31 Μαρ 2010

Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Σε άσχημη θέση βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Ηρακλή με 2-0.
Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πρέπει να παλέψει στα επόμενα δύο παιχνίδια για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες της έχουν απομείνει για την παραμονή της στην Super League.
Οι παίκτες της ομάδας έπειτα από το ρεπό της Δευτέρας, επέστρεψαν δυναμικά στις προπονήσεις.

Αλεξανδρής:"Έγιναν λάθη, είμαι έτοιμος να αναλάβω"

Αλεξανδρής:"Έγιναν λάθη, είμαι έτοιμος να αναλάβω"Ο Αλέξης Αλεξανδρής σε συνέντευξή του μίλησε για την πορεία των «ερυθρολεύκων» λέγοντας:

"Αυτή είναι η φιλοδοξία κάθε ανθρώπου που ασχολείται με το αντικείμενο, Θα ήταν τιμή να αναλάβω την αντρική ομάδα και να ξεπληρώσω στο σύλλογο και τον κόσμο του όσα έχω εισπράξει τα τελευταία χρόνια και πάνω απ' όλα την αγάπη τους. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Όποιος άλλωστε δεν αντέχει το βάρος, ας κάνει άλλο επάγγελμα.

Έγιναν λάθη, είναι γνωστά. Πάνω απ' όλα χάθηκαν πολλοί βαθμοί στο "Καραϊσκάκης". Δεν είναι τραγικό να μην παίρνεις πρωτάθλημα μια χρονιά. Το θέμα είναι να παίζεις καλό ποδόσφαιρο."

Τέλος για τους επιθετικούς του Ολυμπιακού, είπε: "Δεν είναι κακοί παίκτες. Και ο Ματ και ο Μήτρογλου και ο Ντιόγο δεν βοηθήθηκαν από την ανάπτυξη της ομάδας. Εκεί υπήρχε το πρόβλημα. Όταν δεν βγαίνει σωστά η μπάλα μπροστά".

29/03/2010 »Το τουρνουά ακαδημιών του Ολύμπου

Ένα αξιόλογο ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών διοργανώνει ο ΑΠΣ Όλυμπος, το οποίο θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες. Ξεκίνησε τη Μ. Δευτέρα 29/3 κκαι θα ολοκληρωθεί τη Μ. Πέμπτη 1/4.

  

Το τουρνουά διεξάγεται στο γήπεδο του Ολύμπου, στην Καλλιθέα Καναλίων, με τη συμμετοχή τεσσάρων ακαδημιών: του Ολύμπου, του ΑΟ Κέρκυρα, του Ολυμπιακού Κέρκυρας και των Αργοναυτών.

  

Οι... λιλιπούτιοι ποδοσφαιριστές που λαμβάνουν μέρος είναι γεννηθέντες 1997-2002, χωρισμένοι σε τρία ηλικιακά γκρουπ.

  

Χρήστος Γραμμένος

Β’ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΚ: Ετοιμάζεται να πανηγυρίσει ο Μέγας Αλέξανδρος!

Όπως όλα δείχνουν, ο Μέγας Αλέξανδρος θα είναι ο Πρωταθλητής στον Νότιο Όμιλο της Β' τοπικής Κατηγορίας! Και άπαντες στην ομάδα είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν!

  

Ο σύλλογος που εκπροσωπεί τις περιοχές Πέλεκας, Άγιος Ιωάννης, Βάτος, Κοκκίνι & Λιβάδι Ρόπα, έχει υποβάλει ένσταση στην ΕΠΣ Κέρκυρας κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΣ Μάγια, που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι, και που τελείωσε με 0-0, αποτέλεσμα που του στερούσε τον τίτλο και τον απευθείας προβιβασμό στην Α' Κατηγορία.

  

Η ένσταση των «κίτρινων» του Κώστα Τσώνη (παίκτης - προπονητής) έχει να κάνει με την αντικανονική συμμετοχή στο συγκεκριμένο παιχνίδι του ποδοσφαιριστή της Μάγιας, Σπύρου Λούβρου, ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο και ήταν μάλιστα από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες της ομάδας του.

  

Όμως, δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί, διότι είναι σε ισχύ η ποινή του πενταετούς αποκλεισμού από κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο. Του έχει επιβληθεί αυτή η τιμωρία από την ΕΠΣΚ, επειδή πριν από δυόμισι περίπου χρόνια , τότε που ήταν διαιτητής, στο ημίχρονο ενός αγώνα είχε χτυπήσει στα αποδυτήρια τον επόπτη Γιάννη Μούρμουρα, συμπεριφορά που επέφερε την εις βάρος του ποινή από την Ένωση.

  

Όπως μας είπαν άνθρωποι της ΕΠΣ Κέρκυρας, με τους οποίους επικοινωνήσαμε, η ένσταση του Μέγα Αλέξανδρου είναι βάσιμη επί της ουσίας και άρα θα του κατακυρωθεί στα χαρτιά ο σαββατιάτικος αγώνας με τη Μάγια, με σκορ 3-0.

  

Η ένσταση δεν εκδικάστηκε χθες Μ. Τρίτη, στη βραδινή συνεδρίαση της Ένωσης, επειδή στα γραφεία της έχει φτάσει μόνον το φαξ από τον Μέγα Αλέξανδρο, αλλά για να συζητηθεί θα πρέπει η ένσταση να διαβιβαστεί στην ΕΠΣΚ με συστημένη επιστολή, μαζί με το προβλεπόμενο παράβολο, κι έπειτα θα εκδικαστεί, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί σήμερα Μ. Τετάρτη ή αύριο.

  

Εάν κι εφόσον τελικά ο Μέγας Αλέξανδρος κερδίσει στα χαρτιά (όπως αναμένεται να συμβεί) το παιχνίδι με τη Μάγια, τότε στον βαθμολογικό πίνακα του Νοτίου Ομίλου θα ανέλθει στους 42 πόντους και άρα θα καταταγεί 1ος και θα αναδειχθεί Πρωταθλητής, αφήνοντας στη 2η θέση με 41 βαθμούς τον Ηρακλή Αγ. Δέκα και τον Ατρόμητο Άφρας, οι οποίοι έτσι θα οδηγηθούν στα πλέι-οφ για την άνοδο, αλλά επειδή υπάρχει απόλυτη ισοβαθμία μεταξύ τους, θα πρέπει να δώσουν πρώτα αγώνα μπαράζ, όπου ο μεν νικητής θα παίξει με το Βέλος Βελονάδων, έχοντας πλεονέκτημα έδρας, ενώ ο δε ηττημένος θα αντιμετωπίσει την Όστρια Αγραφών, με μειονέκτημα έδρας.

  

Χρήστος Γραμμένος


Νίνης: «Είμαι αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό»

Νίνης: «Είμαι αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό»Μόνο στον Παναθηναϊκό έχει το μυαλό του ο Σωτήρης Νίνης, όπως τόνισε ο ίδιος, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Παναθηναϊκό Τριφύλλι». Ο νεαρός μέσος μίλησε για το πρωτάθλημα, που όπως όλα δείχνουν θα το κατακτήσουν οι «πράσινοι», το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Αποσπάσματα της συνέντευξης

Η ομάδα είναι μια ανάσα από το πρωτάθλημα, το πρώτο της καριέρας σου. Πως νιώθεις;

Η κατάκτηση του τίτλου είναι η μεγαλύτερη χαρά για έναν ποδοσφαιριστή. Τέτοιες επιτυχίες φέρνουν την καταξίωση και το όνομα σου γράφεται στην ιστορία του συλλόγου με χρυσά γράμματα. Είμαι πολύ χαρούμενος αφού αυτός είναι ο πρώτος τίτλος της καριέρας μου.

Το φετινό πρωτάθλημα είχε έντονο σασπένς…

Πράγματι. Στην αρχή κυνηγούσαμε, μετά ξεφύγαμε με +8, μειώθηκε η διαφορά στους 2 βαθμούς, πήγαμε πάλι στους 5. Ήταν πολύ συναρπαστικό αφού τρεις ομάδες διεκδίκησαν τον τίτλο. Αυτό, νομίζω, που μας έκανε να ξεχωρίσουμε ήταν το γεγονός ότι είχαμε την πιο σταθερή πορεία, χωρίς μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Αλλά το φετινό πρωτάθλημα ήταν συναρπαστικό και για τις ευρωπαϊκές θέσεις και για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Αυτό τον τίτλο που θέλεις να τον αφιερώσεις;

Πρώτα απ’ όλους στον κόσμο. Περίμεναν καιρό για να νιώσουν αυτή τη χαρά και τους τη χρωστούσαμε. Ήταν πάντα δίπλα μας και ειδικά φέτος η στήριξή τους ήταν απίστευτη. Μετά, σε όλους εμάς μέσα στην ομάδα. Τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, τη διοίκηση.

Υπάρχει και το Κύπελλο βέβαια σαν στόχος…

Φυσικά. Και δεν το υποτιμάμε καθόλου. Θέλουμε να το κατακτήσουμε αλλά ξέρουμε ότι δεν έχουμε εύκολο έργο. Απομένουν δύο ματς στο θεσμό και πρέπει να δώσουμε το 100% για να το πετύχουμε.

Σε βοήθησε η παρουσία του Νίκου Νιόπλια;


Σίγουρα. Κυρίως στο γεγονός ότι ξέρω τι ζητάει από εμένα, τον καταλαβαίνω, αλλά και στο ότι μου το ξεκαθάρισε από την αρχή. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα μας. Εκτός από καλός προπονητής είναι και πολύ καλός άνθρωπος. Είναι δίπλα σε όλους μας και μας βοηθάει. Επίσης, αγαπάει πολύ την ομάδα. Ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός και έχει μεγάλες απαιτήσεις από το σύλλογο.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε μηνιαίο περιοδικό, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για σένα και τη συνεργασία σας… Πιστεύει πολύ σε σένα.

Είναι μεγάλη τιμή να εκφράζεται κολακευτικά για μένα ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης όπως ο Τζιμπρίλ. Τέτοια σχόλια μου δίνουν ένα έξτρα κίνητρο. Και η αλήθεια είναι πως συνεργαζόμαστε καλά στο γήπεδο, έχουμε καλή χημεία.

Το καλοκαίρι υπάρχει μπροστά σου η πρόκληση του Μουντιάλ. Το σκέφτεσαι;

Αυτή τη στιγμή όχι. Το μυαλό μου είναι αφοσιωμένο στον Παναθηναϊκό. Όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις μου με την ομάδα, θα το σκεφθώ. Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή και μόνο η συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση. Εκεί που παίζουν οι καλύτεροι, εκεί που είναι μαζεμένη η αφρόκρεμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τέλος η σεζόν για Κανακούδη

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τέλος η σεζόν για ΚανακούδηΠρόωρα τελείωσε η σεζόν για τον Πέτρο Κανακούδη του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο έμπειρος αμυντικός συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Όμως ο 26χρονος αριστεροπόδαρος άσος θα είναι κανονικά στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη επιστρέφουν οι Μπουχάν και Βάντερσον, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον «Γηραιό». Από την προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης απουσίασε ο Γιώργος Σαϊτιώτης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι του.

Συμβόλαιο σε Κρόλντρουπ!

Συμβόλαιο σε Κρόλντρουπ!Η επιθυμία των υπεύθυνων του Παναθηναϊκού να ντύσουν στα χρώματα της ομάδας τον Περ Κρόλντρουπ είναι δεδομένη. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα –μάλιστα- έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον Δανό αμυντικό για συμβόλαιο τριών ετών. Από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνουν την είδηση αυτή.

Βέβαια για να φορέσει την πράσινη φανέλα ο Κρόλντρουπ δεν είναι εύκολο. Και αυτό γιατί για τον 32χρονο Δανό αμυντικό ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες, ανάμεσά τους η Γιουβέντους. Η «Μεγάλη Κυρία» προσπαθεί να συμφωνήσει με τον τεχνικό της Φιορεντίνα, Τζέζαρε Πραντέλι, ο οποίος με τη σειρά του έχει πει ότι εφόσον πάει την ομάδα του Τορίνο, τότε, θέλει τον Δανό να μετακομίσει μαζί του.

Στην μάχη για τον Δανό συμπεριλαμβάνεται και η Φιορεντίνα, η οποία θέλει να τον κρατήσεις στις τάξεις της.

«Ο Παναθηναϊκός του έχει προτείνει τριετές συμβόλαιο, αλλά ο Πραντέλι τον θέλει στη Γιουβέντους, η οποία δεν έχει πρόβλημα να δώσει στον παίκτη -επίσης- τριετές συμβόλαιο», αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως δεν θα καταθέσει τα όπλα. Ο Κρόλντρουπ αμείβεται με 800.000 ευρώ από την Φιορεντίνα, ένα ποσό που οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν.

Τα λένε μετά το Πάσχα

Μπορεί χθες να κυκλοφόρησαν κάποιες πληροφορίες ότι ο Νικόλας Πατέρας και είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά αργότερα αυτό διαψεύστηκε και από τις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι δύο άνδρες θα μιλήσουν μετά τον τελικό Κυπέλλου (εφόσον βέβαια προκριθεί ο Παναθηναϊκός) με το αποτέλεσμα της συνάντησης τους να παίζει μεγάλο ρόλο για την παραμονή ή όχι του Πατέρα στο προεδρικό θώκο της ΠΑΕ.

Ελεύθερος ο Καλάντζε

Άλλος ένας παίκτης για τον οποίο ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ο Κάχα Καλάτζε δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μίλαν, κάτι που αυτόματα τον τοποθετεί στη λίστα με τους υποψήφιους αμυντικούς για το τριφύλλι.

Ο Νίκος Νιόπλιας επιθυμεί έναν παίκτη ο οποίος έχει αρκετές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της κάτι που ο Γεωργιανός δεν το συγκεντρώνει. Η περίπτωσή του –πάντως- θα εξεταστεί όταν έρθει η στιγμή…

Διάστρεμμα ο Χριστοδουλόπουλος

Η ατυχία χτύπησε ξανά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος στη προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και αποχώρησε απ’ το οικογενειακό διπλό. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να βοηθήσει τους «πράσινους» στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 7 Απρίλιου και στον αγώνα για την πρότελευταία αγωνιστική με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.

Πρόβλημα «κληρονόμησε» και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο 28χρονος δεξιός μπακ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γαστροκνήμιο και για προληπτικούς περισσότερο λόγους ακολούθησε ατομικό.Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την Τετάρτη.

Από κει και πέρα, οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Μετά το ζέσταμα, ο Νίκος Νιόπλιας τους χώρισε σε τέσσερις ομάδες των έξι ατόμων που στη συνέχεια έπαιξαν μεταξύ τους ένα μίνι πρωτάθλημα. Το μενού ολοκληρώθηκε με δίτερμα 15 λεπτών. Το ατομικό τους συνέχισαν οι Νίκος Σπυρόπουλος και Φίλιππος Δάρλας.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Φέτσης, Σταμπολζίεφ, Λαγός, Μαυρίας, Τριανταφυλλόπουλος και Ραντοβάνοβιτς απ’ την Golden Team.

Γκρέταρσον: «Απίστευτο αν συμβεί»!

Γκρέταρσον: «Απίστευτο αν συμβεί»!Χαρούμενος για το ενδεχόμενο να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Αρναρ Γκρέταρσον, μιλώντας στην ισλανδική ιστοσελίδα «Fotbolti». «Θέλω να αναλάβω τη δουλειά, αλλά ακόμη δεν έχουμε διαμορφώσει το συμβόλαιο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισλανδός. «Η ΑΕΚ θέλει να μπει και να είναι ανταγωνιστική στο Champions League, αλλά ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Αποσπάσματα των δηλώσεων του Γκρέταρσον

«Τα πράγματα φαίνονται πολύ καλά. Δεν έχω υπογράψει τίποτε ακόμη, αλλά η διοίκηση συμφώνησε να με προσλάβει ως τεχνικό διευθυντή του συλλόγου. Περιμένω να λάβω την προσφορά της ΑΕΚ σήμερα (σ.σ.: χθες) ή αύριο (σ.σ.: σήμερα) και δεν την έχουμε συζητήσει ακόμη. Θέλω να πάω στην Ελλάδα και να αναλάβω τη δουλειά. Θέλουν να με πάρουν στην ομάδα, αλλά ακόμη δεν έχουμε διαμορφώσει το συμβόλαιο συνεργασίας. Αν γίνουν όλα αυτά, δεν αρνούμαι ότι θα είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Είμαι πολύ χαρούμενος που ακόμη με θυμούνται κι αυτό δείχνει ότι κάτι καλό θα έκανα το διάστημα που αγωνιζόμουν στην ΑΕΚ. Θα είναι μεγάλη τιμή για μένα αν αναλάβω αυτή τη δουλειά», ανέφερε αρχικά ο 38χρονος παίκτης.

Στη συνέχεια, ο Ισλανδός υπογράμμισε: «Αν υπάρξει συμφωνία, θα είναι συναρπαστικό. Είναι πολύ ενδιαφέρον που μέχρι τώρα έπαιζα και έβλεπα ποδόσφαιρο και τώρα θα μπορώ όχι μόνο να παρακολουθώ, αλλά και να βρίσκω παίκτες και να χτίζω την ομάδα», τόνισε και εξήγησε στους συμπατριώτες του τι εστί ΑΕΚ. «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Θέλει να μπει και να είναι ανταγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Εχει 16 χρόνια να κατακτήσει το πρωτάθλημα και είναι η πρώτη φορά που μεσολαβεί τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς τον τίτλο αυτό. Είναι μία ομάδα που πάντα παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θέλει να έχει επιτυχίες και να καταφέρνει σημαντικά πράγματα».

Ερωτηθείς για τα καθήκοντα που θα αναλάβει, ο Γκρέταρσον απάντησε: «Εγώ θα παρακολουθώ όλους τους παίκτες και από εκεί και πέρα θα είναι θέμα του προπονητή η επιλογή τους. Ο στόχος είναι να φτιάξουμε ένα σύστημα σκάουτινγκ στην ΑΕΚ. Θα εκτείνεται σε κάποιο βαθμό στην Ελλάδα, αλλά στοχεύουμε να το επεκτείνουμε και στην Ευρώπη», δήλωσε ο Γκρέταρσον και συνέχισε: «Επιπλέον σε συνεργασία με τις ακαδημίες, θα προωθούνται παίκτες στην πρώτη ομάδα. Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί σε κάποια χρόνια, σε συνεργασία με τον τότε προπονητή. Τώρα θα οργανωθούν ακόμη καλύτερα οι ακαδημίες, οπότε θα είναι πιθανό να βγαίνουν από εκεί καλοί και ταλαντούχοι παίκτες. Υπάρχει αρκετή δουλειά μπροστά. Η ομάδα έχει πολλούς παίκτες και χρειάζεται να γίνουν πολλά πράγματα».

Στα όριά του ο Μαντούκα

Προβληματισμένος εμφανίζεται ο Γκουστάβο Μαντούκα, ύστερα από την παράταση που παίρνει το ραντεβού με τη διοίκηση της ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο Σταύρος Αδαμίδης είχε μεταβιβάσει πριν από περίπου δέκα μέρες στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό την πρόθεση της διοίκησης να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην ομάδα αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» αναμένεται να επιστρέψει τη Μεγάλη Παρασκευή από την Αγγλία και οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό από το μεσημέρι της Πέμπτης μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, οπότε αυτή την εβδομάδα μοιάζει αδύνατο να γίνει η συνάντηση.

Στις συζητήσεις που κάνει ο Βραζιλιάνος με τους συμπαίκτες του στους Θρακομακεδόνες δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του. «Εκανα υπομονή μέχρι τώρα που υπήρχαν προβλήματα, αλλά δεν μπορώ να περιμένω πολύ ακόμα. Εχω οικογένεια και πρέπει να φροντίσω για το μέλλον μου και το μέλλον της», λέει στους συμπαίκτες του ο Μαντούκα, ο οποίος δεν φαίνεται να είναι θετικός σε ενδεχόμενη μείωση αποδοχών.

Μπήκε «ζεστό» χρήμα

Χθες μπήκαν περίπου 700.000 ευρώ λογαριασμούς των παικτών της ΑΕΚ. Πληρώθηκαν δόσεις συμβολαίων, μισθοί, δώρα Πάσχα και όσα μπόνους δεν είχαν καλυφθεί στις προηγούμενες πληρωμές που έγιναν την περασμένη εβδομάδα.

Πλέον, οι παίκτες είναι εξοφλημένοι μέχρι και τον Δεκέμβριο και δεν υπάρχουν μεγαλύτερες καθυστερήσεις πέραν του τριμήνου που έχει συμφωνηθεί. Στη σημερινή προπόνηση, λοιπόν, αναμένεται να υπογράψουν και οι εναπομείναντες τρεις ποδοσφαιριστές τα απαιτούμενα έγγραφα που θα συμπεριληφθούν στο φάκελο για την αδειοδότηση της «Ένωσης».

* Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι ενήμεροι εδώ και καιρό ο Ζεοβάνι και ο μάνατζέρ του. Στην «Ενωση» επιχείρησαν να υποβαθμίσουν το θέμα και για να μην καλλιεργήσουν προσδοκίες στον κόσμο για την απόκτηση ενός τόσο μεγάλου ονόματος, που δεν θα είναι εύκολη, και για να μην «αποπροσανατολιστεί» η ομάδα.

Μπαίνει δυνατά ο Λαυρεντιάδης!

Μπαίνει δυνατά ο Λαυρεντιάδης!Εντός της ημέρας αναμένονται ανακοινώσεις για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, θα ανακοινωθεί ότι ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης θα ανεβάσει στο 20% το ποσοστό του στο μετοχικό κεφάλαιο της «ερυθρόλευκης» διοίκησης, αφού υπήρξε συμφωνία στη χθεσινή συνάντησή του με τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο οι δύο άνδρες να συμφωνήσουν για τη συνιδιοκτησία της ΠΑΕ (45% ο καθένας και το 10% στον Ερασιτέχνη) μετά από δύο ή τρεις μήνες. Αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος των Πειραιωτών δεν συζητά τέτοιο θέμα και για αυτό τον λόγο αντιπρότεινε στον 37χρονο επιχειρηματία να πάρει το υπόλοιπο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, βάζοντας άλλα 10 εκατ. ευρώ για να καλυφθεί η αύξηση, που ήταν ύψους 26 εκατ. ευρώ (20 εκατ. ευρώ του Λαυρεντιάδη, 4 εκατ. ευρώ του Κόκκαλη και 2 εκατ. ευρώ του Γιώργου Σαλονίκη).

Ο κ. Κόκκαλης φέρεται να είπε στον κ. Λαυρεντιάδη ότι το ενδεχόμενο της συνιδιοκτησίας της ΠΑΕ θα το συζητήσουν το καλοκαίρι. Ο Κύπριος επιχειρηματίας αναμένεται να βάλει τα χρήματα την Τρίτη του Πάσχα και όχι σήμερα. Σύμφωνα με ανθρώπους του κ. Λαυρεντιάδη, δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει η συμφωνία των δύο πλευρών. Τη χθεσινή ημέρα οι κ.κ. Χρυσικόπουλος και Ρογκόπουλος ήταν σε συνεχή επαφή, ενώ ο κ. Λαυρεντιάδης είχε στείλε ανθρώπους του στην ΠΑΕ και πήραν νέα οικονομικά στοιχεία που ήθελαν.

Μπάντοβιτς: «Όποιου δεν του αρέσει, να φύγει»!

Τη στήριξη της διοίκησης του Ολυμπιακού έχει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για τα τελευταία κρούσματα απειθαρχίας που παρουσιαστήκαν στην ομάδα. Για αυτό τον λόγο ο 41 ετών τεχνικός έθεσε εκτός ομάδας τους Ντάτολο και Λούα Λούα, ενώ δεν αποκλείεται να παρθούν σκληρότερα μέτρα σε ανάλογες περιπτώσεις. Πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης, ο Μπάντοβιτς είπε στους παίκτες:

«Τον τελευταίο μήνα έχουν γίνει πολλά άσχημα. Έκανα υπομονή και τα ανέχθηκα, για το καλό του Ολυμπιακού. Αλλά ώς εδώ. Τώρα τελείωσαν αυτά. Μίλησα με τη διοίκηση και από εδώ και πέρα θα υπάρξουν άλλα πράγματα. Πήραμε αποφάσεις. Όποιος δεν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό, να πάει στη διοίκηση και να λύσει το συμβόλαιό του. Όποιου δεν του αρέσει, να σηκωθεί και να φύγει. Όποιος δεν τιμάει τη φανέλα του Ολυμπιακού, θα πάει σπίτι του. Δεν γίνεται να είμαστε στον Ολυμπιακό και να μην ενδιαφερόμαστε για τον Ολυμπιακό. Και όποιοι μείνουν πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να είναι αυτοί που πρέπει. Όποιοι δεν θέλουν, τέλος».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΦΩΣ», ο Μπάντοβιτς έχει συζητήσει με τη διοίκηση να μην δεχθεί τους δύο παίκτες πάλι στην ομάδα, άρα να μην υπολογίζονται μέχρι το τέλος της σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι τα συμβόλαια του Ντάτολο και του Λούα Λούα λήγουν στο τέλος της σεζόν. Ο πρώτος είναι δανεικός από τη Νάπολι και ο δεύτερος είχε υπογράψει για έξι μήνες.

Όσον αφορά τον Ντάρμπισαϊρ, ζήτησε συγγνώμη από τον Μπάντοβιτς και όπως προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας, είναι πιθανό να του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο για το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Μεγάλης Δευτέρας.

Εν τω μεταξύ, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης για τις ενοχλήσεις που έχει στον αριστερό δικέφαλο έδειξαν ότι έχει υποστεί τράβηγμα και θα απουσιάσει για περίπου δέκα μέρες από τις προπονήσεις. Πάντως, θα είναι διαθέσιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES