7 Μαΐ 2010

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ : ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΜΑΙΟΥ Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας, προκειμένου να αναδείξει τον κοινωνικό ρόλο, την αξία και την προσφορά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καθιέρωσε από το 2006 τη «ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ».Φέτος η «4η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 του Μάη, στις 8.15 το βράδυ, στο ξενοδοχείο AQUIS CORFU HOLIDAY PALACE HOTEL (Πρώην Χίλτον στο Κανόνι-Κέρκυρας).
Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετάσχουν με εισηγήσεις σημαντικά στελέχη του ελληνικού ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού:
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σοφοκλής Πιλάβιος, που θα εισηγηθεί το θέμα: «Το νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον και η αξία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο κ. . Βασίλης Τεροβίτσας, που θα εισηγηθεί

το θέμα: «Η ελληνική διαιτησία στο νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον».


Ο Γενικός Διευθυντής της Εθνικής ομάδας Τάκης Φύσσας, που θα εισηγηθεί το θέμα: «Η βία στα ελληνικά γήπεδα και ο ρόλος του ποδοσφαιριστή στην αντιμετώπισή της».
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ενόργανη γυμναστική Μαρία Γεωργάτου, που θα εισηγηθεί το θέμα: «Το ντόπινγκ, μια μάστιγα του αθλητισμού».



Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις σε παλιούς παράγοντες, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, διαιτητές, σωματεία, τους ποδοσφαιριστές, που απαρτίζουν τις Μικτές μας ομάδες κ.ά, που θα ανακοινωθούν άμεσα.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας
Ανδρέας Προβατάς                     Παναγιώτης Ποζίδης

Αποχώρησε ο Ντάτολο!

Αποχώρησε ο Ντάτολο!
Δεν πρόλαβε να… επιστρέψει ο Χεσούς Ντάτολο, μετά την τιμωρία που του είχε επιβληθεί, και τραυματίστηκε ξανά.

Ο Αργεντινός μέσος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο μηρό από την προπόνηση της Παρασκευής και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να κριθεί αύριο.

Επιπλέον, αμφίβολος για το παιχνίδι της Τούμπας θεωρείται ο Λεντέσμα, ενώ κλινήρης παρέμεινε για μια ακόμα μέρα ο Ιεροκλής Στολτίδης.

Ο τραυματισμός του Ντάτολο (που σημειωτέον επέστρεψε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έπειτα από απουσία σχεδόν ενός μήνα) δεν θεωρείται κάτι σοβαρό, ωστόσο ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα πρέπει να περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που εκείνος θα υποβληθεί το Σάββατο, ώστε να ξέρει αν μπορεί να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Εκτός των Ντάτολο, Λεντέσμα (ταλαιπωρείται ακόμα από τενοντίτιδα στον αχίλλειο και έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο) και Στολτίδη, από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης απουσίασε ξανά ο Ζαϊρί.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο στις 10:30 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης.

Πληρώνει τους ποδοσφαιριστές η ΠΑΕ

Πριν από λίγες ημέρες οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Κέρκυρα με τη στάση τους έστειλαν… ηχηρό μήνυμα στην ΠΑΕ, η οποία το έλαβε σοβαρά υπόψη! Συγκεκριμένα, την προπερασμένη Τετάρτη (28 Απριλίου) οι παίκτες απείχαν από την πρωινή προπόνηση της ομάδας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για τη μεγάλη καθυστέρηση της πληρωμής τους και να πιέσουν τη Διοίκηση για να τους καταβάλει τα χρωστούμενα.

Η ΠΑΕ είχε τότε διαβεβαιώσει τους ποδοσφαιριστές πως θα τους τακτοποιήσει μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, και φαίνεται πως θα είναι συνεπής στην υπόσχεσή της, αφού -σύμφωνα με πληροφορίες του σάιτ μας- σήμερα Παρασκευή θα τους καταβληθεί ένα σημαντικό μέρος του οφειλόμενου ποσού.

Χρήστος Γραμμένος

Κομνηνός: «Πρεμιέρα χωρίς ντέρμπι»

Κομνηνός: «Πρεμιέρα χωρίς ντέρμπι»Την αποκάλυψη ότι θα υπάρξει πρόβλεψη στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας για την αποφυγή των ντέρμπι και αγώνων μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν, έκανε ο Πατρίκ Κομνηνός, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ Fm 94,6.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Λίγκας τάχθηκε υπέρ της θέσπισης αυστηρών ποινών για την αποφυγή φαινομένων βίας. «Δεν συμφωνούμε όμως να διαμορφώνεται ο βαθμολογικός πίνακας από αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής. Τότε, οι ομάδες αντί για παίκτες θα αναζητούσαν καλούς δικηγόρους», πρόσθεσε και έκανε λόγο για «τοποθετήσεις» από τις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι-οφ και όχι απειλές για όσα συνέβησαν χθες το βράδυ…

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Πατρίκ Κομνηνού στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6

-Για την ύπαρξη ασφαλιστικών δικλείδων στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος με σκοπό να αποφευχθούν τα ντέρμπι και οι αναμετρήσεις μεταξύ ομάδων που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν:

«Κάθε χρόνο μαθαίνουμε. Στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα υπάρξουν τέτοιου είδους προβλέψεις. Ήδη, ο ορισμός της έναρξης του νέου πρωταθλήματος αποφεύγει αυτό το πρόβλημα που είχαμε πέρσι.

Συμφωνώ πως πρέπει να μπουν τέτοιου είδους δικλείδες στο πλαίσιο ενός πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος. Έτσι ώστε να μην είναι τα ντέρμπι τόσο νωρίς, να έχουν μια λογική διασπορά ή έστω ένα ισορροπημένο μοίρασμα των σημαντικών αγώνων»

-Για την ευελιξία και την τροποποίηση του προγράμματος των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος για αγώνες που δεν έχουν βαθμολογική σημασία:

«Ο σχεδιασμός και ένα από τα κεκτημένα του αγωνιστικού μας προγραμματισμού είναι η έγκαιρη ενημέρωση του φιλάθλου και του τηλεθεατή για το «πότε» θα διεξαχθούν τα παιχνίδια. Θεωρώ ότι θα μπαίναμε σε μια διαδικασία αν τη Δευτέρα μετά την ολοκλήρωση της 29ης αγωνιστικής –γιατί τότε θα μπορεί να πιστοποιείται η αδιαφορία των ομάδων για έναν αγώνα- θα έπρεπε περίπου πέντε ημέρες πριν την αγωνιστική να τροποποιήσουμε ένα πρόγραμμα για το οποίο κάποιος θα έχει κάνει σχέδια να παρακολουθήσει έναν αγώνα. Πόσο μάλλον για τα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν κάνει έναν μακροχρόνιο σχεδιασμό.

Για μένα το πιο σημαντικό είναι πώς θα εμφανιστούμε εμείς πέντε ημέρες πριν από έναν αγώνα, να κρίνουμε αν είναι σημαντικός ή όχι, πιο αδιάφορος από έναν άλλον. Θεωρώ ότι, πέντε ημέρες πριν τη διεξαγωγή, ένας τέτοιος κύκλος συζητήσεων, θα ήταν άκομψος και ασύμφορος, τουλάχιστον αν μιλάμε για μια τόσο σύντομη αλλαγή".

-Για τη θέσπιση αυστηρών ποινών για την καταπολέμηση των φαινομένων της βίας:

«Από την πρώτη στιγμή που τέθηκαν τα ζητήματα, έχουμε τοποθετηθεί. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη για την αυστηροποίηση των ποινών. Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού οριοθέτησε ένα πλαίσιο για τα επεισόδια ευρείας κλίμακας. Για τα οποία υπήρχαν κυρώσεις.

Εμείς αντιλαμβανόμαστε και είμαστε υπέρ της θέσπισης αυστηρότερων ποινών για τους αγώνες που δεν ολοκληρώνονται. Δεν συμφωνούμε όμως να διαμορφώνεται ο πίνακας από αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής. Τότε, οι ομάδες αντί για παίκτες θα αναζητούσαν δικηγόρους..

Να υπάρχουν βαθμολογικές απώλειες για παιχνίδια που δεν ολοκληρώνονται. Σε καμία πειθαρχική διαδικασία δεν υπάρχει η αφαίρεση βαθμών για αγώνες που έχουν ολοκληρωθεί, έστω κι αν διακόπηκαν.

Έχουμε καταθέσει μια σαφή πρόταση στα πρότυπα της ΟΥΕΦΑ. Μέχρι τώρα, για κάθε διακοπή αγώνα, υπάρχει ένας κανονισμός που καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνο τον διαιτητή για την απόφαση διακοπής ενός αγώνα. Εμείς προτείνουμε να υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων, η οποία θα αποτελείται από τον διαιτητή και εκπροσώπους από την ομοσπονδία, την αστυνομία και τις δύο ομάδες, και θα αποφασίζει για το εάν θα διακοπεί ή όχι το παιχνίδι».

-Για τις χθεσινοβραδινές συζητήσεις για το νέο πρόγραμμα των πλέι-οφ:


«Ήταν μια διαδικασία που διογκώθηκε σε χρόνο με συζητήσεις για κάτι που αν οι διαδικασίες μας το επέτρεπαν θα το είχαμε λύσει σε πέντε λεπτά. Δυστυχώς, τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στη χώρα επηρέασαν και το ποδόσφαιρο και είναι λογικό. Το πρόβλημα είναι ότι στα πλέι-οφ υπάρχει ένας προγραμματισμός για αγώνες Κυριακή- Τετάρτη και οποιαδήποτε ακύρωση φέρνει προβλήματα. Δεν είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών που μια ακύρωση δεν δημιουργεί ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Από χθες υπήρξε μια συζήτηση με υπουργεία για το εάν θα γίνουν τα παιχνίδια. Κάποια στιγμή η κοινή λογική πρυτάνευσε να μην γίνουν τα παιχνίδια. Και εμείς αναγνωρίζουμε το δύσκολο έργο της αστυνομίας και τον σεβασμό στη ζωή.

Οι ανάγκες για παρουσία αστυνομικών στις διαδηλώσεις δεν επέτρεπαν την ταυτόχρονη πραγματοποίηση και των δύο αγώνων.
Όταν προέκυψε το θέμα της ματαίωσης, υπήρχαν δύο προβλήματα. Το πρώτο είναι το πώς αντιμετωπίζουμε το αγωνιστικό καλεντάρι. Είχαμε το δίλημμα για την ανεύρεση ημερομηνιών. Εδώ πρέπει να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ΕΠΟ γιατί καταφέραμε να παρατείνουμε την αγωνιστική σεζόν για λίγες ημέρες. Το θέμα αυτό λύθηκε.

Το δεύτερο πρόβλημα ήταν το «πότε» θα διεξαχθούν οι αναβληθέντες αγώνες. Εκεί προέκυψαν προβλήματα και εδώ υπάρχει ένα κενό κανονισμού.

Υπάρχει απόφαση της Λίγκας στην κανονική διάρκεια εάν αναβληθεί ένας αγώνας να μεταφέρεται στην πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη. Η πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη ήταν η 19η Μαϊου.

Η πρώτη άποψη ήταν οι αγώνες να πάνε την πρώτη Τετάρτη. Υπήρχε και η άλλη άποψη. Εφόσον μιλάγαμε για ακύρωση μιας αγωνιστικής –έστω κι αν αυτή αποτελείται από δύο αναμετρήσεις- να πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια των αγώνων που αναβλήθηκαν και όχι αυτά βάσει προγράμματος. Η κάθε ομάδα το έβλεπε από το δικό της πρίσμα».

-Για το εάν υπήρξε απειλή αποχώρησης ομάδας από τα πλέι-οφ στις χθεσινοβραδινές συζητήσεις για το νέο πρόγραμμα:

«Η κάθε μια ομάδα πρόβαλε τα επιχειρήματά της. Υπήρχε άποψη των ομάδων που ταξίδεψαν ότι ανεβοκατεβήκαμε με το αεροπλάνο. Και η άποψη των άλλων ομάδων. Ναι, υπήρχε μια όχι απειλή –γιατί είναι βαριά κουβέντα- αλλά συζήτηση. Υπάρχουν αυστηροί κανονισμοί και ποινές για μια τέτοια περίπτωση».

-Για τις αλλαγές που έγιναν στο πρόγραμμα των αγώνων των πλέι-οφ:
«Έχουμε δύο παραμέτρους. Τις δεσμεύσεις που έχουμε με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Γνωρίζετε ότι όταν υπάρχει ένας τελικός ευρωπαϊκής διοργάνωσης (σ.σ. στις 12 Μαϊου, αυτός του Europa League) η ΟΥΕΦΑ δεν επιτρέπει να διεξάγονται άλλοι αγώνες την ίδια ώρα. Ο κανονισμός είναι σαφής και δεν μπορούμε να κάνουμε την ίδια ώρα παιχνίδια.

Η δεύτερη παράμετρος ήταν η συμμετοχή της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο κ.Ρεχάγκελ είχε δώσει μια παράταση στους διεθνείς παίκτες που αγωνίζονται με τις ομάδες τους στα πλέι-οφ. Όσοι παίζουν θα ενσωματωθούν στην Εθνική στις 20-21 του μηνός. Οπότε, το μόνο που χάνουν είναι η ξεκούραση».

-Για το εάν υπάρχει σκέψη για πλέι-άουτ:

«Έχουμε κάνει συζητήσεις με τη Β’ Εθνική. Έχουμε κάνει πρόταση για μια διαδικασία που εμπλέκει δύο ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα και δύο από τη Β’ Εθνική. Θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο θα δώσει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα».

-Για τη διαδικασία των πλέι-οφ:

«Τα πλέι-οφ είναι μια προσπάθεια για να δώσουμε κίνητρο στις ομάδες που βρίσκονται κοντά στην 5η θέση. Θεωρούμε ότι φέτος βλέπουμε ένα ανταγωνιστικό μίνι πρωτάθλημα και έχει κάτι να προσφέρει.

-Για το εάν υπάρχει πιθανότητα επαναδιαπραγμάτευσης των τηλεοπτικών συμβολαίων:

«Είμαστε σε συνεχείς συζητήσεις με τους δύο τηλεοπτικούς μας συνεργάτες, δηλαδή τη NOVA και τον ΣΚΑΪ. Μέσα στον Μαϊο προβλέπεται η οριοθέτηση της νέας αγωνιστικής περιόδου και σε θέματα λειτουργικά και σε θέματα οικονομικά.

Έχουμε –ήδη- κάνει μια διευρυμένη συζήτηση με τον ΣΚΑΪ, που είναι ο συνεργάτης μας στην ανοιχτή τηλεόραση, για να δούμε αν υπάρχει ένα πλαίσιο για του χρόνου που ικανοποιηεί και τις δύο πλευρές, αντιλαμβανόμενοι την κριση που υπάρχει.
Από την άλλη, αυτό που τονίζουμε πάντοτε είναι ότι αυτή η δύσκολη περίοδος αφορά τους πάντες. Οπότε, πρέπει όλοι από κοινού να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη περίοδο που βρισκόμαστε".

Τα αποτελέσματα στα «Καποδίστρεια 2010»


alt
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι Παγκερκυραϊκοί Αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων την Δευτέρα 3 Μαΐου στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας, από την Τ.Ε ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας και τον Κερκυραϊκό Γ.Σ σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση. Πάνω από 380 μαθητές-ιες αγωνίσθηκαν με αξιόλογες επιδόσεις για την ηλικία των παιδιών.
Η Τ.Ε ΣΕΓΑΣ και ο Κερκυραϊκός Γ.Σ συγχαίρουν θερμά τους καθηγητές Φ.Α των Δημοτικών Σχολείων για την οργανωμένη προσπάθεια που κάνουν με μεράκι και εργατικότητα.

50μ. Αγοριών
1.Κουτρούλιας Γιώργος (Κοντοκαλίου) 7΄΄71
2.Στυλιανέσης Κων/νος (4ο) 7΄΄73
3.Ράπτης Μίλτος (Κ. Κορακιάνα) 7΄΄80
4.Κυρές Ιωάννης (7ο) 7΄΄85
5.Τσαγκαράκης Σπυρίδων (2ο) 7΄΄89
6.Μεσσίνης Ιωάννης (14ο) 7΄΄90

1000μ. Αγοριών
1.Γιωτάκης Χρήστος (1ο Λευκίμμης) 3΄23΄΄00
2.Μουμούρης Αντώνιος (4ο) 3΄33΄΄01
3.Ράπτης Χαράλαμπος (Κορακιάνα) 3΄34΄΄80
4.Κατέχης Νικόλαος (4ο) 3΄37΄΄39
5.Ράντος Νικόλαος (4ο Νεοχωρίου) 3΄43΄΄14
6.Κάκος Γιώργος (11ο) 3΄42΄΄64

Ύψος Αγοριών
1.Νεράντζης Νικόλαος (Αγρού) 1,25
2.Δελλής Γιώργος (Αγρού) 1,20
3.Μικρούλης Νικόλαος (1ο Λευκίμμης) 1,20
4.Κοσκινάς Λευτέρης (14ο) 1,20
5.Χειμαριός Δημήτρης (Αγρού) 1,15
6.Μακρής Αντώνιος (4ο) 1,10

Μήκος Αγοριών
1.Σπυράκος Σταύρος (6ο) 4,16
2.Μονόπωλης Δημήτρης (Κοντόκαλι) 4,08
3.Μπόρτς Ανδρέας (11ο) 4,08
4.Κολοβός Γιώργος (11ο) 4,03
5.Μέλλος Άρης (5ο) 3,95
6.Κούρκουλος Χρήστος (Κοντόκαλι) 3,88

Σφαιροβολία Αγοριών
1.Βασιλάκης Χαράλαμπος (Αγρού) 9,00
2.Αγιούς Γιώργος (4ο) 8,58
3.Ανδρονικόπουλος Ελευθέριος (4ο Νεοχωρίου) 7,96
4.Αρμένης Σπυρίδων (Αγρού) 7,55
5.Φωτεινός Μανώλης (2ο Περιβολίου) 7,40
6.Προβατάς Βασίλειος (6ο) 7,38

Βαθμολογία Αγοριών
1. Δημοτικό Σχολείο Αγρού 24
2. 4ο Αθηναγόρειο Δημ. Σχολείο 19
3. Δημ. Σχολείο Κοντοκαλίου 13
4. 1ο Λευκίμμης 11
5. 6ο Δημ. Σχολείο 8
6. 11ο Δημ. Σχολείο 8
alt

50μ. Κοριτσιών
1.Καρύδη Βιλελμίνη (Καναλίων) 7΄΄56
2.Ζούμπερη Νάντια (11ο) 7΄΄82
3.Μάικα Ελισάβετ (4ο) 7΄΄86
4.Κολοβού Ιωάννα (11ο) 7΄΄95
5.Κωνστάντη Αγγελική (11ο) 8΄΄17
6.Σταμπούλογλου Ελπίδα (2ο Πλάτωνα) 8΄΄20

1000μ. Κοριτσιών
1.Κουλούρη Μαριλένα (2ο Λευκίμμης) 3΄48΄΄9
2.Σπύρου Νίκη - Καλυψώ (7ο) 3΄56΄΄5
3.Ράπτη Αλεξάνδρα (Κ. Κορακιάνα) 4΄02΄΄50
4.Μεσημέρη Δέσποινα (7ο) 4΄08΄΄
5.Μακρή Γεωργία (Αγρού) 4΄16΄΄9
6.Μίαρη Ζωή (2ο Περιβολίου) 4΄19΄΄9

Ύψος Κοριτσιών
1.Λέισου Λουίζα (4ο) 1,30
2.Γκιώκα Λεάντρα (6ο) 1,20
3.Σκιαθίτη Μαρία (Αγρού) 1,15
4.Κατσή Αναστασία (4ο Λευκίμμης) 1,05
5.Κάντα Ασημίνα (1ο Λευκίμμης) 1,00
6.Μαυροπούλου Δέσποινα (Αγρού) 1,00
7.Κοσκινά Εριέττα (4ο) 1,00

Μήκος Κοριτσιών
1.Μίζιου Φωτεινή (1ο Αχαράβης) 3,90
2.Τσιμίνου Αλεξάνδρα (Βιρού) 3,90
3.Ζιώγκα Μαρία (6ο) 3,88
4.Γκίνη Αλεξάνδρα (Αλεπού) 3,65
5.Μαντζουρογιάννη Αλεξάνδρα (11ο) 3,58
6.Γραμμένου Ηρώ (Καστελάνων) 3,54

Σφαιροβολία Κοριτσιών
1.Σαμοϊλη Θεοδώρα (1ο Λευκίμμης) 7,30
2.Πουλή Ιωάννα (7ο) 7,00
3.Γκινίκα Αλεξία (Κοινοπιαστών) 6,97
4.Κομιανού Έρι (6ο) 6,56
5.Σπάτουλα Μαρία (4ο) 6,19
6.Μαρκάτη Αγγελική (11ο) 6,17

Βαθμολογία Κοριτσιών
1. 4ο Δημ. Σχολείο 14
2. 7ο Δημ. Σχολείο 13
3. 11ο Δημ. Σχολείο 13
4. 6ο Δημ. Σχολείο 12
5. 1ο Λευκίμμης 8
6. 2ο Περιβολίου 8

alt

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES