για αυτό προσπαθεί και νομίζω ότι το κάνει με επιτυχία να πείσει τον Ντούνγκα για αυτό. Ίσως να θέλει να παραμείνει εδώ μέχρι το Μάιο. Θα δείξει. Όταν έρθει η στιγμή θα αποφασίσει τι πρέπει να κάνει".

Πραγματικά η παρουσία του και τα 15 γκολ που έχει σημειώσει στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, όπου είναι πρώτος σκόρερ, δείχνουν ότι αναγεννήθηκε. Είναι έτσι, άφησε πίσω του τα προβλήματα που είχε;

"Σίγουρα εντυπωσιάζει. Δεν το λέω εγώ. Διαβάστε τις εφημερίδες, δείτε τι λένε οι Βραζιλιάνοι. Είναι άλλος άνθρωπος. Έχει χάσει τα περιττά κιλά, είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αναγεννήθηκε. Και κυρίως είναι έτοιμος να πάει στο Μουντιάλ".

Η επιστροφή του Γκαλέτι

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επέστρεψαν την Τετάρτη (7/10) στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες ο Ζίκο, με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι να παίρνει κανονικά μέρος δίχως το παραμικρό πρόβλημα.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ όπως δήλωσε και ο ίδιος κατά την εκδήλωση της Samsung θα επιστρέψει στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης όπου αναμένεται να είναι πανέτοιμος.

Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του βοηθού προπονητή, Εντού και του γυμναστή Σαντάνα, τόσο το πρωί (10:30), όσο και το απόγευμα (18:00).

Στην πρωϊνή προπόνηση πήραν μέρος 13 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάρντο, Κόβατς, Γκαλίτσιος, Στολτίδης, Γκαλέτι, Ντιόγκο, Λεντέσμα, Ζεβλάκοφ, Λεονάρντο, Πάντος, Κατσικογιάννης. Οι ποδοσφαιριστές, εκτός των διεθνών, που απουσίαζαν είχαν άδεια.

Στην απογευματινή προπόνηση ήταν όλοι οι "ερυθρόλευκοι" με εξαίρεση τους διεθνείς. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Γκαλέτι και Πάντος, ενώ ο Ντάρμπισιρ συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί.

Ο Ντιόγκο ακολούθησε, λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική, ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο. Πριν το τέλος της προπόνησης αποχώρησε ο Λεονάρντο λόγω οσφυαλγίας.

Οι "ερυθρόλευκοι" υποβλήθηκαν το απόγευμα σε έλεγχο ντόμπινγκ από την αρμόδια υπηρεσία της UEFA. Πιο συγκεκριμένα, μετά από κλήρωση, έδωσαν δείγμα οι Ντομί, Γκαλίτσιος, Στολτίδης, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Λεντέσμα, Πάντος, Νικοπολίδης, Πάρντο και Κατσικογιάννης.

ΑΕΚ: Στα χέρια του Νοτιά ή του λαού

Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογούνται στην ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την απόφαση του Τάκη Κανελλόπουλου να χαρίσει τις μετοχές του στην Ερασιτεχνική, η οποία πλέον κατέχει το 23,89%. Φημολογείται ότι σκέψεις για ανάλογη… δωρεά κάνουν και οι Γκίκας Γκούμας, Πόλυς Χατζηιωάννου και Πέτρος Παππάς, οι οποίοι κατέχουν συνολικά περί το 28% των μετοχών, ενώ ανάλογη πρόθεση έχει εκφράσει δημοσίως και ο Νίκος Κούλης (που κατέχει περίπου 1%). Αν λοιπόν συμβεί αυτό, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ θα γίνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κατέχοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών (51+%) και δεν θα έχει απλώς ρόλο ρυθμιστή για την επόμενη μέρα, αλλά θα ορίζει το μέλλον του συλλόγου. Είτε διατηρώντας τον έλεγχό τους και ασκώντας διοίκηση είτε αναζητώντας επενδυτή-αγοραστή (Μελισσανίδης;). Άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις του Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος κατέχει το 7% και φέρεται να ήταν ενήμερος για την κίνηση του Τάκη Κανελλόπουλου.

Ποιος είναι ο ρόλος του Νίκου Νοτιά σε όλα αυτά; Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ καλείται να αποφασίσει ποιον από τους δύο δρόμους θα διαλέξει: Θα καλύψει μόνος του ή με «συμπαίκτες» που θα βρει εκτός από τους ήδη υπάρχοντες Νάσο Θανόπουλο και Παντελή Αθηνή το έλλειμμα της τάξεως των 8-9 εκατ. ευρώ για την τρέχουσα περίοδο καλύπτοντας παράλληλα και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και αποκτώντας την πλειοψηφία των μετοχών; Ή θα αποφασίσει να παραχωρήσει τις μετοχές του σε επενδυτή, που δεν φαίνεται να προκύπτει στον ορίζοντα; Για την ώρα πάντως κρατά κλειστά τα χαρτιά του και το μόνο που έγινε γνωστό είναι πως η έλευσή του στην Ελλάδα πήρε αναβολή για λίγες ακόμη ημέρες, καθώς δεν πρόκειται να έρθει πριν τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Εξαφανισμένη εξακολουθεί να είναι και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Χατζηχρήστος: «Μεγάλη τιμή και ευθύνη»

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Δημήτρης Χατζηχρήστος, αποδέχτηκε με ευχαρίστηση το «δώρο» του Τάκη Κανελλόπουλου, αλλά τόνισε στη «SportDay» πως «… είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για εμάς, αλλά και ηθική δικαίωση. Εδώ και 1,5 χρόνο λέμε ότι θα πρέπει η ΑΕΚ να αποκτήσει ένα μεγαλομέτοχο και με πιο δυνατό τον κόσμο να προχωρήσει μπροστά». Όσο για το ενδεχόμενο να προκύψουν κι άλλες δωρεές μετοχών, είπε: «Δεν ξέρω, βέβαια, τι μπορούμε να κάνουμε αν έρθουν κι άλλοι και μας παραδώσουν τις μετοχές τους». Ο ηγέτης της «Original» θα έχει συνάντηση με τον Τάκη Κανελλόπουλο.

Ανήσυχος ο Μπάγεβιτς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρακολουθεί ανήσυχος όλες τις εξελίξεις στο διοικητικό-μετοχικό πεδίο λόγω των κλυδωνισμών που προκαλούνται και στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ κάποιοι αναφέρουν ότι ενδεχομένως ανησυχεί και για την προοπτική να έχει… αφεντικό τον Δημήτρη Χατζηχρήστο. Πάντως ο ίδιος ο Σερβοέλληνας τεχνικός τονίζει στο περιβάλλον του πως βάζει υπεράνω όλων την ομάδα και θα προσπαθήσει να την κρατήσει στο μέτρο του δυνατού μακριά από τον κυκλώνα των εξελίξεων.

Στο μεταξύ, μετά το ρεπό της Τετάρτης, οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. θα απουσιάζουν λόγω διεθνών υποχρεώσεων οι Μάκος (Ανδρών), Παυλής, Ταχτσίδης (Ελπίδων), Μαϊστόροβιτς (Σουηδία), Γιάχιτς (Βοσνία), Γκερέιρο (Πολωνία) και Νέμεθ (Νέοι Ουγγαρίας). Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν επίσης Καφές και Χουανφράν, ενώ ο Ζεράλντο συνεχίζει την αποθεραπεία, ο Κουτρομάνος χειρουργείται μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη και ο Τζεμπούρ παραμένει εκτός ομάδας.

* Την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να ανακοινώσει ο Νίκος Θανόπουλος στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, την παραίτησή του από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας.

ΙΩΑΝΝΟΥ: «Ήρθα στην Κέρκυρα για να ανέβουμε»

Αποφασισμένος να πετύχει με την ομάδα του ΑΟ Κέρκυρα την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, δηλώνει ο Δημήτρης Ιωάννου, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας. Για την παρουσία των «Φαιάκων» στο φετινό Πρωτάθλημα, ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός ανέφερε:

«Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Μετά από τρεις αγωνιστικές είμαστε αήττητοι και βρισκόμαστε στην κορυφή, έχοντας περάσει αλώβητοι από δύο δύσκολες έδρες, τον Βόλο και την Φυλή. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών, αφού στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο χάσαμε πέναλτι για να πάρουμε την νίκη, αλλά ας μην είμαστε και πλεονέκτες».

Για την συνέχεια του Πρωταθλήματος, ο έμπειρος μπακ τόνισε: «Η συνέχεια σίγουρα είναι δύσκολη, αφού το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι ένας πραγματικός μαραθώνιος. Στην κατηγορία υπάρχουν 18 ομάδες που κατά τη γνώμη μου είναι ισοδύναμες. Ακόμα και οι τέσσερις που ανέβηκαν από την Γ’ Εθνική, παρουσιάζονται πολύ δυνατές. Πιστεύω ότι το φετινό Πρωτάθλημα θα είναι συγκλονιστικό και θα έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος».

Ο Ιωάννου υποστήριξε πως ήρθε στην Κέρκυρα για να βοηθήσει τους «κυανέρυθρους» να επιστρέψουν στην μεγάλη Κατηγορία: «Πιστεύω ακράδαντα ότι η Κέρκυρα μπορεί να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ κι εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Στην καριέρα μου έχω μάθει να πρωταγωνιστώ και ήρθα στην ομάδα για να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων της. Η άνοδος αποτελεί το όνειρο της ομάδας και φυσικά του φίλαθλου κόσμου της, τον οποίο θέλουμε κοντά μας».

Τέλος, σε ότι αφορά την διακοπή του Πρωταθλήματος λόγω των εκλογών, ο πολύπειρος αμυντικός είπε: «Δεν νομίζω ότι ήταν καλή για την ομάδα μου αυτή η διακοπή. Βρισκόμαστε στον δρόμο των επιτυχιών και φοβάμαι μήπως αυτή η διακοπή μας βγάλει από τον ρυθμό μας. Το μόνο θετικό είναι ότι δίνετε η δυνατότητα στον Φλαβίνιο να επανέλθει. Είναι ένας πολύτιμος παίκτης για την ομάδα μας».

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES