15 Αυγ 2009

ΞΑΝΘΗ: Διάψευση για Χούτο


Ανυπόστατα χαρακτήρισε τα σενάρια αναφορικά με τον Λάμπρο Χούτο και την δεδομένη έλευσή του στην Ξάνθη, στέλεχος της Θρακιώτικης ΠΑΕ. Το όνομα του Έλληνα επιθετικού ακούστηκε έντονα τις τελευταίες μέρες, ενώ γινόταν λόγος για κλεισμένη μεταγραφή, κάτι που φαίνεται να ανήκει τελικά στη σφαίρα της φαντασίας.

Επικρατεί έντονος προβληματισμός…

Η παρουσία της ομάδας στα φιλικά στη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά κυρίως η τελευταία ήττα με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας (1-0), μία μόλις εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (22/8) έχει προβληματίσει άπαντες στην Ξάνθη.
Ο ιθύνων νους, που ακούει στο όνομα Βόλφγκανγκ Βολφ δεν έχει κατασταλάξει στο σχήμα σύμφωνα με το οποίο η απόδοση των παικτών θα φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Το σύστημα πότε μετατρέπεται σε 4-4-2 και πότε σε 4-2-3-1 ή 4-1-4-1, με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές να εμφανίζονται μπερδεμένοι στον αγωνιστικό χώρο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Επανέρχεται για Ιτάνζ


Το όνομα του Σαρλ Ιτάνζ επανέρχεται στο προσκήνιο στον Πανιώνιο για τη θέση του τερματοφύλακα. Οι «κυανέρυθροι» παρά το εξαιρετικά μεγάλο κόστος που απαιτείται για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι διατεθειμένοι να το παλέψουν και να επαναδιαπραγματευθούν με την πλευρά του 27χρονου και την Λίβερπουλ, αλλά όχι με τον εκπρόσωπο του παίκτη. Η στάση του τελευταίου ήταν και ο λόγος άλλωστε για τον οποίο δεν τα βρήκαν με τον Ιτάνζ όταν ήρθε στη χώρα μας.

Αρνητικός ο Μπεν Σαχάρ

Στασιμότητα επικρατεί στο θέμα του επιθετικού, αφού ο Μπεν Σαχάρ της Εσπανιόλ δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη χώρα μας. Όσες προσπάθειες έχουν γίνει μέχρι στιγμής για να μεταπειστεί έχουν πέσει στο κενό.
Από εκεί πέρα εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή και η περίπτωση του Γάλλου, Ματ Μουσιλού, ο οποίος πρόσφατα αυτό-προτάθηκε, καθώς θέλει να αποχωρήσει από την Νις. Με το γαλλικό σύλλογο πάντως δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2010, συνεπώς από τον χειμώνα μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

ΟΣΦΠ: «Σύμμαχος» το Τσάμπιονς Λιγκ


Την κατάλληλη στιγμή περιμένουν στον Ολυμπιακό για να επαναπροσεγγίσουν την πλευρά του Αμαντίνο Μαντσίνι. Ποτέ θα είναι αυτή; Την ερχόμενη Τρίτη, αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Σερίφ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» ευελπιστούν στο θετικό αποτέλεσμα μέσα στη Μολδαβία, προκειμένου να «κλειδώσουν» την είσοδο στους ομίλους, αλλά και να έχουν «σύμμαχο» για το δανεισμό του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού το δυνατότερό τους χαρτί!

Μέχρι στιγμής ο άσος της Ίντερ δεν σκέφτεται επ ουδενί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ούτε για ένα χρόνο, που τον ζητούν αρχικά οι Πειραιώτες. Παράλληλα, όμως, θα ήθελε να αγωνιστεί σε ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα καλύπτει τις φιλοδοξίες του. Το πρώτο δεν πρόκειται να το βρει στην Ίντερ.

Ναι μεν θα συμμετάσχει μαζί της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά ερχόμενος στον Ολυμπιακό θα έχει έναν επιπλέον ρόλο. Τον ηγετικό. Ένα στοιχείο που όταν μιλάμε για παίκτες τέτοιου βεληνεκούς είναι το «Α και το Ω». Πόσο μάλλον αν πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είχε συνηθίσει να βλέπει το όνομα του στα πρωτοσέλιδα (σ.σ. με Ρόμα) και τώρα ουσιαστικά περνά στην αφάνεια…

Στο λιμάνι, πλέον, περιμένουν την αναμέτρηση της Τρίτης. Ανάλογα με την έκβασή της θα κινηθούν. Εύχονται μονάχα να έχουν εξασφαλίσει από το πρώτο παιχνίδι την είσοδο στους ομίλους γιατί τότε το σίγουρο είναι ότι ο Μαντσίνι θα μπει (τουλάχιστον) σε σκέψεις…

Εκτός προπόνησης ο Νικοπολίδης

Οι μέρες περνούν, το πρώτο παιχνίδι με τη Σερίφ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ πλησιάζει και ο Τιμούρ Κετσπάγια βλέπει καθημερινά να εμφανίζεται νέο πρόβλημα. Στην προπόνηση της Παρασκευής ο τεχνικός του Ολυμπιακού δούλεψε στο πρόγραμμα χωρίς τον Αντώνη Νικοπολίδη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και αρκέστηκε σε ατομικό.

Όσον αφορά τον Λεονάρντο, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν την Τετάρτη και ακολούθησε για προληπτικούς λόγους πρόγραμμα ατομικής προπόνησης. Κατά τα άλλα, οι Ντάρμπισαϊρ και Τοροσίδης συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν κανονικά την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης.

Στη διάθεση του Γεωργιανού τεχνικού τέθηκαν ξανά ο Μέλμπεργκ, ο Αβραάμ και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Ζεβλάκοφ, ο Μήτρογλου, ο Ζαϊρί και ο Σοϊλέδης, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Κετσπάγια καταστρώνει δύο πλάνα. Πέραν της Σερίφ, ο Γεωργιανός έχει στο μυαλό του και το ντέρμπι της πρεμιέρας με την ΑΕΚ. Δεδομένα θα υπάρξουν αλλαγές. Για τη Μολδαβία θα δούμε τους Νικοπολίδη, Μέλμπεργκ, Αβράαμ Παπαδόπουλο, Ζεβλάκοφ, Μπράβο στην άμυνα. Τους Ντουντού, Μαρέσκα, Λεντέσμα, Ζαϊρί και Γκαλέτι στο κέντρο, με μοναδικό προωθημένο τον Ντιόγο.

Αντίθετα κόντρα στην «Ένωση», ο Ζεβλάκοφ θα μετατοπιστεί στο κέντρο της άμυνας αντί του Αβραάμ και τη θέση του από τα δεξιά θα πάρει ο Πάντος. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ντομί, ενώ στο κέντρο επικρατέστεροι είναι οι Ντουντού, Λεντέσμα Μαρέσκα, Ζαϊρί και Λεονάρντο. Μόνος του μπροστά ο Ντιόγο…

ΠΑΟ: Θετικός ο «Ντράγκο»!


Με καλό μάτι βλέπει την προοπτική να αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς. Ο Σέρβος αμυντικός επιβεβαίωσε στη «SportDay» ότι οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε επαφή μαζί του και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, εφόσον κατατεθεί επίσημη πρόταση στον ίδιο και στη Σεβίλλη.

«Γνωρίζω για τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ να προχωρήσω σε λεπτομέρειες αλλά κάποιος με πλησίασε και μου είπε ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για μένα. Πρόταση δεν μου έγινε, μια και προέχουν τι θέλει και τι θα αποφασίσει η Σεβίλλη», τόνισε αρχικά ο 34χρονος Σέρβος και στη συνέχεια απάντησε ξεκάθαρα αν θα τον ενδιέφερε να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, διεκδικεί τίτλους κι έχει συνεχή παρουσία στην Ευρώπη, κυρίως στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι θετικός να έρθω στην Ελλάδα, αλλά θα πρέπει πρώτα να μου γίνει πρόταση και να τα βρουν οι δύο ομάδες. Εφόσον ο Παναθηναϊκός κάνει πρόταση στη Σεβίλλη και συμφωνήσω κι εγώ, τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι στα χέρια μου».

Πρόκειται για προσιτή περίπτωση αμυντικού, αφού αν τελικά οι «πράσινοι» αποφασίσουν να κινηθούν ενεργά για την απόκτησή του δεν θα δαπανήσουν περισσότερα από 2εκατ. ευρώ. Για τη θέση του σέντερ μπακ έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ και άλλες προτάσεις, ανάμεσα στις οποίες των Κάλντγουελ και Στεντάρντο. Ο πρώτος είναι 27ετών, αγωνίζεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στη Σέλτικ, αλλά κοστίζει περισσότερα από 3εκατ. ευρώ. Ο δεύτερος ανήκει στη Λάτσιο, δεν απαιτούνται πολλά χρήματα για την αγορά του, όμως στη διοίκηση δεν ασχολούνται.

Τεν Κάτε: «Ομάδα με τεράστια ποιότητα η Ατλέτικο»!

Ο Χενκ Τεν Κάτε μετέφερε στους παίκτες του το αυτονόητο. Η Ατλέτικο Μαδρίτης διαθέτει μεγάλη ποιότητα και εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της. Την Παρασκευή ο Ολλανδός τεχνικός έδειξε στους παίκτες του βίντεο με την προσεχή αντίπαλο του «τριφυλλιού» στα πλέι- οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και εστίασε στα βαριά της χαρτιά: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή και γρήγορη ομάδα. Όπως βλέπετε έχει μπροστά δύο παίκτες, τους Φορλάν και Αγκουέρο, αλλά και ταχύτητα στα άκρα με τους Μάξι Ροντρίγκες και Σιμάο. Είναι ομάδα με τεράστια ποιότητα», ήταν το πρώτο σχόλιο του για να συνεχίσει:

«Η μεσαία και η επιθετική της γραμμή είναι το δυνατό της σημείο, παίζει πολύ γρήγορα τη μπάλα. Είναι ταχύτατη μπροστά και χρειάζεται προσοχή. Πρέπει να ακολουθήσουμε πειθαρχημένη τακτική και να παίξουμε έξυπνα για να τους σταματήσουμε. Θέλει συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι φωτιά αυτή η ομάδα μπροστά».

* Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την άμεση και μαζική τους ανταπόκριση, ότι τα προς διάθεση εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα με την Ατλέτικο εξαντλήθηκαν από όλα τα σημεία διάθεσης.

"Έκλεισε" ο Αραούχο


Η λύση στο πρόβλημα που είχε η ΑΕΚ στην εύρεση ενός δεξιού μπακ δόθηκε την Παρασκευή. Η "Ένωση" μετά το "ναυάγιο" της υπόθεση του Σιμπονίσο Γκάκα, κινήθηκε αστραπιαία και έκλεισε έναν παίκτη τον οποίο είχε κρατήσει stand by. O λόγος για τον Κάρλος Αραούχο.

Ο 27χρονος Αργεντινός δεξιός μπακ της Ουρακάν (ο οποίος είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου), θα γίνει προσπάθεια να βρίσκεται την Κυριακή στην Αθήνα και ίσως αν όλα πάνε καλά, να ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στη Ρουμανία για τον αγώνα με τη Βασλούι για τα play off του Europa League...

Ο Γκουστάβο Καμασόλα (δικηγόρος του γραφείου μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του παίκτη), επιβεβαίωσε το θέμα λέγοντας στο aek365.gr: "Δίνω ένα ποσοστό 99% ότι ο Αραούχο είναι παίκτης της ΑΕΚ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν πρόκειται να χαλάσει η συμφωνία. Ο ποδοσφαιριστής είχε δεχθεί αρκετές ημέρες την πρόταση της ΑΕΚ. Είχε πολλές προτάσεις από άλλες ομάδες και της Αργεντινής και της Ευρώπης. Ωστόσο πήρε το ρίσκο να μην υπογράψει πουθενά.

Περίμενε την ΑΕΚ, επειδή γνωρίζει πόσο σημαντική ομάδα είναι στην Ελλάδα. Προτιμούσε να αγωνιστεί στην Ευρώπη παρά στην Αργεντινή. Είχε δεχθεί από τη Ρίβερ Πλέιτ πρόταση αλλά προτίμησε την ΑΕΚ. Εμείς γνωρίζαμε ότι η ΑΕΚ είχε έναν παίκτη από την Νότια Αφρική σαν προτεραιότητα. Όμως με το που έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ δεν θα αποκτήσει αυτό τον παίκτη μας έκανε την επίσημη πρόταση, η οποία είναι για τρία χρόνια. Έχουμε έρθει σε συμφωνία και στον τομέα της χρονικής διάρκειας και το οικονομικό.

Ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος. Δεν έχει με καμία ομάδα συμβόλαιο. Απομένει μόνο ένα θέμα να κλείσουμε τη μεταγραφή που είναι ο τρόπος που θα δοθούν τα χρήματα. Ο Αραούχο, θα έρθει στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες δύο τρεις ημέρες. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι αλλά και ο ποδοσφαιριστής το ίδιο γι' αυτό το άλμα στην καριέρα του".

Το "ναυάγιο" με τον Γκάκα
Η Μαμελόντι Σαντάουνς και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ομάδας Πατρίς Μοτσέπε ήταν αδιάλλακτος στο ποσό του 1 εκατ. ευρώ για την πώληση του 25χρονου αμυντικού και η ΑΕΚ, απέσυρε το ενδιαφέρον της. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο "δικέφαλος" και η ομάδα της Νοτίου Αφρικής είχαν δώσει αρχικά τα χέρια για να αποκτήσει ο "δικέφαλος" το 60% των δικαιωμάτων του διεθνή άσου, ωστόσο στη συνέχεια η διοίκηση της Μαμελόντι Σαντάουνς ανέβασε τις απαιτήσεις της και παρά την τελευταία βελτιωμένη προσφορά της ΑΕΚ, δεν επιτεύχθηκε συμφωνία.

"Χάκερ" ανακοίνωσε Τζιμπούρ στην Μπενφίκα!
Ενας "χάκερ" στάθηκε αφορμή για να προέλθει αναστάτωση τόσο στις τάξεις της ΑΕΚ όσο και της Μπενφίκα. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην επίσημη ιστοσελίδα της πορτογαλικής ομάδας ανέβηκε μια είδηση, σύμφωνα με την οποία η Ενωση συμφώνησε με τους Πορτογάλους στην παραχώρηση του Ράφικ Τζιμπούρ, παρουσιάζοντας μάλιστα και τη φανέλα με το νούμερο 10 και το όνομα του Γαλλοαργερινού.

Ο "χάκερ" έσπασε τους κωδικούς στο σάιτ του πορτογαλικού συλλόγου και ανακοίνωσε τον Τζιμπούρ! Η "είδηση" εξαφανίστηκε αμέσως μετά τη διάψευση της, τόσο από τους Πορτογάλους όσο και από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, και έτσι δεν υφίσταται κανένα θέμα.

H προπόνηση της Παρασκευής
Οι Παυλής και Τζιμπούρ προπονήθηκαν κανονικά, ενώ οι Καφές, Σκόκο και Καράμπελας συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας. Το Σάββατο η ομάδα έχει ρεπό, ενώ η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Κυριακή το πρωί (09.00) και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ Ισοπαλία (2-2) στα Γιάννενα με τη Δόξα Κρανούλας

Ισόπαλος με σκορ 2-2 αναδείχθηκε ο ΑΟ Κέρκυρα με αντίπαλο τη Δόξα Κρανούλας (ομάδα Γ' Εθνικής), σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη σήμερα Πέμπτη στα Γιάννενα.

Οι «Φαίακες», αν και ήταν κάπως κουρασμένοι από το χθεσινό ματς με τον ΠΑΣ Πρέβεζα, εντούτοις απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και ήταν καλύτεροι από τους Γιαννιώτες, οι οποίοι αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο και σε αντεπιθέσεις.

Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μαντού Ντίξον, ο οποίος με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ αιφνιδίασε τον Λουκά Αποστολίδη. Ο ΑΟ Κέρκυρα πίεσε ασφυκτικά για να ισοφαρίσει και το κατάφερε στο 22' με τον Ίσραελ Σίλβα Μάτος Ντε Σόουζα, που ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του. Ο Βραζιλιάνος μπήκε ωραία από τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή, πλάσαρε στην έξοδο τον Κουβεντάρη και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Σημειώνεται πως ο Σίλβα σκοράρει ανελλιπώς εναντίον των γιαννιώτικων ομάδων, αφού πέρσι το είχε κάνει και στα τρία παιχνίδια εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
Μετά το 1-1, η πίεση του ΑΟΚ στα καρέ της Κρανούλας συνεχίστηκε, αλλά δύσκολα έβγαιναν επικίνδυνες φάσεις, κι έτσι το ημίχρονο έληξε ισόπαλο.
Στην επανάληψη, οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές και δοκίμασαν κι άλλα πρόσωπα και σχήματα. Η Δόξα Κρανούλας ήταν και πάλι εκείνη που πήρε προβάδισμα στο σκορ, με τον Κωνσταντινίδη, Ήταν το 67ο λεπτό, όταν ο νεαρός παίκτης έφυγε στην πλάτη της κερκυραϊκής άμυνας και πλάσαρε εύστοχα, κάνοντας το 2-1.
Ο ΑΟ Κέρκυρα ισοφάρισε στο 85' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιώργου Βακουφτσή.

Με την κερκυραϊκή ομάδα αγωνίστηκε κι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, ονόματι Φαϊκάλ, ο οποίος δοκιμάζεται από τον Τεννέ. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι Γάλλος, ηλικίας 18 ετών, και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού χαφ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ (Γιώργος Λαδιάς): Κουβεντάρης, Τασιούλας, Χήρας (65' Κωνσταντινίδης), Μπλέτσας, Διαμάντης, Καραγιαννίδης, Γραμμόζης (69' Σιαφάκας), Τσιατούρας, Λιάκος, Καραμπίνας (46' Δάσκαλος), Ντίξον (65' Λόλης). Ακόμα έπαιξαν και οι: Παπαβασιλείου, Λαζαρίδης, Αρχοντάκης και Σταμούλης.

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Γκουστάβο, Μπουτζίκας, Ιωάννου, Βενέτης, Μακρυδημήτρης, Ρεπερνέ, Μουστόγιαννης, Γιαννιτσανάκης, Φλαβίνιο, Ίσραελ Σίλβα. Έπαιξαν και οι: Ψωμιάδης, Βιτουλαδίτης, Κοντοδήμος, Κολοτούρος, Πελαγίας, Μυρίλλος, Εντνίλσον, Μελίσσης, Φαϊκάλ, Νικολόπουλος, Βακουφτσής.

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: Απορρίφθηκε ο Πέδρο Εντνίλσον


Τελικά ο Πέδρο Εντνίλσον δεν θα αποκτηθεί από τον ΑΟ Κέρκυρα, παρότι οι αρχικές εκτιμήσεις έλεγαν το αντίθετο.

Ο 27χρονος χαφ ήρθε την Τρίτη στο νησί, προκειμένου να συζητήσει με τους «Φαίακες», ενώ αγωνίστηκε στα φιλικά παιχνίδια της ομάδας κόντρα στον ΠΑΣ Πρέβεζα την Τετάρτη και κόντρα στη Δόξα Κρανούλας την Πέμπτη.

Οι άνθρωποι του ΑΟΚ έκριναν πως ο Πορτογάλος μέσος δεν είναι ο παίκτης που αναζητεί η ομάδα κι έτσι η περίπτωσή του απορρίφθηκε.


ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: Όλα τα φιλικά της ομάδας και οι σκόρερ


Τα φιλικά ματς της κερκυραϊκής ομάδας έχουν ως εξής:

  • Τετάρτη 29 Ιουλίου (Νάουσα):
    ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 2-1
    (Το γκολ του ΑΟΚ: Ίσραελ Σίλβα)

  • Σάββατο 1 Αυγούστου (Αριδαία):
    ΑΛΜΩΠΟΣ - ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 1-1
    (Το γκολ του ΑΟΚ: Φλαβίνιο)

  • Σάββατο 8 Αυγούστου (Πτολεμαϊδα):
    ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ - ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 0-3
    (Τα γκολ του ΑΟΚ: Γιαννιτσανάκης (2), Ιωάννου)

  • Τετάρτη 12 Αυγούστου (Πρέβεζα):
    ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 2-5
    (Τα γκολ του ΑΟΚ: Ίσραελ Σίλβα (2), Γιαννιτσανάκης, Νικολόπουλος, Μουστόγιαννης)

  • Πέμπτη 13 Αυγούστου (Κρανούλα Ιωαννίνων):
    ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ - ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 2-2
    (Τα γκολ του ΑΟΚ: Ίσραελ Σίλβα, Βακουφτσής)

  • Τετάρτη 19 Αυγούστου (Γρεβενά):
    ΠΥΡΣΟΣ - ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

  • Κυριακή 23 Αυγούστου (Αγρίνιο):
    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενδέχεται ο ΑΟΚ να αντιμετωπίσει και τον Πανιώνιο. Συζητήσεις για φιλικούς αγώνες έχουν γίνει και με τον Ηρακλή, τον Αστέρα Τρίπολης και τη Βολίδα Κάτω Γαρούνα.

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: Πρόταση στον Χουάν Μπαριέντος


Τον Χουάν Μανουέλ Μπαριέντος θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο ΑΟ Κέρκυρα και οι πληροφορίες θέλουν την περίπτωσή του να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από τον Θρασύβουλο και οι «Φαίακες» του έκαναν πρόταση, με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή να βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να ντυθεί στα κυανέρυθρα.

Ο Μπαριέντος γεννήθηκε στις 4/8/1982 κι έχει αγωνιστεί στην Ρασίνγκ Κλουμπ και την Λοριάν. Το 2007 ήρθε στη χώρα μας και τον Θρασύβουλο, στον οποίο έπαιξε τις δύο τελευταίες χρονιές, στη Β' Εθνική και τη Σούπερ Λιγκ.



powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES