30 Αυγ 2010

«Δεν υπάρχει ανησυχία για την ένσταση»

«Δεν υπάρχει ανησυχία για την ένσταση» Δεν ανησυχούν στην Κέρκυρα για τη φημολογούμενη πρόθεση της ΑΕΚ να υποβάλει ένσταση για την υπόθεση του Τάσου Βενέτη, όπως δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Από τη στιγμή που δεν υπήρχε φύλλο αγώνος, δεν μπορεί να έχει βάση αυτή η πρόθεση της ΑΕΚ», τόνισε ο προπονητής των «Φαιάκων». «Η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα και είναι πιο έτοιμη από εμάς», πρόσθεσε.

Ο Μπάμπης Τεννες μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για τη χθεσινή νίκη της Κέρκυρας: «Καθοριστικός παράγοντας ήταν το γεγονός να εκμεταλλευτούμε τις λίγες φάσεις που είχαμε. Ωστόσο, δεν πρέπει να στηρίξουμε τα πάντα σε αυτό τον παράγοντα. Έγινε μια καλή προσπάθεια από τους παίκτες της Κέρκυρας. Όπως είπα και χθες, περίσσευε το πάθος και η δίψα για διάκριση. Όταν κυνηγάς κάτι με μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου και σου χαμογελάει η τύχη, τότε μπορείς να τα καταφέρεις.

Η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα και είναι πιο έτοιμη από εμάς. Έπαιξε σε ένα τουρνουά στην Αυστραλία, έδωσε πολλά φιλικά ματς, έχει παίξει σε δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια και ο βαθμός ετοιμότητας των δύο ομάδων είναι διαφορετικός. Εκείνο που ζήτησα από τους παίκτες είναι να περιορίσουμε το χώρο δράσης των αντιπάλων. Να μπορέσουν να δώσουν βοήθειες πολλοί παίκτες στους συμπαίκτες τους, ώστε να μην μπορέσουν να δράσουν οι ποιοτικοί παίκτες της ΑΕΚ, όπως ο Τζιμπούρ, ο Σκόκο και ο Μπλάνκο…
».

Για το αν η Κέρκυρα θα είναι πιο δυνατή στην έδρα της: «Για την κάθε ομάδα το “σπίτι” της παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία της και στο πώς θα συμπεριφερθεί σε έναν αγώνα. Εμείς ελπίζουμε ότι το γήπεδό μας θα είναι έτοιμο στα τέλη Σεπτεμβρίου και θα μπορέσουμε να παίξουμε εκεί. Το έχουμε ανάγκη αυτό. Τα τριακόσια χιλιόμετρα από την Ηγουμενίτσα είναι αρκετά για τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει τους παίκτες της ομάδας».

Για την κακή κατάσταση που βρίσκονται τα περισσότερα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας: «Είναι μια απαράδεκτη εικόνα και οι χορηγοί του πρωταθλήματος πρέπει να αξιώνουν ότι αν δεν υπάρχει καλός αγωνιστικός χώρος ίσως να μη δίνεται η επιδότηση. Επειδή δεν γίνεται μόνο στις προσπάθειες μιας ομάδας θα είναι όλα καλά. Πρέπει να αναγκάσουμε όλες τις ομάδες να φτιάξουν καλούς αγωνιστικούς χώρους».

Για την φημολογούμενη ένσταση της ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Σε ένα φιλικό παιχνίδι (με τον Παναιτωλικό) που δεν υπήρχε φύλλο αγώνος, υπήρχαν κάποιες διαμάχες ποδοσφαιριστών - μεταξύ αυτών και ο Βενέτης - και ο διαιτητής μας είπε να τους βγάλουμε έξω. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει φύλλο αγώνος, δεν μπορεί να έχει βάση αυτή η πρόθεση της ΑΕΚ. Από χθες το βράδυ έσπασαν τα τηλέφωνα και αρκετοί θέλησαν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει».

Για τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας - Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος εντυπωσίασε στο χθεσινό ματς: «Τον είχα πιτσιρικά στην Καλαμάτα πριν από δέκα χρόνια. Ήταν τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας, λόγω της ηλικίας του. Από τότε έδειχνε ότι είχε δυνατότητες, είχε εξαιρετική πορεία στην Αγγλία και έχει έρθει εδώ και από το πρώτο ματς έδειξε δείγματα του μεγάλου ταλέντου του».

Για τα συμπεράσματά του για την πρώτη αγωνιστική: «Αυτό δείχνει όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάρουν τη σειρά που είχαν και τα προηγούμενα χρόνια».

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES