28 Φεβ 2010

Με 4-4-2 και πίεση από το πρώτο λεπτό

Εφτά παιχνίδια απομένουν μέχρι το τέλος και ο Ολυμπιακός χρειάζεται ισάριθμες νίκες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η προετοιμασία των πειραιωτών για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη (28/2 16:45GR) ολοκληρώθηκε κι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, που θα παρατάξει με επιθετικούς προσανατολισμούς την ομάδα, ζήτησε πίεση από το πρώτο λεπτό και ένα γρήγορο γκολ για να απομακρυνθεί το άγχος.
Η απόδοση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπορντό, όταν αγωνίστηκε με δύο επιθετικούς, ήταν τέτοια που τελικά έπεισε τον Μπάντοβιτς να εγκαταλείψει το 4-3-3 και να επαναφέρει ένα σύστημα 4-4-2. Παράλληλα, ζήτησε από τους παίκτες να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο το πάθος και την αποφασιστικότητα που έδειξαν κόντρα στους γιρονδίνους.
Ο Νικοπολίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τοροσίδης δεξιά, ο Ραούλ Μπράβο αριστερά και οι Μέλμπεργκ, Αβραάμ στο κέντρο της άμυνας. Λεντέσμα και Στολτίδης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ο Ζαϊρί στην δεξιά πτέρυγα, ο Ντάτολο στην αριστερή και επιθετικό δίδυμο οι Λούα Λούα και Ντάρμπισαϊρ.
Εκτός του συστήματος που τους ανέλυσε και τη μικρής διάρκειας ομιλίας στους ποδοσφαιριστές, ο Μπάντοβιτς τους παρουσίασε σε βίντεο το παιχνίδι με την Μπορντό. Τους επεσήμανε τα λάθη, τους έκανε παρατηρήσεις και στη συνέχεια ανέλυσε τον τρόπο που αγωνίζεται ο Ατρόμητος.
Ο Μπάντοβιτς θεωρεί πολύ επικίνδυνη την ομάδα του Γιώργου Δώνη και αυτό που θέλει από τους παίκτες του είναι να πιέσουν από το πρώτο λεπτό και να κυνηγήσουν ένα γρήγορο γκολ, που θα βάλει τις βάσεις για τη νίκη, αλλά και θα διώξει το άγχος.
Από εκεί και πέρα, στο μέτωπο των τραυματιών, ο Μαρέσκα, συνέχισε τη θεραπεία του, όπως κι οι Ντιόγκο και Οσκαρ, ενώ ο Ντουντού το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.
Να υπενθυμίσουμε, πως στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Ντάτολο, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.
Οχι στην Εθνική από Λούα Λούα
Αρνητική απάντηση στην κλήση του από την κογκολέζικης ποδοσφαιρική ομοσπονδία για να συμμετάσχει στο φιλικό που θα δώσει η εθνική ομάδα της χώρας του με τη Νιγηρία στις 3 Μαρτίου, έδωσε ο Λομάνα Λούα Λούα.
Ο επιθετικός των ερυθρολεύκων, που ήρθε στον Ολυμπιακό μετά από μεγάλη περίοδο απραξίας, δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό που τονίζει στο περιβάλλον του είναι πως δεν θέλει να χάσει το ρυθμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES