21 Ιαν 2010

ΒΟΛΙΔΑ-ΠΕΡΟΒΟΛΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΒΟΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ. ΠΑΝΑΞΙΑ Η ΒΟΛΙΔΑ 0-2 ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ (ΦΩΤΟΣ + ΒΙΝΤΕΟ). - ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ !!! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ !!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ 2 ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΒΟΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ



Παίζοντας καλύτερα η ΒΟΛΙΔΑ, ιδιαίτερα στο Β' Ημίχρονο νίκησε για δεύτερη φορά τον ΟΛΥΜΠΟ και πέρασε πανάξια στον τελικό. Τα γκολ της νίκης της ΒΟΛΙΔΑΣ πέτυχαν οι Στρατηγός στο 51' με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή και ο Γκερέκος στο 73' με κεφαλιά μετά από έξοχη προσπάθεια του Σπ. Σπίνουλα από δεξιά. Ο ΟΛΥΜΠΟΣ δεν ήταν κακός, όμως υπετάγη σε ανώτερο αντίπαλο , ενώ μπορούσε να σημειώσει κάποιο γκολ.
Στον άλλο ημιτελικό ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0, όμως η ομάδα του ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ πέρασε στον τελικό αφού μέτρησε το εκτός έδρας γκολ (1-1) του πρώτου αγώνα. Μετά τη λήξη του αγώνα στο ΠΕΡΙΒΟΛΙ, στήθηκε τρελλό πανηγύρι από τους γηπεδούχους που άνοιξαν και σαμπάνιες!!!! Να υπενθυμίσουμε ότι η ιστορική ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ προκρίνεται για πρώτη φορά στον τελικό του κυπέλλου και φυσικά το γεγονός αυτό πανηγυρίστηκε ανάλογα.

Μάλιστα ο πρωτομάστορας της μεγάλης επιτυχίας της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ κ. Γιάννης Χονδρογιάννης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία της ομάδος του και συγχαίρει ποδοσφαιριστές, διοίκηση και φιλάθλους για την συμβολή τους.

Επιμένουν οι Άγγλοι για Σαλπιγγίδη

Επιμένουν οι Άγγλοι για ΣαλπιγγίδηΜετά την Μπέρμιγχαμ η Φούλαμ έκανε πρόταση στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι αλλά ο ίδιος έχει τονίσει ότι την τελική του απόφαση θα την πάρει τον Απρίλιο και αυτό απάντησε και στους ανθρώπους της Φούλαμ.Ο ίδιος όμως έχει δηλώσει πως επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα

Μένουν οι υπογραφές με την Θέλτα

Μένουν οι υπογραφές με την ΘέλταO Δημήτρης Παπαδόπουλος έχει συμφωνήσει σε όλα με την Θέλτα και εντός της ημέρας θα μεταβεί στο Βίγκο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν.
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έδωσε την συγκατάθεση της και ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού φεύγει από την ομάδα της Κροατίας έχοντας φέτος 13 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα.

ΠΑΟ: Σχέδιο απόδρασης

Ασχέτως αν θα γίνει κάποια κίνηση για απόκτηση κεντρικού αμυντικού (μάλλον δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το συγκεκριμένο ενδεχόμενο) στον Παναθηναϊκό έχουν στο μυαλό τους μόνο την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη και τον τρόπο με τον οποίο θα αποδράσουν με το «διπλό» από το «Κ. Βικελίδης». Ο Νίκος Νιόπλιας κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3, καθώς δεν θέλει να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Αν και ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν έχει φανερώσει στις προπονήσεις τις σκέψεις του για την ενδεκάδα, εν τούτοις αναμένεται να χρησιμοποιήσει τη δοκιμασμένη συνταγή με τους «11» που συνήθως κατακτούν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Συγκεκριμένα, οι «εκλεκτοί» του Νιόπλια αναμένεται να είναι οι Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο, Σισέ. Το μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί ο Αργεντινός, που νιώθει ενοχλήσεις στα πλευρά μετά το χτύπημα αντιπάλου στον αγώνα με τον Πιερικό, αλλά μάλλον θα δώσει το «παρών» στην δύσκολη αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης.

Από την άλλη, εκτός θα είναι -όπως όλα δείχνουν- ο Σωτήρης Νίνης που έχει πρόβλημα τραυματισμού στον δεξιό δικέφαλο. Σαν να μην έφτανε αυτό στον νεαρό μεσοεπιθετικό, ταλαιπωρείται και από ίωση και όλα συνηγορούν στο να μην είναι διαθέσιμος.

Προβληματισμός με Γιούρκα

Εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα ο Γιούρκας Σεϊταρίδης που δείχνει να μην μπορεί να πιστέψει την ατυχία του. Ο ίδιος θεώρησε ότι σταδιακά θα έβρισκε τον ρυθμό του και θα έπιανε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά οι συνεχόμενοι τραυματισμοί δεν τον αφήνουν να «αγιάσει». Ενδεικτικό είναι ότι κάνει καθημερινές θεραπείες –πέρα από τις προπονήσεις- αλλά οι ενοχλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται. Μάλιστα, υπάρχει σκέψη στον Έλληνα αμυντικό να οδηγηθεί στο χειρουργείο αν διαπιστώσει ότι ο αχίλλειος τένοντας θα συνεχίσει να είναι η … «αχίλλειος πτέρνα» του.

Και ο «στρατιώτης» Σιμάο στη «μάχη»

Άλλο ένα «όπλο στη μάχη» του «Κ. Βικελίδης» θα έχει ο Νίκος Νιόπλιας και αυτό δεν είναι άλλο από τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ. Ο αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Μοζαμβίκη στο Κόπα Άφρικα (ηττήθηκε με 3-0 σκορ από τη Νιγηρία και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης)και βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής για το «τριφύλλι». Συγκεκριμένα, ο 21χρονος άσος αναμένεται να μεταβεί αρχικά στην πατρίδα του, ακολούθως να πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα. Αν ο Σιμάο πατήσει και πάλι ελληνικό έδαφος αύριο βράδυ ή το αργότερο μέχρι το Σάββατο το πρωί, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη.

*Οριστικοποιήθηκε και επίσημα ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων του στη Θεσσαλονίκη, μετά τη θέση της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Έτσι, τα 900 εισιτήρια που είχαν στη διάθεση τους οι «πράσινοι» θα επιστραφούν στον Άρη.

Τι αλλάζει ο Μπάντοβιτς


Άνεμος αλλαγής πνέει στον Ολυμπιακό με την έλευση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην τεχνική ηγεσία. Ο νέος προπονητής δεν αρκείται στην προσπάθεια αναπτέρωσης του ηθικού των παικτών του στις πρώτες του ημέρες στο τιμόνι της ομάδας, αλλά προχωρά και σε κάποιες δραστικές αλλαγές σε αγωνιστικό επίπεδο. Η αλλαγή του συστήματος σε 4-2-3-1 ή 4-3-3 είναι δεδομένη, όπως επίσης και οι αλλαγές προσώπων στην ομάδα. Ο «Μπόσκο» έδειξε πως σε πρώτη φάση προτίθεται να χρησιμοποιήσει βασικό τον Ιεροκλή Στολτίδη, να μεταθέσει-ελλείψει και του Λουτσιάνο Γκαλέτι-τον Βασίλη Τοροσίδη στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και να καθιερώσει ως κορυφή της επίθεσης τον Ντιόγο.

Βάσει των πρώτων δειγμάτων γραφής, μία πιθανή σύνθεση για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» είναι η ακόλουθη: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Μαρέσκα, Στολτίδης, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Όσκαρ και Ντιόγο. Η συμμετοχή του Μήτρογλου θα κριθεί από το αν θα καταφέρει να προπονηθεί κανονικά μέχρι την Παρασκευή, ενώ στην αποστολή θα είναι ο Ντουντού, που είναι πλέον έτοιμος, καθώς και ο νεοαποκτηθείς Ντάτολο.

Τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, θα περάσει ο Σωκράτης Κόκκαλης από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να μιλήσει στους παίκτες, με σκοπό να τους φέρει προ των ευθυνών τους και να τους μεταδώσει την πίστη πως ο τίτλος δεν έχει χαθεί.

Σήμερα για Γκαλέτι

Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της βιοψίας του Λουτσιάνο Γκαλέτι, για να προσδιοριστεί αν και πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα γήπεδα. Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της έσπευσε να διαψεύσει χθεσινά δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Αργεντινός εξτρέμ δεν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Ο 29χρονος άσος παραμένει στο νοσοκομείο και θα συνεχίσει την αγωγή που ακολουθεί.

Ξεκαθαρίζει για Καστίγιο

Συγκεχυμένες εξακολουθούν να είναι οι πληροφορίες για τον Νέρι Καστίγιο. Στην υπόθεση εμπλέκονται διάφοροι μάνατζερ που διαβεβαιώνουν τον παίκτη και τον Ολυμπιακό πως η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα πει το «ναι» για την παραχώρηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού για ενάμιση χρόνο, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν πειστεί, αφού δεν έχουν… χειροπιαστές αποδείξεις για κάτι τέτοιο. Το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά, όπως και αυτό του Νάτσο Σκόκο, για τον οποίο-όπως αναφέρει η «SportDay»-κατατέθηκε πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ συν 50% ως ποσοστό μεταπώλησης στην ΑΕΚ, αλλά απορρίφθηκε. Οι μάνατζερ του Αργεντινού ζήτησαν ραντεβού με τον εκ των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Πέτρο Παππά, χωρίς να αποκλείεται η συγκεκριμένη περίπτωση να πάρει μετάθεση για το καλοκαίρι.

Και ξαφνικά… Μπελούτσι

Ο Λούα Λούα επέστρεψε, ο Καστίγιο το… προσπαθεί και φαίνεται πως ίσως ένας ακόμη παλιός γνώριμος θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Φερνάντο Μπελούτσι, που είναι δυσαρεστημένος με τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στην Πόρτο και θα ήθελε να παίξει δανεικός στην παλιά του ομάδα, κάτι που δεν βλέπουν με κακό μάτι και οι «ερυθρόλευκοι». «Νοσταλγεί την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Αν επιθυμούσε και ο Ολυμπιακός την επιστροφή του, νομίζω πως θα μπορούσε να βρεθεί μία φόρμουλα για να έρθει δανεικός ως το καλοκαίρι. Έχω την πρόθεση να μιλήσω στον Ολυμπιακό για αυτό το θέμα», δήλωσε στον «Πρωταθλητή» ο μάνατζερ του Μπελούτσι, Αλμπέρτο Μέο.

Μένει ο Λεντέσμα

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς εισηγήθηκε την παραμονή του Κριστιάν Λεντέσμα στον Ολυμπιακό κι έτσι δεν προχωρά το θέμα της παραχώρησής του στην Μπόκα Τζούνιορς. Ο Αργεντινός μεσοαμυντικός ευελπιστεί πως πλέον θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αφού ο νέος προπονητής τον εμπιστεύεται.

Προπονητής του Μέσι ο Ζίκο!

Μπορεί ο Ζίκο να έφυγε κακήν κακώς από τον Ολυμπιακό, αλλά εξακολουθεί-λόγω της θρυλικής ποδοσφαιρικής του καριέρας-να είναι εξαιρετικά δημοφιλής ανά τον κόσμο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός επελέγη να είναι προπονητής της ομάδας των φίλων του Λιονέλ Μέσι σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα γίνει στον Παναμά στις 18 Ιουλίου. Την ίδια ομάδα θα πλαισιώνουν άλλοι Λατινοαμερικάνοι παίκτες, ενώ οι αντίπαλοι θα είναι διάσημοι ποδοσφαιριστές από χώρες του υπόλοιπου κόσμου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του event, το 90% των συμμετεχόντων παικτών θα προέρχονται από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ το 80% εξ αυτών θα έχουν συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, το οποίο ολοκληρώνεται στις 11 Ιουλίου.

ΠΑΟΚ: Με καλή ψυχολογία και Ζαγοράκη

Με την ψυχολογία ανεβασμένη στα ύψη μετά τις τελευταίες επιτυχίες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ο ΠΑΟΚ ξεκινά την προετοιμασία του για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Σήμερα κρίνεται η συμμετοχή του Βιερίνια στο «Γ.Καραϊσκάκης». Ικανοποίηση Σάντος για την εμφάνιση και την πρόκριση επί του Πανσερραϊκού. Επιστρέφει και τυπικά ο Θοδωρής Ζαγοράκης στην προεδρία της ομάδας.

Ετοιμάζεται για ντέρμπι

Από τη σημερινή κιόλας προπόνηση θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό. Στο «στρατόπεδο» της ομάδας της Θεσσαλονίκης σταμάτησαν ήδη οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Σήμερα θα διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος ένιωσε ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς με αποτέλεσμα να μην παίξει εναντίον του Πανσερραϊκού. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να γίνει γνωστή η έκταση του τραυματισμού του. Σίγουρα εκτός του αγώνα στο «Γ.Καραϊσκάκης» θα είναι οι Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο, Τσιρίλο και Κρέσιτς και ο Φερνάντο Σάντος δεν θα ήθελε με τίποτα να δει ακόμη ένα από τα «όπλα» του να τίθεται εκτός μάχης.

Στο μεταξύ, το μεσημέρι θα γίνει γνωστή η τιμωρία του Αντελίνο Βιερίνια. Ο ποδοσφαιριστής του «δικέφαλου του Βορρά» είχε αποβληθεί στο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και με βάση το φύλλο αγώνα που έκανε λόγο για «βίαιη απώθηση», οι πιθανότητες να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό είναι ελάχιστες.

Και τυπικά Ζαγοράκης

Έτοιμος να αναλάβει και τυπικά τα καθήκοντά του ως πρόεδρος της ομάδας είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος μάλιστα παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στις Σέρρες. Ήδη κατατέθηκε από τη δικηγόρο του ερασιτέχνη, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, αίτημα για την ανανέωση της θητείας της διοίκησης. Ξεπεράστηκε και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την παρέμβαση του πρώην συμβούλου της ΠΑΕ, Ηλία Παντελιάδη, ο οποίος επιθυμούσε να εκλεγεί αιρετή διοίκηση και όχι προσωρινή.

ΠΑΣάδες στα Γιάννενα Ντιέ, Ατεμπά

Παρά την πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας βρίσκεται μόνο η παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Όπως τόνισε και ο προπονητής του συλλόγου, Νίκος Αναστόπουλος, πρωταρχικός στόχος είναι η σωτηρία και όχι μια αξιόλογη πορεία στον θεσμό του κυπέλλου. Γι’ αυτόν το λόγο άλλωστε, η διοίκηση προχωράει σε δύο κινήσεις που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στην υλοποίηση των στόχων της. Ο λόγος για τους Σερζ Ντιέ και Ατεμπά.

Η αρχή έγινε με τον Αράς, αλλά οι ιθύνοντες δεν σταματούν εκεί. Όπως φαίνεται, η επόμενη κίνηση θα είναι ο Σερζ Ντιέ που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή. Ο 32χρονος μεσοαμυντικός από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει συμφωνήσει σε όλα με την ηπειρωτική ομάδα για συνεργασία ενάμισι έτους, με το συνολικό κόστος της μεταγραφής να φτάνει στα 230.000 ευρώ. Μάλιστα, η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας αναμένεται να γίνει στο επόμενο 48ωρο.

Πάντως, ο Ντιέ δεν θα είναι η τελευταία κίνηση του ΠΑΣ στο μεταγραφικό αλισβερίσι του Ιανουαρίου. Ο επόμενος θα είναι ο Ατεμπά Μπιλαγί που φαίνεται να είναι κοντά στην ομάδα. Σύμφωνα με το ρεπορταζ, ο 28χρονος Καμερουνέζος αριστερός μπακ θα περάσει από ιατρικά τεστ και αν δεν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο, ίσως βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο μέχρι το βράδυ της Παρασκευής. Πλέον, η μοναδική εκκρεμότητα της ομάδας των Ιωαννίνων είναι η θέση του επιθετικού. Θέση για την οποία δεν υπάρχει κάποιος ξεκάθαρος στόχος.

Βαλμπουενά: «Τίποτα από Παναθηναϊκό»

Άγνοια για τα σενάρια που τον φέρνουν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Ματιέ Βαλμπουενά μιλώντας στον γαλλικό Τύπο.

«Όχι, για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα απολύτως από τον Παναθηναϊκό. Όμως είναι άγνωστο τι μπορεί να γίνει αύριο. Για την ώρα είμαι εδώ, αλλά θα δούμε τι θα γίνει ως τις 31 Ιανουαρίου. Σήμερα είμαι 100% παίκτης της Μαρσέιγ κι έχω συμβόλαιο», τόνισε ο 26χρονος μέσος, για τον οποίο όπως λένε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν.

ΑΕΚ: Όχι και πάλι όχι!

Αρνητικά σε νέα πρόταση του Ολυμπιακού για τον Νάτσο Σκόκο απάντησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, σύμφωνα με τη «SportDay». Οι μάνατζερ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού μετέφεραν στον Νίκο Θανόπουλο την προσφορά, η οποία είναι της τάξεως των 2,5 εκατ. ευρώ, με την «Ένωση» να διατηρεί ποσοστό 50% σε πιθανή μεταπώληση του ποδοσφαιριστή. Όμως ο διευθύνων σύμβουλος και υπό προθεσμία πρόεδρος της ΠΑΕ απέρριψε ασυζητητί την πρόταση του Μάρτιν Μοντέρο και του Παύλου Διαννή, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση των μετόχων, ότι ο Σκόκο δεν πωλείται, τουλάχιστον την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και σε άλλη ελληνική ομάδα.

Το θέμα πάντως δεν έχει κλείσει ακόμη, τουλάχιστον από την πλευρά των εκπροσώπων του 24χρονου άσου. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ζητήσει συνάντηση με τον εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, Πέτρο Παππά, η οποία εφόσον πραγματοποιηθεί θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αφού ο κ. Παππάς απουσιάζει στο εξωτερικό. Πάντως, θα αποτελέσει έκπληξη αν η θέση του Πέτρου Παππά διαφοροποιηθεί από αυτή που πήρε ο εξουσιοδοτημένος από τους μετόχους Νίκος Θανόπουλος.

«Όχι» και για Τζεμπούρ

Ανάλογη στάση με την υπόθεση Σκόκο κρατούν οι μέτοχοι και για τον Ράφικ Τζεμπούρ. Ο μάνατζερ του Αλγερινού φορ, Γιάννης Λυπημένος, ενημέρωσε τον Νίκο Θανόπουλο πως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης προτίθεται να επανέλθει με σκοπό να αποκτήσει με μεταγραφή κι όχι με δανεισμό τον 26χρονο άσο, αλλά η απάντηση που του δόθηκε είναι πως ο παίκτης δεν παραχωρείται.

Συνάντηση με Μπάγεβιτς

Τετ-α-τετ με τον Νίκο Θανόπουλο θα έχουν οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Βασίλης Δημητριάδης σήμερα. Στη διάρκεια της συνάντησης αναμένεται να ενημερωθούν για την επιτροπή αξιολόγησης και διαχείρισης ρόστερ που αποφασίστηκε να δημιουργηθεί από τους μετόχους, κάτι που σίγουρα δεν θα άρεσε στον Σερβοέλληνα τεχνικό. Θέμα άμεσης απομάκρυνσης του Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν τίθεται, αλλά ουδείς γνωρίζει ποια μπορεί να είναι η αντίδραση του προπονητή βλέποντας τον έλεγχο ή τις παρεμβάσεις που επιχειρούνται στα.. χωράφια του, αλλά και ακούγοντας τη φημολογία πως με την έλευση του Σταύρου Αδαμίδη στην προεδρία θα αποτελέσει, αργά (το καλοκαίρι) ή γρήγορα, παρελθόν. Πέραν των υπολοίπων, στη συνάντηση θα γίνει συζήτηση για ζητήματα του υπάρχοντος δυναμικού, όπως το ενδεχόμενο παραχώρησης του Ίλιε Ιορντάκε στη Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Δεν υπέγραψαν όλοι…

Κάποιοι από τους παίκτες της ΑΕΚ δεν υπέγραψαν τα έγγραφα που τους παραδόθηκαν από τον Βασίλη Δημητριάδη πως έχουν τακτοποιηθεί οι οφειλές απέναντί τους μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2009. Αυτά τα χαρτιά είναι απαραίτητα για τον φάκελο που θα παραδοθεί στην ΕΠΟ, προκειμένου να εξασφαλιστεί η άδεια συμμετοχής στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης σεζόν. Σε κάποια έγγραφα δεν είχαν συμπεριληφθεί προβλεπόμενα μπόνους, θέμα που αναμένεται να διευθετηθεί πάντως από τη διοίκηση.

Έδειξε ενδεκάδα

Τις πρώτες του σκέψεις για την ενδεκάδα του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα φανέρωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ενδέχεται να αφήσει στον πάγκο τον καταπονημένο Μαντούκα, βάζοντας στη θέση του τον Χέρσι, ενώ αναζητεί τον παρτενέρ του Καφέ στα αμυντικά χαφ, δεδομένου ότι ο Γιάχιτς είναι τιμωρημένος. Ο Μάκος έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει τη συγκεκριμένη θέση, ενώ ο Ζεράλντο, που αναμένεται να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, θα παραμείνει στο πλευρό του Μαϊστόροβιτς στο κέντρο της άμυνας. Ο Γεωργέας θα μετατεθεί στο δεξί άκρο ελλείψει του τιμωρημένου Αραούχο, ενώ αριστερά θα είναι ο Καράμπελας. Σκόκο, Τζεμπούρ και Μπλάνκο θα είναι και πάλι βασικοί, όπως (πιθανότατα) και ο Αραμπατζής.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES