28 Φεβ 2010

Ο Πλατινί…καμαρώνει κι ο Δώνης απειλεί

Μου είπαν κάποιοι, σχολιάζοντας το κομμάτι της στήλης, με τίτλο, «στο χωριό μου το λένε αλλαξοκωλιές», ότι πιάστηκα από μία συγκυρία. Ότι, δηλαδή, έτυχε και το Άρσεναλ-Ολυμπιακός το έπαιξε Γάλλος διαιτητής και το Ολυμπιακός-Μπορντό Άγγλος διαιτητής κι ευνόησαν ο μεν Γάλλος την Άρσεναλ, ο δε Άγγλος την Μπορντό.

 Εγώ απαντάω, λοιπόν, «επισυνάπτοντας» κι άλλες φετινές συγκυρίες. Ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος: Λιόν-Ρεάλ έπαιξε πάλι Άγγλος διαιτητής. Μάντσεστερ-Μπεσίκτας έπαιξε Γάλλος ρέφερι. Μίλαν-Μαρσέϊγ έπαιξε Άγγλος διαιτητής. ΑΠΟΕΛ-Τσέλσι έπαιξε Γάλλος ρέφερι. Φτάνουν;…

 Μόνο τη Λίβερπουλ δεν την έπαιξε Γάλλος ρέφερι πολύ απλά γιατί ήταν στον ίδιο όμιλο με γαλλική ομάδα, τη Λιόν…

 Κι ας αφήσουμε τον Πλατινί να καμαρώνει την πορεία των γαλλικών ομάδων φέτος στα κύπελλα Ευρώπης… Λιόν, Μπορντό προχωράνε με νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ και Μαρσέϊγ και Λιλ προκρίθηκαν ήδη στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ.

 Ας πάμε στα δικά μας: Διότι στη διοίκηση του Ολυμπιακού μπορεί να προβληματίζονται πως θα διαχειριστούν τη ρεβάνς με την Μπορντό, εάν δηλαδή πρέπει η ομάδα να πάει να παίξει πλήρης στη Γαλλία και να χτυπήσει 100% το παιχνίδι παρά την ήττα στο Καραϊσκάκη η, να φυλαχτεί ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τέσσερις ημέρες αργότερα, αλλά εγώ λέω πως όλο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι πως θα κερδίσει Ατρόμητο, Ηρακλή και Γιάννινα. Τα παιχνίδια με Μπορντό και ΠΑΟ αργούν πολύ ακόμη.

  Κι ο Ατρόμητος μόνο αντίπαλος της πλάκας δεν είναι. Ο δε Δώνης μπορεί να έχει έξι ήττες στα έξι παιχνίδια που έχει πάει στο Καραϊσκάκη ως προπονητής, πέντε με τη Λάρισα κι ένα με την ΑΕΚ (τέσσερα πρωταθλήματος, ένα κυπέλλου κι ένα Σούπερ καπ), αλλά είναι αξιόλογος αντίπαλος και πρόπερσι αν δεν έβαζε ένα γκολ ο Μήτρογλου στο 93 ο Ολυμπιακός θα είχε χάσει το πρωτάθλημα εξαιτίας του (Ολυμπιακός-Λάρισα 2-1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES