2 Νοε 2009

ΒΟΛΙΔΑ-ΠΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 0-2


Σ' έναν αγώνα που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και είχε όλες κι όλες τρεις φάσεις η Προοδευτική Περάματος γνώρισε οδυνηρή ήττα εντός έδρας με 0-2 από τη Βολίδα Μέσης.
Η Προοδευτική είχε μία και μοναδική ευκαιρία με τον Κωτσίνα, η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Η Βολίδα με το πλασέ του Αρμένη στο 18΄ προηγήθηκε με 0-1, και διπλασίασε τα τέρματα της στο 31' με τον Στρατηγό.
Διαιτητής ήταν....
ο κ. Τρέυλας και βοηθούς τους κ.κ. Τσούπρο και Μπακάλη του συνδέσμου Ημαθίας.
ΠΕΡΑΜΑ: Ζαραβέλας, Φερούλης (46΄ Καμποσιώρης), Αντωνόπουλος (71΄ Χάιδος), Σήτος, Οικονόμου, Κωτσίνας, Νέος, Γιάτσε (46΄ Αναστάσης), Κίτσιος, Γιαννόπουλος, Τσολάκος.
ΒΟΛΙΔΑ: Ζάχος, Μεσημέρης, Γκόρος, Σκολαρίκης Γ., Δούσης, Σκολαρίκης Κ. (80΄ Βράκας), Λάσκαρης (67΄ Μπατούνας), Σπίνουλας, Στρατηγός, Μοναστηριώτης (49΄ Πάγκαλης), Αρμένης.

Θρίαμβος της Κέρκυρας επί του ΟΦΗ (3-0)

H Kέρκυρα ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, του οποίου επικράτησε 3-0, με χαρακτηριστική ευκολία όπως άλλωστε αποδεικνύει και το τελικό αποτέλεσμα. Εξαιρετικοί οι γηπεδούχοι, είχαν ως πρωταγωνιστή τον Τσίγκα, που πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα του ΑΟΚ ανοίγοντας το δρόμο για τη σπουδαία νίκη.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ήταν πολύ δυνατή από την αρχή της αναμέτρησης και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ετσι, μόλις στο 10' ο Τσίγκας με δυνατό σουτ έδωσε προβάδισμα στον ΑΟΚ στην ομάδα του. Ο ίδιος παίκτης, στο 27' κέρδισε την εναέρια μονομαχία με τον Νατσούρα μετά από σέντρα του Λαμπρόπουλου και με κεφαλιά παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του τερματοφύλακα Βεζυρίδη.

Ο ΟΦΗ όχι μόνο δεν έδειχνε ικανός να αντιδράσει αλλά στο 82' η εστία του παροβιάστηκε και για τρίτη φορά με εκτέλεση φάουλ του Γκουστάβο.

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Ιωάννου (77' Κολοτούρος), Βενέτης, Γκουστάβο, Μπερνς, Φλάβιο, Τσίγκας, Λαμπρόπουλος (85' Πελαγίας), Παρασκευαίδης, Λουρένσο (60' Σίλβα), Κοντοδήμος.

ΟΦΗ (Παπαβασιλείου-Σηφάκης): Βεζυρίδης, Πετράς, Μπερτίν, Νατσούρας, Κωνσταντινίδης, Κοκκινάκης (53' Βλόνταρτσικ), Κιάσσος, Αγρίτης, Ζορμπάς, Μανούσος (67' Πέσιτς), Οργκανίστα (31' Καρακατσάνης).

ΛΕΥΚΙΜΜΗ - ΣΚΟΥΦΑΣ 0-2


Από ένα ημίχρονο είχαν οι δυο ομάδες στον χθεσινό αγώνα .Ο Σκουφάς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε από την αρχή ο,τι δεν βρίσκετε τυχαία στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα .Είχε την υπεροχή στον χώρο του κέντρου και κατάφερε να πετύχει γκολ στο 25΄ με τον Σιαπλαούρα .Η Λευκίμμη που μπήκε νωχελικά στον αγώνα δεν κατάφερε να αντιδράσει και έτσι ο Σκουφάς πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 37΄αυτή τη φορά με τον Κατσίμπρα και στην ανάπαυλα το σκορ ήταν 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο η Λευκίμμη μπήκε πολύ δυνατά και ήταν η κυρίαρχη στον αγώνα .Ο Σκουφάς κάθισε πίσω για να κρατήσει το 2-0 με αποτέλεσμα η Λευκίμμη να ανέβει ψηλά και να πιέζει συνεχώς προσπαθώντας να βάλει κάποιο γκολ που θα την έβαζε ξανα στο παιχνίδι .Έχασε 4-5 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ και δεν της δόθηκε και ένα καθαρό πέναλτυ στο 75΄ στο οποίο ανατράπηκε αντικανονικά ο Κουρής .Όπως αποδείχθηκε όμως δεν είναι αρκετή η προσπάθεια γιατί στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη που η ομάδα μας φέτος δεν έχει .Σε γενικές γραμμές η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και άν έμπαινε με το ίδιο πάθος και στα δύο ημίχρονα σίγουρα θα έφευγε νικήτρια από το χθεσινό παιχνίδι.



Εξαιρετικός για 20 λεπτά, βαρετός (επικίνδυνα) για 70…

Πάλι καλά πρέπει να λέει ο Παναθηναϊκός που πήρε τη νίκη χθες απέναντι στον Πανιώνιο. Κι’ αυτό γιατί μπορεί να έβαλε γρήγορα δυο γκολ και οι «κυανέρυθροι» να έπαιζαν, με 10 παίκτες από νωρίς, αλλά η αριθμητική υπεροχή δεν φάνηκε στο γήπεδο. Ας τα δούμε συνοπτικά…

• Στο πρώτο 20λεπτο οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί. Σημείωσαν δυο γκολ, είχαν τακτική πειθαρχία στο παιχνίδι τους, κινήσεις στον χώρο, κάθετες πάσες και καλή ανάπτυξη. Με αυτή την εικόνα που έδειχναν, το ματς σου έδινε την εντύπωση ότι θα τελείωνε με μεγάλο σκορ για το «τριφύλλι».

• Από το 20’ και μετά, η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε κατέβασε ταχύτητα. Προφανώς πίστεψε ότι θα πάρει μια εύκολη νίκη χωρίς να… ιδρώσει και επέλεξε να πάει το παιχνίδι στα… χαλαρά.

• Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε την κακή νοοτροπία των παικτών του Παναθηναϊκού και ήταν αυτός που για εβδομήντα λεπτά δημιουργούσε κινδύνους. Εκλεισε χώρους και προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα. Οι «κυανέρυθροι», στους οποίους αξίζει ένα μπράβο για την πολύ καλή εμφάνιση, αν ήταν πιο ικανοί στο τελείωμα θα έπαιρναν τον βαθμό της ισοπαλίας. Αυτοί είχαν τις πιο κλασσικές ευκαιρίες…

• Κατά την άποψή μου, για την κακή εικόνα της ομάδας χθες, τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι παίκτες και όχι ο προπονητής. «Εκατσαν» στο υπέρ τους 2-0 και στο γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο και πίστεψαν ότι αυτό αρκεί. Χαρακτηριστικό της κακής εικόνας του «τριφυλλιού» είναι ότι κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο έβλεπες ποδοσφαιριστές να περπατάνε. Να μην κάνουν καμία κίνηση για να ξεμαρκαριστούν και απλώς να περιμένουν την μπάλα στα πόδια τους…

• Πέρα από τη νίκη, υπάρχει και άλλο κέρδος για τους «πράσινους». Αυτό είναι η εμφάνιση των Σισέ και Νίνη. Ο πρώτος δείχνει ότι… ξεμπουκώνει και έφτασε ήδη τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα. Ο δεύτερος διανύει περίοδο εκπληκτικής κατάστασης και αποδεικνύει ότι μιλάμε ίσως για τον ποιοτικότερο Ελληνα ποδοσφαιριστή που στο μέλλον μπορεί να γίνει πολύ μεγάλος παίκτης. Ο Νίνης ήταν μακράν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού. Κινητικός, ευδιάθετος και με κάθετη πάσα που δεν διαθέτει κανένας άλλος στην Παιανία.

Νικολάου: «Δεν λέει κάτι η καλή εμφάνιση»

Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση χθες κόντρα στον Παναθηναϊκό, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περισσότερα από 80 λεπτά, αλλά τελικά οι «κυανέρυθροι» γνώρισαν την ήττα με 2-1. «Κάναμε καλή εμφάνιση, αυτό όμως δεν αρκεί», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο μέσος του Πανιωνίου, Μάριος Νικολάου.

Ο Κύπριος μέσος του Πανιωνίου τόνισε για το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «H ομάδα προσπάθησε αρκετά. Όταν μένεις με παίκτη λιγότερο, χρειάζεται να προσπαθείς δύο φορές παραπάνω. Εμείς μείναμε νωρίς με 10 παίκτες, δεχθήκαμε δύο πολύ γρήγορα γκολ, αλλά αντιδράσαμε. Μειώσαμε, πιέσαμε και γενικά κάναμε νομίζω μια πολύ καλή εμφάνιση. Βέβαια, αυτό δεν λέει κάτι». Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται σε ανοδική πορεία τον τελευταίο μήνα, με τον 26χρονο μέσο να αποδίδει την αγωνιστική άνοδο της ομάδας του «στη δουλειά που έγινε το καλοκαίρι στην προετοιμασία. Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είχαμε πολλά προβλήματα. Ο κ. Φερέρα, όπως και όλοι οι προπονητές, χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Τώρα φαίνεται η δουλειά που κάναμε το καλοκαίρι και πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε και καλύτεροι».

Την επόμενη αγωνιστική ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Ξάνθη εκτός έδρας, με τον Μάριο Νικολάου να χαρακτηρίζει το παιχνίδι «αρκετά δύσκολο. Η Ξάνθη είναι σε καλή κατάσταση και έχει δυνατή έδρα. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

ΟΣΦΠ: Δύσκολα ο «Τόρο»

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Βασίλης Τοροσίδης στον αγώνα της Τετάρτης (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) με τη Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Ο διεθνής μπακ-χαφ του Ολυμπιακού προσπάθησε στη χθεσινή προπόνηση να τρέξει, αλλά όταν το έκανε αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δύσκολα θα ταξιδέψει στο Βέλγιο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης (σ.σ.: αν νικήσουν και πράξει ανάλογα και η Άρσεναλ με την Άλκμααρ στο «Emirates», τότε παίρνουν το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού).

Αντίθετα, στη διάθεση του Ζίκο για το παιχνίδι με τους Βέλγους τέθηκε ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα. Ο Αργεντινός μέρος προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του και φάνηκε ότι ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, δηλώνοντας έτοιμος για τη Λιέγη.

Από την πλευρά του, ο Έντσο Μαρέσκα αναμένεται σήμερα να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που δεν πρόκειται να κάνουν οι Ζαϊρί (σ.σ.: σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία), Ντάρμπισαϊρ, Ντιόγο και Λεονάρντο (οι δύο πρώτοι έκαναν θεραπεία, ενώ οι άλλοι δύο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα).

Ο Βραζιλιάνος υπολογίζει τους Ντουντού και Α. Παπαδόπουλο, οι οποίοι απουσίασαν από το Περιστέρι (ο πρώτος εξέτισε την ποινή του από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που είχε συμπληρώσει, ενώ ο δεύτερος εξέτισε την ποινή του για την κόκκινη που δέχθηκε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό).

Όσον αφορά το χθεσινό πρόγραμμα, περιελάμβανε χαλάρωμα για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο Περιστέρι και προπόνηση για τους υπόλοιπους. Ο Ζίκο δεν θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του.

Μπραντάο: «Θα φύγω σίγουρα»

Προσεκτικά εξετάζει την περίπτωση του Έλτον Μπραντάο ο Ολυμπιακός, στον οποίο φαίνεται πως έχει γίνει κουβέντα για τον Βραζιλιάνο επιθετικό και δεν αποκλείεται να καταθέσουν πρόταση στη Σάο Καετάνο για να τον αποκτήσουν. Ο 25χρονος στράικερ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Βάσκο, εμφανίζεται διατεθειμένος να πάει σε άλλη ομάδα.

«Θα φύγω σίγουρα», λέει ο Μπραντάο, ο οποίος θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα «ζυγίσει» πως ο Ζίκο βρίσκεται στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Όσον αφορά τον Αντριάνο, η υπόθεση του 27χρονου φορ της Φλαμένγκο παραμένει ανοιχτή, χωρίς η διοίκηση να έχει παραδεχθεί ότι ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

* Για την απόκτηση του Τάσου Πάντου ενδιαφέρεται η Ομόνοια, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κύπρο. Ο Τάκης Λεμονής βρίσκεται στην αναζήτηση ενός δεξιού μπακ και φέρεται να εξέτασε την περίπτωση του 33χρονου παίκτη, ο οποίος τη φετινή σεζόν δεν αγωνίζεται αρκετά στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ο Πάντος δεσμεύεται με συμβόλαιο και οι «πράσινοι» χρειάζεται να καταθέσουν πρόταση στους Πειραιώτες.

Η κοινή ιστορία του Φετφατζίδη με τον… Μέσι!

Οι προπονητές του Γιάννη Φετφατζίδη στην ακαδημία εκθειάζουν το ταλέντο του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Είχαν προβληματιστεί για το ύψος του κι αφού απευθύνθηκαν σε ειδικούς, αποφασίστηκε ο παίκτης να ακολουθήσει αγωγή με βιταμίνες για να ψηλώσει.

Ενδεχομένως κάποιοι να θυμήθηκαν την ιστορία του Μέσι, ο οποίος στα 11 χρόνια του δεν ψήλωνε. Ωστόσο, υπάρχουν διαφορές στις δύο ιστορίες, αφού ο Αργεντινός ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα σε πολύ νεαρή ηλικία. Ο Φετφατζίδης το έκανε μεγαλύτερος και η θεραπεία απέδωσε καρπούς.

Σε ηλικία 10 ετών ο «Φέτφα» πήγε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, αλλά επειδή είναι Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αντέξει στις ακαδημίες στην Παιανία. Από εκεί πήγε στα Σούρμενα, όπου το 2003 τον ανακάλυψαν οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου.

.ΑΕΚ: Δεν έχει τέλος η κατηφόρα

Χωρίς τέλος φαίνεται να είναι ο κατήφορος της ΑΕΚ. Η «Ένωση» έμεινε χθες στο (2-2) με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, δείχνοντας να μην μπορεί να αλλάξει με τίποτα την κακή εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα.Ηρεμία με επέμβαση Δημητριάδη! Καμία σκέψη παραίτησης από Μπάγεβιτς, που ετοιμάζει την ομάδα για το ματς με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς έχασε σωρεία ευκαιριών και κατάφερε να προηγηθεί με τον Μαντούκα, αλλά ο Ουρουγουανός έβαλε τους Κρητικούς μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια, η ΑΕΚ προσπάθησε αρκετά και θα μπορούσε μάλιστα να είχε φύγει με τον «διπλό» από το Ηράκλειο.

Να σημειωθεί ότι ο Καράμπελας έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα με τον «δικέφαλο» στο στήθος. Ο 25χρονος αριστερός μπακ προσπάθησε αρκετά, ενώ ήταν εκείνος που έκανε τη σέντρα στον γκολ του Μαντούκα.

Από την πλευρά του, ο Σκόκο ήταν ιδιαίτερα κινητικός και προσπαθούσε να τροφοδοτήσει τους συμπαίκτες του, ενώ κέρδισε και το πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Μπλάνκο (πέτυχε το πρώτο του γκολ στη Superleague, μετά τις 30/08 –στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο).

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έχει καμία διάθεση παραίτησης, όπως έλεγε το βράδυ της Κυριακής, και θα καταστρώσει τα πλάνα του για τον αγώνα της Πέμπτης (22:05, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΑΝΤ-1) με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Η «Ένωση» καλείται να παρουσιαστεί σοβαρή και υπερασπιστεί το γεγονός ότι δεν έχει δεχθεί γκολ στη νέα διοργάνωση της UEFA στο Ολυμπιακό Στάδιο (3-0 με τη Βασλούι και 1-0 με την Μπενφίκα). Το επόμενο διάστημα θα φανεί ποιους θα εμπιστευτεί ο Σερβοέλληνας τεχνικός για το συγκεκριμένο ματς. Το βέβαιο είναι πως δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μαϊστόροβιτς, Άρσε και Αραούχο. Ο Γιάχιτς θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας και ο Γεωργέας ως δεξί μπακ, ενώ ο Γκέντσογλου ή ο Ενσαλίβα θα καύψουν τη δεύτερη θέση στόπερ, αφού παρόλο που ο Ζεράλντο προπονείται κανονικά, του λείπουν παιχνίδια.

Μπαίνουν οι ορκωτοί

Στην πιο κρίσιμη φάση του μπαίνει από σήμερα η υπόθεση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Χαράλαμπο Κοζώνη, αφού ορκωτοί λογιστές που θα εργαστούν για λογαριασμό του 65χρονου επιχειρηματία θα αναλάβουν να «ξεσκονίσουν» τα βιβλία της «Ένωσης» (σε συνέχεια του πρώτου γενικού οικονομικού ελέγχου που διενεργείται από την περασμένη εβδομάδα). Αν δεν υπάρξει κάποιο κώλυμα, τότε θα ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Όσον αφορά σενάρια που ήθελαν να απλώνονται «μαύρα σύννεφα» πάνω από το σίριαλ Κοζώνης – Νοτιάς, η συμφωνία δεν εξαρτάται από το θέμα του γηπέδου και ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας δεν φέρεται να ζητεί εγγυήσεις από τους μετόχους. Ωστόσο, ο εκπρόσωπός του κ. Κοζώνη, Χρήστος Παπαδημητρίου, έχει αναλάβει να ενημερώσει τον κ. Κοζώνη για ό,τι αφορά το ζήτημα της Νέας Φιλαδέλφειας και συλλέγει στοιχεία.

Η Williams επιβεβαίωσε Μπαρικέλο και Ούλκενμπεργκ

Σχεδόν βέβαιη πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Ρούμπενς Μπαρικέλο από τη Brawn Gp στη Williams για την επόμενη σεζόν. Τη θέση του δεύτερου οδηγού της ομάδας, θα πάρει ο Νίκο Ούλκενμπεργκ.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Φρανκ Γουίλιαμς τόνισε για τον Βραζιλιάνο πιλότο,

“Ο Ρούμπενς δεν χρειάζεται συστάσεις, δεν είναι μόνο ένας από τους πιο έμπειρους πιλότους, αλλά ένας οδηγός με πάθος και ταλέντο που φέτος πάλεψε σκληρά για το πρωτάθλημα των οδηγών”

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Νίκο Ρόσμπεργκ και Καζούκι Νακαζίμα λέγοντας,

“Ο Ρόσμπεργκ και ο Νακαζίμα παρέμειναν οδηγοί μας μέχρι το τέλος της σεζόν και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη συμμετοχή τους. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία στις μελλοντικές τους προσπάθειες”

Όσον αφορά τον Νίκο Ούλκενμπεργκ, ο 22χρονος Γερμανός έχει ξεκινήσει την καριέρα του το 2005, ενώ έχει πάρει μέρος στο Gp2 Asia Series, στη Φόρμουλα 3, στο A1 GP. Φέτος τερμάτισε πρώτος στο GP2.

H Williams είναι 6η ομάδα του Βραζιλιάνου πιλότου, καθώς από το 1993 μέχρι το 1996 έτρεχε με την Jordan, από το 1997 και για δύο χρόνια άνηκε στην Stewart. Η πενταετή πορεία του στη Ferrari από το 2000 μέχρι το 2005 του έδωσε την ευκαιρία να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα των οδηγών. Τα επόμενα χρόνια βρέθηκε στη Honda και φέτος στη Brawn GP, διαγράφοντας μια επιτυχημένη χρονιά.

Κύπελλο: Ματς φωτιά στους «16»

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μοναδικός τυχερός στην κλήρωση της επόμενης φάσης του Κυπέλλου Hellas online. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Πιερικό σε νοκ-άουτ παιχνίδι στην έδρα τους. Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης-Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός-Καβάλα, τα σημαντικότερα παιχνίδια.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση του Πανσερραϊκού (που άφησε εκτός συνέχειας τον Ολυμπιακό) με τον ΠΑΟΚ στις Σέρρες, ενώ οι δύο ομάδες της Γ’ Εθνικής που δίνουν το «παρών» στους «16», Καλλιθέα και Τρίκαλα, θα παίξουν μεταξύ τους, οπότε μία από τις δύο θα βρεθεί στους «8»

* Οι αγώνες της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθούν, βάσει προγράμματος, στις 13 και στις 20 Ιανουαρίου 2010.

* Οι αγώνες (μέχρι την ημιτελική φάση) είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν δεν προκύψει ούτε τότε ο νικητής, θα υπάρξει η διαδικασία των πέναλτι.

* Οι ομάδες που βγήκαν πρώτες κατά την κλήρωση είναι γηπεδούχες.

Τα ζευγάρια

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα
Καλλιθέα-Τρίκαλα
Άρης-Αστέρας Τρίπολης
Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ
SKODA Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου
Παναθηναϊκός-Πιερικός
Λεβαδειακός-Καβάλα
Θρασύβουλος-Πανιώνιος

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων τις 02/11/2009




powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES