17 Νοε 2010

Ασύμφορο «χι» για Βολίδα και ΟΦΑΜ

Χωρίς νικητή τελείωσε το παιχνίδι μεταξύ Βολίδας - ΟΦΑΜ, που διεξήχθη σήμερα Τετάρτη στο γήπεδο των Καστελλάνων Μέσης.

  

Το ματς εκκρεμούσε για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1' τοπικής Κατηγορίας, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς γκολ (0-0). Η αναμέτρηση διεξήχθη σε έναν «βαρύ» και λασπωμένο αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δυσχέραινε πολύ τις προσπάθειες των δύο αντιπάλων, οι οποίοι «κόλλησαν» στο μηδέν!

  

Το αποτέλεσμα δεν ευνοεί και δεν ικανοποιεί κανένα από τα δύο σωματεία. Η μεν Βολίδα του Σάββα Σιδερόπουλου (έκανε ντεμπούτο στον πάγκο) παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς να έχει κερδίσει, ενώ ο δε ΟΦΑΜ του Άκη Πανδή έχασε έδαφος στη μάχη της κορυφής κι έμεινε 5 βαθμούς πίσω από την 1η θέση.

  

Είναι πάντως αξιοσημείωτο ότι οι τρεις ισοπαλίες που έχουν φέρει οι «κιτρινόμαυροι» του Κάτω Γαρούνα ήταν στην έδρα τους απέναντι σε ομάδες που πρωταγωνιστούν στο Πρωτάθλημα (Θιναλιακός, Κασσιώπη και ΟΦΑΜ).

  

Λίγο πριν το τέλος της σημερινής αναμέτρησης ο διαιτητής Ανδρέας Τόμπρος απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή Κώστα Αμπατζίδη της ομάδας του Αγίου Ματθαίου.

  

Η βαθμολογία (σε 7 αγ.):Αναγέννηση Περιβολίου 19
ΑΟ Κασσιώπη 15
ΟΦΑΜ 14
Θιναλιακός 13
Ολυμπιάδα Καρουσάδων 11
Οδυσσέας Αυλιωτών 10
ΑΕ Λευκίμμης 9
ΑΕ Καναλίων 8
ΑΕ Φαιάκων 8
Αστέρας Πετριτή 8
ΑΟ Παξοί 6
Αχιλλέας Νυμφών 6
Ποσειδώνας Αγ. Μάρκου 4
Βολίδα Κάτω Γαρούνα 3


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES