19 Ιουλ 2010

ΚΕΡΚΥΡΑ: «Γλυκοκοιτάζει» Αραμπατζή, Κωνσταντόπουλο

ΚΕΡΚΥΡΑ: «Γλυκοκοιτάζει» Αραμπατζή, ΚωνσταντόπουλοΣτο προσκήνιο επανέρχεται το ενδιαφέρον της Κέρκυρας για την απόκτηση του Νίκου Αραμπατζή, ενώ η «SportDay» γράφει ότι η διοίκηση εξετάζει την περίπτωση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Η απόκτηση δεξιού μπακ αποτελεί προτεραιότητα για τους «Φαίακες» και ετοιμάζονται να καταθέσουν νέα πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον 26χρονο παίκτη. Όσον αφορά την άλλη υπόθεση, ο 31χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται ψηλά στη λίστα της διοίκησης και ίσως υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Ο πολύπειρος πορτιέρο αγωνιζόταν στην Κόβεντρι και έχει περάσει από τις Κάρντιφ, Σουόνσι, Νότιγχαμ Φόρεστ, Χάρτλπουλ. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Αιγάλεω και Αμπελόκηπους.

Σύντομα οι διοικούντες την Κέρκυρα θα έρθουν σε επαφή με τη Δόξα Δράμα για την περίπτωση του Μάρκο Μαρκόφσκι. Πάντως, δύσκολα θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τα 100-150.000 ευρώ της πρώτης επαφής. Οι μεταγραφές του Χεράρδο Μπρούνα και του Άντρας Σίμον (από τη Λίβερπουλ) θεωρούνται τελειωμένη υπόθεση.

Φιλικό Άρη-Κέρκυρας την Τετάρτη

Φιλικό Άρη-Κέρκυρας την ΤετάρτηΟ «Ευρωπαίος» Άρης και η νεοφώτιστη Κέρκυρα θα κοντραριστούν την Τετάρτη στις 20.30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης, σε ένα φιλικό που θα βοηθήσει τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ και τον Μπάμπη Τεννέ να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, στο οποίο ίσως δούμε την ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Κούπερ ενόψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων με τη Γιαγκελόνια. Με τη φανέλα της Κέρκυρας θα κάνουν ντεμπούτο τα μεταγραφικά αποκτήματα Πέρνια και Καλαντζής.

Καθησυχαστική εμφανίστηκε η ΠΑΕ σχετικά με τους τραυματίες, αφού η ανακοίνωσή της ανέφερε ότι «διάστρεμμα β΄βαθμού υπέστη ο Κάρλος Ρουίζ και θα μείνει εκτός δράσης περίπου για 10 μέρες. Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ μετά το χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με την Μοντέι θα ξεκινήσει από αύριο θεραπεία και εκφράζεται η βεβαιότητα ότι θα είναι έτοιμος στον αγώνα με την Γιαγγελόνια. Την αποθεραπεία τους συνεχίζουν και οι Πρίττας, Τσεζνάουσκις προκειμένου να τεθούν στην διάθεση του κ. Κούπερ στον αγώνα της Ευρώπης».

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES