7 Νοε 2010

Οι Vourligans έβαψαν τη μικρή κερκίδα – Προχωρούν οι εργασίες στο ΕΑΚΚ


alt
Οι εργασίες στο χώρο των αποδυτηρίων του ΕΑΚΚ συνεχίζονται με την ελπίδα η επιτροπή της Σούπερ Λιγκ να δώσει τελικά το «πράσινο» φως για να διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΑΟ Κέρκυρα με την Ξάνθη στο νησί των «Φαιάκων». Vourligans ανέλαβαν το… βάψιμο της μικρής κερκίδας!!!
Σε προχωρημένο στάδιο οι εργασίες
Σε αρκετά προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες αναβάθμισης των αποδυτηρίων του Εθνικού Σταδίου, ενώ ακόμα και σήμερα οι εργασίες συνεχίστηκαν κανονικά.
alt
Ωστόσο, μετά το πέρας τους, οι χώροι δεν θα χρησιμοποιούνται όπως πριν.
Συγκεκριμένα, πλην των αποδυτηρίων του ΑΟ Κέρκυρα που θα παραμείνουν στον ίδιο χώρο, αυτά των φιλοξενούμενων θα μετακινηθούν και θα πάνε δίπλα σε αυτά των γηπεδούχων, η αίθουσα τύπου θα μετακινηθεί εκεί που ήταν πριν τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, ενώ το ιατρείο και το αντιντόπινγκ κοντρόλ θα μεταφερθεί στην πρώην αίθουσα τύπου.
Τέλος, θα υπάρξει διαπλάτυνση του χώρου της αίθουσας των διαιτητών και ανακαίνιση στο αίθουσα του παρατηρητή.
Η οριστική απόφαση της Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ για το αν θα πραγματοποιηθεί ή όχι ο αγώνας ΑΟΚ – Ξάνθη στο ΕΑΚΚ θα παρθεί μετά από νέο έλεγχο που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.
alt
Οι Vourligans έβαψαν τη μικρή κερκίδα
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από αίτημα της Nova για βάψιμο της μικρής κερκίδας, αυτό πραγματοποιήθηκε από ομάδα των Vourligans!!!
alt

 Τεννές: Μείναμε από δυνάμεις...

altΟ Μπάμπης Τεννές αναγνώρισε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε δίκαια την Κέρκυρα και επεσήμανε πως όταν οι Βολιώτες έμειναν με 10 παίκτες και η ομάδα του έπρεπε να πιέσει, οι ποδοσφαιριστές του έμειναν από δυνάμεις.
«Δεν έχω πολλά να πω για το παιχνίδι. Εγινε ένας δυνατός αγώνας με πάρα πολλές μονομαχίες, όχι ιδιαίτερα ποιοτικός. Ο Βόλος κέρδισε δίκαια. Όταν εμείς είχαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα και έπρεπε να πιέσουμε, μας εγκατέλειψαν λίγο οι δυνάμεις μας και δεν είχαμε τη δύναμη να το κάνουμε και έτσι ήρθε η ήττα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «Φαιάκων».
Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, που έκανε δύο-τρεις πολύ καλές επεμβάσεις, τόνισε: «Υπάρχει και κούραση γιατί είμαστε συνεχώς σε μετακινήσεις, από τη στιγμή που δεν αγωνιζόμαστε στη φυσική μας έδρα. Ωστόσο δεν πρέπει να αναζητούμε δικαιολογίες».
Ο Χρήστος Καλαντζής ανέδειξε τα λάθη: «Από δικά μας λάθη έγιναν οι ευκαιρίες και το γκολ του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ εμείς δεν αξιοποιήσαμε τις δικές μας ευκαιρίες».
Τσιώλης: Μας αδίκησε ο... Σανκαρέ
Αν έλειπε η ανόητη, όπως τη χαρακτήρισε, αποβολή του Σανκαρέ, τότε ο Σάκης Τσιώλης θα ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του και τη νίκη 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου επί της Κέρκυρας.
«Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, κατά διαστήματα εντυπωσιακό, γρήγορο, έτσι όπως πρέπει και εντυπωσιάζει τον κόσμο. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει το τελευταίο δεκαήμερο. Αρχικά στην Κρήτη με την πρόκριση επί του ΟΦΗ, στη συνέχεια στον Ηρακλή και κυρίως σήμερα που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους», επεσήμανε αρχικά.
Στη συνέχεια, άσκησε κριτική στον Σανκαρέ για την αποβολή του: «Υπάρχει μόνο ένα μελανό σημείο και αφορά την αποβολή του Σανκαρέ. Το παιδί, έστω και αν δεν τον χτύπησε τόσο αλλά τιμωρήθηκε η πρόθεση, αδίκησε τον εαυτό του με την ενέργεια που έκανε. Επίσης, αδίκησε και τους συμπαίκτες του, γιατί με το εύθραυστο αποτέλεσμα αναγκαστήκαμε να έχουμε την αγωνία στο τέλος, γιατί η Κέρκυρα ανέβασε και άλλον παίκτη στην κορυφή».
Οσο για τα... προσωπικά, με την πρώτη νίκη του απέναντι στην Κέρκυρα από το 2003, ανέφερε: «Εντάξει, χρειάζεται υπομονή και όλα γίνονται. Ωστόσο οι παίκτες είναι πάνω απ’ όλα, αυτοί είναι που παίζουν. Σε αυτούς αξίζουν τα συγχαρητήρια, δείχνουμε με τη διάρκεια που έχουμε ότι είμαστε καλή ομάδα».

Βαθμό και στους Αυλιώτες για την Αναγέννηση, νέα γκέλα της Κασσιώπης


altΤους πρώτους της βαθμούς παραχώρησε η πρωτοπόρος της Α1 κατηγορίας, Αναγέννηση Περιβολίου, η οποία έμεινε στο 1-1 στους Αυλιώτες κόντρα στον ισχυρό Οδυσσέα.
Ωστόσο, στη 2η θέση πλέον βρίσκεται ο εντυπωσιακός φέτος ΟΦΑΜ, που επικράτησε με 4-2 του Ποσειδώνα Αγίου Μάρκου και εκμεταλλεύτηκε έτσι τη νέα «γκέλα» της Κασσιώπης (0-0 στο ντέρμπι με την Ολυμπιάδα).
Στα ψηλά κλιμάκια της βαθμολογίας βρίσκεται κι ο Θιναλιακός, που πέρασε με 1-2 από την έδρα του Αστέρα Πετριτή.
Α1 ΕΠΣΚ – 6η αγωνιστική
Παξοί - ΑΕ Λευκίμμης 1-2
Αστέρας Πετριτή - Θιναλιακός 0-1
ΟΦΑΜ - Ποσειδώνας Αγ,. Μάρκου 4-2
Αχιλλέας Νυμφών - Βολίδα 1-0
Οδυσσέας Αυλιωτών - Αναγέννηση Περιβολίου 1-1
Κασσιώπη - Ολυμπιάδα Καρουσάδων 0-0
ΑΕ Καναλίων - ΑΕ Φαιάκων 2-1
Βαθμολογία
1. Αναγέννηση Περιβολίου 16
2. ΟΦΑΜ 13
3. Κασσιώπη 12
4. Θιναλιακός 12
5. Οδυσσέας Αυλιωτών 10
6. ΑΕ Λευκίμμης 8
7. Ολυμπιάδα Καρουσάδων 8
8. ΑΕ Καναλίων 8
9. Αστέρας Πετριτή 7
10. ΑΕ Φαιάκων 7
11. Αχιλλέας Νυμφών 6
12. Παξοί 6
13. Βολίδα 2
14. Ποσειδώνας Αγ. Μάρκου 1

Σπουδαίο διπλό της Άφρας
Στο δεύτερο μέρος της 6ης αγωνιστικής στην Α΄ ΕΠΣΚ, μεγάλο διπλό σημείωσε ο Ατρόμητος Άφρας επί του Ποσειδώνα Βιταλάδων, ενώ σημαντική κι η νίκη του Αετού Αγίου Αθανασίου επί του Ολυμπιακού με 1-0.
Α΄ΕΠΣΚ- 6η αγωνιστική
Κρόνος Αργυράδων - Όστρια Αγραφών 1-0
Κοντόκαλι - Αστέρας Λιαπάδων 0-1
Ερείκουσα - Ηρακλής Αγ. Δέκα 0-0
Αετός Αγ. Αθανασίου - Ολυμπιακός 1-0
Ποσειδώνας Βιταλάδων - Ατρόμητος Άφρας 1-2
Άρης Κέρκυρας - Σιναράδες 1-0
Μέγας Αλέξανδρος - Ατρόμητος Στρογγυλής διεκ.

Βαθμολογία
1. Κρόνος Αργυράδων 14
2. Ατρόμητος Στρογγυλής 11
3. Ατρόμητος Άφρας 11
4. Όστρια Αγραφών 10
5. Κοντόκαλι 10
6. Αστέρας Λιαπάδων 9
7. Ποσειδώνας Βιταλάδων 8
8. Ηρακλής Αγ. Δέκα 8
9. Ερείκουσα 7
10. Αετός Αγ. Αθανασίου 7
11. Άρης Κέρκυρας 7
12. Μέγας Αλέξανδρος 4
13. Σιναράδες 3
14. Ολυμπιακός 2
 

ΑΟΚ: Δεν άντεξε στην πίεση, ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου

altΤη 2η συνεχόμενη ήττα του και 3η συνολικά στο πρωτάθλημα γνώρισε ο ΑΟ Κέρκυρα στο «Πανθεσσαλικό» από τον Ολυμπιακό Βόλου με 1-0. Οι «Φαίακες» μετά από αυτή την ήττα παρέμειναν στους 12 βαθμούς, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στην 3η θέση με 13 βαθμούς.
Υπέκυψε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού
Από την αρχή του ματς, ήταν προφανές ότι η ομάδα του Σάκη Τσιώλη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ αγωνίστηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και με πρωταρχικό στόχο τη διατήρηση του μηδέν παθητικού, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό, αφού στο 60΄ Ηλίας Σολάκης βρήκε την ευκαιρία και δεν την άφησε να πάει χαμένη, όπως είχε στο πρώτο μέρος δύο φορές ο Μάρτιν. Aντίθετα στο πρώτο μέρος οι "Φαίακες" έχουν να μιλούν μόλις για μια σημαντική ευκαιρία στο 44΄.
Στα 30 λεπτά που απέμειναν, οι γηπεδούχοι εξακολουθούσαν να ελέγχουν τον αγώνα, έφτασαν 2-3 φορές ακόμα κοντά σε ένα γκολ, το οποίο δεν ήρθε, ενώ ανησύχησαν μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας στον Σανκαρέ.
Σε αυτό το διάστημα οι παίκτες του Τεννέ προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, αλλά στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν, ο Γιακούποβιτς εξουδετέρωσε ένα εντυπωσιακό σουτ του Στολτίδη στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.
LIVE... LIVE... LIVE...
5': Πολύ καλό σουτ του Μάρτιν έξω από την περιοχή, η μπάλα περνά λίγο εκτός εστίας.
22': Πάσα του Στολτίδη στον Επστάιν, όμως το σουτ του Γερμανού δε βρήκε στόχο.
39΄: Πρώτη κεφαλιά του Ρόκκα, οριακά δεν φτάνει τη μπάλα ο Σολάκης από πλεονεκτική θέση.
43΄: Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Μαρτίν να μη μπορεί να νικήσει τον Κωνσταντόπουλο.
44': Σπουδαία στιγμή για τον ΑΟ Κέρκυρα, με τον Επστάιν να βρίσκεται σε θέση βολής, όμως ο Γιακούποβιτς του παίρνει τη μπουκιά από το στόμα.
46΄ Αλλαγή διαιτητή! Ο Μιχάλης Τσινιάρης παίρνει τη θέση του Βασίλη Παμπορίδη, ο οποίος δεν μπορεί να συνεχίσει!
60΄ - ΓΚΟΛ: Σέντρα του Ούμπιντες από τα δεξιά, και με προβολή ο Σολάκης ανοίγει το σκορ για τον Ολυμπιακό Βόλου, 1-0.
75΄: Όμορφος συνδυασμός μεταξύ Ούμπιντες και Μπρέσκα, ο τελευταίος σέντραρε αλλά ο Μάρτιν δε μπόρεσε από πολύ κοντά να σκοράρει.
80': Καλό σουτ του Καπετάνου, όμως ο Κωνσταντόπουλος διώχνει σε κόρνερ.
83' KOKKINH ΚΑΡΤΑ: Απευθείας κόκκινη κάρτα για το Σανκαρέ και ο Ολυμπιακός Βόλου θα συνεχίσει τον αγώνα με 10 παίκτες.
90+: Ο Στολτίδης δοκιμάζει το πόδι, όμως ο Γιακούποβιτς εκτινάχτηκε στο δεξί παραθυράκι του και έσωσε τον Ολυμπιακό Βόλου, από μια βέβαιη παραβίαση.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός Βόλου (Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σέλεζι, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Ρόκας (46΄ Καπετάνος), Αλβάρες, Ούμπιντες, Μόνχε, Σολάκης (67΄ Μπρέσκα), Μαρτίν (76΄ Κάστρο).
ΑΟ Κέρκυρα (Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Γκουστάβο, Κοντοδήμος (85' Δεινόπαπας), Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Στολτίδης, Μακρής, Χαμπλ (54΄ Φλαβίνιο), Καλαντζής (61΄ Γιάντσης), Επστάιν, Τσίγκας.
Κίτρινες κάρτες: 39΄ Άλβαρεζ, 77΄ Ούμπιντες - 82΄ Βενέτης
Κόκκινες κάρτες: 83΄ Σανκαρέ
Διαιτησία: Παμπορίδης, Μπαλτάς – Φραγκιαδάκης
4ος διαιτητής: Τσινιάρης
Γήπεδο: Πανθεσσαλικό
Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική
Ξάνθη - Ηρακλής 2-2
Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 0-2
Ολυμπιακός Βόλου – ΑΟ Κέρκυρα 1-0
Ολυμπιακός – Πανιώνιος 5-0
Δευτέρα 8 Νοεμβρίου
Άρης - Λάρισα
Καβάλα - ΠΑΟΚ
ΑΕΚ - Εργοτέλης
Ατρόμητος - Παναθηναϊκός
Βαθμολογία
1. Ολυμπιακός 21
2. ΠΑΟ 17
3. Ολυμπιακός Βόλου 13
4. ΑΕΚ 13
5. Αστέρας Τρίπολης 13
6. Καβάλα 12
7. Άρης 12
8. ΑΟ Κέρκυρα 12
9. Ηρακλής 12
10. ΠΑΟΚ 11
11. Πανσερραϊκός 10
12. Εργοτέλης 9
13. Λάρισα 9
14. Ξάνθη 7
15. Ατρόμητος 7
16. Πανιώνιος 7
* Ολυμπιακός, Ξάνθη, Πανιώνιος, Ολυμπιακός Βόλου, Αστέρας Τρίπολης, ΑΟ Κέρκυρα, Ηρακλής και Πανσερραϊκός έχουν από ένα αγώνα περισσότερο.

 ΑΟΚ Κ20: Σούπερ ματς στο Βόλο


alt
Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Βόλο, η ομάδα Κ20 του ΑΟ Κέρκυρα αναδείχτηκε ισόπαλη με 3-3 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το ματς τα είχε όλα, καθώς εκτός από πλούσιο θέαμα είχε και δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα.
Ανατροπή στην ανατροπή
Η κερκυραϊκή ομάδα ευτύχισε να προηγηθεί με 0-2 με δύο τέρματα του Βλάχου στο 9΄ και στο 29΄, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έφεραν στη συνέχεια τα πάνω κάτω.
Αρχικά ο Τσίπη στο 44΄ μείωσε σε 1-2, ο Νάκα στο 50΄ έφερε το ματς στα ίσια, ενώ στο 64΄ οι Βολιώτες πήραν προβάδισμα στο σκορ με σκόρερ και πάλι το Νάκα.
Τελικά, οι «Φαίακες» απέσπασαν το βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε τέρμα του Βλάχου, που έκανε το χατ-τρικ, στο 72΄
Στο 80΄ αποβλήθηκε ο Σφάκας των γηπεδούχων, και στο 89΄ ο Μεσημέρης από την ομάδα του Χονδρογιάννη.
Ολυμπιακός Βόλου: Μαρούλης (67΄ Θεοδωρίδης), Καράτσαλος, Κόμνος, Ναουμίδης, Χολέβας (46΄ Βαλώτης), Τσίπη (56΄ Μαρμαρινός), Πλιάγκας, Ζέρης, Νάκα, Ζενούνι, Σφάκας.
ΑΟ Κέρκυρα: Ευθυμίου, Καψής, Πολύζος, Ανυφαντής, Μεσημέρης, Νάος (70΄ Γεωργακόπουλος), Βιόπουλος (90΄ Λαμπρόπουλος), Κουρής, Βλάχος, Πατινιώτης, Κουλούρης (88΄ Θεόδοτος).
Σούπερ Λιγκ Κ20 – 9η αγωνιστική
Ξάνθη - Ηρακλής 5-1
Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 0-0
Ολυμπιακός Βόλου – ΑΟ Κέρκυρα 3-3
Ολυμπιακός – Πανιώνιος 1-2
Άρης - Λάρισα 3-0
Καβάλα - ΠΑΟΚ 0-0
ΑΕΚ - Εργοτέλης 3-0
Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-0
Βαθμολογία
1. ΑΕΚ 19
2. Ξάνθη 17
3. ΠΑΟΚ 17
4. Άρης 17
5. Αστέρας Τρίπολης 14
6. ΠΑΟ 13
7. Ατρόμητος 13
8. Πανιώνιος 13
9. Ηρακλής 13
10. Πανσερραϊκός 11
11. ΑΟ Κέρκυρα 8
12. Ολυμπιακός Βόλου 8
13. Ολυμπιακός 7
14. Εργοτέλης 7
15. Καβάλα 6
16. Λάρισα 6
Νίκη για την Κ17
Τέλος, για το πρωτάθλημα Κ17 η ομάδα του ΑΟ Κέρκυρα επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES