22 Μαρ 2010

Mετά την απογοήτευση... ανασύνταξη

Mετά την απογοήτευση... ανασύνταξηΑπογοήτευση και κατήφεια στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, την πρώτη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι παίκτες της ομάδας ήταν εμφανώς επηρεασμένοι από το χθεσινό παιχνίδι και την ήττα, την οποία θεωρούν άδικη βάσει της εικόνας του αγώνα.

Τόσο ο Νίκος Νιόπλιας, όσο και ο Κριστόφ Βαζέχα αντιλήφθηκαν την κατάσταση και προσπάθησαν να τονώσουν την ψυχολογία των παικτών. Τους επισήμαναν ότι κατανοούν την ψυχολογία τους, αλλά τους ξεκαθάρισαν ότι πρέπει να ξεπεράσουν το χθεσινό αποτέλεσμα και να κοιτάξουν τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Κύπελλο. Πλέον, στο μυαλό όλων βρίσκεται ο πρώτος ημιτελικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (17:00).

Πρόβλημα με τον Χριστοδουλόπουλο

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο παίκτης του "τριφυλλιού" ένιωσε ενοχλήσεις στην έσω δεξιά γαστροκνημία και έτσι δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες, αφού πρώτα ξεπεράσει τους πόνους που έχει.

Ατομικό έκαναν και οι Σαριέγκι, Μαρίνος, Δάρλας, θεραπεία ο Σπυρόπουλος, ενώ απών ήταν ο Μαχλελής, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα Νέων.

Όσοι αγωνίστηκαν χθες έκαναν αποθεραπεία. Οι άλλοι ποδοσφαιριστές ζέσταμα, ασκήσεις για το τελείωμα των φάσεων και στο τέλος συμμετείχαν σε οικογενειακό διπλό.

* Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο ματς θα εκτίσει την τιμωρία του.

Δ' ΕΘΝΙΚΗ : ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΛΙΔΑΣ

Εξακολουθεί νικηφόραΣτο Δημοτικό γήπεδο Αχιλλείων, η Βολίδα πραγματοποίησε μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση και νίκησε το Ελαιόφυτο με 3-0
Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων προσπάθησαν και έπαιξαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ωραίο ποδόσφαιρο. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο αγώνας απέκτησε γρήγορο ρυθμό, με τη Βολίδα να «πατάει» καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Στο 13΄ ο Σπ. Σπίνουλας ξέφυγε από τα δεξιά, πραγματοποίησε τη σέντρα και ο Πετρόγιαννης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει, Ταράτσα. Στο 47΄ ο πρώτος σκόρερ του ομίλου, Πετρόγιαννης, πέρασε με εξαιρετική ενέργεια τρεις ποδοσφαιριστές του Ελαιόφυτου και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέτυχε το 2-0. Μετά από δυο λεπτά, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, διότι ο γκολκήπερ Ταράτσας, ανέτρεψε ένα μέτρο έξω από τα όρια της μεγάλης περιοχής τον Σπίνουλα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ως τελευταίος ποδοσφαιριστής. Στο 50΄ οι γηπεδούχοι έφθασαν μια ανάσα από το 3-0, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αρμένη, αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκερέκος στο 86΄ μετά από εξαιρετική μεταβίβαση του Πετρόγιαννη.
Διαιτητές: Θάνος, Βλαχάκης, Σιούμπουρα (Γρεβενών)
ΒΟΛΙΔΑ: Ζάχος, Μεσημέρης, Αρμένης, Πάγκαλης, Σκολαρίκης Γ., Δούσης, Πετρόγιαννης, Σπίνουλας, Στρατηγός (73΄ Βρακάς), Σκολαρίκης Κ. (51΄ Σουπιώνης), Μοναστηριώτης (64΄ Γκερέκος).
ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ: Ταράτσας, Τύμπας (54΄ Ευαγγελίδης), Σαμαράς (64΄ Μαντζανάς), Σαλμάς (50΄ Μπαμπανιώτης), Ζαχαράκης, Καραγκούνης, Βούρτσας, Γιάκος, Τσιούνης, Μπαρμπαρούσης, Σαμψώνας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0 ..

Ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ έπαιξε όπως έπρεπε στον Εύοσμο και πήρε αυτό που ήθελε. Παράλληλα μάλιστα με την βαρειά ήττα του ΟΦΗ στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ αύξησε την μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά και μόνο με αυτοκτονία θα χάσει την απ'ευθείας άνοδο στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.
Μετά από κακό ποιοτικά παιχνίδι, ο Αγροτικός Αστέρας και η Κέρκυρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στον Εύοσμο. Οι δύο ομάδες αναζήτησαν τη νίκη ωστόσο καμία από τις δύο δεν κατάφερε να την πανηγυρίσει. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού ο αγώνας ήταν αμφίρροπος.

Τόσο οι Θεσσαλονικείς όσο και οι νησιώτες προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες ωστόσο οι καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες και κατά συνέπεια το 0-0 ήρθε φυσιολογικά.

Οι περίπου 800 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο,

σίγουρα δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο αντίπαλοι.

Αγροτικός Αστέρας (Μάκης Χάβος): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Κούτσης, Δεινόπαπας (80' Γεβντζοβιτς), Μπλαζέφσκι (86' Ναλμπάντης), Χασιώτης, Μπάρμπας, Στεφανίδης, Καθάριος (65' Μπεκιάρης), Βαγγελόπουλος.
Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Παρασκευαΐδης, Βενέτης, Κοντοδήμος, Γιαννιτσανάκης (85' Σίλβα), Φλαβίνιο (85' Ιωάννου), Τσίγκας, Πελαγίας, Γκουστάβο, Μπερνς (76' Σμάρτ), Λαμπρόπουλος.
ΠΗΓΗ : novasports.gr

Βαθμολογία 26ης αγωνιστικής Β,Εθνικη


ΟΜΑΔΑ Β ΣΥΝΟΛΟ





1. ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 55




2. ΚΕΡΚΥΡΑ 52




3. ΟΦΗ 43




4. ΕΘΝΙΚΟΣ 41




5. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 38




6. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 38




7. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 35




8. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 34




9. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 34




10. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 32




11. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 32




12. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 32




13. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 32




14. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 31




15. ΡΟΔΟΣ 29




16. ΙΩΝΙΚΟΣ 27




17. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 22




18. ΑΙΓΑΛΕΩ 16




Το πάρτι ήταν δικό του!

Το πάρτι ήταν δικό του!Το δικό του πάρτι έστησε στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός επικρατώντας 1-0 επί του Παναθηναϊκού με το γκολ του Νταρμπισάιρ και η γιορτή συνεχίστηκε στου Ρέντη. Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» αποθέωσαν τους θριαμβευτές του ντέρμπι με τον Άγγλο σκόρερ και τον Αντώνη Νικοπολίδη να έχουν την τιμητική τους. Στους τέσσερις πλέον η διαφορά από την κορυφή. Δείτε το βίντεο με τις φάσεις και το γκολ.

Το ματς:



Επιστροφή «Γιούρκα», διπλό ρίσκο Μπάντοβιτς

Μετά από καιρό ο Γιούρκας Σεϊταρίδης επέστρεψε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τους «πράσινους» με διάταξη 4-3-2-1 και σύνθεση ανάγκης στην άμυνα, δεδομένου ότι δεν μπορούσε να βασιστεί στους τραυματίες Σαριέγκι και Μαρίνο. Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», το σχήμα (4-3-3) που επέλεξε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ήταν επίσης επιθετικογενές. Ο Σέρβος τεχνικός δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Γ. Παπαδόπουλο στο κέντρο.

Αβίαστα λάθη κι απ’ τους δύο

Οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που απείλησαν -ουσιαστικά- πρώτοι στην αναμέτρηση, όταν ο Τοροσίδης σούταρε με δύναμη από τη δεξιά «πτέρυγα» -όπως επιτίθετο η ομάδα του-αναγκάζοντας τον Τζόρβα να εκτιναχθεί εντυπωσιακά και να διώξει σε κόρνερ. Έως το 20’ το παιχνίδι δεν ξέφυγε από την μετριότητα, με αρκετά αβίαστα λάθη εκατέρωθεν.

«Πράσινος» μονόλογος

Το δεκάλεπτο 25’-34’ ανήκε ολοκληρωτικά στους «πράσινους». Σε αυτό το διάστημα έφτασαν σε δύο περιπτώσεις μια ανάσα από την επίτευξη ενός τέρματος. Στην πρώτη το μονοκόμματο σουτ του Σαλπιγγίδη από το ύψος της περιοχής -έπειτα από εξαιρετική κάθετη μεταβίβαση του Καραγκούνη- σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Και στη δεύτερη, η γυριστή κεφαλιά του Ζιλμπέρτο «έγλειψε» το δεξί δοκάρι.

Ένταση και πολλές κάρτες

Από ένα ντέρμπι δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα νεύρα. Η κατάσταση βέβαια δεν ξέφυγε από τα όρια, ενώ όποτε χρειάστηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιώργος Δαλούκας, έβγαζε από το τσεπάκι του την κίτρινη κάρτα και ηρεμούσε τα πνεύματα.

«Λύγισε» ο Μέλμπεργκ

Δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ζεβλάκοφ αντικατέστησε τον τραυματία Μέλμεργκ. Αυτή δεν ήταν η μόνη αλλαγή στη «σκακιέρα» από την πλευρά του Ολυμπιακού. Ο Μπάντοβιτς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Νταμπισάιρ (βγήκε ο Γ. Παπαδόπουλος), αλλάζοντας το σύστημα των «ερυθρολεύκων» από 4-3-3 σε 4-4-2. Στο 68’ ο Λούα Λούα σέντραρε απ’ τα δεξιά, ο Άγγλος επιθετικός δεν κατάφερε σε πρώτο χρόνο να νικήσει με κεφαλιά τον Τζόρβα, σε δεύτερο, όμως, με σουτ «έγραψε» το 1-0.

Άμεση αντίδραση

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε γρήγορα το σοκ και τρία λεπτά μετά έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο Σισέ σημάδεψε το δεξί δοκάρι με κοντινή προβολή, με τον Αβρ. Παπαδόπουλο να διώχνει πάνω στη γραμμή την μπάλα. Λίγο έλειψε μάλιστα στο 83’ να παραβιαστεί για δεύτερη φορά η εστία του «τριφυλλιού», αφού το τεχνικό πλασέ του Μήτρογλου από τα όρια της περιοχής σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Όπως και στο χαμένο τετ-α-τετ του Λούα Λούα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Σπουδαία νίκη γοήτρου για τον Ολυμπιακό.

Το φιλμ του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σεϊταρίδης (67' Γκάμπριελ), Καντέ, Κατσουράνης, Βύντρα, Ζιλμπέρτο, Σιμάο (70' Νίνης), Καραγκούνης (80' Ρουκάβινα), Λέτο, Σαλπιγγίδης, Σισέ.

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Μπράβο, Μέλμπεργκ (46' Ζεβλάκοφ), Αβ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μαρέσκα, Στολτίδης, Γ. Παπαδόπουλος (56' Νταμπισάιρ), Ντάτολο (63' Όσκαρ), Λούα Λούα, Μήτρογλου.

Δεν χάνουν την πίστη τους

Δεν χάνουν την πίστη τουςΤην τύχη στα χέρια του κρατάει ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα (1-0) από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» έχουν ακόμα τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και εκείνο που χρειάζεται να κάνουν είναι στα τρία εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος να πάρουν δύο νίκες για να κατακτήσουν το 20ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Πλέον η διαφορά από τους Πειραιώτες είναι στους τέσσερις βαθμούς και κανείς στο «τριφύλλι» δεν θέλει να σκέφτεται ότι μπορεί να χαθεί το πρωτάθλημα. Στην περίπτωση που οι «αιώνιοι» ισοβαθμήσουν, τότε οι «ερυθρόλευκοι» κατακτούν το πρωτάθλημα, λόγω των δύο νικών που έχουν στα μεταξύ τους παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Έτσι ο Νίκος Νιόπλιας και οι παίκτες του χρειάζεται να επιδείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα μέχρι το τέλος της σεζόν, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από έξι χρόνια. Το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχει πάρει χαρακτήρα τελικού και οι «πράσινοι» δεν πρέπει να το βάλουν κάτω μετά την χθεσινή ήττα.

Στις τάξεις του «τριφυλλιού» δεν χάνουν την πίστη τους για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και οι παίκτες καλούνται να πάρουν το απόλυτο στους τρεις αγώνες που απομένουν. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού απώλεσαν την ευκαιρία να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αφού ο ΠΑΟΚ έχασε από την ΑΕΚ και βάλουν τέλος στην υπόθεση «τίτλος».

Μετά το τέλος του ματς όλοι οι παίκτες των «πρασίνων» ήταν απογοητευμένοι. Οι παίκτες του Νιόπλια δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έχασαν από τον κάκιστο τη φετινή σεζόν Ολυμπιακό. Έλεγαν ότι η τύχη δεν στάθηκε με το μέρος τους και τόνιζαν ότι δεν πρέπει να σκύψουν το κεφάλι ενόψει της συνέχειας. Στον Παναθηναϊκό εξέφρασαν την πίστη ότι εκείνοι θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα και θα χαμογελάσουν στο τέλος.

* Ο Γιώργος Καραγκούνης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες με αυτή που δέχτηκε απέναντι στον Ολυμπιακό και θα πρέπει να εκτίσει την τιμωρία του σε ένα από τα τρία ματς που απομένουν για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα. Για τους Λέτο και Σιμάο, που επίσης «κιτρινίστηκαν» στο ντέρμπι, ήταν η έκτη και η πέμπτη κάρτα αντίστοιχα. Στο όριο των τριών καρτών είναι για τον Παναθηναϊκό οι Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης και Γκάμπριελ.

Σάντος: «Μας έλλειψε η ψυχραιμία»

Σάντος: «Μας έλλειψε η ψυχραιμία»Στην έλλειψη ψυχραιμίας των παικτών του στην τελική προσπάθεια απέδωσε την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ, ο Φερνάντο Σάντος. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε καλά και θα μπορούσε να είχε πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

«Προσπαθήσαμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο όπου κυριαρχήσαμε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο. Μπορούσαμε να σκοράρουμε, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε και η ΑΕΚ στη μοναδική φορά που βρέθηκε στην εστία μας, χωρίς καν να θεωρείται ευκαιρία, πέτυχε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τους παίκτες και να τους κάνουμε να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι. Μπήκαμε καλά και η ΑΕΚ γύρισε πίσω για να αμυνθεί μαζικά και αναζητώντας την αντεπίθεση. Είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μουσλίμοβιτς, αλλά μας έλειψε η ψυχραιμία στη τελική προσπάθεια. Υπήρχε νευρικότητα κυρίως στις σέντρες.

Πολλές φορές θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερη επιλογή. Σε άλλα παιχνίδια που η ομάδα δεν είχε παίξει καλά, είχε νικήσει και σε αυτό όπου πραγματικά παίξαμε καλά, δεν πήραμε βαθμό. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε μέχρι το τέλος
».

Έκανε «γενέθλια» στο ΟΑΚΑ!

Έκανε «γενέθλια» στο ΟΑΚΑ!Στο «κόλπο» της διεκδίκησης του φετινού πρωταθλήματος επέστρεψε ο Ολυμπιακός μετά το 1-0 επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Οι Πειραιώτες χάλασαν τη φιέστα των «πρασίνων» και μείωσαν στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν για δεύτερη φορά το «τριφύλλι» τη φετινή σεζόν και «γιόρτασαν» με τον καλύτερο τρόπο τα ένατα γενέθλια του 4-1 της Λεωφόρου.

Μέσα σε μία προβληματική σεζόν οι παίκτες του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έδειξαν «χαρακτήρα» και πήραν μία πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες να κατακτήσει τον φετινό τίτλο, όμως πρέπει να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Εκείνο που χρειάζεται να κάνουν οι Πειραιώτες είναι να πάρουν τα δικά τους παιχνίδια και πιθανότατα στα πλέι οφ να προσπαθήσουν να πάρουν το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League, κάνοντας σωστό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Εν τω μεταξύ, αύριο είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ, όπου είναι πιθανό να συζητηθεί το θέμα του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και του προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Χτίζει» παράδοση

Στους τελευταίους επτά αγώνες ο Ολυμπιακός μετρά τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Μάλιστα, οι τρεις νίκες των Πειραιωτών είναι με μηδέν παθητικό (σ.σ.: η χθεσινή επικράτηση, το παιχνίδι του α’ γύρου του πρωταθλήματος και το 4-0 πρόπερσι για το Κύπελλο Ελλάδας), ενώ στις τέσσερις ισοπαλίες η «ερυθρόλευκη» εστία έχει παραβιαστεί μόλις μία φορά. Η τελευταία φορά που είχαν νικήσει οι «πράσινοι» τους Πειραιώτες ήταν σε δύο ματς της σεζόν 2006/07 από δύο λάθη των αντίπαλων αμυντικών (Κωστούλα και Ανατολάκη).

Η φιέστα ήταν στου… Ρέντη!

Μετά το τέλος του χθεσινού ματς περίπου 2.000 οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη για να αποθεώσουν τους παίκτες του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Οι φίλοι της ομάδας αποθέωσαν όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και έκαναν τη νύχτα-μέρα με τα βεγγαλικά που άναψαν.

Οι φύλακες των εγκαταστάσεων δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον κόσμο έξω από το προπονητήριο και έτσι οι οπαδοί μπήκαν μέχρι το παρκινγκ, έχοντας πάρει μία μεγάλη χαρά μετά από τόσες απογοητεύσεις τη φετινή σεζόν. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού φώναζαν: «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» και «Πότε; Ποτέ, ποτέ, ποτέ…».

* Εντός της ημέρας θα αποφασίσει η διοίκηση του Ολυμπιακού θα κάνει καταγγελία στη Λίγκα για όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ. Οι παράγοντες των Πειραιωτών έλεγαν ότι δεν αντελήφθησαν παρουσία εισαγγελέων κατά την άφιξη της αποστολής και ότι έπειτα ζήτησαν εξηγήσεις.

* Επτά κάρτες συμπλήρωσαν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Έντσο Μαρέσκα για τους οποίους θα αποφασιστεί σε ποια δύο από τα επόμενα παιχνίδια θα εκτίσουν τις ποινές τους. Όσον αφορά τον Όλοφ Μέλμπεργκ, ένιωσε ενοχλήσεις στο σημείο (στον τένοντα) που είχε πονέσει πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η Τούμπα του Μπλάνκο

Η Τούμπα του Μπλάνκο Την υπογραφή του σε ακόμη ένα ντέρμπι της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ έβαλε χθες το βράδυ ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει πετύχει έξι γκολ σε ισάριθμους αγώνες κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο «Ζορό» έχει σημειώσει τέσσερα (από τα έξι συνολικά) τέρματα στην Τούμπα και χαρακτηριστικό είναι ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν ηττηθεί ποτέ, όταν έχει ο Μπλάνκο έχει παραβιάσει την «ασπρόμαυρη» εστία.

Ημερομηνία Αγώνας (Αποτέλεσμα)

21/03/2010 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (0-1)
20/05/2009 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (3-1)
17/05/2009 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (0-1)
14/09/2008 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (1-1)
13/04/2008 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (0-4)
30/12/2007 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (2-0)

Πλατιά χαμόγελα στην «Ένωση»

Ικανοποίηση επικρατεί στην ΑΕΚ μετά τη νίκη (1-0) επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η «Ένωση» εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή της στη διαδικασία των πλέι οφ, αυξάνοντας στους επτά βαθμούς τη διαφορά από τον Άρη και στους δέκα από την Καβάλα. Στόχος των παικτών του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι η έξοδος στο Champions League της επόμενης σεζόν μέσω των πλέι οφ και θα κοιτάξουν στα επόμενα παιχνίδια να προετοιμαστούν για αυτό τον σκοπό.

Το χθεσινό ντέρμπι παρακολούθησε ο Σταύρος Αδαμίδης από ειδικό μπουθ του γηπέδου. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν μαζί με τον αντιπρόεδρο Χάρη Κοσμάτο, τον Λάκη Νικολάου και τους Ζεράλδο, Λαγό που έμειναν εκτός δεκαοκτάδας. Η διοίκηση της ΑΕΚ έκανε λόγο «άριστη φιλοξενία» από την πλευρά των Θεσσαλονικέων.

Ο κ. Αδαμίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της «Ένωσης» σε μία δύσκολη έδρα και κατέβηκε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες. «Πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας και τη νίκη σας απόψε (σ.σ.: χθες το βράδυ). Την αξίζατε. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος και κυρίως στα πλέι οφ. Και πάλι πολλά μπράβο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΑΕΚ.

«Ηταν μία πολύ σημαντική νίκη. Ελπίζω να συνεχίσουμε σ' αυτόν τον ρυθμό», δήλωσε κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο ο κ. Αδαμίδης, ο οποίος σήμερα θα βρεθεί στην ΕΠΟ και θα συναντηθεί με τον πρόεδρό της, Σοφοκλή Πιλάβιο, σε ένα ραντεβού που θα έχει περισσότερο χαρακτήρα γνωριμίας.

* Το Σάββατο έρχεται ο Αρναρ Γκρέταρσον στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη. Ο Γκρέταρσον θ' αναλάβει τεχνικός διευθυντής αφότου προηγουμένως εγκριθεί αυτό από το διοικητικό συμβούλιο.

* Στη σημερινή προπόνηση (11:00) θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυματισμών των τριών παικτών της ΑΕΚ. Ο Σάχα υπέστη διάταση στον αριστερό προσαγωγό. Ο Γεωργέας έχει υποστεί κάκωση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και ο Λεονάρντο κάκωση και αιμάτωμα στο δεξί γόνατο.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES