25 Ιουν 2010

Δικαιώθηκε ο Ηρακλής, παραμένει στη Σούπερ Λιγκ

Δεκτή έγινε εν τέλει η έφεση του Ηρακλή από την δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ για τη συμμετοχή του Γηραιού την επόμενη σεζόν στην Superleague. O πρόεδρος της επιτροπής αδειοδοτήσεων, κ. Δημητρίου, ενημέρωσε ότι η δευτεροβάθμια επιτροπή έκανε δεκτή την έφεση του Ηρακλή με ψήφους 2-1.

«Κερδίσαμε τη μάχη», δήλωσε ο Θεόφιλος Πατέλης (μέλος της διοικούσας επιτροπής του Ηρακλή), σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται εντός των επόμενων λεπτών.

Οι δηλώσεις του Θεόφιλου Πατέλη στο Αθλητικό Metropolis:

«Πριν από λίγο επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με την ΕΠΟ και μας ανέφεραν πως η απόφαση είναι θετική υπέρ του Ηρακλή με σκορ 2-1. Η απόφαση αυτή δικαιώνει όλους τους αγώνες που έγιναν, αλλά κυρίως τον κόσμο της ομάδας που είναι αυτός που κέρδισε τη μάχη.

»Τώρα πλέον αρχίζουν τα πιο δύσκολα και πρέπει με μεγάλη σοβαρότητα να δούμε τι θα γίνει από αύριο στον Ηρακλή, καθώς πρέπει θεωρώ να γίνουν αρκετές συζητήσεις. Είναι ακόμα νωρίς και πρέπει να ηρεμήσουμε τα νεύρα μας, τα οποία έχουν κυριολεκτικά σπάσει εδώ και τόσο καιρό», τόνισε και πρόσθεσε:

«Πρέπει να ξεκουραστούμε, να χαρούμε όσο προλαβαίνουμε και από Δευτέρα θα δούμε τα υπόλοιπα θέματα. Συγχαρητήρια και στο δικό σας ραδιόφωνο για την προσπάθεια που καταβάλλατε να αναδείξετε το μείζον πρόβλημα του Ηρακλή και τους αγώνες μας.

»Ο κόσμος που βρέθηκε δίπλα μας στους δρόμους, θα πρέπει να βοηθήσει και στο γήπεδο για να μην χρειαστεί να μπλέξουμε σ’ αυτά που γίνονται όλα αυτά τα τελευταία χρόνια».

Αποχωρεί από την Βολίδα κι ο Πέτρος Πανδής

alt
Ακομα ένας πολύ σημαντικός κρίκος της επιτυχημένης πορείας της Βολίδας τα τελευταία χρόνια, μετά τον τεχνικό Ρ. Μπολάνο, τον αρχηγό Αν. Δούση, τον Κ. Μικάλεφ, γνωστοποίησε την απόφαση του να αποχωρήσει από το σωματείο. Ο λόγος για τον γυμναστή της ομάδας και υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής, Πέτρο Πανδή.   Μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Πανδής, ευχαριστεί τόσο τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, αλλά και τους φιλάθλους, καθώς και τους γονείς οι οποίοι του εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στα τμήματα υποδομής.
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του, ο Πέτρος Πανδής αναφέρει τα ακόλουθα:
"Μετά από 3 χρόνια στον πάγκο της Βολίδας ως γυμναστής της και υπεύθυνος στα τμήματα υποδομής και ΄γω με την σειρά μου αποχωρώ από την ομάδα. Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις γιατί αυτό το διάστημα μόνο επιτυχίες είχε αυτη η ομάδα!!!! Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας, ιδιαιτέρως τους κ. Βαρότση, Καρδάμη, Καρδακάρη, Αλεξάκη, Μάζη και τον γενικό αρχηγό κ. Σπινουλα για την ευκαιρία που μου έδωσαν να εργαστώ στον σύλλογο. Πολύ περισσότερο βέβαια τον προπονητή κ. Ρομπέρτο Μπολάνο και τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα. Ευχαριστώ επίσης τους φίλους της ομάδας που ποτέ δεν έκαναν κακοπροαίρετη κριτική. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά
τους και τα ίδια τα παιδιά για την συνεργασία τους.
Εύχομαι καλή πορεία στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά!!!!

ΜΕ ΤΙΜΗ ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΔΗΣ"

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES