7 Αυγ 2010

Έρχεται ο Βαλβέρδε! (video)

Έρχεται ο Βαλβέρδε! (video)Στον πάγκο του Ολυμπιακού επιστρέφει ο Ερνέστο Βαλβέρδε! Όπως πρώτος μετέδωσε ο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 o Ισπανός τεχνικός συμφώνησε μετά από συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη Βαρκελώνη για να αναλάβει –και πάλι- την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πρόκειται για ένα μεγάλο κερδισμένο στοίχημα για τον μεγαλομέτοχο των «ερυθρολεύκων» ο οποίος χρειάστηκε λιγότερο από 24 ώρες για να δώσει τα χέρια με τον Βάσκο και να τον φέρει και πάλι στην Ελλάδα.

Μέχρι στιγμής λεπτομέρειες για την συνεργασία των δύο πλευρών δεν έχουν γίνει γνωστές, όπως η χρονική διάρκεια του συμβολαίου και οι απολαβές του Βαλβέρδε.

Πάντως, οι πληροφορίες φέρνουν τον Βαλβέρδε να έχει πει «ΝΑΙ» σε συνεργασία για έναν χρόνο με προοπτική ανανέωσης για άλλον έναν.
O Ισπανός τεχνικός αναμένεται στην Αθήνα την Δευτέρα, ενώ η παρουσιασή του θα γίνει -πιθανότατα- την Τρίτη.

Δείτε το βίντεο με την αποθέωση που είχε γνωρίσει ο Βαλβέρδε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στη φιέστα για την απονομή του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου την αγωνιστική σεζόν 2008/9…



Δείτε το βίντεο τις δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε μετά από την φιέστα...

ΚΕΡΚΥΡΑ: Θέλει να κρατήσει τον Μπουτζίκο

ΚΕΡΚΥΡΑ: Θέλει να κρατήσει τον Μπουτζίκο Τον Νίκο Μπουτζίκο θέλει να διατηρήσει η Κέρκυρα στο δυναμικό της. Για αυτό το λόγο ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να κρατήσει για ακόμη ένα χρόνο τον 21χρονο αριστερό μπακ με τη μορφή δανεισμού. Μάλιστα, ο παίκτης εμφανίζεται θετικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο και τις επόμενες ημέρες θα σημειωθούν εξελίξεις, αν και οι «Φαίακες» θα ήθελαν να τον αποκτήσουν με ελεύθερη μεταγραφή.

Εν τω μεταξύ, ο Επστάιν ενσωματώθηκε σήμερα στην αποστολή της ομάδας, η οποία αναχώρησε για τα Πηγάδια για να δώσει τρία φιλικά προετοιμασίας. Συγκεκριμένα, η Κέρκυρα θα αντιμετωπίσει αύριο την Καβάλα, την Τετάρτη τον Πανσερραϊκό και την Παρασκευή την Ξανθή. Την ίδια ώρα, στα υπ’ όψιν βρίσκονται ο Γκουστάβο και ο Σίτιτς.

Nτιόπ: «Δεν ήρθα για πλάκα…»

Nτιόπ: «Δεν ήρθα για πλάκα…» Μήνυμα ότι… δεν αστειεύεται στέλνει σε φίλους και αντιπάλους, ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ.

Σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο Σενεγαλέζος εμφανίστηκε «υποχρεωμένος» στους οπαδούς της ΑΕΚ για την εντυπωσιακή υποδοχή που του επεφύλαξαν, δεν έκανε καμία… έκπτωση στους στόχους (πρωτάθλημα, Κύπελλο, πορεία στην Ευρώπη) και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να επιτευχθούν.





Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντιόπ στη «Real News»:

Για τις φιλοδοξίες του με την ΑΕΚ:

«Είμαι χαρούμενος εδώ. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ΑΕΚ όσο καλύτερα γίνεται. Στους συλλόγους όπου αγωνίστηκα κέρδισαν και κάτι, το ίδιο ελπίζω να γίνει με τη νέα μου ομάδα, οι στόχοι της οποίας ξέρω ότι είναι υψηλοί. Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με αγκάλιασαν και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για το πώς κρίνει αυτό το βήμα στην καριέρα του:

«Δεν είναι πισωγύρισμα στην καριέρα μου η μεταγραφή μου στην Ελλάδα. Είναι διαφορετικό πρωτάθλημα από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν το θεωρώ χαμηλού επιπέδου. Ήρθα για να δουλέψω και όχι για πλάκα. Σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκα, έδωσα πάντα το 100%. Στο πρώτο επίσημο ματς νομίζω ότι θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Έχω καταλάβει ότι ήρθα σε ομάδα που έχει ποδοσφαιριστές με ταλέντο και πολύ καλό τεχνικό. Θεωρώ, δε, ότι είναι στο χέρι μας να πετύχουμε τους στόχους μας: πρωτάθλημα, κύπελλο και καλή ευρωπαϊκή πορεία».

Για τον Άγγελο Μπασινά:

«Είναι φίλος μου και μου είπε πολύ καλό λόγια για την ΑΕΚ, με παρότρυνε θερμά στο να αποφασίσω, να πω το "ναι" στην πρότασή της».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ:

«Όταν είδα τους οπαδούς της στο αεροδρόμιο, ένιωσα κάτι δυνατό μέσα μου. Είπα ότι θέλω να παλέψω για αυτούς. Όταν αισθάνεσαι έτσι και βλέπεις τον κόσμο να κάνει έτσι για σένα, λες ότι πρέπει να δώσω τα πάντα. Απλοί άνθρωποι είμαστε όλοι -έτσι και εγώ- και μπορώ να καταλάβω τα συναισθήματά τους».

Νιόπλιας: «Θα είναι ο οδηγός της άμυνάς μας…»

Νιόπλιας: «Θα είναι ο οδηγός της άμυνάς μας…» Την πίστη του στις ικανότητες του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ εξέφρασε ο Νίκος Νιόπλιας. Ο προπονητής των «πρασίνων» θεωρεί ότι ο Γάλλος αμυντικός, έχει τις απαιτούμενες παραστάσεις για να αποτελέσει τον «οδηγό» της άμυνας του συλλόγου. «Ξέραμε από πριν για την αξία του», τόνισε ο Μακεδόνας τεχνικός, μετά τη φιλική αναμέτρηση του «τριφυλλιού» κόντρα στη Μίλαν (0-0).

«Ο Μπουμσόνγκ είναι ένας παίκτης που μπορεί να αξιοποιήσει τις πλούσιες παραστάσεις και τις εμπειρίες του. Είναι σίγουρο ότι θα μας βοηθήσει πολύ. Είχε καλή συνεννόηση και επικοινωνία με τους άλλους αμυντικούς από το πρώτο του παιχνίδι», πρόσθεσε στην αναφορά του στον νεοαποκτηθέντα στόπερ του συλλόγου.

Η παρουσία του Παναθηναϊκού στα δύο φιλικά προετοιμασίας που έδωσε επί αμερικανικού εδάφους εξέπληξε θετικά τους πάντες. Η νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ίντερ (3-2) και η καλή εμφάνιση κόντρα στη Μίλαν αναπτέρωσε το ηθικό της ομάδας αλλά και του κόσμου. Ο Νίκος Νιόπλιας μόνο ευχαριστημένος θα μπορούσε να είναι από την προσπάθεια των παικτών του.

Συγκεκριμένα, για την αναμέτρηση κόντρα στους «ροσονέρι», είπε: « Παρόλο που κάναμε πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο δεν έπεσε ο ρυθμός μας. O Παναθηναϊκός παρέμεινε προσηλωμένος στο παιχνίδι του και έδειξε πολλά από τα στοιχεία που θέλω».

Στην επανάληψη της αναμέτρησης με τη Μίλαν, πήραν χρόνο συμμετοχής και οι μικροί της ομάδας: «Οι συμμετοχές τους στα φιλικά με τόσο μεγάλες ομάδες όπως η Ίντερ και η Μίλαν θα τους βοηθήσουν πολύ στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση τους», κατέληξε ο Νιόλιας.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES