19 Ιουν 2010

Επικείμενη συνεργασία ΑΟ Κέρκυρα – Βολίδας!

Πολύ πιθανή είναι στο επόμενο διάστημα η συνεργασία του ΑΟ Κέρκυρα με τη συντοπίτισσα Βολίδα Κάτω Γαρούνα, που αγωνίζεται στη Δ’ Εθνική. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του σάιτ www.corfucorner.gr, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ο Γιώργος Λιμπάντσης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο των «κιτρινόμαυρων» Γιάννη Βαρότση και του ζήτησε να συναντηθούν για να συζητήσουν.

Τα ενδεχόμενα είναι μάλλον δύο. Ο κ. Λιμπάντσης είτε θα προτείνει τη μετατροπή της Βολίδας σε θυ6γατρική;ς ομάδας του ΑΟΚ, είτε απλώς θα ζητήσει κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές, με πιο πιθανό το πρώτο ενδεχόμενο.

Σημειώνουμε εδώ πως η συμμετοχή της Βολίδας στο επερχόμενο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής είναι εξαιρετικά αμφίβολη, αφού το σωματείο αδυνατεί πλέον να ανταπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις της Κατηγορίας. Ήδη, από την Κυπελλούχο της ΕΠΣ Κέρκυρας έχει αποχωρήσει ο προπονητής Ρομπέρτο Μπολάνο (παλιός παίκτης του ΑΟ Κέρκυρα). Σήμερα Παρασκευή το απόγευμα πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Βολίδας προκειμένου να παρθεί οριστική απόφαση για το αν η ομάδα θα δηλώσει ή όχι συμμετοχή.

Χρήστος Γραμμένος

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES