20 Μαρ 2010

Β’ Εθνική: Άλλοι έπαιξαν, άλλοι κέρδισαν

Β’ Εθνική: Άλλοι έπαιξαν, άλλοι κέρδισανΤο 0-0 ανάμεσα σε Καλαμάτα και Εθνικό στο γήπεδο της μεσσηνιακής πόλης για την 26η αγωνιστική στη Β’ Εθνική, δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες. Κερδισμένοι από αυτό το αποτέλεσμα ήταν εκείνοι οι σύλλογοι που έχουν παρόμοιους με αυτές στόχους. Δύο δοκάρια είχε ο Εθνικός, που είναι τέταρτος μετά από 26 αγωνιστικές στη Β’ Εθνική, ένα βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό οι γηπεδούχοι που παραμένουν στην προτελευταία θέση.

Το παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών, καθώς οι γηπεδούχοι δεν τακτοποίησαν τις οφειλές τους προς την εφορία και απαγορεύτηκε στην ΠΑΕ Καλαμάτα να σφραγίσει τα εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση. Όσοι όμως βρέθηκαν στις πέριξ του γηπέδου πολυκατοικίες παρακολούθησαν, ένα σπουαίο παιχνίδι, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, όπου οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια, αλλά η τύχη τους γύρισε την πλάτη ισάριθμες φορές. Στο 68’ ο Σουμπίνιο εκτέλεσε φάουλ και ο Ζουαρί με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην δεξιά δοκό του Μπαλτιμά και την ίδια κατάληξη είχε δέκα λεπτά αργότερα, εξαιρετικό σουτ από τον Σουμπίνιο από τα τριάντα μέτρα, με τον τερματοφύλακα της «Μαύρης Θύελλας» να αποκρούει και να αλλάζει την πορεία της μπάλας.

Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα, οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να πάρουν την πολύτιμη νίκη, όταν ο Κουτσοσπύρος βρέθηκε μέσα στην περιοχή αφύλαχτος, αλλά νικήθηκε από τον Σουλογάνη, ενώ στις καθυστερήσεις και πάλι ο Σουμπίνιο για τον Εθνικό, έπιασε ωραίο τεχνικό σουτ που πέρασε μόλις άουτ. Ελάχιστα πριν το σφύριγμα της λήξης η Καλαμάτα έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ετέροβιτς.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες. Η Καλαμάτα παρέμεινε στην ουρά της βαθμολογίας και τα περιθώρια της να διεκδικήσει την παραμονή της μέσω των πλέι άουτ, στενεύουν επικίνδυνα. Ούτε όμως ο Εθνικός έμεινε ικανοποιημένος από τον ένα βαθμό, αφού δεν κατάφερε να πιάσει στην τρίτη θέση τον ΟΦΗ ενόψει των πλέι οφ για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Καλαμάτα (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Μπαλτιμάς, Ψυχογιόπουλος, Αντ. Κωνσταντόπουλος (46' Καλαγκάνης), Ηλιόπουλος, Σιλά (80' Ετέροβιτς), Τάσιτς, Ντε Βινσέντι, Πουρτουλίδης, Παπουτσής, Σπυριδάκης (71' Καμινιώτης), Κουτσοσπύρος.

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Γκράϊμς, Παγώνης, Μοσχογιάννης, Καρακώστας, Σιλιγαρδάκης (63' Τσεμπερίδης), Σουμπίνιο, Κορακάκης, Νικολόπουλος (63' Φερέιρα), Ζουαρί, Φαρινόλα.

Σισέ: "Δεν φοβάμαι τον Ολυμπιακό"

Αισιόδοξος για την μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού Novasports. Ο Γάλλος σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού είπε...


για ακόμη μια φορά ότι "στην Ελλάδα ξαναγεννήθηκα". Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων είπε...

Για το ντέρμπι με τους πρωταθλητές:
"Δεν μπορώ να πω ότι φοβάμαι τον Ολυμπιακό. Δεν είναι αυτή τη στιγμή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να τον αντιμετωπίσουμε".

Η απόφασή του να έρθει στον Παναθηναϊκό:
"Νιώθω χαρά ξανά και με ευχαριστεί το ποδόσφαιρο που παίζω για αυτό το λόγο λέω πως ξαναγεννήθηκα στην Ελλάδα. Είμαι παίκτης που παίζω πάντα με το ένστικτό μου. Δεν σκέφτομαι, απλά πράττω". (σ.σ. φαίνεται Τζιμπρίλ)

Επίσης αναφέρθηκε και στην ικανότητά του στο σκοράρισμα:
"Νιώθω πραγματικά καλά και θέλω να συνεχίσω να σκοράρω ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα"

Β' ΕΘΝΙΚΗ: Στο «κυνήγι» της ανόδου

Β' ΕΘΝΙΚΗ: Στο «κυνήγι» της ανόδουΣτις έδρες του Αγροτικού Αστέρα και της Ηλιούπολης δοκιμάζονται Κέρκυρα και ΟΦΗ αντίστοιχα, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται το Αιγάλεω για την 26η αγωνιστικής της Β’ Εθνικής. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Βόλου φιλοξενεί το Αιγάλεω, που δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Η δεύτερη Κέρκυρα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αγροτικό Αστέρα που βρίσκεται στην όγδοη θέση του πίνακα. Ο τρίτος της βαθμολογίας ΟΦΗ «τεστάρεται» στην έδρα της Ηλιούπολης.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Σάββατο 20/03/10 (15:00)

Καλαμάτα-Εθνικός

Κυριακή 21/03/10 (15:00)

Αγροτικός Αστέρας-Κέρκυρα
Ηλιούπολη-ΟΦΗ
Ιωνικός-Αναγέννηση Καρδίτσας
Ολυμπιακός Βόλου-Αιγάλεω
Πανσερραϊκός-Ρόδος
Θρασύβουλος-Δόξα Δράμας

Δευτέρα 22/03/10

Πιερικός-Εθνικός Αστέρας (18:00)
Διαγόρας-Παναιτωλικός (19:00)

ΠΑΟ: Να κάνει τον γύρο του θριάμβου

ΠΑΟ: Να κάνει τον γύρο του θριάμβουΟ Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (19:00-ΝοvaSports 1) ώστε να βγάλει οριστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου τους «ερυθρόλευκους» και να διατηρηθεί στο +5 από τον ΠΑΟΚ αγκαλιάζοντας τον τίτλο. Σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή των Μαρίνου και Σαριέγκι. Σκέψεις για Ζιλμπέρτο ή Κατσουράνη στην άμυνα κάνει ο Νίκος Νιόπλιας. Από τις 5 Νοεμβρίου του 2006 έχουν να κερδίσουν οι «πράσινοι» τον «αιώνιο» αντίπαλο τους στο ΟΑΚΑ.

Για τον Παναθηναϊκό η Ευρώπη αποτελεί πλέον παρελθόν και στο «τριφύλλι» έχουν στρέψει όλη τους την προσοχή στους δύο εγχώριους στόχους. Αρχής γενομένης από το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» θέλουν να αγκαλιάσουν το πρωτάθλημα και στη συνέχεια να κάνουν τα πάντα ώστε να φτάσουν στην επίτευξη του νταμπλ. Με νίκη στο ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια θα κάνει το αποφασιστικότερο βήμα ώστε να στεφθεί πρωταθλήτρια έπειτα από έξι χρόνια. Ο Έλληνας τεχνικός των «πρασίνων» θα δει σήμερα αν θα έχει στη διάθεση του για το αυριανό ντέρμπι τους Στέργο Μαρίνο και Γιόσου Σαριέγκι.

Ο Βάσκος αμυντικός νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και θα είναι κρίσιμη γι’αυτόν η σημερινή ημέρα. Αν οι ενοχλήσεις εξακολουθήσουν, τότε θα αποκλειστεί η συμμετοχή του στο κυριακάτικο ματς. Σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί και ο Στέργος Μαρίνος, η συμμετοχή του οποίου είναι ιδιαίτερα αμφίβολη.

Ο 45χρονος τεχνικός των «πρασίνων» έχει ήδη καταστρώσει και το plan b στο μυαλό του, σε περίπτωση που δεν έχει κανέναν από τους δύο παίκτες στη διάθεση του. Ο Έλληνας κόουτς σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στην άμυνα έναν εκ των Κατσουράνη ή Ζιλμπέρτο με τον δεύτερο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες αφού ο Νιόπλιας θεωρεί πως ο «Κατσούρ» μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους Πειραιώτες παίζοντας στο κέντρο.

Στην Παιανία ο Πατέρας

Στην Παιανία θα βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Νικόλας Πατέρας, ο οποίος συνηθίζει πριν από κάθε μεγάλο ματς να παρακολουθεί την τελευταία προπόνηση της ομάδας και να μιλά στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας ώστε να τους εμψυχώσει. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν δώσει όρκος νίκης και εμφανίζονται έτοιμοι να «τελειώσουν» τον Ολυμπιακό από την υπόθεση τίτλος.

Τριάμισι χρόνια μετά

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό σε εντός έδρας παιχνίδι εδώ και τριάμισι χρόνια. Η τελευταία φορά που οι «πράσινοι» είχαν επιβληθεί των Πειραιωτών ήταν στις 5 Νοεμβρίου του 2006 με 1-0. Προπονητής της ομάδας τότε ήταν ο Βίκτορ Μουνιόθ και το γκολ που είχε κρίνει το ματς το είχε πετύχει ο Θανάσης Κωστούλας εις βάρος της ομάδας.

Με Ντάρκο οδηγό…

ΟΣΦΠ: Με Ντάρκο οδηγό…Μία μέρα έμεινε για τη «μητέρα των μαχών» με τον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό επιστρατεύουν όλα τους τα «όπλα» για να φύγουν θριαμβευτές από το ΟΑΚΑ. «Μπροστάρης» στη μάχη ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Να αποδείξει την «βίκινγκ» ταυτότητα του περιμένουν από τον Μέλμπεργκ, την ώρα που εκτός αποστολής τέθηκε ο Ζαϊρί. Παράλληλα, αναμονή υπάρχει για το ξαφνικό Δ.Σ. της Τρίτης που ίσως να κρύβει… Βαλβέρδε! Έφεση υπό προϋποθέσεις για την ποινή του «Γ. Καραϊσκάκης».

Με Κοβάσεβιτς και μπόλικη ψυχή

Αν μπορούσε να φορέσει ξανά τη φανέλα με το Νο9 και να μπει στον αγωνιστικό χώρο για να τα δώσει όλα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα το έκανε! Το γνωστό πρόβλημα υγείας, όμως, του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, έκοψε απότομα την καριέρα του και ο Σέρβος παρακολουθεί τα ματς της αγαπημένης του ομάδας από την εξέδρα. Αυτά μέχρι… χθες! Κι΄ αυτό γιατί ο αγαπημένος «Ντάρκο» της εξέδρας θα πάει (μαζί με τους Γκαλέτι και Ντουντού) με το πούλμαν της αποστολής στο γήπεδο.

Ο Σέρβος θέλει με αυτό τον τρόπο να εμψυχώσει τους συμπαίκτες τους στο δύσκολο αγώνα της Κυριακής. Άλλωστε, όπως είχε γράψει στην «SportDay»… «είμαι οπαδός του Ολυμπιακού. Θα ήθελα να παίξω. Πιστεύω ότι 10-15 λεπτά τα αντέχω. Ακόμα περισσότερο τώρα που η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση, πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα της».

Πονάει ο Μέλμπεργκ, "πονάει" ο Ολυμπιακός

Τα πλάνα του για την ενδεκάδα του ντέρμπι με το «τριφύλλι» ετοιμάζει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, αλλά δεν γνωρίζει αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Όλοφ Μέλμπεργκ. Άπαντες ευελπιστούν ότι ο σκληροτράχηλος αμυντικός θα δείξει τη… βίκινγκ ταυτότητα του και θα είναι έτοιμος να αναλάβει το μαρκάρισμα του Τζιμπρίλ Σισέ. Όλα συνηγορούν στο ότι θα τα καταφέρει. Αντιθέτως, παρά τις καθαρές εξετάσεις τους Ζαϊρί, ο Μαροκινός αποκλείστηκε από την αποστολή και θα απουσιάσει από το μεγάλο ντέρμπι. Η απουσία του Μαροκινού είναι τεράστιο πλήγμα για τους «ερυθρόλευκους», ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε πως στο ματς του πρώτου γύρου ήταν από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου.

Παράλληλα, ο κόουτς των Πειραιωτών έχει ενδοιασμούς για τη θέση που θα χρησιμοποιήσει τον Τοροσίδη. Ο πολυθεσίτης Έλληνας άσος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια στα χαφ και ο προπονητής του το σκέφτεται πολύ σοβαρά έτσι ώστε να κερδίσει τη μάχη του κέντρου. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, αυτές μοιάζουν καπαρωμένες. Νικοπολίδης, Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Στολτίδης, Μαρέσκα, Ντάτολο, Λούα Λούα και ένας εκ των Μήτρογλου ή Ντάρμπισαϊρ.

Δ.Σ. ένα χρόνο μετά

Το διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε ξαφνικά (ορίστηκε για την Τρίτη) ήταν μια απρόσμενη κίνηση από πλευράς Κόκκαλη. Η ΠΑΕ ανέφερε γενικά και αόριστα ότι θα συζητηθούν τρέχοντα θέματα της ομάδας, αλλά είναι ολοφάνερο ότι κάτι άλλο «κρύβεται» πίσω από την απόφαση του προέδρου της ομάδας. Οι περισσότεροι υποψιάζονται ότι έχει να κάνει με το θέμα του νέου προπονητή (Βαλβέρδε;), ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως θα γίνει απλά μια αποτίμηση της σεζόν. Σίγουρα, δεν θα περάσει στο «απυρόβλητο» η απώλεια του τίτλου αλλά και ενδεχόμενη απουσία της ομάδας από το Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που θα «ματώσει» οικονομικά τον σύλλογο. Ενδεχομένως, να γίνει αναφορά και στις συζητήσεις που υπάρχουν με την πλευρά Λαυρεντιάδη.

Και στο βάθος…

Πάντως, σίγουρα στο τραπέζι των συζητήσεων θα πέσει το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο πρώην τεχνικός της Βιγιαρεάλ εξακολουθεί να έχει γερό προβάδισμα, αλλά τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται, ιδιαίτερα αν θυμηθούμε τον τρόπο που είχε φύγει από τον Ολυμπιακό και όσα του καταλόγιζε τότε ο Σωκράτης Κόκκαλης. Υποψήφιοι υπάρχουν πολλοί (Γκέρετς, Χιμένεθ, Τζόλα, Φερέιρα) αλλά ο Βάσκος διατηρεί τον πρώτο λόγο. Άλλωστε ο Χρυσικόπουλος έχει μιλήσει με την πλευρά του Ισπανού βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις του και τις απαιτήσεις του, τις οποίες και θα μεταφέρει στον Κόκκαλη. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» ακολούθως θα δώσει το «ΟΚ» είτε για την υπογραφή συμβολαίων είτε για την ανεύρεση άλλης λύσης.

Να μειωθεί η «καμπάνα»

Οι «ερυθρόλευκοι» ήλπιζαν ότι η ποινή μπορεί να είναι με αναστολή όπως είχε γίνει και με τη Σεντ Ετιέν, αλλά φαίνεται ότι η ΟΥΕΦΑ καιροφυλακτούσε και δεν είχε διάθεση για χάρες. Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και «μαχαιριά» για την ομάδα (αγωνιστικά και οικονομικά). Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός είναι στη μαύρη λίστα της ΟΥΕΦΑ και από εδώ και πέρα δεν θα υπάρχουν άλλα «συγχωροχάρτια».

Στον Πειραιά όμως δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Η έφεση πρέπει να θεωρείται σίγουρη, ευελπιστώντας η ποινή να μειωθεί στη μία αγωνιστική. Ωστόσο, αν τα μηνύματα που έρθουν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν είναι θετικά, αυτή θα αποσυρθεί άμεσα, όπως ακριβώς είχε γίνει με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Θυμίζουμε, ότι και εκείνη την περίοδο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ασκήσει έφεση αλλά στην ΠΑΕ είχαν δυσοίωνες ενδείξεις και φοβούμενοι μήπως αυτή αυξηθεί, την απέσυραν με συνοπτικές διαδικασίες.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κάκωση στην ποδοκνημική ο Μενδρινός

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κάκωση στην ποδοκνημική ο ΜενδρινόςΤέλος δεν έχουν τα προβλήματα για τον Κώστα Μενδρινό του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο νεαρός μέσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική κάτι που κάνει σχεδόν απίθανη την συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Αντίθετα κανονικά προπονήθηκε ο Πέτρος Κανακούδης, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής. Η προετοιμασία κορυφώνεται το Σάββατο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες.

Με την ελπίδα (παρα)μένουν για «Τίγρη»

Με την ελπίδα (παρα)μένουν για «Τίγρη»Ο Δημήτρης Μελισσανίδης χαίρει της εκτίμησης όλων των φιλάθλων της ομάδας, αλλά και των μετόχων, όπως φάνηκε. Έτσι εξηγείται η προσπάθεια του Πέτρου Παππά να πείσει τον πρώην πρόεδρο των "κιτρινόμαυρων" να επανέλθει στα διοικητικά της ΑΕΚ, αλλά και αυτή έπεσε στο κενό. Ο «τίγρης» δεν δείχνει διάθεση να επιστρέψει στην Ένωση -σε αυτή τη φάση- αλλά υπάρχει αισιοδοξία ενόψει καλοκαιριού. Διατηρεί Μανωλά στην ενδεκάδα ο Μπάγεβιτς, αφού έχει το όνομα, έχει και τη… χάρη!

Μόνο τυχαία δεν ήταν η συνάντηση που είχε ο Πέτρος Παππάς με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ασχέτως αν αυτή δεν είχε το αποτέλεσμα που ευελπιστούσαν οι μέτοχοι της ΑΕΚ. Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης ξεκαθάρισε ότι δεν θα εμπλακεί άμεσα στα διοικητικά της αγαπημένης του ομάδας, αν και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επανεξετάσει το θέμα το καλοκαίρι. Κι αυτό όμως, υπό προϋποθέσεις. Αυτές θα ήταν να πάρει μαζί του δικούς του φίλους-επιχειρηματίες έτσι ώστε να μπουν πολλά χρήματα στο ταμείο (πάνω από 80 εκατ. ευρώ) και να βγει η ΑΕΚ από το οικονομικό τέλμα.

«Όχι για την ώρα» φέρεται να είπε ο Μελισσανίδης στους μέτοχους που τον ρώτησαν αν θέλει να αναλάβει τα ηνία της ΑΕΚ, απογοητεύοντας τους ανθρώπους που θα συνεχίσουν να βάζουν λεφτά για την ομάδα. Παρά την αρνητική απάντηση του «τίγρη», υπάρχει ακόμα η αισιοδοξία ότι κάτι ίσως να αλλάξει το καλοκαίρι… Ωστόσο, αυτή η αισιοδοξία δεν πηγάζει από κάποιο σαφές μήνυμα που έχουν λάβει από την πλευρά του Μελισσανίδη.

Έχει το όνομα, έχει και τη χάρη

Παρά τις επιστροφές των Ζεράλντο και Γκέντζογλου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Κώστα Μανωλά και στον «καυτό» αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη -μέχρι στιγμής- παρουσία του νεαρού αμυντικού και προτίθεται να τον ρίξει στα «βαθιά».
Από κει και πέρα, ο Γεωργέας φαίνεται να κερδίζει τη θέση του αριστερού άκρου της άμυνας από τον Νίκο Καράμπελα, μια και ο «Ντούσκο» θα τον χρησιμοποιήσει ως αντίδοτο στην ταχύτητα του Κουτσιανικούλη που αναμένεται να ξεκινήσει βασικός. Προβάδισμα έχει ο Γιάχιτς αντί του Μάκου (λόγω δύναμης) αλλά και ο Λεονάρντο αντί του Μαντούκα στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Κριστιάν Νέμεθ που ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα με την εξέλιξη του ματς.

Με Αδαμίδη παρόντα

Στο πλευρό της ομάδας και του τεχνικού τιμ θα είναι και ο νέος πρόεδρος, Σταύρος Αδαμίδης, όπως και ο αντιπρόεδρος, Σταύρος Κοσμάτος που θέλουν με αυτό τον τρόπο να παρέχουν τη στήριξη τους στην αποστολή. Άλλωστε, η διοίκηση της ΑΕΚ δεν θέλει η ομάδα να πέσει θύμα της έντασης που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη λόγω του πρόσφατου ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ και τη διαιτησία του Σπάθα και επιδιώκει με αυτόν τον τρόπο να προστατεύσει την Ένωση. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει προβληματισμός με τον ορισμό του Κάκκου, αλλά αποφασίστηκε να μη ριχθεί περισσότερο «λάδι στη φωτιά» και έτσι δεν βγήκε κάποια ανακοίνωση.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES