11 Ιουν 2010

Για 2+3 μεταγραφές!

Για 2+3 μεταγραφές!Το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Σλάβομιρ Πέτσκο και του Γιώργο Ιωαννίδη άναψε ο Νίκος Νιόπλιας, στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γόντικα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Μακεδόνας τεχνικός έχει προσωπική άποψη για τον Ιωαννίδη, αφού τον γνωρίζει από τις μικρές Εθνικές Ομάδες και θεωρεί ότι είναι ένας «Μαρίνος» από αριστερά που μπορεί να δώσει εναλλακτικές λύσεις στη συγκεκριμένη πλευρά της ομάδας.

Όσον αφορά τον Πέτσκο, ο 45χρονος τεχνικός έχει δει μέσω dvd κάποια παιχνίδια του και έχει ακούσει τα καλύτερα από τον Κριστόφ Βαζέχα (και από άλλα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ). Ο Νιόπλιας ενημερώθηκε για όλες τις επαφές που έχουν γίνει με τον Πολωνό μεσοεπιθετικό και είπε ότι μπορεί η διοίκηση να προχωρήσει στην απόκτησή του. Όσον αφορά τον Ιωαννίδη, την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι ενέργειες που πρέπει για να ντυθεί στα πράσινα.

Εκτός από τους δύο παραπάνω, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ζήτησε την απόκτηση άλλων τριών παικτών. Ενός στόπερ που θα κάνει τη διαφορά και θα είναι ψηλός, ενός χαφ και ενός επιθετικού. Για την άμυνα ακούστηκαν τα ονόματα του Μαρσέλο Μπορντόν της Σάλκε (έχει τα στοιχεία που θέλει ο Νιόπλιας), του Κάρλος Μαρτσένα της Βαλένθια (θα γίνει πρόταση) και του Ουιλιάμ Γκαλάς (θα γίνει ακόμη μία προσπάθεια, αν και φαίνεται να καταλήγει στη Γιουβέντους).

Οσον αφορά τα χαφ, συζητήθηκαν τα ονόματα των Σκόκο, Κουμόρτζι (μπορεί ο Παναθηναϊκός να δώσει παίκτες ανταλλάγματα που θέλει ο Πανιώνιος), Σίσερο (αρέσει στον 45χρονο τεχνικό και παίζει στον άξονα) και Ρομαρίκ. Επίσης, ο Νιόπλιας ζήτησε και έναν επιθετικό, που θα πάρει τη θέση του Ρουκάβινα (ζήτησε την παραχώρησή του), θα σκοράρει και θα μπορεί να παίξει είτε με τον Σισέ είτε και μόνος του.

* Ταξίδι στο εξωτερικό ενδέχεται να πραγματοποιήσει σήμερα ο α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, για το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Πληροφορίες ανέφεραν ότι ίσως σήμερα το βράδυ να συναντηθεί στο Μιλάνο με τον Τζιανλούκα Νάνι και ότι είναι πιθανό να μεταβεί και στην Πορτογαλία για να δει τον Κάρλος Φρέιτας. Οριστικές εξελίξεις στο θέμα αναμένονται τη Δευτέρα.

* Όπως είναι γνωστό, ο Γιώργος Νίκας είναι ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα για την προεδρία του Παναθηναϊκού, αφού είναι πρόσωπο αποδεκτό απ' όλες τις πλευρές. Όπως γράφει η «SportDay», αυτή τη στιγμή είναι φαβορί, αν και ο ίδιος δεν δείχνει προς το παρόν «ζεστός», για προσωπικούς λόγους.

* Εν τω μεταξύ, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας συναντήθηκε με τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο, Τζόνι Βεκρή, και συζήτησαν εν όψει της γενικής συνέλευσης των μετόχων για το θέμα του προέδρου.

Από τον Αλέκο στον… Κούπερ!

Από τον Αλέκο στον… Κούπερ!Την ώρα που ο Αλέκος Αλεξανδρής έδειχνε ότι θα είναι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού, στο προσκήνιο ήρθε η περίπτωση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Το θέμα του νέου τεχνικού της ομάδας το χειρίζεται προσωπικά ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος αναμένεται να περάσει σήμερα από τα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τη διοίκηση, ο πρόεδρος θα ανοίξει τα χαρτιά του τη Δευτέρα, όταν και είναι προγραμματισμένη η έκτακτη γενική συνέλευση της Εταιρείας. Ο κ. Κόκκαλης φέρεται να έχει πάρει στα χέρια του (από τον Γιάννη Χρυσικόπουλο) μία λίστα με τους διαθέσιμους ξένους τεχνικούς, με τους μάνατζερ των οποίων έχει έρθει ήδη σε επαφή.

Συγκεκριμένα, γνωρίζουν τα «κασέ» τους και αν επιθυμούν να εργαστούν στην Ελλάδα. Όσον αφορά την υπόθεση Κούπερ, τον Αργεντινό τεχνικό και τον Αριέλ Ιμπαγάσα τους έχει προτείνει ένα γραφείο μάνατζερ, που υποστηρίζει ότι και οι δύο ενδιαφέρονται να έρθουν στον Ολυμπιακό. Πάντως ο Έκτορ Κούπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Άρη και είναι αμφίβολο αν θα δεχτεί να τον παραχωρήσει.

Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο δίπλα στον 55χρονο προπονητή να βρίσκεται ο Αλέκος Αλεξανδρής ως βοηθός, αφού οι οπαδοί της ομάδας αντέδρασαν σε διάφορες «ερυθρόλευκες» ιστοσελίδες με τη διαφαινόμενη επιλογή του κ. Κόκκαλη. Από την πλευρά του, ο 42χρονος τεχνικός θα αναχωρήσει τελικά σήμερα για τη Ρόδο, όπου αναμένεται να παρακολουθήσει σεμινάριο για να πάρει το δίπλωμα προπονητή της UEFA. Το σεμινάριο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Μικρή διαφορά με Ντεγιάγκα

Μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει υπόθεση του Ασκάν Ντεγιάγκα. Στον Ολυμπιακό έχουν την αντιπρόταση της πλευράς του 24χρονου μεσοεπιθετικού και σύντομα θα απαντήσουν. Αυτή τη στιγμή τις δύο πλευρές χωρίζουν 100.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες προσφέρουν 700.000 ευρώ ετησίως και ο Γερμανός ζητάει 800.000 ευρώ το χρόνο.

Το συμβόλαιο του Ντεγιάγκα με τη Βόλφσμπουργκ λήγει στο τέλος του μήνα, όμως ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας - Ντίτερ Χένες - ζήτησε από τον παίκτη να παραμείνει. Στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» περιμένουν τη θετική εισήγηση του κ. Κόκκαλη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

* Εντός της ημέρας θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο. Δεν αποκλείεται αν πάει ο κ. Κόκκαλης στην πλατεία Αλεξάνδρας, να μιλήσει με τον πολύπειρο τερματοφύλακα και να του ζητήσει να συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο.

* Αρκετές δυσκολίες παρουσιάζει η περίπτωση του Φραντσίσκο Γιέστε, αφού πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Ο 30χρονος παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και το συμβόλαιο του θα κοστίσει 1,2 εκατ. ευρώ (άρα 2 εκατ. ευρώ μαζί με την εφορία). Δεν αποκλείεται αν φύγει τελικά ο Μαρέσκα, να γίνει η μεταγραφή του Ισπανού χαφ.

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΤΟ ''ΤΙΜΟΝΙ'' ΣΤΟΝ ΛΙΜΠΑΝΤΖΗ...

Αλλαγή... σκυτάλης στην Κέρκυρα. Ο Γιώργος Λιμπάντζης είναι πλέον ο ισχυρός άνδρας της νησιώτικης ΠΑΕ καθώς θα πάρει στην κατοχή του τις μετοχές του έτερου μεγαλομετόχου, Σπύρου Καλογιάννη (37,5%). Η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.
Ο Καλογιάννης, με το τέλος της διαδικασίας, θα αποχωρήσει από τον ΑΟΚ μετά από οκτώ χρόνια.
Παρελθόν αποτελούν για την Κέρκυρα οι Γιώργος Πελαγίας, Γιάννης Κολοτούρος και Μιχάλης Γιαννιτσανάκης. Η διοίκηση της νησιώτικης ΠΑΕ τους ενημέρωσε ότι δεν περιλαμβάνονται στα πλάνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο και για το λόγο αυτό δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους.
Πλέον, οι παίκτες είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
ΠΗΓΗ : novasports.gr

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES