5 Φεβ 2010

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Από την ΕΠΣ Κέρκυρας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα, ως επίσης οι διαιτητές και οι βοηθοί διαιτητών που θα διευθύνουν τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων όλων των Κατηγοριών (και του Παιδικού πρωταθλήματος) αυτό το Σαββατοκύριακο.
Αναλυτικά :




ΣΑΒΒΑΤΟ 06/02/2010
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ    ΑΓΩΝΑΣ  ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΒΟΗΘΟΙ
ΘΙΝΑΛΙΟΥ 15.30 ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ  ΚΡΟΝΟΣ  ΓΙΟΥΡΓΑΣ Π ΜΑΛΑΧΑΣ ΤΣΙΡΙΜΙΑΓΚΟΣ 
ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ 15.30 ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡ ΑΛΚΙΝΟΟΣ  ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ Γ ΒΛΑΣΣΗΣ
ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ 15.30 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΟΛΥΜΠΟΣ  ΤΟΜΠΡΟΣ Α ΣΤΟΙΚΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ 
ΑΓ.ΜΑΤΘΑΙΟΥ 15.30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΑΝ.ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ ΛΕΖΟΣ ΒΡΑΔΗΣ  ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ
ΚΟΝΤΟΚΑΛΙΟΥ 15.30 ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ ΟΔΥ.ΑΥΛΙΩΤΩΝ ΓΙΟΥΡΓΑΣ Κ ΔΡΑΜΠΑΛΟΣ  ΛΑΣΚΑΡΗΣ
ΚΟΝΤΟΚΑΛΙΟΥ 19.30 ΠΟΣ.ΑΓ ΜΑΡΚ ΑΤΡ.ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ  ΠΟΥΛΗΜΑΣ  ΑΥΘΙΝΟΣ ΜΠΑΛΛΗΣ
ΛΕΥΚΙΜΗΣ  15.30 ΑΟ ΚΑΒΟΣ  ΑΟ ΠΕΝΤΑΤΙ ΤΟΜΠΡΟΣ Κ ΓΡΑΙΚΟΥ Φ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 
ΕΠΣΚ 15.30 ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 96 ΑΤΡ.ΑΦΡΑΣ  ΚΟΛΥΤΑΣ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΗΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ 
ΟΛΥΜΠΟΥ 15.30 ΑΠΣ ΘΥΕΛΛΑ  ΗΡ.ΑΓ ΔΕΚΑ  ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ Γ ΔΙΑΒΑΤΗΣ Χ ΣΚΟΥΡΑΣ 
             
                            ΚΥΡΙΑΚΗ 07/02/2010    
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ    ΑΓΩΝΑΣ  ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΒΟΗΘΟΙ
ΑΓ.ΜΑΤΘΑΙΟΥ 12.30 ΟΦΑΜ ΑΟ ΠΑΞΟΙ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΑΥΘΙΝΟΣ ΜΠΑΛΗΣ
ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ  15.30 ΠΟΣ.ΒΙΤΑΛΑΔ ΟΜΟΝΟΙΑ  ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ Γ ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΑΣ 
ΠΑΛΑΙΟΚ 15.30 ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ  ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ  ΤΣΙΡΙΜΙΑΓΚΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
ΘΙΝΑΛΙΟΥ 15.30 ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ ΑΡΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  ΤΟΜΠΡΟΣ Α ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΤΑΣ 
ΕΠΣΚ 16.15 ΑΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΑΣΤ.ΛΙΑΠΑΔΩΝ ΛΕΖΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΓΡΑΙΚΟΣ Α
ΕΠΣΚ 18.30 ΠΑΟΚ ΑΧ.ΝΥΜΦΩΝ ΓΙΟΥΡΓΑΣ Κ ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ ΡΙΖΟΣ
ΑΓ.ΜΑΤΘΑΙΟΥ 15.30 ΑΟ ΣΥΝΑΡΑΔΩΝ ΑΕ ΦΑΙΑΚΩΝ ΓΙΟΥΡΓΑΣ Π ΚΟΥΡΣΑΡΗΣ ΜΑΡΤΗΣ
ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ 12.00 ΑΟ ΒΕΛΟΣ ΗΡ.ΣΦΑΚΕΡΩΝ ΣΤΟΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΤΗΣ Χ ΔΗΜΗΤΡΑΣ
ΘΙΝΑΛΙΟΥ 12.00 ΓΕΘ ΟΣΤΡΙΑ ΑΓΡΑΦ ΜΑΛΑΧΑΣ ΓΕΩΡΓΟΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΑΥΛΙΩΤΩΝ 12.00 ΚΕΝΤ.ΑΡΙΛΛΑΣ  ΑΟ ΛΥΚΟΙ  ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ ΔΡΑΜΠΑΛΟΣ ΡΙΖΟΣ
ΚΟΝΤΟΚΑΛΙΟΥ 12.00 ΚΕΡ.ΠΟΤΑΜΟΥ  ΚΕΡ.ΚΑΒΒΑΔΑΔΩΝ ΒΛΑΣΣΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ
ΠΑΛΑΙΟΚ 12.00 ΑΕΤΟΣ ΑΓ ΑΘΑΝ ΕΘΝ.ΠΕΡΟΥΛΑΔΩΝ  ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ Γ ΒΡΑΔΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ 15.30 ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΑ  ΚΕΡ.ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ ΝΙΚΑΣ Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
ΕΠΣΚ 14.00 Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΚΕΡ.ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ ΠΟΥΛΗΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΡΑΙΚΟΣ Α
ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
                ΣΑΒΒΑΤΟ 06.2.2010
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ    ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ                             ΒΟΗΘΟΙ
ΑΓ.ΜΑΤΘΑΙΟΥ 11.00 ΑΤΡ.ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ  ΚΕΡ.ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ ΑΥΘΙΝΟΣ ΜΠΑΛΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ  10.30 ΑΟ ΚΑΒΟΣ  ΚΡΟΝΟΣ  ΓΡΑΙΚΟΣ Α ΓΡΑΙΚΟΥ Φ ΝΙΚΟΜΑΝΗ Ε
ΑΓ.ΜΑΤΘΑΙΟΥ 13.00 ΟΦΑΜ ΑΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΜΠΑΛΗΣ ΑΥΘΙΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
ΕΠΣΚ 12.45 ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΕ ΦΑΙΑΚΩΝ ΜΑΡΤΗΣ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ 
ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤ 10.30 ΑΕΤΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΔ.ΑΥΛΙΩΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΑΣ ΡΙΖΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤ 12.30 ΓΕ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ ΓΕΘ ΡΙΖΟΣ ΠΡΟΒΑΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
                ΚΥΡΙΑΚΗ 07.2.2010
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ    ΑΓΩΝΑΣ  ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ                             ΒΟΗΘΟΙ
ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ  11.00 ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ  ΑΝ.ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΑΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ 
ΟΛΥΜΠΟΥ 10.30 ΒΟΛΙΔΑ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΡΤΗΣ ΝΙΚΟΜΑΝΗ Ε ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Με «Ελέ» κόντρα σε Καβάλα

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με την Καβάλα, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Ο τεχνικός των Ιωαννίνων, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε αποστολή 21 παικτών, εκ των οποίων θα αποκλειστούν τρεις ποδοσφαιριστές πριν από το παιχνίδι.

Η αποστολή: Ελευθερόπουλος, Σικαλιάς, Ντάσιος, Κούσας, Κώτσιος, Αράς, Μπουχάν, Μαϊστόροβιτς, Βάντερσον, Σίσιτς, Ανδράλας, Καζναφέρης, Κανακούδης, Κοντογουλίδης, Μενδρινός, Μιχαλόπουλος, Σαϊτιώτης, Τζάνης, Ρόβας, Μπακαγιόκο, Ντιμπαλά.

Καταστρώνει τα πλάνα του ο Τεννές!

Παρασκευή, 05/02/2010


Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟ Κέρκυρα, υπό την επίβλεψη του προπονητή Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος… καταστρώνει τα πλάνα του!

Την Κυριακή οι «Φαίακες» θα υποδεχθούν τον Θρασύβουλο, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Περιθώρια για νέο… στραβοπάτημα δεν υπάρχουν και άπαντες στην ομάδα δείχνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Ο ΑΟΚ χθες Πέμπτη προπονήθηκε το απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο, απόντος του Φαμπρίς Ρεπερνέ, ο οποίος αισθάνεται μικροενοχλήσεις από παλαιότερο πρόβλημα (τενοντίτιδα) και το ιατρικό τιμ της ομάδας τού συνέστησε ξεκούραση. Ούτως ή άλλως, όμως., ο Γάλλος μπακ-χαφ θα χάσει το κυριακάτικο παιχνίδι, λόγω τιμωρίας (τέσσερις κάρτες).

Από εκεί και πέρα, ο Μπαλί Σμαρτ ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς και ακολουθεί πλέον το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, όμως δεν είναι ακόμη 100% «ετοιμοπόλεμος» και το πιθανότερο είναι να αποκλειστεί από την αποστολή για το ματς της Κυριακής.

Το ευχάριστο για τον Τεννέ είναι η επιστροφή του Γιώργου Παρασκευαϊδη, που εξέτισε την ποινή του, και θα ενισχύσει τους «κυανέρυθρους» στον κρίσιμο αγώνα κόντρα στον Θρασύβουλο.

Το γεγονός ότι η κερκυραϊκή ομάδα δεν έχει πετύχει γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια, και δεδομένου ότι θέλει πάση θυσία το «τρίποντο» την Κυριακή, άρα θα πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρει, δεν αποκλείεται να οδηγήσει τον 56χρονο τεχνικό στην απόφαση να παρατάξει ένα πολύ επιθετικό σχήμα, κάτι το οποίο -εφόσον συμβεί- ενδέχεται να φέρει τον Τσίγκα στο να αποτελέσει δίδυμο στη «γραμμή κρούσης» με έναν εκ των Γιαννιτσανάκη ή Ίσραελ Σίλβα.

Για σήμερα Παρασκευή η προπόνηση των πρωτοπόρων είναι προγραμματισμένη κι αυτή για τις 15:00 και θα πραγματοποιηθεί στις βοηθητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, στα Γαζάτικά.
Η προετοιμασία του ΑΟΚ θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχει ο έμπειρος προπονητής θα γνωστοποιήσει την αποστολή.

Χρήστος Γραμμένος

Χωρίς Νικοπολίδη και «Ιέρο»

Απόντες από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στο κεκλεισμένων των θυρών «Καραϊσκάκη» θα είναι για τον Ολυμπιακό ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Ιεροκλής Στολτίδης. Ο 39χρονο τερματοφύλακας είχε τραυματιστεί στον ώμο στην προπόνηση της Πέμπτης, αλλά η μαγνητική τομογραφία που έβγαλε έδειξε πως δεν υπάρχει κάταγμα, αλλά απλή κάκωση, η οποία θα τον κρατήσει εκτός δράσης για δέκα ημέρες.

Τη θέση του στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Ούρκο Πάρντο. Ο «Ιέρο» με τη σειρά του ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από ίωση και αποκλείστηκε από την αποστολή, στην οποία δεν βρίσκονται επίσης ο τιμωρημένος Ντάτολο, αλλά και ο Ντουντού, που έχει ακόμη ενοχλήσεις στο πέλμα, αλλά είναι πιθανό να προλάβει το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 22η αγωνιστική.

Την αποστολή που επέλεξε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς απαρτίζουν οι ακόλουθοι 19 παίκτες: Κόβατς, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το Σάββατο με προπόνηση στις 19:00.

Βαρύ πρόστιμο για Ντιόγο και Παπαδόπουλο

Πρόστιμο 20.000 ευρώ θα πληρώσει ο Ντιόγο για το επεισόδιο με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του θα πληρώσει 10.000 ευρώ. Η διαφορά στο ύψος του προστίμου οφείλεται στις διαφορετικές απολαβές που έχουν οι ποδοσφαιριστές, καθώς ο Βραζιλιάνος φορ έχει πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο από τον Έλληνα μέσο.

Με συνταγή ντέρμπι

Ομάδα που δεν κερδίζει… αλλάζει, ωστόσο ο Νίκος Νιόπλιας, μένοντας ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, αναμένεται να παρατάξει τους «πράσινους» με την ίδια σύνθεση στο κρίσιμο ματς με τη Λάρισα στο «Αλκαζάρ», την προσεχή Κυριακή. Ο 45χρονος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον Σωτήρη Νίνη να προπονούνται κανονικά, με τον πρώτο να διατηρεί τη θέση του στην ενδεκάδα και τον δεύτερο να επιστρέφει, εκτός απροόπτου, στην αποστολή έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.

Όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα κατέβει στο γήπεδο με την ακόλουθη σύνθεση: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Λέτο, Σαλπιγγίδης και Σισέ.

Ελπίζουν στο «ναι» του Σαλπιγγίδη

Αισιόδοξοι ότι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα απαντήσει τελικά θετικά στην πρόταση που του έχει γίνει για ανανέωση συμβολαίου είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Η αλήθεια είναι πως ο διεθνής επιθετικός δεν έχει καλυφθεί από το ύψος της προσφοράς, ωστόσο παραμένει άψογος επαγγελματίας και η διοίκηση, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις, εκτιμά τη στάση του. Το ενδεχόμενο τελικά να πει το «ναι» συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, όμως υπάρχει πάντα η… απειλή του εξωτερικού, αλλά και του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεδομένα ενδιαφέρεται για τον «Σάλπι».

Μαζί του και η παράδοση

Εξαιρετικό ποσοστό… πρόκρισης όταν φτάνει στα ημιτελικά του Κυπέλλου έχει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» στα 50 χρόνια ιστορίας της Α’ Εθνικής μετρούν 29 συμμετοχές στην ημιτελική φάση του δεύτερου τη τάξει εγχώριου θεσμού και στις 23 εξ αυτών έχουν φτάσει στον τελικό. Μάλιστα, το ποσοστό επιτυχίας είναι ακόμη μεγαλύτερο όταν οι ημιτελικοί είναι διπλοί, αφού σε 18 περιπτώσεις το «τριφύλλι» έχει 15 προκρίσεις. Πάντως, το ποσοστό επιτυχίας στην κατάκτηση του τίτλου δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό, αφού στις 23 συμμετοχές σε τελικούς μετρά 13 κατακτήσεις.

Είμαι ο Ράφικ και είμαι εδώ!

Σαφέστατα ο Ράφικ Τζιμπούρ από την μέρα της επιστροφής του στην ομάδα και την ενδεκάδα είναι ο πιο σταθερός παίκτης σε απόδοση. Δεν έχει χάσει λεπτό από τα πέντε ματς του δεύτερου γύρου, καταργώντας ταυτόχρονα κάθε λογική συνέχεια μίας τετράμηνης αποχής όχι μόνο από αγώνες αλλά ακόμα και από τις προπονήσεις. Θεωρώ ότι η εικόνα του Τζιμπούρ είναι η κοινή συνισταμένη τριών παραγόντων που φαίνεται ότι τον βοηθούν στο έπακρο για να αποδίδει τόσο καλά μέσα στο γήπεδο.

Ο πρώτος είναι ότι έμεινε μακριά από την ομάδα αυτούς τους μήνες που διεξήχθη ο α’ γύρος. Σε μία πολύ κακή περίοδο για την ομάδα που οι παίκτες δεν μπορούσαν καν να επικεντρωθούν στους αγώνες, έπασχαν από το σύνδρομο διάσπασης προσοχής. Τα διοικητικά προβλήματα, οι οικονομικές εκκρεμότητες, οι πολύ κακές διαιτησίες, αλλά και η δική τους χαλαρή αντιμετώπιση διαφόρων φαινομένων, γέμισαν το μυαλό τους με… εικόνες που τους αποσπούσαν, με εικόνες που τους οδηγούσαν μακριά από το πραγματικό ποδόσφαιρο.

Ο Αλγερινός μη ζώντας αυτές τις καταστάσεις κράτησε το μυαλό του καθαρό και τώρα μπορεί να αντεπεξέλθει καλύτερα από όλους στις δυσκολίες. Ο δεύτερος παράγοντας είναι η εμπιστοσύνη που έχει στον εαυτό. Φάνηκε από την μέρα εκείνη που με δική του πρωτοβουλία επέστρεψε στις προπονήσεις και διεκδίκησε την άμεση επανένταξή του στην ομάδα. Ο Μπάγεβιτς είδε τον ζήλο του στις προπονήσεις, του έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία και ήταν βέβαιο ότι δεν θα την άφηνε να πάει χαμένη. Και δεν πήγε. Ο τρίτος είναι φυσικά η προοπτική του Μουντιάλ.

Με την μη συμμετοχή του στην αποστολή της Αλγερίας για το φετινό Κόπα Άφρικα κατάλαβε ότι θα έχανε το πιο σπουδαίο ραντεβού της καριέρας ενός ποδοσφαιριστή αν δεν έπαιρνε συμμετοχές. Σκέψη-«καύσιμο» για τον Ράφικ Τζιμπούρ που οδεύει ολοταχώς προς τα γήπεδα της Νότιας Αφρικής. Μέχρι τότε η ΑΕΚ μόνο κέρδη μπορεί να έχει κι αυτό προκύπτει από όλα όσα έχει πει ο Αλγερινός τις τελευταίες μέρες. Αν η δική του πίστη για έξοδο της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ περάσει και σε όσο περισσότερους συμπαίκτες του, τότε υπάρχει μία ελπίδα. Η τελευταία, αλλά υπάρχει.

«Σκέφτομαι μόνο το πρωτάθλημα»

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο συνέχισης της καριέρας του και τον επόμενο χρόνο ο Αντώνης Νικοπολίδης, τονίζοντας πάντως ότι στην παρούσα φάση το μόνο που τον απασχολεί είναι να εξαντλήσει ο Ολυμπιακός τις πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος.

«Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Θα συζητήσουμε το καλοκαίρι για μένα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω, ούτε είναι τώρα η στιγμή να βάζω τέτοιες σκέψεις στο μυαλό μου. Το μυαλό μου είναι μόνο στο πρωτάθλημα και πώς θα μπορέσουμε να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα των τελευταίων δύο μηνών», δήλωσε στον «Πρωταθλητή» ο 39χρονος τερματοφύλακας και πρόσθεσε: «Μπροστά μου βλέπω μόνο πώς θα προσεγγίσουμε ξανά την κορυφή. Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολα παιχνίδια μπροστά του, αλλά κι εμείς θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι και σοβαροί για να κερδίσουμε τα δικά μας παιχνίδια. Δουλεύουμε πολύ καλά και εκτιμώ πως από αγώνα σε αγώνα θα είμαστε καλύτεροι. Ο στόχος είναι μπροστά και θα τα δώσουμε όλα για να τον κατακτήσουμε».

Με Πάρντο κόντρα στον Λεβαδειακό

Με τον Ούρκο Πάρντο κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό στο κεκλεισμένων των θυρών «Καραϊσκάκη». Ο Αντώνης Νικοπολίδης τραυματίστηκε στον ώμο, δίχως να πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά μάλλον θα προφυλαχθεί απέναντι στους Βοιωτούς. Απών από το ματς αυτό θα είναι ο τιμωρημένος Ντάτολο και ο τραυματίας Ντουντού (θα επανεξεταστεί στο πέλμα την επόμενη εβδομάδα για να φανεί αν μπορεί να παίξει στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα), ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Στολτίδη που ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, στην οποία είναι πιθανόν να βρίσκεται βασικός ο Λεντέσμα.

* Πρόστιμο 10.000 ευρώ ή και μεγαλύτερο θα επιβληθεί σε Ντιόγο και Γιάννη Παπαδόπουλο για το μεταξύ τους επεισόδιο στην προπόνηση της ομάδας.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES