23 Απρ 2010

Με προβλήματα στην Άρτα η Βολίδα

Πολλές βασικές ελλείψεις θα έχει η Βολίδα Αχιλλείων στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Αναγέννηση Άρτας.

  

Ο Ρομπέρτο Μπολάνο δεν υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας. Πρόκειται για τους Ανδρέα Δούση, Βασίλη Πετρόγιαννη και Ενέτη Λυκόκα, που πήραν κόκκινη στο προηγούμενο αγώνα, με τον Οδυσσέα Νυδρίου, ενώ ο Προκόπης Πάγκαλης έχει συμπληρώσει τέσσερις κάρτες.
Τουλάχιστον, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» θα τους έχει στη διάθεσή του για το σημαντικό ματς της Τετάρτης με τον Εθνικό Βατερού στην Κοζάνη, για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

  

Η αναμέτρηση της Άρτας είναι βαθμολογικά αδιάφορη και για τις δύο ομάδες. Η μεν Αναγέννηση βρίσκεται πολύ χαμηλά στον πίνακα (14η θέση) και είναι καταδικασμένη σε υποβιβασμό, η δε Βολίδα βρίσκεται ψηλά (3η θέση) κι έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην Κατηγορία. Πάντως, και οι δύο αντίπαλοι θα αγωνιστούν για το γόητρό τους.

  

Θυμίζουμε ότι στον αγώνα του πρώτου Γύρου, στους Καστελλάνους Μέσης, οι Κερκυραίοι με τους Αρτινούς είχαν έρθει ισόπαλοι με σκορ 1-1.

 

Αγωνιστικά προβλήματα κι ενόψει Δόξας!

Στον αγώνα της περασμένης Κυριακής, με τον Εθνικό Πειραιά, ο ΑΟ Κέρκυρα παρουσίαζε εικόνα… αποσύνθεσης! Στην ομάδα υπήρχαν τεράστια αγωνιστικά προβλήματα και πάρα πολλές απουσίες. Κυριολεκτικά ήταν αποδεκατισμένη και… θανάσιμα πληγωμένη, και αναγκαστικά – για πρώτη φορά φέτος- κατέβηκε στο γήπεδο με μόλις 16 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, εκ των οποίων μάλιστα οι τρεις ήταν τερματοφύλακες!

Αλλά κι ενόψει του επόμενου παιχνιδιού, με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας, που κι αυτό θα είναι εκτός έδρας, οι… πονοκέφαλοι για τον Μπάμπη Τεννέ δεν λείπουν! Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» θα μπορέσει μεν αυτή τη φορά να συμπληρώσει 18άδα, αλλά και πάλι η ομάδα θα είναι… κουτσουρεμένη.

Κατ’ αρχάς, θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Τάσος Βενέτης, ο οποίος έχει συμπληρώσει επτά κάρτες και την Κυριακή θα εκτίσει τη Δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Εκτός αυτού, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός υποφέρει από πόνους στη μέση , εξαιτίας των οποίων χθες έμεινε εκτός προπόνησης.

Επίσης, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος εξακολουθεί να μένει εκτός προετοιμασίας, λόγω οστικού οιδήματος στην ποδοκνημική. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ούτε αυτή την εβδομάδα μπόρεσε να γυμναστεί και ακολούθησε θεραπευτική αγωγή, και είναι πια βέβαιο ότι θα χάσει και το ματς της Δράμας, όπως συνέβη και στα δύο προηγούμενα, με τη Ρόδο και τον Εθνικό.

Από εκεί και πέρα, ο Μπαλί Σμαρτ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, μη έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του (διάστρεμμα στην ποδοκνημική), και η συμμετοχή του στην αποστολή για τη Δράμα είναι εξαιρετικά αμφίβολη, έως απαγορευτική.

Εξάλλου, ο Νέιθαν Μπερνς από το βράδυ της Τετάρτης ταλαιπωρείται από εμπύρετη ίωση, που χθες Πέμπτη τον άφησε εκτός προγράμματος, αλλά ο προπονητής του αισιοδοξεί ότι μέχρι την Κυριακή ο Αυστραλός μεσοεπιθετικός θα είναι καλά.

Αυτά είναι τα… δυσάρεστα μαντάτα από το «στρατόπεδο» των «Φαιάκων»! Αλλά (ευτυχώς) υπάρχουν και ευχάριστα, και η ομάδα την Κυριακή θα είναι σαφώς πιο ενισχυμένη σε σχέση με το ματς στο Ελληνικό.

Έτσι λοιπόν, ο Φλαβίνιο Ντε Καρβάλιο έχει αποθεραπευτεί και προπονείται χωρίς πρόβλημα, έχοντας τεθεί στη διάθεση του Τεννέ. Επίσης, τόσο ο Γιώργος Πελαγίας όσο και ο Διονύσης Μακρυδημήτρης έχουν ξεπεράσει τους ελαφρούς τραυματισμούς τους στον αγώνα με τον Εθνικό και γυμνάζονται χωρίς ενοχλήσεις.

Εξάλλου, επανέρχονται οι Γκουστάβο Νακαράτο και Νέιθαν Μπερνς, που εξέτισαν την ποινή τους (είχαν από τέσσερις κάρτες), αρκεί βέβαια ο δεύτερος να ξεπεράσει την ίωση που αντιμετωπίζει.

Με τα τωρινά δεδομένα, λοιπό, και αφήνοντας έξω έναν από τους τρεις γκολκίπερ, ο Μπάμπης Τεννές οριακά συμπληρώνει 18άδα στην αποστολή ενόψει Δόξας Δράμας.

Χθες Πέμπτη η ομάδα προπονήθηκε το πρωί, στο Εθνικό Στάδιο, το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και με το σημερινό πρόγραμμα.

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/04/2010
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ    ΑΓΩΝΑΣ  ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΒΟΗΘΟΙ
ΟΛΥΜΠΟΥ 16.30 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΓ. ΜΑΡ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓ. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ Γ ΛΕΖΟΣ
ΕΠΣΚ 17.30 ΑΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΟ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ  ΠΟΥΛΗΜΑΣ ΑΥΘΙΝΟΣ ΜΠΑΛΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 25/04/2010
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ    ΑΓΩΝΑΣ  ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΒΟΗΘΟΙ
ΝΥΜΦΩΝ 16.30 ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΙΤΑΛΑΔ ΚΟΛΥΤΑΣ  ΣΤΟΙΚΟΣ  ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ 

«Σοβαροί και συγκεντρωμένοι»

«Σοβαροί και συγκεντρωμένοι»Συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του Τελικού Κυπέλλου με τον Άρη ζήτησε από τους παίκτες του ο Νίκος Νιόπλιας στη χθεσινή προπόνηση. «Έχει μείνει ένα παιχνίδι. Να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε κι αυτό το κύπελλο. Δεν είναι εύκολος αγώνας, αλλά εξαρτάται από εμάς», τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στους ποδοσφαιριστές του.

«Να μπούμε δυνατά, να παίξουμε όπως ξέρουμε και να πετύχουμε κι αυτόν τον στόχο και να κλείσει πετυχημένα η χρονιά», κατέληξε.

Έτοιμος ο Νίνης, προλαβαίνει ο «Κάρα»

Κανονικά θα βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη ο Σωτήρης Νίνης! Ο μεσοεπιθετικός των «πρασίνων», παρότι ένιωσε μικροενοχλήσεις στην ποδοκνημική, πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως τόνιζε ότι οι όποιες ενοχλήσεις αισθάνεται ακόμα, δεν θα τον αναγκάσουν να χάσει το μεγάλο ματς.
Αντίθετα, πρόβλημα προέκυψε με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Ο «αρχηγός» του Παναθηναϊκού άρχισε φαρμακευτική αγωγή και ένιωθε καλύτερα το βράδυ. Σήμερα αναμένεται να δοκιμάσει να προπονηθεί.

Αισιοδοξία για Σαριέγκι

Αρκετά αισιόδοξοι είναι στον Παναθηναϊκό ότι –τελικά- σήμερα θα γίνει γνωστή και επίσημα η ανακοίνωση της ΕΠΟ με την οποία θα δίδεται η άδεια στον Γιόσου Σαριέγκι να παίξει στον τελικό Κυπέλλου. Στην περίπτωση αυτή ο Βάσκος θα είναι στην αποστολή.

Χριστοφή για Μόρις

Την απόκτηση του νεαρού παίκτη της Ομόνοιας, Δημήτρη Χριστοφή με αντάλλαγμα την παραχώρηση του Νασίφ Μόρις στην Κυπριακή ομάδα εξετάζουν στον Παναθηναϊκό, όπως μεταδίδουν από χθες και τα Μέσα Ενημέρωσης της Κύπρου.

Οι Κύπριοι τόνιζαν ότι ο ταλαντούχος δεξιός χαφ έχει προταθεί στους «πράσινους», με τον ατζέντη που μεσολάβησε για τον δανεισμό του Βαγγέλη Μάντζιου, Ανδρέα Δημητρίου να έχει μεταφέρει στους Πρωταθλητές το ενδιαφέρον την Ομόνοιας για την απόκτηση του Νασίφ Μόρις.

Ο Νασίφ Μόρις αγωνίζεται στην Σανταντέρ ως δανεικός, αλλά η Ισπανική ομάδα δεν δείχνει πρόθεση να δώσει περίπου 800.000 ευρώ που χρειάζονται για την απόκτησή του. Έτσι, το ενδεχόμενο μετακόμισης του στην Ομόνοια είναι κάτι που βολεύει τους πράσινους, ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του νεαρού, Χριστοφή.

Μοναδική προϋπόθεση είναι η Ομόνοια να μην αξιώνει χρήματα για την πραγματοποίηση της ανταλλαγής ή έστω το ποσό να είναι μικρό.
Ο Χριστοφή πήρε μεταγραφή στην Ομόνοια έναντι του ποσού ρεκόρ των 850.000 ευρώ από την Ένωση Παραλιμνίου. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2012.

Μίλησε με Τερίμ!

Μίλησε με Τερίμ!Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Φατίχ Τερίμ είχε ο Σωκράτης Κόκκαλης, όπως αποκαλύπτει η «SportDay». Ο Τούρκος προπονητής φημολογείται όλο αυτό το διάστημα ότι βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως τώρα γίνεται γνωστό ότι ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ πήγε να κλείσει μόνος του το συγκεκριμένο θέμα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο 57χρονος τεχνικός χάρηκε από το τηλεφώνημα του κ. Κόκκαλη, αλλά δεν προχώρησε περισσότερο η υπόθεση. Ο Τερίμ για να εργαστεί στους Πειραιώτες εκτιμάται ότι θα ζητήσει αρκετά χρήματα για το συμβόλαιό του και μεγάλο μπάτζετ για μεταγραφές.

Πρόθεση του Τούρκου προπονητή είναι να εργαστεί στο εξωτερικό, αλλά η Ελλάδα δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του. Στις συζητήσεις που είχαν οι δύο πλευρές φημολογείται ότι ακούστηκε το όνομα του Βασίλη Γκαγκάτση. Ο Τερίμ και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις και ο 57χρονος κόουτς φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να είναι μαζί του ο Γκαγκάτσης, επειδή θεωρεί σημαντικό το γεγονός να βρει σε μία ομάδα έναν άνθρωπο που εμπιστεύεται.

Κλείνει το θέμα του Κ. Παπαδόπουλου

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα βρεθεί εντός της ημέρας ο πατέρας του Κυριάκου Παπαδόπουλου, στον οποίο θα προταθεί νέο πολυετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Τις τελευταίες ημέρες φημολογείται ότι ο διεθνής άσος βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, με τελευταία τη Σάλκε. Η γερμανική ομάδα φέρεται να κατέθεσε πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον 18χρονο παίκτη. Από την πλευρά της, η «ερυθρόλευκη» διοίκηση θα πει στον πατέρα Παπαδόπουλο να συνεχίσει ο γιός του να δουλεύει για το καλύτερο και πως αν δεν ανανεώσουν τη συνεργασία τους και ταυτόχρονα υπάρξει μια συμφέρουσα πρόταση από κάποια ομάδα του εξωτερικού, τότε θα τον πουλήσει.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό φέρονται να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Απόνιο (μέσος της Μάλαγα), αλλά κρατούν ζεστή εκείνη του Μάρτιν Πετρόφ (εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι, που δεν θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν).

«Πρώτα ο Άρης, μετά τα υπόλοιπα ματς»

Την προσοχή των παικτών του Ολυμπιακού στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επέστησε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Ο προπονητής των Πειραιωτών ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις για να έτοιμοι την ώρα των αγώνων.

«Ξεκινούν σε μία εβδομάδα τα πλέι οφ και όλοι γνωρίζετε ότι μας περιμένουν έξι ντέρμπι. Θα χρειαστεί να είμαστε όλοι έτοιμοι για αυτό το κρίσιμο διάστημα. Σας υπολογίζω όλους και δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι οι αγώνες θα γίνονται Τετάρτη-Κυριακή. Πρέπει να δουλέψουμε καλά στην προπόνηση, να κάνουμε καλή ζωή και να ξεκουραζόμαστε καλά για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο στόχο μας», ανέφερε ο 41 ετών τεχνικός και συμπλήρωσε, λέγοντας:

«Στο μυαλό μου έχω μόνο τον αγώνα με τον Άρη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. Με τα υπόλοιπα παιχνίδια θα ασχοληθούμε την ώρα που πρέπει. Τώρα μας ενδιαφέρει να δουλέψουμε καλά μέχρι την Τετάρτη και να πάμε στη Θεσσαλονίκη για να πάρουμε τους τρίτους βαθμούς».

Στη χθεσινή προπόνηση όλοι οι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά, εκτός από τον Ζαϊρί και τον Ντιόγο που κάνουν αποθεραπεία. Ο Μαροκινός συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάσταση που ακολουθεί στο γυμναστήριο και ο Βραζιλιάνος ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Όσον αφορά τον Ντουντού, δείχνει να έχει καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του χαμένου εδάφους και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στον ματς της Τετάρτης.

«Κάνει φοβερή δουλειά ο Σάντος»

«Κάνει φοβερή δουλειά ο Σάντος»Με τα καλύτερα λόγια για τον Φερνάντο Σάντος μίλησε ο Βίκτορ Βιτόλο στη «SportDay». «Έχει κάνει φοβερή δουλειά στον ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Ισπανός μέσος για τον προπονητή του και αναφέρθηκε στα πλέι οφ, λέγοντας: «Δεν φοβόμαστε κανέναν και τίποτα». Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Εσπανιόλ, τόνισε: «Δεν ξέρω κάτι γι' αυτό το ζήτημα».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Βιτόλο

Μπορείς να μας πεις γιατί ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα;

«Προσωπικά θεωρώ ότι μας έλειψε το καθαρό μυαλό σε συγκεκριμένες στιγμές της χρονιάς. Ηθελε μεγαλύτερη πίστη απ' όλους μας αυτή η προσπάθεια για τον τίτλο, αν και όλοι είδατε ότι το παλέψαμε και το διεκδικήσαμε σχεδόν μέχρι το τέλος. Ημασταν πολύ κοντά σε αυτόν τον στόχο και ξέρετε ότι στα τέλη της χρονιάς υπήρξαν στιγμές και αγωνιστικές που φθάσαμε στην κορυφή, έστω και σε κάποια σαββατόβραδα. Αυτό είναι θετικό για τον ΠΑΟΚ και μας υποχρεώνει όλους να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε ισοδύναμος με τους άλλους δύο μεγάλους του πρωταθλήματος. Φάνηκε φέτος πως δεν υπήρχαν διαφορές μεταξύ μας».

Αλήθεια, ποιο θεωρείς το καλύτερο φετινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ; Μήπως με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, με την Καβάλα εκεί, με τον Ολυμπιακό, τον Αρη; Και φυσικά, ποιο ήταν το χειρότερό σας;

«Κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη πιάσαμε φοβερή απόδοση και λειτουργήσαμε καταπληκτικά. Ηταν η καλύτερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι και σ' έναν ισχυρό αντίπαλο, γιατί όλα παίζουν ρόλο. Από εκεί και πέρα, δεν το συζητώ για το χειρότερό μας παιχνίδι. Ηταν αυτό με τα Γιάννενα για το Κύπελλο».

Μίλησες πρόσφατα για τον Φερνάντο Σάντος, τη δουλειά του, την προσφορά του σε αυτόν τον ΠΑΟΚ που βλέπουμε. Εντυπωσίασαν όσα είπες...

«Εχει κάνει φοβερή δουλειά στον ΠΑΟΚ και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα διαβάζει καλά και τους αγώνες και αυτό με έχει εντυπωσιάσει».

Πώς έδεσε το δίδυμο Γκαρσία-Βιτόλο; Αλήθεια, πόσο χειρότερος θα ήταν ο ΠΑΟΚ χωρίς τον έναν από τους δυο σας;

«Επρεπε να βρεθεί η ισορροπία στην ομάδα και αυτό ήθελε χρόνο. Νομίζω ότι ο καθένας από εμάς έκανε τη δουλειά του και πραγματικά το δίδυμο έδεσε πολύ καλά. Θεωρώ ότι ο ένας βοηθήθηκε από τα θετικά του άλλου».

Τι γίνεται με την Εσπανιόλ που διαβάζουμε ότι παρακολουθεί τους αγώνες και την απόδοσή σου;

«Δεν ξέρω κάτι γι' αυτό το ζήτημα, δεν είναι δουλειά μου αυτή. Είναι δουλειά του μάνατζέρ μου, που μπορεί να κάνει διάφορες επαφές. Είναι δυνατόν αυτή την περίοδο να σκέφτομαι κάτι άλλο από το πώς θα πάει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ;».

Ωραία… Είναι ο ΠΑΟΚ η καλύτερη ομάδα από τους τέσσερις αυτής της διαδικασίας; Μπορείτε να τερματίσετε πρώτοι;

«Εγώ μπορεί να πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι. Ξέρετε ποιο είναι το ζήτημα. Αν είμαστε καλύτεροι, να το αποδείξουμε κιόλας. Αυτό μετράει. Τι θα κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν φοβόμαστε κανέναν και τίποτα. Σεβόμαστε βεβαίως τον κάθε αντίπαλο».

Ναι, όμως κάποιοι λένε ότι τον ΠΑΟΚ δεν θα τον αφήσουν να βγει πρώτος στα πλέι οφ, όπως δεν τον άφησαν να πάρει και το πρωτάθλημα. Συμφωνείς με τέτοιου είδους απόψεις;

«Πρέπει να υπάρχει ισονομία για όλους. Να παίξουμε στα ίσια. Εμείς δεν ζητάμε να μας χαρίσουν το οτιδήποτε».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Βιτόλο στο σημερινό (23/04) της «SportDay».

Συζητήσεις με ΜακNτόναλντ!

Συζητήσεις με ΜακNτόναλντ!Στο «στόχαστρο» της ΑΕΚ βρίσκεται ο Σέριλ ΜακNτόναλντ. Όπως αποκάλυψε η βελγική ιστοσελίδα «La Μeuse» και επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του 25χρονου επιθετικού της Γκέρμιναλ, μιλώντας στη «SportDay», η «Ένωση» ενδιαφέρεται για την απόκτηση του συγκειμένου παίκτη. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «μαθήματα» τα έκανε στα τμήματα υποδομής του Αγιαξ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Γερμανίας και της Αγγλίας, με τελευταία την Γκέρμιναλ. Τη φετινή σεζόν μετρά 27 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο Βελγίου, έχοντας πετύχει πέντε γκολ (τα τέσσαρα στο πρωτάθλημα).

Από την πλευρά του, ο ατζέντης του ΜακNτόναλντ, Πίτερ Ρέσελ, δήλωσε στη «SportDay»: «Εχουν γίνει πράγματι συζητήσεις με ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά δεν θα ήθελα, όπως καταλαβαίνετε, να γίνω πιο συγκεκριμένος», δήλωσε και πρόσθεσε: «Ο Σέριλ γνωρίζει το ενδιαφέρον αυτό και είναι θετικός να συνεχίσει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ. Μάλιστα, μεταξύ βελγικού και ελληνικού πρωταθλήματος θα προτιμούσε το δεύτερο».

Ερωτηθείς για το τι συμβαίνει με τη Σταντάρ Λιέγης, απάντησε: «Γράφτηκε ότι τον Ιανουάριο ο Σέριλ υπέγραψε προσύμφωνο με τη Σταντάρ, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει χαρτί που να τον δεσμεύει. Εγιναν συζητήσεις τον Ιανουάριο, αλλά "πάγωσε" το θέμα. Τώρα η Σταντάρ έχει επανέλθει και συζητάμε μαζί της, όπως συζητάμε και με την ΑΕΚ».

Ποιος είναι ο ΜακNτόναλντ

Ημερομηνία γέννησης: 20/11/1984
Θέση: Επιθετικός
Ύψος: 1,90 μ.
Βάρος: 80 κ.
Ομάδα: Γκέρμιναλ

Η καριέρα του

2001/04 Άντερλεχτ
2004/05 Χέρακλες
2005/06 Αμβούργο
2006 (β) Απελντορν
2007 Γουέστ Μπρομ
2008 (α) Χέρεφορντ
2009 Ρόζελαρ
2009/10 Γκέρμιναλ

* Στις 13:00 θα ξεκινήσει η γενική συνέλευση της ΠΑΕ όσον αφορά τη σύμβαση για το προπονητικό κέντρο που κατασκευάζεται στα Σπάτα. Φήμες αναφέρουν ότι η Ερασιτεχνική, η οποία είχε εκφράσει με συγκεκριμένα επιχειρήματα επιφυλάξεις για το κατά πόσο συμφέρει την ΑΕΚ η συμφωνία της «Μεσογαία Α.Ε.» με την ΠΑΕ, θα ψηφίσει «όχι». Η σύμβαση φυσικά αναμένεται να εγκριθεί (αφού συμφωνεί ο Πέτρος Παππάς με τον Νίκο Νοτιά), αλλά όχι ομόφωνα, κάτι που θα πρέπει να σημειωθεί.

* Εν τω μεταξύ, η ιστοσελίδα «sport365» επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της «SportDay», το οποίο είχε αποκαλύψει ότι η ΑΕΚ και ο Στάθης Ταυλαρίδης έχουν συμφωνήσει προφορικά για τριετή συνεργασία, με τον αμυντικό της Σεντ Ετιέν να μειώνει τις αποδοχές του από τις 850.000 ευρώ που λαμβάνει τώρα σε ένα ποσό που δεν φτάνει ετησίως τις 500.000 ευρώ.

* Συνάντηση με εκπροσώπους της BDO, εταιρείας που είχε αναλάβει και τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ, είχε χθες ο Σταύρος Αδαμίδης για να οριστεί η έναρξη του διαχειριστικού. Οι ορκωτοί λογιστές θα πιάσουν δουλειά τη μεθεπόμενη εβδομάδα κι έπειτα από τρεις μήνες θα δώσουν τα αναλυτικά αποτελέσματα του ελέγχου από το 2004 που αναμένουν με ενδιαφέρον οι μέτοχοι και ο κόσμος της ΑΕΚ.

«Περιφρουρήστε τον Παναθηναϊκό μας»

«Περιφρουρήστε τον Παναθηναϊκό μας»Να συμβάλλουν ώστε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να διεξαχθεί σε αθλητικά πλαίσια κάλεσε τους φίλους του Παναθηναϊκού ο Νικόλας Πατέρας.

«Από όλους εμάς εξαρτάται η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου γι΄αυτό και σας καλώ να περιφρουρήσετε τον Παναθηναϊκό αποτρέποντας οποιαδήποτε μορφή βίας», τόνισε ο πρόεδρος των «πρασίνων» στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μία μέρα πριν από τον τελικό με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Η γραπτή δήλωση του Νικόλα Πατέρα:

«To ελληνικό ποδόσφαιρο έχει δεχθεί και εξακολουθεί να δέχεται πλήγματα, λόγω επεισοδίων που ακυρώνουν τις προσπάθειες όλων μας για την αναβάθμιση της ποιότητάς του.

Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος είναι η καλύτερη ευκαιρία για να φανεί πώς είναι εφικτή η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων με την παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων σε πλαίσιο αυστηρά αθλητικό.

Καλώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού να σταθεί στο ύψος της ιστορίας του συλλόγου και απευθύνω έκκληση προς όλους τους φιλάθλους να σεβαστούν και να υποστηρίξουν την ομάδα μας που φέτος επάξια ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους με την ανάδειξή της ως πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Από όλους εμάς εξαρτάται η εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου γι΄αυτό και σας καλώ να περιφρουρήσετε τον Παναθηναϊκό μας στο ΟΑΚΑ στην προσπάθεια κατάκτησης του Κυπέλλου αποτρέποντας οποιαδήποτε μορφή βίας».

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES