31 Οκτ 2010

Επιστροφή Μπολάνο στη Βολίδα – Α1 ΕΠΣΚ: Ασταμάτητη η Αναγέννηση Περιβολίου

altΔύο είναι τα κυρίαρχα θέματα των τοπικών πρωταθλημάτων. Το ένα έχει να κάνει με την επιστροφή του Ρομπέρτο Μπολάνο στον πάγκο της Βολίδας, λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του και το δεύτερο είναι η «τρελή» πορεία της Αναγέννησης Περιβολίου στην Α1 κατηγορία.
Προσωρινά ή μόνιμα στα γνώριμα λημέρια ο Μπολάνο;
Η άσχημη πορεία της Βολίδας στην Α1 κατηγορία, ανάγκασε διοίκηση και Πέτρο Δημάκο να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους προ ολίγων ημερών.
Έτσι, η διοικητική ομάδα της Βολίδας στράφηκε εκ νέου στον Ρομπέρτο Μπολάνο, τον τεχνικό που οδήγησε το 2009 την ομάδα στην κορυφή του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν, με τον νεαρό τεχνικό να διατηρεί το δικαίωμα να αποχωρήσει σε περίπτωση που δε μείνει ικανοποιημένος από τη συνεργασία.
Τρένο το Περιβόλι
Μπορεί η Κασσιώπη να αποτελεί το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 κατηγορία, ωστόσο η ομάδα που έχει εκπλήξει τους πάντες με τα αποτελέσματα της είναι η Αναγέννηση Περιβολίου.
Το συγκρότημα του Γιάννη Κουρή συνέτριψε με 4-0 την Ολυμπιάδα Καρουσάδων, και έφτασε τις πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ξεφεύγοντας με 5 βαθμούς από τη 2η Κασσιώπη, που θα παίξει την Τετάρτη εκτός έδρας με τη Βολίδα, που πλέον θα έχει στον πάγκο της τον Ρομπέρτο Μπολάνο.
Στα υπόλοιπα ματς της 5ης αγωνιστικής, ΑΕ Λευκίμμης και Αστέρας Πετριτή έμειναν στο 1-1, ισόπαλος έληξε κι ο αγώνας του Θιναλιακού με την ΑΕ Καναλίων (2-2), η ΑΕ Φαιάκων επιβλήθηκε με 3-2 του Οδυσσέα Αυλιωτών, ενώ τέλος ο Αχιλλέας Νυμφών σημείωσε την πρώτη του νίκη και μάλιστα εκτός έδρας με 2-1 επί του Ποσειδώνα Αγίου Μάρκου.
Α1 ΕΠΣΚ – 5η αγωνιστική
ΑΕ Λευκίμμης – Αστέρας Πετριτή 1-1
Θιναλιακός – ΑΕ Καναλίων 2-2
Ποσειδών Αγ. Μάρκου – Αχιλλέας Νυμφών 1-2
ΑΕ Φαιάκων – Οδυσσέας Αυλιωτών 3-2
Αναγέννηση Περιβολίου – Ολυμπιάδα Καρουσάδων 4-0
Παξοί – ΟΦΑΜ (31/10 – 12.30)
Βολίδα- Κασσιώπη (3/11 – 15.00)
Βαθμολογία
1. Αναγέννηση Περιβολίου 15
2. Κασσιώπη 10
3. Οδυσσέας Αυλιωτών 9
4. Θιναλιακός 9
5. ΟΦΑΜ 7
6. Ολυμπιάδα Καρουσάδων 7
7. ΑΕ Φαιάκων 7
8. Αστέρας Πετριτή 7
9. Παξοί 6
10. ΑΕ Καναλίων 5
11. ΑΕ Λευκίμμης 5
12. Αχιλλέας Νυμφών 3
13. Βολίδα 1
14. Ποσειδών Αγίου Μάρκου 1
* Κασσιώπη, ΟΦΑΜ, Βολίδα, Ποσειδών Αγίου Μάρκου έχουν από ένα ματς λιγότερο.

Πρώτη (εντός )ήττα για την ομάδα του ΑΟ Κέρκυρα

165221Ανατροπή στην Πάτρα καθώς η Κέρκυρα αν και κερδιζε μέχρι το 78’ έφυγε τελικά ηττημένη με 1-2 από τον Αστέρα Τρίπολης .Οι Φαίακες προηγήθηκαν στο 36' με τον Επστάιν, αλλά οι φιλοξενούμενοι "χτύπησαν" δύο φορές στο τέλος και πρόσθεσαν στο σακούλι τους τρεις βαθμούς. Πουλίδο (78') και Ουντότζι (88') τα τέρματα των νικητών.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο παιχνίδι έχοντας το ίδιο αγωνιστικό πλάνο. Συγκεκριμένα τόσο ο Τεννές, όσο και ο Βλάχος χρησιμοποίησαν δύο αμυντικά χαφ που διανύουν πολλά χιλιόμετρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και γρήγορα άκρα, όπου προσπάθησαν να αναλάβουν δράση.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο υστερούσαν στην τελική πάσα που θα έβγαζε τον Τσίγκα ή κάποιον άλλο παίκτη σε θέση βολής. Οι Αρκάδες από τη μεριά τους πρόσεχαν τα μετόπισθεν και με μακρινά σουτ προσπαθούσαν να απειλήσουν τον Κωνσταντόπουλο, χωρίς αποτέλεσμα.

Το σύνολο του Τεννέ κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και συγκεκριμένα στο 36' ο Επστάιν με το στήθος έβγαλε μόνο του τον Τσίγκα απέναντι από τον Ντεγκρά και ο Ελληνας επιθετικός με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας τους νησιώτες οδηγούς στο σκορ.

Ο Βλάχος προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδος του και με την έναρξη του δευτέρου μέρους έριξε στον αγώνα τον Ουντότζι στη θέση του Ρομπέρτο, ο οποίος δεν μπόρεσε να φανεί στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν τα ηνία του αγώνα, αλλάζοντας τον τρόπο ανάπτυξης τους. Ο Μάρτινς από τον άξονα περνούσε μπαλιές στον Ουντότζι, ο οποίος με την ταχύτητα του δημιουργούσε πολλά προβλήματα στυς αμυντικούς του Τεννέ. Ο Βλάχος χρησιμοποίησε και τον Φορτούνη, από τα πόδια του οποίου ξεκίνησαν και τα δύο τέρματα που πέτυχαν οι Αρκάδες.

Ο νεαρός άσος στο 78' εκτέλεσε το φάουλ και ο Πουλίδο με κεφαλιά τιμώρησε τους αντιπάλους του που τον άφησαν αμαρκάριστο, ενώ στο 88' και πάλι με φάουλ έστειλε την μπάλα στην περιοχή, ο Κοντοδήμος έδιωξε πάνω στον Ουντότζι. Ο τελευταίος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και από κοντά έδωσε την πρωτοπορία στην ομάδα του.

Η Κέρκυρα δεν μπόρεσε να αντιδράσει στα εναπομείναντα λεπτά και γνώρισε την πρώτη της ήττα εντός έδρας, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει στους τρεις πόντους από την κορυφή. Πλέον βλέπει τον Αστέρα Τρίπολης από πάνω της στο βαθμολογικό πίνακα.


Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές):Κωνσταντόπουλος, Γκουστάβο, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Στολτίδης (89' Δεινόπαππας), Μακρής, Επστάιν, Φλαβίνιο (61' Η. Ιωάννου), Καλαντζής (85' Μακρυδημήτρης), Τσίγκας
Πάγκος: Αποστολίδης, Δ. Ιωάννου, Δεινόπαπας, Γιάντσης, Μάρκοβιτς, Μακρυδημήτρης, Η. Ιωάννου

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ορόθκο, Πουλίδο, Ουριμπάρι, Λαδάκης, Μπαστία, Αράς (62' Φορτούνης), Καρέρα, Μάρτινς, Ρομπέρτο (45' Ουντότζι)
Πάγκος: Αναστασόπουλος, Κρις, Φορτούνης, Ουντότζι, Φράνκου, Πιπίνης, Τσαμπούρης

Αρης Φιλιατών-Ολυμπος Κέρκυρας 0-4

olimpos
Στην κορυφή του 5ου ομίλου του περιφερειακού πρωταθλήματος εμεινε ο Ολυμπος μετά την νίκη του μέσα στις Φιλιάτες επι της τοπικής ομάδας με 4-0

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES