7 Νοε 2009

Παναθηναϊκός: Συνέντευξη Σεϊταρίδη «Φέτος πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης μίλησε στην εκπόμπή "Γκολ χωρίς σύνορα" στον ΣΚΑΪ για τη μεταγραφή του στο "Τριφύλλι", την άρνηση του να πάει στην ΑΕΚ και για την καριέρα του στο εξωτερικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε
Για το διάστημα που ήταν μακριά από τον Παναθηναϊκό: "Σχεδόν όλες οι αναμνήσεις που έχω είναι ευχάριστες, από τα χρόνια που πέρασα στο εξωτερικό. Ήμουν ένα χρόνο στην Πορτογαλία, ένα στη Ρωσία και τρία στη Μαδρίτη. Αν εξαιρέσουμε κάποιες κακές στιγμές την περίοδο που ήμουν στη Ρωσία, όλες οι άλλες στιγμές ήταν θετικές. Και αποκόμισα εμπειρίες όσον αφορά και τη γηπεδική ζωή αλλά και την εξωγηπεδική πολύ καλές". Αν θα άλλαζε κάτι στα χρόνια που πέρασαν: "Αν μπορούσα αν αλλάξω κάτι θα άλλαζα τη χρονιά που πήγα στη Ρωσία. Πιστεύω ότι δε θα πήγαινα θα μπορούσα να έμενα στην Πόρτο η να συνέχιζα σε κάποια άλλη ομάδα. Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι... αλλά αυτό έγινε και τώρα δεν αλλάζει, οπότε συνεχίζουμε".

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Όσκαρ και άλλοι έξι παίκτες του Ολυμπιακού!

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Όσκαρ και άλλοι έξι παίκτες του Ολυμπιακού!Λιγοστές οι πιθανότητες του Όσκαρ να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο λόγω μιας κάκωσης στην ποδοκνημική. Το Σάββατο το πρωί ένιωσε ενοχλήσεις και τελικά αποκλείστηκε από την αποστολή, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Στο σημερινό ματς θα απουσιάσουν οι Γκαλέτι, Ντιόγκο, Ζαϊρί, Λεονάρντο, Τοροσίδης και Ντάρμπισιρ. Ο Ζίκο αναμένεται να παρατάξει με αλλαγές τον Ολυμπιακό προσπαθώντας να βρει ένα ικανοποιητικό σχήμα.

ΑΕΚ: " Ο Μπομπ είναι σίγουρα ΑΕΚ"

ΑΕΚ: " Ο Μπομπ είναι σίγουρα ΑΕΚ"Η εφημερίδα "Εξέδρα" σε σημερινό της δημοσίευμα έκανε έρευνα στα πάτρια εδάφη του Χαράλαμπου Κοζώνη.


Συγγενείς και άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον, μίλησαν για τον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία:
Γιώργος Τούμπανος, ξάδερφος του Χαράλαμπου Κοζώνη:  "Αν ο Χαράλαμπος πάρει την ΑΕΚ, να περιμένετε καλύτερες μέρες για την ομάδα. Σίγουρα θα την πάει στην κορυφή. Αν μιλάμε για 40-50 εκατομμύρια ευρώ, είναι πολύ λίγα μπροστά σε αυτά που μπορεί να δώσει. Όμως ο Μπομ δεν κάνει τίποτα τυχαία. Δεν θα πετάξει τα λεφτά του".

 Βάσω Κοζώνη, ξαδέρφη του Χαράλαμπου Κοζώνη: "Έχω πάει μια φορά στο γήπεδο. Με είχε πάει ο πατεράς μου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Μπομπ είναι σίγουρα ΑΕΚ. Είναι άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων. Δεν λέει τι και πως.... Όταν πήγαμε στην Αμερική, διακρίναμε κάποια πράγματα. Από το σπίτι του , τα γραφεία της εταιρείας του, την ιδιόκτητη λίμνη 60 στρεμμάτων, τα πελώρια κτίρια γύρω από αυτήν, τα πολλά εμπορικά κέντρα, τον ουρανοξύστη. Είναι μερικά από τα περιουσιακά του στοιχεία, αλλά και όλα αυτά μας τα είπε με πίεση. Το σπίτι του, όπου επίσης υπάρχει ιδιόκτητη λίμνη, είναι στα ακριβά προάστια του Σικάγο".


Δημήτρης Μητσόπουλος, τον έχει βαφτίσει ο Τζιμ Κοζώνης: "Τον Μπομπ δεν τον γνωρίζω όσο τον Τζιμ, που τον έχω σαν πατέρα μου, αλλά τον ξέρω. Τι να σου πω γι αυτούς; Τα λένε όλοι. Έχεις ακούσει άσχημη κουβέντα; Απο κανέναν. Πήγα κάποιες φορές στο Σικάγο και είδα τι έχουν. Δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Με όσα είδα, αυτά που έχουν γραφτεί μου φαίνεται πως δεν αποτελούν ούτε το ένα εκατοστό σε σχέση με την πραγματικότητα!".

Με Λέτο και Γιούρκα για το «διπλό»

Ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Europa League, μετά το «διπλό» απέναντι στη Στουρμ Γκρατς. Τώρα, οι «πράσινοι» στρέφουν την προσοχή τους στο ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, έχοντας πάλι τον ίδιο στόχο. Ένα ακόμη «διπλό». Σκέφτεται να ξεκινήσει με Λέτο και Γιούρκα ο Χενκ Τεν Κάτε.

Ο Παναθηναϊκός, έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά το «διπλό» στην Αυστρία, θέλει ακόμη μια νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα στην έδρα του Λεβαδειακού. Ο Ολλανδός τεχνικός ήδη ετοιμάζεται για το παιχνίδι στη Λιβαδειά και είναι πιθανό να προχωρήσει σε τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα παίζοντας με 4-2-3-1 αυτή τη φορά. Εκτός θα μείνουν ο τραυματίας Καραγκούνης και ο τιμωρημένος Σαριέγκι. Ο Ολλανδός τεχνικός σκέφτεται να δώσει ανάσες στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, λόγω του ότι φαίνεται λίγο κουρασμένος στα τελευταία παιχνίδια.

Φυσικά χθες δεν έγινε καμία δοκιμή στην ενδεκάδα, μια και όσοι έπαιξαν προχθές έκαναν αποθεραπεία, αλλά θεωρείται βέβαιη η επιστροφή στην ενδεκάδα του Σεμπαστιάν Λέτο στη θέση του αριστερού χαφ. Ο Αργεντινός δημιούργησε το προχθεσινό γκολ και έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Ακόμα αντί του τιμωρημένου Σαριέγκι στην άμυνα θα επανέλθει ο Μπιέρσμιρ. Στο αρχικό σχήμα θα είναι πιθανότατα και ο Σεϊταρίδης, με τον Γκάμπριελ να προωθείται ως δεξί χαφ. Στο μεταξύ ο Νίνης έκανε χθες αποθεραπεία. Ο λόγος; Αισθάνεται ενόχληση στους κοιλιακούς. Αν οι ενοχλήσεις συνεχιστούν και σήμερα ο Τεν Κάτε δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Πάντως το πιο πιθανό σενάριο είναι να διατηρηθούν οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης στην ενδεκάδα, με τον «Κατσούρ» να παίζει λίγο πιο μπροστά. Oσο για το ελαφρύ τράβηγμα που υπέστη στον προσαγωγό ο Καραγκούνης θα του στερήσει τη συμμετοχή στο αυριανό παιχνίδι.

Δ' ΕΘΝΙΚΗ 5ος ομιλος 8η αγωνιστική








8/11/09
15:00
 
 ΑΓΩΝΑΣ
25η
14/3/10
15:00
-
Ναυπακτιακός Αστέρας
Μεσολόγγι
-
-
Πρέβεζα
Προοδευτική Περάματος
-
-
Αναγέννηση Αρτας
Θεσπρωτός
-
-
Βολίδα
Λευκίμη
-
-
Οδυσσέας
Τηλυκράτης
-
-
Σκουφάς Κομποτίου
Ελαιόφυτο
-
-
Σούλι Παραμυθιάς
Αστήρ Ρόκκας
-
-
Αραχθος Παχυκαλάμου
Απόλλων Πάργας
-
-
Ανατολή
Απόλλων Ευπαλίου
-

8η Αγωνιστική ΒΈθνική

Πανσερραϊκός-Δόξα Δράμας
Ιωνικός-Θρασύβουλος
Καλαμάτα-ΡΟΔΟΣ
Ολυμπιακός Β.-Αναγέννηση Καρ.
Αγροτικός Αστέρας-Εθνικός
Πιερικός-Αιγάλεω
Διαγόρας-Κέρκυρα
Ηλιουπολη-Εθνικός Αστέρας   0-2

ΟΦΗ-Παναιτωλικό

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Η αρνητική πορεία της ΑΕΛ στο περιφερειακό πρωτάθλημα όπου παραμένει χωρίς βαθμό μετά από 6 αγώνες με συντελεστή τερμάτων 3-22 είχε επηρεάσει σημαντικά το κλίμα στις τάξεις της ομάδας. Ήταν ήδη πολύ βαρύ, ήλθε και η προχθεσινή ήττα με 3-2 από την Αναγέννηση Περιβολίου που σήμανε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας για να ληφθεί η απόφαση από τον μέχρι την Τετάρτη τεχνικό της ΑΕΛ, να υποβάλλει την παραίτηση του. Μέχρις στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο αντικαταστάτης ο οποίος έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με την έως τώρα παρουσία της ΑΕΛ, θα έχει αναμφισβήτητα ιδιαίτερα δύσκολο έργο.

ΑΡΗΣ: «Εξεταστική» περίοδος

Ο Έκτορ Κούπερ ανέλαβε τον Άρη, αν και το ντεμπούτο του στον πάγκο των «κίτρινων» δεν θα γίνει με την Καβάλα. Την ομάδα θα κατευθύνει ο Δημήτρης Μπουγιουκλής, υπό το «άγρυπνο» βλέμμα όμως του Αργεντινού τεχνικού.

Το μόνο ερωτηματικό του υπηρεσιακού τεχνικού έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Θέμη Κουλουχέρη στο κέντρο της άμυνας. Λαμπριάκος και Ρομπέρζ θα περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή να μάθουν ποιος θα καλύψει αυτό το κενό. Ο κ. Μπουγιουκλής φαίνεται πως έχει καταλήξει στους Σηφάκη, Νέτο, Αράνο, Ρομπέρζ (Λαμπριάκο) - Φερνάντες, Ναφτί, Πίτου, Χαβίτο - Αμπρέου, Κόκε.

ΟΣΦΠ: «Θα γίνουν μεταγραφές»

Συνάντηση με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη είχε χθες (7/11) ο Ζίκο, με βασικό θέμα συζήτησης τα μεταγραφικά. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού τόνισε στον Βραζιλιάνο τεχνικό ότι θα καταβληθεί προσπάθεια με στόχο να ενισχυθεί η ομάδα τον Ιανουάριο.

Πιθανότατα θα γίνει κίνηση για αριστερό χαφ και δημιουργικό μέσο, ίσως και για επιθετικό. Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς αποτελεί μια περίπτωση που ταιριάζει σε αυτά τα δεδομένα. Στο περιθώριο των αγώνων των δύο ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Σέρβος επιθετικός ξεκίνησε το «φλερτ» με τους Πειραιώτες, ενώ το γεγονός ότι τα έχει «σπάσει» με τους περισσότερους συμπαίκτες του στο βελγικό σύλλογο, συναινεί στο ότι δεν θα κάτσει για πολύ εκεί.

Ντ’ Ονόφριο: «Πολλά ακούμε, αλλά…»

«Δεν έχω συζητήσει με τον Ολυμπιακό και δεν έχουμε πρόταση για τον Μίλαν», υπογράμμισε το «αφεντικό» της Σταντάρ Λιέγης, Ντ’ Ονόφριο, μιλώντας στην «SportDay». Δεν ξεκαθάρισε βέβαια, αν έχει προηγηθεί διερευνητική επαφή μεταξύ των δύο συλλόγων. «Θέλουμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα και να ανανεώσουμε το συμβόλαιό του, αλλά γνωρίζω ότι τον θέλουν πολλές ομάδες του εξωτερικού. Δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο διότι δεν έχω κάτι επίσημο στα χέρια μου», είπε κλείνοντας.

Μιλόσεβιτς: «Για τον Ζίκο και τον κόσμο»

Εντυπωσιασμένος, γενικά από τον Ολυμπιακό, και ειδικά από τον Ζίκο και τον κόσμο των «ερυθρολεύκων» είναι ο Γιοβάνοβιτς, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Τσβίγιαν Μιλόσεβιτς. «Γνωρίζει το ενδιαφέρον, αλλά δεν υπάρχει επίσημη συζήτηση. Ούτε στο εξωτερικό υπάρχει τέτοια, μόνο κρούσεις», είπε στην «SportDay» προσθέτοντας επίσης ότι «το βασικότερο για εκείνον είναι να πρόκειται για μία ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι καλό να προέρχεται από ένα δυνατό πρωτάθλημα, αλλά πάνω απ' όλα να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Επόμενο «εμπόδιο»: Ηρακλής και απουσίες

Κακοδαιμονίας συνέχεια στον Ολυμπιακό… Ο Όσκαρ αποχώρησε κουτσαίνοντας από το χθεσινό πρόγραμμα με έντονους πόνους στον αστράγαλο. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο έχει κάκωση ποδοκνημικής, παρόλα αυτά θα «σφίξει» τα δόντια και ίσως παίξει κόντρα στον Ηρακλή (19:00 NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ). Με δεδομένο, όμως, ότι η λίστα των τραυματιών είναι «πλούσια» το πρόβλημα του Ζίκο, σχετικά με την επιλογή των έντεκα που θα ξεκινήσουν παραμένει… Βέβαιο πάντως είναι ότι οι «πιτσιρικάδες» θα έχουν την τιμητική τους. Η (πιθανή ενδεκάδα) των Πειραιωτών: Νικοπολίδης, Πάντος, Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Μαρέσκα, Στολτίδης, Φετφατζίδης, Όσκαρ (Σοϊλέδης), Μήτρογλου.

Είσοδος του Σαλονίκη στην ΠΑΕ;

Η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου στον Ολυμπιακό έχει περάσει από πολλά στάδια. Μετά τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, άλλος ένας επιφανής επιχειρηματίας φέρεται ότι θέλει να αποκτήσει ποσοστό στην ΠΑΕ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής» ο Γιώργος Σαλονίκης έχει αποφασίσει να διαθέσει ένα ποσό, βάσει του οποίου θα «αποσπάσει» ένα μικρό ποσοστό (περίπου 3%) με την προοπτική να μπορεί να το αυξήσει στο μέλλον. Ο Σαλονίκης έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με τα κοινά των Πειραιωτών. Για έντεκα χρόνια διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΚΑΕ και του ΤΑΚ Ολυμπιακός, ενώ την περίοδο 1997-2003 είχε θέση στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.

ΑΕΚ: Να «σπάσει» η γκίνια κόντρα στη Λάρισα

Η ΑΕΚ παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Κάνει ευκαιρίες, αλλά δεν παίρνει αποτελέσματα αφού η τύχη τής έχει γυρίσει ουκ ολίγες φορές την πλάτη φέτος. Κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ η «Ένωση» ήταν για μια ακόμη φορά άτυχη. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τα έχει με τη γκίνια που έχει «χτυπήσει» τον «Δικέφαλο». «Δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μαζί» έλεγε στη χθεσινή προπόνηση ο Σερβοέλληνας τεχνικός. Τέσσερα προβλήματα ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΛ.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν «σκασμένος» στη χθεσινή προπόνηση και συζητούσε με τους συνεργάτες του για τα όσα έγιναν στο ματς με τη Μπάτε. Ο προπονητής της «Ένωσης» βρέθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην άχαρη θέση να παρακολουθεί ένα κρίσιμο παιχνίδι κλεισμένος σε μία σουίτα. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» πέρασε ένα πολύ δύσκολο 90λεπτο στην κεντρική σουίτα του ΟΑΚΑ, όπου ένιωθε πλήρη αδυναμία να κάνει κάτι. «Τι δουλειά να κάνω και τι να δείξω από κει που ήμουν; Μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξα και πώς το πέρασα αυτό», έλεγε χθες στους συνεργάτες του ο Ντούσκο, ο οποίος ενώ πίστευε ότι τα έχει δει όλα αυτή τη σεζόν. «Πραγματικά, δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μαζί! Δεν πάει άλλο αυτή η ιστορία» έλεγε ξανά και ξανά ο Μπάγεβιτς.

Αγωνία για τέσσερις παίκτες ενόψει ΑΕΛ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (16:45) τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν θα έχει στη διάθεση του τέσσερις παίκτες. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα μάθει σήμερα αν θα στερηθεί κάποιον ή κάποιους από τους Νέμεθ (διάταση του αριστερού ιγνυακού μυός), Ενσαλίβα (κάκωση δεξιάς ποδοκνημικής και αχιλλείου), Καφέ (αιμάτωμα στον αριστερό τετρακέφαλο) και Μπλάνκο (κάκωση δεξιού γόνατος).

Εντίνιο: «Ο Μπάγεβιτς φταίει για όλα!»

Δικαιωμένος αισθάνεται ο Εντίνιο για την επιλογή του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ το καλοκαίρι, αλλά και όσον αφορά την κόντρα του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον οποίο θεωρεί βασικό υπεύθυνο για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας. «Πέρυσι έλεγαν ότι για τα προβλήματα ήταν ένοχος ο Εντίνιο, αλλά όσα συμβαίνουν φέτος αποδεικνύουν ότι δεν έφταιγα εγώ. Νιώθω δικαιωμένος», τόνισε ο Πορτογάλος επιθετικός!


«Ο προπονητής είχε προβλήματα με τον Τζιμπούρ, με τον Χουανφράν. Και αυτά δεν είναι τυχαία. Δεν υπάρχει παίκτης της ΑΕΚ που δε τα δίνει όλα στις προπονήσεις και τους αγώνες», ανέφερε αρχικά ο ποδοσφαιριστής της Μάλαγα στην εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ για να προσθέσει: «Όταν οι άλλες ομάδες δουλεύουν σε φυσική κατάσταση και τακτική, στην ΑΕΚ παίζουν οικογενειακά διπλά. Όταν δεν προπονείσαι όπως πρέπει, τότε είναι λογικό τα πράγματα να μην πηγαίνουν καλά»…

«Στη Μάλαγα συνάντησα ένα πολύ σκληρό σύστημα και πρόγραμμα προπόνησης, αλλά το σημαντικό είναι πως υπάρχει πλάνο. Στην ΑΕΚ αντίθετα νιώθαμε ότι βαλτώναμε, ότι δεν είχαμε καμία βελτίωση. Δεν είναι τυχαίο που οι προπονήσεις στην ΑΕΚ γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. Γιατί αν ήταν ανοικτές, ο κόσμος θα έβλεπε και θα καταλάβαινε... Και να ξέρετε και κάτι άλλο: ο προπονητής δεν είναι κοντά στους παίκτες. Γι αυτό προκύπτουν προβλήματα και υπάρχει κρίση».

Για το αν μπορεί να βρεθεί λύση ο Εντίνιο δήλωσε: «Σίγουρα, αν και η κατάσταση δεν είναι ευχάριστη. Όταν ο προπονητής κατηγορεί τους παίκτες ότι δεν τα δίνουν όλα, δεν λέει την αλήθεια. Αν μιλήσουν οι παίκτες όμως, θα τους σταυρώσουν. Γιατί ο κόσμο θεωρεί ότι πάντα φταίνε αυτοί. Δεν λέω ότι πρέπει να φύγει ο προπονητής. Λέω ότι πρέπει να αλλάξει, να προσαρμοστεί στη θέση που βρίσκεται. Και να αρκεστεί σ αυτήν. Άλλαξε όλους τους σκάουτ, τους προπονητές του συλλόγου, τους γιατρούς, τους φυσικοθεραπευτές, τους υπαλλήλους, έδιωξε παίκτες. Αν θέλει να γίνει πρόεδρος της ΑΕΚ, ας κατέβει υποψήφιος».

Για τη σχέση του με τον Σερβοέλληνα τεχνικό, και για το επεισόδιο που τον έθεσε εκτός ομάδας, τόνισε: «Εγώ δεν έκανα τίποτα και για το λόγο αυτό δεν αποδέχτηκα το πρόστιμο που μου επέβαλε η διοίκηση και δεν το πλήρωσα ποτέ», για να αποκαλύψει στη συνέχεια: «Πήγα στη διοίκηση με ένα χαρτί με υπογραφές των συμπαικτών μου, οι οποίοι με δικαίωναν και μαρτυρούσαν ότι δεν έφταιγα εγώ στο επεισόδιο. Το έδειξα στον πρόεδρο, αλλά εκείνος μου είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα! Και τελικά στιγματίστηκα εγώ ως ο "κακός" της υπόθεσης. Με όσα συμβαίνουν, όμως, καταλαβαίνουν όλοι ότι ένοχος δεν είναι ο Εντίνιο αλλά ο προπονητής».

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων τις 07/11/2009

2694735 2694914 2693735 2694462 2694580 2694700 2694828 2694648 2694432 2694845 2694891

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES