29 Αυγ 2009

Μάτος: "Φεύγω από το... σπίτι μου"


O Mαρσέλο Μάτος αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, καθώς χθες ο Βραζιλιάνος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και σήμερα αναχωρεί για την Βραζιλία. Ο 25χρονος μέσος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με την φανέλα της Κορίνθιανς, γεγονός που δεν δείχνει να τον ευχαριστεί ιδιαίτερα. Γίρανεκ:"Είναι πιθανό να έρθω στην Ελλάδα".

Ο Μάτος με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Derby" δηλώνει απογοητευμένος για την λύση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και δεν ξεχνάει τον κόσμο των "πρασίνων" που τον αγκάλιασε, όπως χαρακτηριστικά τονίζει: "Δεν είμαι ευτυχισμένος που φεύγω από τον Παναθηναϊκό. Ειδικά έτσι, με τα όνειρα που είχα όταν ήρθα και τη διάθεση που είχα για να μείνω και να προσφέρω στην ομάδα. Όμως έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση δεν είχα άλλη επιλογή από το να φύγω.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μου φέρθηκε απίστευτα. Με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και μου έδειξε εμπιστοσύνη. Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, όταν ήμουν μεταξύ πάγκου και εξέδρας, μου έδειξε ότι με πιστεύει με το χειροκρότημα του. 'Ενα ευχαριστώ θα ήταν λίγο και του αξίζει να δει πρωταθλήματα και κύπελλα. Να δει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή
".

Ο Βραζιλιάνος κατάλαβε ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τεν Κάτε και δεν μετανιώνει για την απόφαση του να απορρίψει πέρσι την Πόρτσμουθ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού: "Για την σχέση μου με τον προπονητή δεν μπορώ να βρω χαρακτηρισμό. Ποτέ δεν τσακωθήκαμε ποτέ δεν μου είπε μία κακή κουβέντα. Πάντα σε εμένα έλεγε τα καλύτερα. Μου ευχήθηκε καλή τύχη τώρα που φεύγω, αλλά ήταν φανερό με τον τρόπο του ότι δεν με υπολόγιζε και δεν με εκτιμούσε σαν παίκτη.

Ούτε για μία στιγμή δεν μετανιώνω που επέλεξα να μείνω στον Παναθηναϊκό και να μην πάω στην Πόρτσμουθ. Δεν θα άλλαζα ποτέ την προσωπική μου απόφαση. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και αξίζει τον σεβασμό μου. Δεν κλείνω την πόρτα μου στον Παναθηναϊκό. Οι δρόμοι μας μπορεί να συναντηθούν σύντομα
".

Γίρανεκ:"Πιθανό το ενδεχόμενο να υπογράψω στον Παναθηναϊκό

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Πράσινη" ο Τσέχος αμυντικός Μάρτιν Γίρανεκ επιβεβαίωσε την πρόταση του τριφυλλιού για να συνεργαστούν, λέγοντας μάλιστα πως είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει.

"Φυσικά και γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Έχω μιλήσει με τον μάνατζερ μου και μου έχει πει για την πρόταση της ελληνικής ομάδας. Είναι πιθανό να έρθω στην Ελλάδα, είναι σίγουρο πως θα ήθελα να παίξω σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, ειδικά τώρα που ξέρω πως υπάρχει ενδιαφέρον", τόνισε ο 30χρονος άσος.

Για το ενδεχόμενο να τελειώσει από τώρα η μεταγραφή του και όχι τον Γενάρη είπε:

"Δεν το ξέρω αυτό από τώρα. Καλύτερα να μιλήσετε με τον μάνατζερ μου που γνωρίζει περισσότερα" . Ήταν τα λόγια του Γίρανεκ.

Χωρίς κόσμο και Σισέ


Χωρίς δύο από τα μεγάλα του όπλα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο UEFA Europa League. Τους οπαδούς του αλλά και το μεγάλο του αστέρι Τζιμπρίλ Σισέ ο ΠΑΟ κόντρα σε Γαλατασαράι. Αλλαγές ενόψει Ξάνθης από Τεν Κάτε.


Χωρίς οπαδούς... στην πρεμιέρα!

Τα όσα είχαν ανακοινώσει οι διοικούντες του "τριφυλλιού" πριν το εντός έδρας ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης για προσοχή των φίλων του Παναθηναϊκού δεν εισακούστηκαν στο ακέραιο. Ετσι, δύσκολα θα γλιτώσουν οι "πράσινοι" την τιμωρία της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών από την ΟΥΕΦΑ.

Η συμπεριφορά μερίδας οπαδών του στο παιχνίδι με τους "ροχιμπλάνκος" και το γεγονός ότι ήδη ήταν υπότροπος θα του στερήσει όπως φαίνεται την παρουσία του "δωδέκατου" παίκτη στο πιο κρίσιμο ματς των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων στο νέο θεσμό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Οι ιθύνοντες της ομάδας εύχονται και αυτό που ακούγεται ως φήμη για τιμωρία και δεύτερης αγωνιστικής (να διπλασιαστεί δηλαδή) με τον ΟΑΚΑ να είναι άδειο και με τη Στουρμ Γκρατς την τρίτη αγωνιστική των ομίλων. Η ανακοίνωση από την πλευρά της ΟΥΕΦΑ αναμένεται τις προσεχείς μέρες με πιθανότερη αυτή της Δευτέρας.

Εκτός και ο Σισέ... με Γαλατά

Στο παιχνίδι με την τουρκική ομάδα εκτός από την απουσία των χιλιάδων οπαδών του αξίζει να σημειώσουμε πως εκτός θα είναι και ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος σταρ που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του στο "Βιθέντε Καλντερόν" και αποβλήθηκε λίγο πριν το τέλος μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα που έκανε.

Ετσι ο Χενκ Τεν Κάτε δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Γάλλο επιθετικό στο κρίσιμο και ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι του "τριφυλλιού" στην πρεμιέρα του στους ομίλους του UEFA Europa League.

Αλλαγές Τεν Κάτε και ατομικό για "Κάρα"

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το σημερινό πρόγραμμα με ζέσταμα και ασκήσεις στα σπριντ και στις ταχύτητες. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους "πράσινους" να παίζουν δίτερμα 11 εναντίον 11. Ατομικά προπονήθηκαν οι Καντέ και Καραγκούνης.

Στο ματς με την ακριτική ομάδα ο Ολλανδός τεχνικός προσανατολίζεται να κάνει για άλλη μια φορά αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ενα πράγμα για το οποίο πολλές φορές έχει επικριθεί. Ετσι δεν αποκλείεται να δούμε κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα αντί του Γκαλίνοβιτς αφού ο Κροάτης γκολκίπερ έδειξε σημάδια ψυχολογικής κυρίως πτώσης.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν με αξιώσεις και ο Μπιάρσμιρ και Σπυρόπουλος ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η συμμετοχή του Σαλπιγγίδη, για του οποίου η εκρεμμότητα της ανανέωσής του με τον "τριφύλλι" παραμένει όπως και ο δανεισμός (απάντηση) του Μάντζιου στην Χερέθ.

''Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ''


Εισιτήρια Διαρκείας 2009-2010
Αγαπητοί φίλοι,
Η καρδιά της ομάδας μας, είναι οι φίλαθλοί της, εσείς, που την αγαπάτε και τη στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια.Ο Α.Ο.ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΕ, σας προσκαλεί να στηρίξετε ενωμένοι τους ποδοσφαιριστές μας και τη νέα χρονιά. Μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για την ομάδα, που καλείται να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.
Στήριξε την ομάδα σου. Αποκτήσετε ή ανανεώσε τη δική σου θέση με ένα Εισιτήριο Διαρκείας από τα γραφεία της ομάδας μας στη Δ/ση : Σπ.Σαμάρα Αρ.2(Πεζόδρομος) από τις 09:00 έως τις 17:00 ή για οποιαδήποτε πληροφορία τηλ στο 2661046430. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας 2009-10 έχουν ώς εξής:

ΘΥΡΑ 2 Μεγάλη κερκίδα (προς κολυμβητήριο) 250 ευρώ.

ΘΥΡΑ 3 Μεγάλη κερκίδα ( προς τα προπύλαια) 250 ευρώ.

ΘΥΡΑ 4 Μικρή κερκίδα 170 ευρώ.

V.I.P 500, 1000, 2000 ευρώ.

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: Οι φιλικοί αγώνες με Παναθηναϊκό και Πανιώνιο


Δύο μεγάλες αθηναϊκές ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ θα αντιμετωπίσει στην έδρα του ο ΑΟ Κέρκυρα, στις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη, σε αγώνες που θα αποτελέσουν... πρόβες τζενεράλε για τους «κυανέρυθρους», ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος.

Όπως μας ενημέρωσαν οι άνθρωποι της κερκυραϊκής ομάδας, την ερχόμενη Τετάρτη (2 Σεπτεμβρίου) ο ΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον «Ευρωπαίο» Παναθηναϊκό. Το ματς θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας και θα ξεκινήσει στις 20:00.

Επίσης, την άλλη Κυριακή (6 Σεπτεμβρίου) οι «Φαίακες» θα φιλοξενήσουν τον Πανιώνιο, φυσικά στο Εθνικό Στάδιο του νησιού μας, με ώρα έναρξης τις 19:00.


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES