13 Αυγ 2009

ΒΟΛΙΔΑ ΜΕΣΗΣ



Νέους μνηστήρες απέκτησε η φανέλα της Βολίδας με το νούμερο 10.Μια και ο 38 χρονος
πλέον Ρομπέρτο Μπολάνο αποφάσισε να κρεμάσει οριστικά τα παπούτσια του μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ερασιτεχνών σαν ποδοσφαιριστής και παίκτης της Βολίδας



Ο Ρομπέρτο που ξεδήπλωσε το ταλέντο του σε Γ' και Β' Εθνική με τον Θεσπρωτο , τον ΑΟ Κέρκυρα , τον Ολυμπιακό και Νίκη Βόλου και Εθνικό Αστέρα. Βρήκε την κατάληλη στιγμή να κάνει ένα νέο άλμα στην προσωπική του καριέρα από ένα άλλο πόστο αυτό του προπονητή .Η ιστοσελίδα μας θεωρεί βέβαιη την επιτυχεία και σ' αυτή τη θέση.Γνωρίζοντας την εργατικότητα , τη διορατικότητα και πάνω από όλα το ήθος που τον διακρύνει.

ΑΣΧΗΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ


Απαγοήτευσε η εθνική χθές το βράδυ με αντίπαλο την Πολωνία.Ηττήθηκε με 2-0 με τα γκόαλ του Ομπράνιακ στο 47 λεπτό και στο 79 λεπτό.Η Εθνική είχε μια καλή στο 83 λεπτό αλλά ο Γκέκας την σπατάλησε.

Κάρτες:
Πρώτη κάρτα στο ματς την πήρε ο Κατσουράνης στο 14 λεπτό
Κάρτα στον Μόρα για μαρκάρισμα στον Ρ. Λεβεντόφσκι
Κάρτα στον Βασιλέφσκι

Αρχικές εντεκάδες

Εθνική Ελλάδος (ΟΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ):

Χαλκιάς, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μόρας (46' Κυργιάκος), Παπασταθόπουλος (46' Α. Παπαδόπουλος), Τζιόλης (80' Λυμπερόπουλος), Κατσουράνης, Καραγκούνης (63' Πατσατζόγλου), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (46' Γκέκας), Χαριστέας (46' Αμανατίδης)

Εθνική Πολωνίας (ΛΙΟ ΜΠΕΝΑΓΚΕΕΡ):

Μπόρουτς, Κρζινόβεκ, Βασιλέφσκι, Ζεβλάκοφ, Ντούντκα, Μουράφσκι (75' Μότσεκ), Ρ. Γκερέιρο, Μ. Λεβαντόφσκι, Μπλαστικόφσκι (83' Σαγκανόφκσι), Ρ. Λεβαντόφσκι (54' Μπρόζεκ), Σμολάρεκ

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES