13 Ιαν 2010

Θετικά μηνύματα για Γκαλέτι

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό για την κατάσταση της υγείας του Λουτσιάνο Γκαλέτι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, το πρόβλημα του Αργεντινού είναι αντιμετωπίσιμο και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί κίνδυνο για την καριέρα του. Το πρόβημα εντοπίζεται στα νεφρά και ο παίκτης θα το αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο χρόνος της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του παίκτη έγινε έντονη χθες, όταν πριν από την προπόνηση της ομάδας ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιά ο Αργεντινός. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πριν την προπόνηση της Τρίτης, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ένιωσε και πάλι έντονους πόνους και από το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων» θεωρήθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί ο παίκτης για εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Ο Αργεντινός υποβάλλεται και σήμερα σε εξετάσεις. Όπως εκτιμούν από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, μέσα στην ημέρα θα υπάρξει ενημέρωση για τα αποτελέσματα των εξετάσεων και λεπτομέρειες για την αποθεραπεία του παίκτη.

Αγωνιστικά, ο Ζίκο δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γκαλέτι για το παιχνίδι με τη Νέα Καβάλα.

Σκόκο: «Ό,τι πει ο μάνατζέρ μου»

Απέφυγε να πάρει θέση στα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομά του και το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε άλλη ελληνική ομάδα ο Νάτσο Σκόκο. «Ό,τι πει ο μάνατζέρ μου», αρκέστηκε να πει ο Αργεντινός, στο πλαίσιο της βράβευσής του ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο Αργεντινός μέσος δεν θέλησε να ρίξει… λάδι στη φωτιά γύρω από το φλέγον ζήτημα των τελευταίων ημερών, σε αντίθεση με τον μάνατζέρ του.

Πάντως, η βράβευση του ως πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ έγινε σε πολύ καλό κλίμα χάρη στον Γιώργο Μητσικώστα ο οποίος του απένειμε το βραβείο.

Ο Νάτσο Σκόκο αναφέρθηκε και στην πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα αλλά και στις… επιτυχίες του.

«Είμαι ευχαριστημένος για το βραβείο, αλλά όμως δεν είμαι ευχαριστημένος για την πορεία της ομάδας γιατί έχει μείνει εκτός στόχων», τόνισε.

Δεν κάνει πίσω ο Διαννής!

Στο εξώδικο της ΠΑΕ ΑΕΚ, με αφορμή όσα είχε πει για τον Νάτσο Σκόκο, απάντησε και πάλι μέσω του NovaΣΠΟΡ Fm 94.6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο ο μάνατζερ του Αργεντινού, Παύλος Διαννής. «Λυπάμαι που δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι οι αθλητές πάνω από όλα είναι άνθρωποι με αισθήματα που μπορούν να επηρεάζονται από δυσάρεστες καταστάσεις», τονίζει απευθυνόμενος στον κ.Θανόπουλο.

Ο Παύλος Διαννής όχι μόνο δεν ανακαλεί αλλά προχώρησε σε αποκαλύψεις: Αναφέρει ότι οφείλονται χρήματα και στον ίδιο και κάλεσε την ΠΑΕ και συγκεκριμένα τον κ.Θανόπουλο να προχωρήσουν σε νομική καταγγελία προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Διαννή μέσω του NovaΣΠΟΡ Fm 94.6

«Αγαπητέ κ. Θανόπουλε,

Μου ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβω εάν πρέπει να απευθυνθώ σε εσάς αφού:

1. Στο εξώδικο των τεσσάρων παραγράφων που βάλατε στο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν υπογράφει κανένας από τη διοίκηση της ΑΕΚ.
2. Στο τρισέλιδο εξώδικο που έλαβα εγώ, υπογράφετε εσείς ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ.
3. Σε προηγούμενες συνομιλίες μας με παραπέμπατε στον κ. Σταύρο Αδαμίδη.

Επειδή, η ηθική και ο επαγγελματισμός με έχουν καθοδηγήσει στη ζωή μου, επισυνάπτω προς γνώση όλων το εξώδικο που έλαβα, για να μπορέσουν όλοι να αντιπαραθέσουν αυτά που εγώ δήλωσα και αυτά που εσείς απαντήσατε και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Λυπάμαι που διαλέξατε αυτόν τον τρόπο για να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπο του πολυτιμότερου παίκτη της ομάδας σας και δεν μου αφήνετε περιθώρια από το να σας απαντήσω μέσω του ίδιου μέσου. Είναι η τελευταία φορά που το κάνω, αφού δεν αρμόζει στο χαρακτήρα μου.

Λυπάμαι εάν θεωρείτε τις τοποθετήσεις μου ανεπίτρεπτες, απαράδεκτες και ανήθικη παρέμβαση στα εσωτερικά της ΑΕΚ.

Λυπάμαι εάν θεωρείτε ότι αναληθώς δηλώνω ότι οφείλετε χρήματα στον πελάτη μου με αποτέλεσμα να εμφανίζεστε οικονομικά ασυνεπείς.

Λυπάμαι εάν θεωρείτε ότι υποβιβάζω το μέγεθος του συλλόγου.

Λυπάμαι εάν θεωρείτε ότι κάνω αυθαίρετες εκτιμήσεις αναφορικά με το τι θα συνιστούσε και τι όχι πρόοδο για τον πελάτη μου.

Λυπάμαι εάν θεωρείτε ότι οι απόψεις που εκφράζω είναι μόνο δικές μου σκέψεις, οι οποίες μάλιστα δεν απηχούν σε καμία περίπτωση με τη γνώμη του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Λυπάμαι εάν θεωρείτε ότι η συμπεριφορά μου συνιστά μία απαράδεκτη και υποβολιμαία προσπάθεια συκοφάντησης και αποσταθεροποίησης της ΠΑΕ ΑΕΚ με τρόπο χυδαίο που αγγίζει τα όρια δυσφήμησης.

Αλλά πάνω απ’ όλα, λυπάμαι που μέσω της δικής σας συμπεριφοράς χειροτερεύετε την ψυχολογία του παίκτη σας, που κανένας από την ΑΕΚ δεν τον προσέγγισε να τον ρωτήσει σε τι κατάσταση βρίσκεται και γιατί δεν αισθάνεται καλά. Λυπάμαι που αδυνατείτε να καταλάβετε ότι οι αθλητές πάνω απ’ όλα είναι ανθρώπινες οντότητες με αισθήματα που μπορούν να επηρεάζονται από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις.

Είμαι πολύ απογοητευμένος ως άνθρωπος και επαγγελματίας, που εξαιτίας της δικής σας ανακοίνωσης και της στάσης οπαδικών εφημερίδων της ΑΕΚ παίρνουν τηλέφωνα εμένα και την οικογένειά μου στην Ισπανία και μας απειλούν. Γιατί; Επειδή είμαστε επαγγελματίες; Σας καθιστώ σαφές ότι στην περίπτωση οποιασδήποτε πράξεως ποινικώς κολάσιμης κατά εμού και της οικογένειάς μου, θα είστε εσείς οι ηθικοί αυτουργοί αυτής.

Να σας ενημερώσω, επίσης, ότι χρωστάτε στον παίκτη (με βάση τραπεζική ενημέρωση μέχρι χθες 12-01-2010) δόση τις 31-12-2009. Επίσης, έχετε δώσει επιταγή στον παίκτη, εισπρακτέα στις 31-01-2010 για ένα μεγάλο υπόλοιπο της δόσης που αντιστοιχεί στις 31-10-2009. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η επιταγή δεν είναι απόδειξη πληρωμής, αλλά πρόθεση πληρωμής. Μήπως δεν καθυστερήσατε να πληρώσετε την προηγούμενη επιταγή την οποία πλήρωσε, προς τιμήν του, ο κ. Πέτρος Παππάς; Μήπως χρωστάτε στους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή τιμολόγια με λήξη 30-09-2009 και 31-12-2009; Σας πιέσαμε ποτέ για χρήματα;

Να είστε καλά κ. Θανόπουλε και αν κρίνετε ότι οι αλήθειες μας και τα συναισθήματά μας είναι λόγος για να κινηθείτε εναντίον μας νομικά, θα σας παρακαλούσα να το κάνετε.

Με τιμή, Παύλος Διαννής».

"Δεν τον δίνει η Μίντλεσμπρο"

Τελικά τι συμβαίνει με την περίπτωση του Εμάνουελ Πόγκατετζ; Από τον Παναθηναϊκό ακουγόταν μέχρι τις τελευταίες ώρες ότι ο παίκτης μπορεί να κλείσει σύντομα, τη στιγμή που οι πληροφορίες από την Αγγλία είναι διαφορετικές. Η δε εταιρία που έχει τα δικαιώματα του παίκτη, η "Stars & Friends GmbH", μέσω της γραμματέως της ξεκαθάρισε στο Sport.gr ότι δεν θέλει να κάνει προς το παρόν κανένα σχόλιο.
Να θυμίσουμε πάντως ότι την περασμένη εβδομάδα, ένας εκ των μάνατζερ της εν λόγω εταιρίας, ο Γιούρι Βέρνερ είχε δηλώσει ότι "ο Πόγκατετζ θέλει Παναθηναϊκό". Από τότε όμως δεν έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη.
Επικοινωνήσαμε με το αθλητικό τμήμα της αγγλικής εφημερίδας "Daily Mirror" για να δούμε ακριβώς τι συμβαίνει με την περίπτωση του αυστριακού αμυντικού της Μίντλεσμπρο.
Η απάντηση που πήραμε είναι η εξής και μάλιστα ήταν κατηγορηματική:
"Για το καλοκαίρι δεν ξέρουμε, αλλά αυτή τη στιγμή διαρρέει από τη διοίκηση της Μίντλεσμπρο ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Ο Πόγκατετζ κατά 99% θα μείνει στην Μπόρο μέχρι το καλοκαίρι.
Πριν από λίγες μέρες είχε βγει και ο προπονητής της ομάδας, Γκόρντον Στράχαν και είχε δηλώσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πουληθεί ο αυστριακός. Σε αυτό το μήκος κυμαίνεται ακόμα η γραμμή της Μίντλεσμπρο. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει διάθεση της διοίκησης να δώσει τον παίκτη στον Παναθηναϊκό, που πράγματι φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή".
Σε μία κλωστή κρέμεται ουσιαστικά η μεταγραφή του Παναθηναϊκού με τον Πόγκατετζ. Μπορεί οι άγγλοι να επιμένουν ότι δεν τον παραχωρούν τη δεδομένη στιγμή (άσχετα αν μένει ελεύθερος ο παίκτης το καλοκαίρι), ωστόσο, οι πράσινοι δεν έχουν καταθέσει ακόμα τα όπλα… Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όπως είπαν και οι άγγλοι συνάδελφοι, θα έχει τελειώσει το θέμα.

"Δεν έρχεται ο Ντάτολο"

Σε σίριαλ εξελίσσεται η μεταγραφή του Χεσούς Ντάτολο στον Ολυμπιακό. Ενώ η διοίκηση τον ερυθρολεύκων φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τη Νάπολι για το δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν, ο δημοσιογράφος της Corriere dello Sport, Αντόνιο Τζορντάνο, που επωμίζεται το ρεπορτάζ των παρτενοπέι, αποκάλυψε στο sport.gr ότι είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, καθώς ο παίκτης δεν είναι ευχαριστημένος με το συμβόλαιο που του προσφέρουν οι πρωταθλητές Ελλάδος.
"Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι ο Ντάτολο δεν θα έρθει. Δεν τον ικανοποιεί η πρόταση του Ολυμπιακού και είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Είναι ότι θέλει να μείνει στη Νάπολι και την Ιταλία", είπε χαρακτηριστικά ο Τζορντάνο.
Ο Ντάτολο αναμένεται να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους για το Κύπελλο Ιταλίας την Τετάρτη (13/1), αλλά νωρίτερα έχει προγραμματίσει να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ομάδας, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις και ίσως υπάρξουν εξελίξεις.
Πάντως, στον Ολυμπιακό εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι η υπόθεση θα κλείσει θετικά τις επόμενες ώρες ή ημέρες και ο παίκτης θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, με την ομάδα να διατηρεί οψιόν αγοράς έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Πρόκριση και θέαμα

Με στόχο την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Hellas OnLine, αλλά και να προσφέρει θέαμα στους οπαδούς του που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του υποδέχεται το απόγευμα της Τετάρτης (13/1, 17:00GR) τον φιλόδοξο Πιερικό. Εκτός αποστολής έμειναν για να ξεκουραστούν οι Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαλπιγγίδης, ο ανέτοιμος Μαρίνος και οι τραυματίες Σεϊταρίδης, Ρουκάβινα, Γκάμπριελ και Μαχλελής.
Ο Νίκος Νιόπλιας, όπως είχε προαναγγείλει από την προπόνηση της Δευτέρας (11/1) αναμένεται να πραγματοποιήσει έξι με επτά αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με την αναμέτρηση της Ξάνθης, δίνοντας ανάσες σε κάποιους παίκτες και παράλληλα ευκαιρίες σε ορισμένους παροπλισμένους...
Επτά νέα πρόσωπα στην 11άδα
Ετσι, κάτω από τα γκολπόστ θα καθίσει ο Γκαλίνοβιτς, με την τετράδα στην άμυνα να αποτελούν οι Βύντρα, Μπιέρσμιρ, Σαριέγκι και Δάρλας από δεξιά προς τα αριστερά, αμυντικά χαφ θα είναι οι Κατσουράνης και Τζιόλης, με τον Λέτο αριστερά, τον Νίνη δεξιά στην μεσοεπιθετική γραμμή και τον Κλέιτον σε επιτελικό ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Πετρόπουλο. Οπως γίνεται αντιληπτό θα παίξουν επτά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα των πρασίνων. 
Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Καρνέζης, Καντέ, Καραγκούνης, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος, Σισέ και ο νεαρός Λαγός από την Golden Team, λόγω της σχετικής διάταξης που υπάρχει για συμμετοχή δύο παικτών (σ.σ. ο ένας είναι ο Νίνης) κάτω των 20 ετών στα ματς του Κυπέλλου.
Ανέτοιμος κρίθηκε ο Μαρίνος
Ο Στέργος Μαρίνος, μολονότι προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες τρεις μέρες, εντούτοις κρίθηκε ανέτοιμος από τον Νίκο Νιόπλια και έτσι κόπηκε από την αποστολή, κάνοντας παρέα στους Σεϊταρίδη, Ρουκάβινα, Μαχλελή, που γυμνάστηκαν ατομικά, στον εγχειρισμένο Γκάμπριελ και στους Τζόρβα, Σπυρόπουλο, Σαλπιγγίδη που πήραν ανάσες από τον 44χρονο τεχνικό.

Ναυάγησε του Κάλντγουελ, παγώνει του Πόγκατετζ
Οσον αφορά τα μεταγραφικά, κακές εξελίξεις, που επηρεάζουν και τον Παναθηναϊκό προέκυψαν την Τρίτη (12/1) από το μέτωπο του Πόγκατετζ, καθώς ο σκωτσέζος αμυντικός Τζέρι Κάλντγουελ που βρισκόταν μια ανάσα από την Μίντσλεσμπρο προτίμησε την πρόταση της Γουίγκαν και άφησε στα... κρύα του λουτρού την "Μπόρο".
Συνεπώς ο Γκόρντον Στράχαν που ούτως ή άλλως δεν συζητούσε την παραχώρηση του αυστριακού στόπερ στον Παναθηναϊκό, είναι ακόμα περισσότερο αρντητικός ως προς την προοπτική πώλησης του Πόγκατετζ. Οι πράσινοι που καίγοντα για παίκτη εδώ και τώρα και όχι για το καλοκαίρι, παγώνουν προς στιγμή την υπόθεση του αυστριακού και κοιτάζουν κι άλλες λύσεις για τον... killer.

"Θα τα καταφέρουμε"

Την νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και παράλληλα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου helas online, έθεσε ως στόχο για το παιχνίδι της Τετάρτης (13/1) ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο προπονητής του Αρη τόνισε, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ότι ο θεσμός του Κυπέλλου ενδιαφέρει πάρα πολύ τους κίτρινους, ενώ αισιοδοξεί πως με την βοήθεια του κόσμου, η ομάδα του θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση.
"Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και αυτό το γνωρίζουμε άπαντες στην ομάδα. Στοχος μας φυσικά είναι η κατάκτηση της νίκης που θα μας δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο θέσμος του κυπέλλου μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο να πάρουμε αυτό το οποίο θέλουμε.
Είμαι σίγουρος πως θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για την κατάκτηση του στόχου μας και με την συνδρομή του κόσμου μας να φτάσουμε στην πρόκριση. Ολοι μαζί ενωμένοι θα κυνηγήσουμε με την απαιτούμενη προσοχή τη νίκη και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε", δήλωσε ο Κούπερ.
800 εισιτήρια για Γιάννινα
Οπως έγινε γνωστό, ο Αρης θα πάρει 800 εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής (17/1, 16:45GR) κόντρα τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την Σούπερ Λίγκα. Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Κριστιάν Νασούτι, ενώ ο Ρονάλντο Γκιάρο, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, μετά από απόφαση του Κούπερ.

Με τους νεοαποκτηθέντες στην αποστολή
Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο Κούπερ επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης (13/1, 17:00GR) στο Κλ. Βικελίδης.
Ο αργεντινός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Αρη, τους Εντι Τζόνσον και Φρέντι Αντού, οι οποίοι όμως θα ξεκαθαρίσει πριν το παιχνίδι αν θα μπορέσουν να αγωνιστούν καθώς η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ βρίσκεται εν αναμονή των ανάλογων διεθνών πιστοποιητικών μεταγραφών.
Η αποστολή του Αρη: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Πρίττας, Λαμπριάκος, Αραβίδης, Κάλβο, Κάμπορα, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο Γκιάρο, Νάτσο Γκαρσία, Χαβίτο, Ναφτί, Κόκε, Νασούτι, Βαγγέλη, Τζόνσον, Αντού, Οικονομόπουλος, Μπουγαίδης.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φερνάντεζ, Ντέιλι, Κουλουχέρης και οι Πίτου Γκαρσία, Ρομπέρζ, Ρόβας, Γραικός, Πιοβεζάν. Τέλος, ο Φρέντι Αντού επέλεξε το νούμερο 11 και με αυτό θα αγωνίζεται ως το τέλος της σεζόν.

ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥΤΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ)

Οταν ήρθε στο Αγρίνιο ο Δημούτσος  εντυπωσιάστηκε από τις υποδομές της ομάδας αλλά και από τους ανθρώπους  του Παναιτωλικού (για τον κόσμο λέει τα καλύτερα). Η Διοίκηση του  έκανε γνωστούς τους στόχους της ομάδας (που είναι η άνοδος και ας μην το λένε) αλλά και τους μεταγραφικούς στόχους. Ο Δημούτσος έδειξε ότι είναι θετικός και  την Πέμπτη  η ομάδα της Κέρκυρας επικοινώνησε μαζί του, ανέβασε  το ποσό της μεταγραφής και προσπάθησε να πείσει τον παίκτη.
Ο ποδοσφαιριστής όμως είχε πάρει την απόφασή του και απάντησε θετικά στον Παναιτωλικό.
Πολύ σημαντικό ήταν ότι ο Παναιτωλικός θέλει τον ποδοσφαιριστή και μετά το καλοκαίρι και αυτό μέτρησε πάρα πολύ.
Και κάτι άλλο,  δεν τον επηρέασε  καθόλου στην απόφασή του η ήττα από τη Δόξα Δράμας και αφού είχε δώσει το λόγο του τον τήρησε.
Ντόμπρα πράγματα
ΠΗΓΗ : www.olatagoal.blogspot.com

ΣΗΜ: BEBAIA H ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ ΑΞΙΩΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΓΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ (ΑΝ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΠΡΑΞΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

Ζητάει Ταχτσίδη η Τζένοα

Ζητάει Ταχτσίδη η Τζένοακανοποιημένοι με τα… ψώνια τους στην ΑΕΚ φαίνεται πως είναι στην Τζένοα γι αυτό και ετοιμάζονται να επιστρέψουν προκειμένου να κάνουν δικό τους και τον Ταχτσίδη μετά από τον Παπασταθόπουλο το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η ομάδα της Γένοβας έχει ψηλά στην μεταγραφική της λίστα τον μέσο της «Ένωσης» Παναγιώτη Ταχτσίδη. Συγκεκριμένα, το calciomercato αναφέρει πως στο στόχαστρο της Τζένοα βρίσκεται ο νεαρός μέσος του «δικέφαλου». Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο μέσος της ΑΕΚ είναι μαζί με τον Αλέξανδρο Τζιώλη δύο βασικοί στόχοι για την ιταλική ομάδα, στην οποία αγωνίζεται και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Σύμφωνα με τους Ιταλούς η Τζένοα στράφηκε και στην περίπτωση του Μενεγκάτζο της Μπορντό. Ωστόσο το γεγονός ότι οι «Γιρονδίνοι» καθυστερούν να απαντήσουν, ο πρόεδρος της Τζένοα αποφάσισε να στραφεί στις περιπτώσεις των δύο Ελλήνων παικτών.

Ζήτησε τον Ντίας ο Νιόπλιας!

Κάποιον στόπερ που θα κάνει τη διαφορά ζήτησε ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος μίλησε αρχικά με τον Κώστα Αντωνίου και στη συνέχεια είχε επαφή και με τον Νικόλα Πατέρα για τα μεταγραφικά. Μάλιστα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» φέρεται να ζήτησε τον «Κάτα» Ντίας της Χετάφε, ενώ δεν έχει κλείσει ακόμα η υπόθεση του Εμάνουελ Πόγκατετς.

Στην κορυφή της λίστας του Νιόπλια φέρεται να βρίσκεται ο Ντίας, αλλά η υπόθεση του παρουσιάσει κάποιες δυσκολίες. Το «τριφύλλι» έχει κάνει μία διερευνητική επαφή στη Χετάφε για δανεισμό του Αργεντινού και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, αλλά η ισπανική ομάδα δεν το συζητεί προς το παρόν. Οι «πράσινοι» ευελπιστούν ότι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ισπανική ομάδα, η οποία είναι ανοιχτό να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον παίκτη (και να οριστεί μία μικρότερη οψιόν αγοράς).

Όσον αφορά τον Πόγκατετς, η περίπτωση του δεν θα προχωρήσει όσο η Μίντλεσμπρο δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει σε λογική τιμή. Οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να δώσουν 1,5-2 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. Το «τριφύλλι» παρουσιάζεται έτοιμο να συμφωνήσει με τον Αυστριακό, αν διαπιστώσει ότι οι Άγγλοι ρίχνουν τις απαιτήσεις τους με κάποια μορφή πίεσης. Πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να κλείσει από τώρα τον 26χρονο παίκτη για την περίοδο του καλοκαιριού.

* Παρότι η «Gazzetta Dello Sport» έγραψε ότι η Σιένα θα προσπαθήσει να αποκτήσει σήμερα τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο διεθνής μπακ-χαφ εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ιταλική ομάδα (που δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στη Serie B).

Μονόδρομος η πρόκριση!

Τον τίτλο του φαβορί καλείται να αποδείξει (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Alpha) σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Hellas On Line Πιερικό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι «πράσινοι» θέλουν να εμφανιστούν σοβαροί και να τελειώσουν γρήγορα την υπόθεση κόντρα στην ομάδα της Πιερίας.

Ο Νίκος Νιόπλιας θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια Γκαλίνοβιτς και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Βύντρα, Μπιέρσμιρ, Σαριέγκι και Δάρλα. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Κατσουράνης και ο Τζιόλης, έχοντας στα πλάγια τους Χριστοδουλόπουλο (δεξιά) και Λέτο (αριστερά). Πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Κλέιτον, ενώ μοναδικό προωθημένος θα είναι ο Πετρόπουλος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Καντέ, Λαγός και Νίνης. Εκτός έμειναν οι Τζόρβας, Μαρίνος, Σπυρόπουλος και Σαλπιγγίδης.

* Οσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού θελήσουν να μεταβούν σήμερα στο ΟΑΚΑ θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τα εξής σημεία. Από τη Λ. Αλεξάνδρας (θύρα 4) από τις 10.00 έως τις 13:00, από τη Λ. Κύμης και τον σταθμό «Ειρήνη» από τις 10:00 έως τις 17:00 και από τη ΒΑ είσοδο του ΟΑΚΑ (Λ. Κηφισίας) από τις 14:00 έως τις 17:00. Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 10 έως 40 ευρώ. Σε Λ. Αλεξάνδρας, Λ. Κύμης και σταθμό «Ειρήνη» διατίθενται εισιτήρια και για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο.

* Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η Σανταντέρ θέλει να δώσει τον Νασίφ Μόρις δανεικό στην Μπέτις, αλλά από την πλευρά του παίκτη αυτό έχει αποκλειστεί και στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Ο Παναθηναϊκός, ως γνωστόν, έχει παραχωρήσει δανεικό τον Νοτιαφρικανό αμυντικό στη Σανταντέρ.

Μετράει αντίστροφα!

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κατά την χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ και οι φήμες για την πρόθεση των μετόχων της ΠΑΕ για την αντικατάστασή του, δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Ένωση σκέφτονται σοβαρά το τέλος της συνεργασίας με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και έχουν αρχίσει –ήδη- την αναζήτηση νέου τεχνικού.

Βάσει των πληροφοριών αυτών –μέχρι στιγμής- προκρίνεται η λύση ενός προπονητή ο οποίος θα κάτσει στο τιμόνι της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ποια είναι αυτή η λύση;

Σύμφωνα με κάποιες πηγές οι περίπτωση του Κωστένογλου δεν προχωρά, καθώς ο 39χρονος τεχνικός δεν είναι διαθέσιμος να εκτελέσει χρέη προπονητή με… ημερομηνία λήξης.

Μετά την λύση του Κωστένογλου αναζητήθηκε λύση εκ των έσω. Υπήρξε επικοινωνία με τον Τόνι Σαβέβσκι χωρίς όμως να υπάρξει θετική ανταπόκριση.

Έτσι κατέληξαν στην… λύση του Μπλένταρ Κόλα, ο οποίος φέρεται διαθέσιμος να κάνει το μεγάλο βήμα.

Λύσεις από το εξωτερικό…

Εκτός των Κωστένογλου, Σαβέβσκι και Κόλαρ αναζητήθηκαν λύσεις και από το εξωτερικό. Μία από αυτές αφορούσε τον 42χρονο, Μίρκο Σλόμκα, πρώην τεχνικός της Σάλκε ο οποίος όμως εδώ και ένα χρονικό διάστημα είναι άνεργος.

Μιλάει ο Σκόκο!

Με αγωνία αναμένονται οι δηλώσεις του Νάτσο Σκόκο μετά από όσα ακούστηκαν γύρω από το όνομά του και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Περίπου μία ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης της ΑΕΚ ο αργεντινός θα βραβευτεί για την ανάδειξη πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής.

Εάν όντως δεχθεί να μιλήσει ο αργεντινός για το θέμα προέκυψε μετά την συνέντευξή του μάνατζέρ του στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6 τότε, θα είναι η πρώτη φορά μετά από τις φήμες που έχουν ακουστεί για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Τα λένε στα… δικαστήρια!

Στα δικαστήρια θα συνεχιστεί το σήριαλ ΑΕΚ και Μπομπ Κοζώνη. Οι μέτοχοι είναι έτοιμοι να κάνουν αυτό που είχαν αφήσει ανοικτό στην ανακοίνωση-απάντηση των όσων είχε υποστηρίξει ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας σε συνέντευξή του.

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ αντάλλαξαν έγγραφα με την εταιρεία ALLIANZ, τα οποία φέρνει στη δημοσιότητα η «Εξέδρα». Σε αυτά φέρεται η εταιρεία να ξεκαθαρίζει ότι τα έγγραφα που εμφάνισε ο Κοζώνης είναι προσφορές και όχι ασφαλιστήρια…

Παππάς: «Στηρίζω Μπάγεβιτς»!

Αντίθετος με τα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να μετράει αντίστροφα στον πάγκο της ΑΕΚ είναι ο Πέτρος Παππάς.

Ο μέτοχος της ΠΑΕ με δήλωσή του στα «ΝΕΑ» ξεκαθάρισε πως τουλάχιστον αυτός δεν μπήκε στη διαδικασία να αναζητήσει νέο τεχνικό.

«Στηρίζω τον Μπάγεβιτς. Είμαι από αυτούς που πρωτοστάτησαν στο να έρθει στην ΑΕΚ. Θα φύγει μόνο όταν το θέλει ο ίδιος», τόνισε ο Πέτρος Παππάς.

ΠΑΟΚ: «Αναθέρμανση» για Εντίνιο

Δυναμικά επανήλθε ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Εντίνιο με τη μορφή δανεισμού από τη Μάλαγα. Σύμφωνα με τοπική ισπανική εφημερίδα, το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου του Βορρά» για τον Πορτογάλο επιθετικό αναθερμάνθηκε τις τελευταίες ώρες. Κάποιες φήμες έκαναν λόγο ακόμη και για τελειωμένη υπόθεση, κάτι που διέψευσε μέσω της «Malaga Hoy» στέλεχος της διοίκησης της ισπανικής ομάδας, τονίζοντας όμως πως οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο. Δεν αποκλείεται, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, σύντομα να υπάρξει θετική κατάληξη στη συγκεκριμένη υπόθεση και ο «Έντι» να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 27χρονος άσος έχει φέτος 10 συμμετοχές (8 ως αλλαγή) και 2 γκολ στην Primera Division, ενώ έχει πετύχει και 1 γκολ σε 3 εμφανίσεις στο Κύπελλο Ισπανίας. Σκοπός του Εντίνιο είναι να μετακομίσει σε μία ομάδα όπου θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θα διεκδικήσει θέση στην αποστολή της Πορτογαλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Ψευδή και κακόβουλα τα δημοσιεύματα για Γκαλέτι»

Οι εξετάσεις του Λουτσιάνο Γκαλέτι στο Ιατρικό Κέντρο συνεχίζονται και τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά το απόγευμα.

Το πρωί της Τετάρτης υπήρξε έντονη φημολογία, ότι ο παίκτης πάσχει από ηπατική ανεπάρκεια και θα προχωρήσει άμεσα σε μεταμόσχευση ήπατος, ενώ θα ταξιδέψει και στην Ισπανία για να εξεταστεί από ισπανό γιατρό.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός διαψεύδεται κατηγορητικά αυτή η πληροφόρηση, ενώ τα δημοσιεύματα χαρακτηρίζονται ψευδή και κακόβουλα.

Η επίσημη ενημέρωση θα γίνει από το Ιατρικό Κέντρο αλλά και από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES