25 Νοε 2010

 Πανικός για τα «μαγικά χαρτάκια» – Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο ΕΑΚΚ


alt
Σήμερα το πρωί βγήκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής μεταξύ του ΑΟ Κέρκυρα και του Παναθηναϊκού (19.30) και στα γραφεία της ΠΑΕ (Σαμάρα 3 στον Πεζόδρομο) επικράτησε πανικός.
Πλήθος φιλάθλων του ΑΟ Κέρκυρα, αλλά και του Παναθηναϊκού, βρέθηκαν εκεί για να εξασφαλίσουν ένα από τα μαγικά χαρτάκια, ωστόσο η ζήτηση ήταν τόσο αυξημένη με αποτέλεσμα η ουρά να ξεκινά από την είσοδο των γραφείων και να επεκτείνεται μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζονται.
Μάλιστα, βάση της σημερινής κίνησης θεωρείται δεδομένο ότι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση θα εξαντληθούν μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα ή το αργότερο έως το Σάββατο το πρωί.
Τσιμπημένες οι τιμές
Όσον αφορά τις τιμές των εισιτηρίων, αυτές ξεκινούν από τα 25 ευρώ για τη μικρή κερκίδα, μια θέση στη μεγάλη κερκίδα κοστίζει 40 ευρώ, ενώ στις θέσεις των VIP η τιμή φτάνει τα 80 ευρώ. Αυτά εκτός από τα γραφεία στη Σαμάρα 3 (Πεζόδρομος), θα διατίθενται κι από αυτά στην Εθνική Παλιοκαστρίτσας από το μεσημέρι της Παρασκευής. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο εισιτήρια προσκομίζοντας το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.
alt
Ηλεκτρονικό εισιτήριο
Όσοι ωστόσο εξασφαλίσουν ένα από τα μαγικά χαρτάκια, καλό θα είναι να πάνε στο γήπεδο αρκετή ώρα νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα, καθώς σε αυτή την αναμέτρηση θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο και αυτό πιθανότατα να καθυστερήσει την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.
alt
Δημοσιογραφικά, σκέπαστρο στη μικτή ζώνη, αλλαγή καθισμάτων
Τέλος, αύριο ή το αργότερο το Σάββατο θα έχουν ολοκληρωθεί και οι νέες εργασίες που πραγματοποιούνται στο ΕΑΚΚ.
Συγκεκριμένα, στο τελικό στάδιο βρίσκονται
α) η τοποθέτηση νέων καθισμάτων τόσο στη μικρή όσο και στη μεγάλη κερκίδα
β) τα νέα δημοσιογραφικά θεωρεία
γ) η τοποθέτηση στεγάστρου στο χώρο της μικτής ζώνης
δ) τοποθετήθηκαν νέα WC, αλλά και ειδικά διαμορφωμένα για τα ΑΜΕΑ
 

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES