9 Αυγ 2010

Αδαμίδης: «Η ΑΕΚ δεν απειλείται από 5-10 αλήτες»

Αδαμίδης: «Η ΑΕΚ δεν απειλείται από 5-10 αλήτες» Πλήρη στήριξη στον Ντούσαν Μπάγεβιτς παρείχε ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ καταδίκασε την επίθεση στον Σερβοέλληνα τεχνικό και άφησε να εννοηθεί ότι το περιστατικό ήταν σαμποτάζ στη νέα προσπάθεια που ξεκινά η «Ένωση».

«Η ΑΕΚ δεν απειλείται από 5-10 ανεγκέφαλους αλήτες. Όποιοι ανησυχούσαν για την πορεία της ΑΕΚ να ξέρουν ότι τώρα είμαστε πιο ενωμένοι και πιο αποφασιστικοί. Στηρίζουμε απόλυτα τον Ντούσαν Μπάγεβιτς», δήλωσε ο Σταύρος Αδαμίδης έξω από το προπονητήριο των Θρακομακεδόνων, όπου μετέβη συνοδεία του Κώστα Καπετανάκη.

Ήρθε… ησύχως και σήκωσε μανίκια

Ήρθε… ησύχως και σήκωσε μανίκιαΣτην Αθήνα βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Η διοίκηση του Ολυμπιακού έκανε σεβαστή την επιθυμία του Ισπανού τεχνικού να φτάσει χωρίς τυμπανοκρουσίες και… υποδοχές στο αεροδρόμιο. Μάλιστα ο 46χρονος προπονητής, που συνοδευόταν από τους δύο συνεργάτες του, Γιόν Ασπιάθου και Χάιμε Ποθάνκο, κατευθύνθηκε απευθείας από το ιδιωτικό τζετ του Βαγγέλη Μαρινάκη και το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει αρχικά, ενώ στις 17:50 πέρασε τις πόρτες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να προπονήσει τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Βαλβέρδε δεν θέλει να χάσει ούτε δευτερόλεπτο επιπλέον, καθώς απομένουν λιγότερο από τρεις εβδομάδες για την έναρξη των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και πρέπει να αλλάξουν πολλά. Ο νέος προπονητής των Πειραιωτών, που θα παρουσιαστεί επίσημα την Τρίτη, θα έχει σειρά επαφών με τη διοίκηση ώστε να οριστούν οι μεταγραφικοί στόχοι.

Στόχος είναι να αποκτηθούν δύο μεσοαμυντικοί (ένας για το βασικό σχήμα κι ένας γα ρεζέρβα), ένας επιθετικός, πιθανώς κι ένας τερματοφύλακας, αλλά κι ένας αμυντικός (φαβορί ο Τάσος Παπάζογλου του Πανσερραϊκού). Παράλληλα, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει κρούση στην ΑΕΚ για τον Νάτσο Σκόκο. Η δεύτερη… πρώτη του Ερνέστο Βαλβέρδε θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στο φιλικό με τη Ρόμα στο «Καραϊσκάκη».

«Αντίο» στην Εθνική με αιχμές από Αμανατίδη

«Αντίο» στην Εθνική με αιχμές από ΑμανατίδηΤην απόφαση να μην αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας πήρε ο Γιάννης Αμανατίδης και την ανακοίνωση μιλώντας στο περιθώριο της προπόνησης της Άιντραχτ τη Δευτέρα. Μάλιστα ο 28χρονος επιθετικός άφησε αιχμές για τις επιλογές των παικτών και παρουσιάστηκε ενοχλημένος από καταστάσεις και πρόσωπα.

«Ορισμένα καλά ονόματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν αποσυρθεί, γιατί κάποια πράγματα δεν είναι σωστά. Γι’ αυτό δεν έχω πλέον διάθεση. Θέλω να αφοσιωθώ πλέον ολοκληρωτικά στις υποχρεώσεις μου με το σύλλογό μου και να βάλω τέλος στην καριέρα μου στην Εθνική», δήλωσε ο Αμανατίδης, που δεν είχε κληθεί για το φιλικό της Τετάρτης με τη Σερβία, ενώ στη συνέχεια άφησε αιχμές για την ομοσπονδία: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίζονταν στις ομάδες τους, αλλά έπαιζαν συνήθως στην Εθνική. Αυτό δεν έχει λογική. Ήταν γνωστό για εννέα στους δέκα παίκτες ποιος θα παίζει. Όποια απόδοση κι αν είχαν στις ομάδες τους. Πίστευα πως το ελληνικό ποδόσφαιρο θα γινόταν καλύτερο, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Κάποιοι παίκτες δεν εκπροσωπούσαν τη χώρα, αλλά τους εαυτούς τους. Χρησιμοποιούσαν την ομάδα για να προβληθούν, αν και οι περισσότεροι δεν έπαιζαν στις ομάδες τους. Αυτό με ενοχλούσε πάντα, ακόμη κι όταν ήμουν εκεί. Αυτοί οι μηχανισμοί γύρω από την Εθνική με έκαναν έξαλλο και τους βαρέθηκα. Αν έλεγα όλα όσα γνωρίζω, τότε θα έσκαγε βόμβα».

Ο Γιάννης Αμανατίδης αποσύρεται από την Εθνική έχοντας 35 συμμετοχές και 3 γκολ στο ενεργητικό του, με σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα του με το εθνόσημο το γκολ της νίκης-πρόκρισης στα τελικά του Euro 2008 απέναντι στην Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη.

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο ΕΑΚΚ!


altΜπορεί να καθυστέρησαν πολύ, όμως από σήμερα ξεκίνησαν τα έργα στο Εθνικό στάδιο της Κέρκυρας, δηλαδή αυτό της ανακατασκευής του χλοοτάπητα και αυτό της αλλαγής του αποστραγγιστικού δικτύου.
Μέρα – νύχτα για να προλάβει τον… Ατρόμητο
Βέβαια, θεωρείται δεδομένο πως ο αγώνας της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ μεταξύ του ΑΟ Κέρκυρα και της ΑΕΚ θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο καθώς είναι ανθρωπίνως αδύνατο να είναι διαθέσιμο το Εθνικό στάδιο για τη διεξαγωγή του εν λόγω παιχνιδιού, ωστόσο ακόμα κι η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο είναι αμφίβολο αν θα γίνει στην Κέρκυρα, σε περίπτωση που δεν γίνουν ταχύτατα οι εργασίες.
Γι΄ αυτό το λόγο, ο εργολάβος σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΕΑΚΚ θα εργαστεί νυχθημερόν ώστε να μην χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος.
Έτσι, οι προβολείς του σταδίου θα δουλέψουν στο φουλ αυτές τις ημέρες καθώς εκτός των πρωινών, κι οι νυχτερινές εργασίες θα μπουν στην ημερήσια διάταξη.
Αν όλα πάνε καλά και ο ρυθμός εργασιών είναι ικανοποιητικός, τότε υπολογίζεται πως σε 10 περίπου μέρες θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα και στη συνέχεια θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να δοθεί το γήπεδο προς χρήση.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES