27 Μαΐ 2010

«Πράσινο» στο σεξ από Nτιέγκο!

«Πράσινο» στο σεξ από Nτιέγκο!Την ώρα που στην Αγγλία ο Φάμπιο Καπέλο κρατάει μακριά τις συντρόφους των διεθνών ο Ντιέγκο Μαραντόνα και οι συνεργάτες του αποφάσισαν ότι κατά την διάρκεια του Μουντιάλ οι Αργεντίνοι μπορούν ελεύθερα να κάνουν σεξ!Ο γιατρός της εθνικής, Ντονάτο Βιλάμι, τόνισε σε δηλώσεις του: «Οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν σεξ κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά με σταθερή σύντροφο και φυσικά χωρίς σαμπάνιες ή άλλα ποτά. Το σεξ είναι μέρος της κοινωνικής ζωής του ανθρώπου και δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα έρχεται από την υπερβολή. Όλα τα έξτρα, μία μη σταθερή σύντροφος ή το σεξ σε ώρες που προέχει η ξεκούραση».

Ανοίγει τα χαρτιά του, ο «Σάλπι»!

Ανοίγει τα χαρτιά του, ο «Σάλπι»!Ο Δημήτρης Σαλπίγγιδης σε σημερινή συνέντευξη Τύπου διευκρίνισε πως θα γνωστοποιήσει το που θα συνεχίσει την καριέρα του πριν την έναρξη του φετινού Μουντιάλ. Για την Εθνική ομάδα, το Μουντιάλ αλλά και την καριέρα του μίλησε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο διεθνής άσος μίλησε για:

Την προετοιμασία: Είναι πολύ ευχάριστο το κλίμα. Είναι πολύ καλές οι εγκαταστάσεις, που είναι γνώριμες σ' εμάς. Έχουμε ξανάρθει εδώ. Η προετοιμασία κυλάει πολύ καλά. Δώσαμε και ένα φιλικό με την Βόρεια Κορέα, που είναι στο ίδιο στιλ με την Νότια Κορέα, όπου βγάλαμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθούμε.

Τον πρώτο αγώνα του Μουντιάλ με την Νότια Κορέα: Θα είναι ένα διαφορετικό ματς αυτό με την Νότια Κορέα από εκείνο με την Βόρεια. Δεν είναι ίδιες ομάδες και εμείς δεν θα παρουσιαστούμε όπως ήμασταν τότε. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στην ανάπτυξή μας και την τακτική μας.

Το αν έχει σημασία να σκοράρει κατά των Νότιων Κορεατών, όπως είχε κάνει στον αγώνα με την Ουκρανία: Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα. Σε ότι έχει να κάνει με μένα, δεν μετράει το ποιός θα βάλει το γκολ. Για εμάς είναι σημαντικό το να νικήσουμε στον εναρκτήριο αγώνα.

Τον όμιλο και το Μουντιάλ: Στον όμιλό μας είναι όλα ανοιχτά. Το μόνο ξεκάθαρο φαβορί είναι η Αργεντινή.

Την Εθνική ομάδα: Η Εθνική έχει ήδη κάνει μεγάλα άλματα. Είμαστε ήδη σε ένα μεγάλο ραντεβού. Είμαστε ξανά σε ένα Παγκόσμιο μετά από 16 χρόνια.

Το τι στιλ ομάδας είναι η Εθνική και τι στοιχεία πρέπει να δείξει: Εμείς δεν είμαστε μία ομάδα μεγάλων αστέρων, όπως η Βραζιλία. Ούτε είμαστε μία ομάδα με την ποιότητα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Είμαστε μία ομάδα συνόλου που βγάζουμε μαχητικότητα μέσα στο γήπεδο.

Σε αυτό το Μουντιάλ θα πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε ματς. Όλα ξεκινούν από την άμυνα, όμως θα πρέπει να έχουμε και καλή επίθεση. Έχουμε παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν μπροστά. Πρέπει να δουλέψουμε συνολικά για να σκοράρουμε. Και αυτό γιατί οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να σου κάνει την ζημιά.

Το πόσο σημαντική είναι η πρόκριση σε χαλεπούς οικονιμικούς καιρούς και το αν θα το χαρούν οι παίκτες: Μία ενδεχόμενη πρόκριση θα είναι ένα καλό σημάδι για τους δύσκολους αυτούς καιρούς. Θα δώσουμε χαρά στους Έλληνες. Μία αισιοδοξία και μία θετική αύρα σε τέτοιους καιρούς. Εμείς έχουμε πει ότι θα πάμε το χαρούμε. Θα παίξουμε χωρίς άγχος και μακάρι να έρθει η πρόκριση. Εμείς θέλουμε να έχουμε μία πολύ καλή παρουσία στο Μουντιάλ.

Το τι θα γίνει με την καριέρα του: Αυτήν την στιγμή είμαι επικεντρωμένος στην Εθνική ομάδα και το πως θα την βοηθήσω. Μετά θα δούμε.

Το αν θα γνωστοποιηθεί το που θα συνεχίσει μετά το Μουντιάλ: Νομίζω πως όχι. Θεωρώ πως θα γίνει πριν το Μουντιάλ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα αναφέρει το που θα συνεχίσει την καριέρα του την άλλη Παρασκευή ή το Σάββατο.

Έγγραφη πρόταση Μαρινάκη για την ΠΑΕ

Έγγραφη πρόταση Μαρινάκη για την ΠΑΕΤην Τετάρτη η "ερυθρόλευκη" διοίκηση ζήτησε μέσω ανακοίνωσης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να καταθέσει επίσημη πρόταση για την ΠΑΕ αν ενδιαφέρεται πραγματικά και εκείνος μια μέρα αργότερα το έκανε πράξη.


 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πειραιώτης εφοπλιστής κατέθεσε την Πέμπτη, έγγραφη πρόταση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ, στην διοίκηση του Ολυμπιακού και περιμένει απάντηση.

Συγκεκριμένα, η πρόταση έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης στα χέρια του Σωκράτη Κόκκαλη που βρίσκεται στην Αθήνα και έτσι αναμένονται καθοριστικές εξελίξεις.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ποσοστό των μετοχών που θέλει και τα χρήματα που σκέφτεται να βάλει στην ΠΑΕ, όμως υπάρχει μια φήμη... Σύμφωνα μ' αυτή, αλλά και με όσα προκύπτουν από ανθρώπους που είναι δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο εφοπλιστής είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να προσφέρει περίπου 45 με 50 εκατομμύρια ευρώ για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Η επιστολή πάντως δεν αναφέρει μόνο για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, καθώς γίνεται λόγος και για την προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη για την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου προπονητή.

Πάντως είναι ξεκάθαρο πως ο Πειραιώτης εφοπλιστής θέλει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσει με τον Σωκράτη Κόκκαλη, κάτι που έκανε γνωστό και μέσω της επιστολή τους.

Όπως καταλαβαίνετε, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν πλέον σ' ότι αφορά στα διοικητικά του Ολυμπιακού, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης που είναι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος, έκανε το... χατίρι της ΠΑΕ και έστειλε την διοίκηση την πρόταση του, επισημοποιώντας μ' αυτό τον τρόπο την διάθεσή του να ασχοληθεί με τα κοινά της ομάδας.

Αυτό σημαίνει πως οι διοικούντες του Πειραϊκού συλλόγου δεν μπορούν να έχουν κάποιο... παράπονο και απλά πρέπει να απαντήσουν θετικά ή αρνητικά στην συγκεκριμένη πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις τρέχουν και αναμένεται να έχουμε σύντομα νέα για την ενασχόληση του Πειραιώτη εφοπλιστή με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίαςΜε την διαιτησία των δύο αγώνων για τα πλέι οφ τα έχουν στον ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης, δεν κατάφερε να επικρατήσει τόσο του Πιερικού, όσο και του Πανσερραϊκού και αυτό είναι λόγω "λαθών" της διαιτησίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ.Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει:

"Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει το "διαιτητικό έγκλημα" που έγινε χθες στο γήπεδο της ομάδας μας, στον αγώνα που έδωσε με αντίπαλο την ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Σε όλη την διάρκεια των 34 αγώνων της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ποτέ δεν ασχολήθηκε με την διαιτησία. ΠΟΤΕ η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν προσπάθησε να μεταφέρει τις ευθύνες της στο θεσμό που λέγεται διαιτησία.

ΚΑΙ έχει ακολουθήσει την προαναφερόμενη τακτική γιατί συνεχίζει και πιστεύει ότι ο θεσμός που λέγεται διαιτησία είναι ιδιαίτερα σημαντικός για το ποδόσφαιρο και όλοι έχουν υποχρέωση να τον προστατεύουν.

ΤΑ μέλη της διοίκησης πήραν την απόφαση να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο γιατί πιστεύουν ότι πρέπει να έλθουν καλύτερες ημέρες στο λαοφιλέστερο και στη χώρα μας σπορ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως υπάρχουν κάποια κέντρα που λειτουργούν έξω από τους αγωνιστικούς χώρους και φροντίζουν να προσχεδιάζουν τα τελικά αποτελέσματα. ΕΙΝΑΙ λυπηρό, αλλά αυτό που έχει γίνει στους δύο πρώτους αγώνες που έχει δώσει η ομάδα μας στη διαδικασία των play-offs δεν έχει προηγούμενο.

Από τα "λάθη" της διαιτησίας η ομάδα μας δεν κέρδισε στη Κατερίνη. Από τα "λάθη" της διαιτησίας υποχρεώθηκε σε ήττα στην έδρα μας. Η διαιτησία είναι αυτή που μόλις έφθασε χθες στο γήπεδο μας έκανε παράπονα γιατί δεν υπήρχε αστυνομία στους γύρω δρόμους και δεν ήξεραν από πού να έλθουν στο χώρο των αποδυτηρίων.

Η διαιτησία είναι αυτή που έδειξε σχολαστικότητα για ανύπαρκτα πράγματα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Η διαιτησία είναι αυτή που χωρίς λόγο και αιτία φρόντισε να ξεσηκώσει τον οργή των φιλάθλων με την απαράδεκτη συμπεριφορά της γιατί δεν ήθελε ποτέ η ομάδα μας να έχει ρυθμό στο παιχνίδι της.

Η διαιτησία με επιστημονικό, αλλά ταυτόχρονα πανέξυπνο και "επαγγελματικό τρόπο" διέκοπτε τον αγώνα, χωρίς ποτέ να θυμηθεί ότι για τις άσκοπες καθυστερήσεις ο κανονισμός προβλέπει την χρήση των κίτρινων καρτών στους παραβάτες. Η διαιτησία αν και δεν υπήρχε κόρνερ στο 78ο επέμενε ότι έπρεπε να κτυπηθεί για να σημειώσουν οι αντίπαλοι μας το μοναδικό τους τέρμα.

ΜΠΟΡΕΙ η διαιτησία με τις αποφάσεις της και τα "λάθη" της να διαμόρφωσε τα αποτελέσματα στους δύο πρώτους αγώνες που έδωσε η ομάδα μας, όμως η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ παραμένει πιστή στις αρχές της και αφήνει την συμπεριφορά που δείχνει στη κρίση της φίλαθλης κοινής γνώμης".

Καταδικάζει τα επεισόδια

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΟΦΗ με νέα ανακοίνωση ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας για το εντυπωσιακό παρών που έδωσαν στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ενώ καταδικάζει τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στο τέλος της αναμέτρησης.

"Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά το φίλαθλο κόσμο γιατί ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που έγινε και βοήθησε τα μέγιστα την προσπάθεια της ομάδας μας στο χθεσινό παιχνίδι.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ καταδικάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά που έδειξε μια μικρή μειοψηφία των φιλάθλων σε βάρος των παικτών της ομάδας μας μετά το τέλος του αγώνα. Τέτοιες ενέργειες δεν βοηθούν τον ΟΦΗ.

Απομένουν 4 αγώνες για να κλείσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της φετινής περιόδου και ΟΛΟΙ θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στο προπονητή και στους παίκτες μας. Η ομάδα μας μπορεί και πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες κι αυτό είναι υπόθεση όλων", ανέφερε η ανακοίνωση.

«Η τιμή του Τζαβέλλα είναι 1,5 εκατ.»

«Η τιμή του Τζαβέλλα είναι 1,5 εκατ.» Στο ενάμιση εκατ. ευρώ "ακατέβατα" όρισε την τιμή του Γιώργου Τζαβέλλα για κάθε ενδιαφερόμενο ελληνικό σύλλογο ο ιδιοκτήτης του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.Ο κ. Τσακίρης άφησε αιχμές για την ΑΕΚ, λέγοντας: «Πώς έγινε η διαρροή της πρότασης, με e-mail ή με περιστέρι; Στην Ελλάδα πουλάμε πάντα πιο ακριβά και κοιτάζουμε τι ρίσκο υπάρχει να πάρουμε τα λεφτά μας», ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο πώλησης του διεθνούς αριστερού μπακ στο εξωτερικό με μικρότερο ποσό. «Οικονομικά ανέφικτο το γήπεδο τώρα», πρόσθεσε, ενώ δήλωσε απογοητευμένος από τα πρόσφατα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Ο ιδιοκτήτης του Πανιωνίου μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας:

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Γιώργο Τζαβέλλα: «Αυτή η διαρροή πώς έγινε, με mail ή με περιστέρι από την ΑΕΚ; Δεν συμφωνώ με το να δημοσιεύω προτάσεις που μου κάνουν οι άλλοι. Δεν μπορώ να σχολιάσω συγκεκριμένα. Θα υπενθυμίσω κάποια πράγματα που αποτελούν αρχές μας. Πάντα στην Ελλάδα πουλάμε πιο ακριβά, ενώ σημασία έχει για μας ο αντισυμβαλλόμενος και τι ρίσκο έχουμε να πάρουμε τα λεφτά μας. Είχα πει παλαιότερα πως θα πουλάμε μόνο έναν παίκτη ανά σεζόν, αλλά δεν μπορώ να το υποσχεθώ, γιατί οι καταστάσεις είναι διαφορετικές. Μπορεί να πουλήσουμε και πέντε παίκτες, αρκεί η τιμή να είναι σωστή με βάση τη σημερινή αγορά. Ο Τζαβέλλας κοστίζει 1,5 εκατ. ευρώ ακριβώς, όσο αναφέρει η ρήτρα στο συμβόλαιό του, ενώ ένα ποσοστά πάει στην Κέρκυρα».

Για το ενδεχόμενο πώλησης του Γιώργου Τζαβέλλα στο εξωτερικό: «Αν υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα προηγούμενο για να έχουμε μια βιτρίνα. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα πάρουμε 200 ή 300 χιλιάδες ευρώ λιγότερα. Αν πάει ο Τζαβέλλας στο εξωτερικό, σε ένα καλό πρωτάθλημα όπως η Bundesliga και παίξει, αυτό ανοίγει ορίζοντες στον Πανιώνιο να πουλήσει κι άλλους παίκτες στο μέλλον. Γιατί όταν έρχεται στη Νέα Σμύρνη ο κατάσκοπος της ξένης ομάδας παθαίνει πολιτισμικό σοκ και διερωτάται αν ο παίκτης που βλέπει θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο υψηλότερο επίπεδο. Μέχρι σήμερα ναι μεν πουλάμε σε καλές τιμές, αλλά πουλάμε μόνο στην Ελλάδα και αυτή είναι μια αγορά που πεθαίνει. Επιπλέον δεν μας αρέσει να πουλάμε στους ανταγωνιστές».

Για το προπονητικό κέντρο και το νέο γήπεδο: «Το προπονητικό κέντρο ήταν κάτι που ακούγαμε 40 χρόνια στον Πανιώνιο και τελικά βλέπουμε ότι έγινε πραγματικότητα. Είναι δύο τα όνειρα. Όπως λέμε, one down, one to go (πάει το ένα, πάμε για το άλλο). Το δεύτερο, που είναι η κατασκευή του γηπέδου, είναι πιο περίπλοκο και αυτή τη στιγμή είναι οικονομικά ανέφικτο λόγω συγκυριών. Κοιτάζουμε να συμφωνήσουμε, Ερασιτέχνης, ΠΑΕ και δήμος, για τις προδιαγραφές του ονείρου μας. Όσο είμαι στα κοινά του Πανιωνίου δεν έχω κοιτάξει εναλλακτική λύση και εξετάζω πώς μπορεί να γίνει το γήπεδο στην έκταση που έχουμε. Η όλη προσπάθεια άρχισε το 2005 από μία απορία που είχα. Θα φτάσω μακριά, θα πληρώσω χρήματα για να απαντήσω πρώτα από όλα στον εαυτό μου».

Για το διαχωρισμό αρμοδιοτήτων μεταξύ του ιδίου και του προέδρου, Γιώργου Κιντή: «Εγώ δεν είμαι πρόεδρος, αλλά επειδή πρέπει να λειτουργήσει η ομάδα με κάποιους οικονομικούς περιορισμούς και ευτυχώς βλέπω το ίδιο στον ανταγωνισμό, δεν μπορώ να πω στον Κιντή κόψε το κεφάλι σου για το άνοιγμα της ΠΑΕ. Έχουμε χωρίσει κάπως την ευθύνη μεταξύ μας. Εκείνος έχει ευθύνη για το συνολικό μπάτζετ, που είναι 2 εκατ. λιγότερο από πέρυσι, της τάξεως του 25%. Εγώ είμαι αυτός που χειρίζεται το θέμα των πωλήσεων. Σε όποιον δεν αρέσει ένα deal πρέπει να τα βάλει με μένα κι όχι με τον κύριο Κιντή».

Για τα πρόσφατα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: «Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος. Καταλαβαίνω ότι παρεκτρεπόμαστε και κάνουμε λάθη. Άλλωστε, εγώ είμαι καθηγητής στο να κάνω λάθη. Αυτό που έγινε στην πλατεία όμως δεν είναι θέμα Πανιωνίων και μας δημιουργεί πρόβλημα απέναντι στην πόλη μας και στο πώς μας βλέπει. Για τον Πανιώνιο είναι πολύ πιο σημαντικές οι σχέσεις με την πόλη, παρά με οποιαδήποτε ομάδα οργανωμένων. Δεν είναι θέμα ότι πάμε να γλύψουμε το δημοτικό συμβούλιο».

Για το μοντέλο της πολυμετοχικότητας στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Από το να έχει ένας επιχειρηματίας, με πολλά ή λίγα λεφτά, μία ομάδα, θεωρώ πως είναι προτιμότερο να έχουν πολλά άτομα μία ομάδα. Αυτό πιστεύω. Στον Παναθηναϊκό δείχνει να πέτυχε μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα η πολυμετοχικότητα, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω γνώμη από ένα παράδειγμα».

Για τον νέο προπονητή του Πανιωνίου, Μίκαελ Στάρε: «Ο κ. Στάρε είναι επιλογή του κυρίου Κιντή και δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο. Ρωτήστε οποιονδήποτε φίλαθλο ή τον ίδιο τον κύριο Κιντή».

«Δεν θα ανακατευτώ…»

«Δεν θα ανακατευτώ…»Κόντρα στη φημολογία περί αυξημένων πιθανοτήτων για να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Παύλος Γιαννακόπουλος εμμένει στην αρχική του θέση. Μιλώντας στο sday.gr, ο εκ των μετόχων του «τριφυλλιού» ήταν κατηγορηματικός. «Ποτέ δεν είπα ότι θα τοποθετηθώ σήμερα ή αύριο. Δεν θα ανακοινώσω τίποτα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μην περιμένετε καμία ανακοίνωση. Εγώ δεν πρόκειται να ανακατευτώ, το ξαναλέω», τόνισε και επανέλαβε πως δεν τον ενδιαφέρει η προεδρία. «Το έχω πει πολλές φορές. Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα. Δεν με ενδιαφέρει η προεδρία του Παναθηναϊκού. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Σας ευχαριστώ πολύ».

Το ΔΣ της ΠΑΕ είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή στις 16:00 και μένει να φανεί ποια λύση θα προκριθεί για τη θέση του προέδρου. Κανείς εκ των μεγαλομετόχων δεν δείχνει διάθεση να διαδεχτεί τον Νικόλα Πατέρα και αν δεν προκύψει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, ίσως χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τη γενική συνέλευση που θα γίνει στις 18 Ιουνίου για να βρεθεί μία διάδοχη κατάσταση. Πάντως είναι πιθανό να προκριθεί μία λύση υπηρεσιακού προέδρου για να πορευτεί η ομάδα ως τα μέσα Ιουνίου.

Ο ΠΑΟΚ καταλήγει σε Δερμιτζάκη

Ο ΠΑΟΚ καταλήγει σε ΔερμιτζάκηΟι άνθρωποι του Δικεφάλου είχαν στο μυαλό τους τον Δερμιτζάκη εδώ και πολύ καιρό. Τόσο ο Θοδωρής Ζαγοράκης όσο και ο Ζήσης Βρύζας πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του. Το κύριο στοιχείο που ήθελαν να έχει ο νέος προπονητής και το είχε αναφέρει το Sport24.gr και στην περίπτωση του Ζόρζε Κόστα, ήταν η ηλικία του. Θέλουν να ποντάρουν σε κάποιον νεαρό, τεχνικό, φιλόδοξο, ο οποίος φυσικά να έχει δείξει κάποια στοιχεία των ικανοτήτων του. Αυτό διότι οι διοικούντες θέλουν ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ να έχει πάθος για την δουλειά του, να μην είναι κορεσμένος και να διψάει για επιτυχίες. Γνωρίζουν άλλωστε στον ΠΑΟΚ ότι οποιανδήποτε επιλογή προπονητή θα είχε το ρίσκο της είτε αυτός ήταν ένα μεγάλο όνομα είτε όχι. Γιατί να πάρει τον… Ισπανό Δερμιτζάκη; Και εφόσον με τα χρήματα του Σάντος ο ΠΑΟΚ δεν ήταν δυνατόν να βρει κάποιο με το ίδιο βιογραφικό, αλλά έπρεπε να δώσει πολλά περισσότερα, είχαν πάρει εδώ και καιρό οι διοικούντες την απόφαση για τα χαρακτηριστικά του νέου προπονητή και την ηλικία του. Άλλωστε Κεντρο-ευρωπαίος τεχνικός σε μία ομάδα με παίκτες Έλληνες και λατίνους δεν φαίνεται να είχε θέση στον πάγκο του ΠΑΟΚ . Στην Ιταλία και την Ισπανία τα κασέ είναι μεγάλα και γιατί άλλωστε να προτιμούσαν πχ τον… Ισπανό Δερμιτζάκη και… όχι τον αυθεντικό; Όσο για την Πορτογαλία; Ο Ντομίνγκος της Μπράγκα είχε ρήτρα 1,3 εκατομμυρίου ευρώ, λίγα λιγότερα παίρνει ο Φερέιρα για τον μισθό του! Οι επιλογές περιορισμένες. Για αυτό και κοίταξαν προς… Ολιανένσε. Όμως ο Ζόρζε Κόστα δεν… του έκατσε του Κονσεϊσάο. Έτσι ο Ζαγοράκης πήρε το θέμα πάνω του. Πιστεύει στον Δερμιτζάκη και μάλλον εκεί θα καταλήξει. Γνωρίζει καλά τον ΠΑΟΚ Ο Καβαλιώτης τεχνικός μπορεί ως ποδοσφαιριστής να μην είχε την καριέρα του Ζόρζε Κόστα , όμως έχει στην πλάτη του εννιά χρόνια σε πάγκους ομάδων και σε όλα αυτά τα χρόνια ήταν πετυχημένος. Σε μικρότερες κατηγορίες βέβαια αλλά και στην Α' Εθνική με τον ήδη υποβιβασμένο Πανθρακικό έδειξε φέτος ότι αξίζει προσοχής. Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και έχει θητεύσει ως ποδοσφαιριστής για τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ και αυτό σίγουρα μπορεί να θεωρηθεί στα πλεονεκτήματα αυτής της πολύ πιθανής συνεργασίας. Διότι γνωρίζει καλά τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα και δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Γνωρίζει τις ειδικές συνθήκες και τις απαιτήσεις που υπάρχουν στον σύλλογο, έχει βιώσει τα χαρακτηριστικά του και δε θα βρεθεί σε ξένο περιβάλλον. Βέβαια αν τελικά πάει στον ΠΑΟΚ θα έχει την μεγάλη ευκαιρία να κάνει πρωταθλητισμό, να αποδείξει αν είναι άξιος για μία μεγάλη προπονητική καριέρα αλλά θα έχει για πρώτη του φορά ως προπονητής τόσο μεγάλη πίεση όσο ποτέ. Θα πρέπει να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο ένα ρόστερ, με το οποίο ανάλογης ποιότητας δεν έχει δουλέψει ποτέ του και φυσικά θα πρέπει να «ζήσει» με την αμφισβήτηση που πάντα υπάρχει από τον κόσμο σε οποιονδήποτε προπονητή πόσο μάλλον νέο και νεαρό. Πόσο μάλλον όταν αυτός είναι Έλληνας! Αυτοί πάντως που τον γνωρίζουν μιλούν για έναν προπονητή που δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους, του αρέσει το θεαματικό ποδόσφαιρο και έχει άριστες σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές του. Τα επιτεύγματα του από τον πάγκο Από τον Ατσαλένιο και τον Διαγόρα Ρόδου μέχρι τον Πανθρακικό, ο Δερμιτζάκης άφησε έργο. Στην πρώτη ομάδα από το Ηράκλειο, ο Δερμιτζάκης την είχε στις υψηλές θέσεις της Γ ‘ Εθνικής (πλέον είναι υποβιβασμένη) και το 2006/07, είχε σπουδαία πορεία στο Κύπελλο όπου σταμάτησε στον τρίτο γύρο όταν έχασε από τον Ολυμπιακό με 2-0. Στην συνέχεια ανέλαβε τον Διαγόρα Ρόδου και τον ανέβασε από την Γ’ κατηγορία στην Β’ και επίσης έκανε καλή πορεία στο Κύπελλο το 2007/08 όταν ο Ολυμπιακός ξανά χρειάστηκε γκολ στην εκπνοή για να προκριθεί με 2-1. Τα τελευταία δείγματα γραφής των ικανοτήτων του ήταν εκπληκτικά, καθώς ο Δερμιτζάκης ανέλαβε πέρσι τον ήδη υποβιβασμένο Πανθρακικό που είχε μετά από 17 ματς μόλις δύο βαθμούς και κατάφερε να πάρει 10 βαθμούς σε 13 αγώνες αλλά και να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο. Μετά από αρκετά χρόνια ομάδα που είχε υποβιβαστεί εδώ και αρκετές αγωνιστικές εξέπληξε την Ελλάδα με το στιλ ποδοσφαίρου της. Αποθέωσή στη Δράμα Ο Παύλος Δερμιτζάκης βρέθηκε χθες στη Δράμα για να παρακολουθήσει τον αγώνα για τα πλέι άουτ της δεύτερης εθνικής, μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Θρασύβουλου. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που βρισκόταν στο γήπεδο τον αποθέωσαν όταν πήγε να πάρει τη θέση του στις κερκίδες αποθεώθηκε: "Παύλε, μην ακούς κανένας και μην μασάς. Αν αναλάβεις το πόστο του προπονητή θα είμαστε μαζί σου", φώναζε ο κόσμος, αναγκάζοντας τον Παύλο Δερμιτζάκη να χαμογελάσει, αλλά να μην πει τίποτα περισσότερο.

Παύλος: "Ας πάνε να τα μαζέψουν"

Παύλος: "Ας πάνε να τα μαζέψουν"Καυστικός προς πάσα κατεύθυνση ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος, σε ερωτήσεις φιλάθλων για την κατάσταση στα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο περιθώριο του πρώτου τελικού των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.


Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στην οικονομική διαχείρηση, λέγοντας: "Αυτοί που τα έκαναν, ας πάνε να τα μαζέψουν" τόνισε αποδεικνύοντας ότι δύσκολα θα πορευτεί τα ηνία της ΠΑΕ, παρά τις όποιες φήμες έχουν διαμορφωθεί.

Χωρίς Πατέρα το Δ.Σ.

Το βράδυ της Δευτέρας, αργά γνωστοποιήθηκε από κύκλους του Νικόλα Πατέρα, πως ο "ισχυρός άνδρας", λόγω υποχρεώσεων στο εξωτερικό θα απουσιάσει από το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο. Μια παράμετρος αρκετά σημαντική εφόσον μπορεί να κριθούν πολλά από την απουσία αυτή. Ο κ. Πατέρας θα εκπροσωπηθεί στο Δ.Σ. από τον Γιάννη Ξυλά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το Δ.Σ. μπορεί να βγάλει επί της ουσίας πρόεδρο, αν αυτός που θα προταθεί για να πάει ως υποψηφιότητα για επικύρωση στη γενική συνέλευση, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Μήνυμα οπαδών με συνθήματα και πανό

Την ίδια ώρα στο πρώτο τελικό, για άλλη μια φορά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έδωσαν με τις κινήσεις τους ένα ηχηρό μήνυμα για το τι θα επακολουθήσει στο έκτακτο Δ.Σ. της Παρασκευής.

Τρία πανό με νόημα και σαφές προθέσεις για όσα θα υποστηρίξουν με την παρουσία τους στα γραφεία της ΠΑΕ, περισσότεροι απ' όσους βρέθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

"Όλοι στο ΔΣ την Παρασκευή. Μόνη λύση πρόεδρος Πατέρας" πανό για την παρουσία τους στο Δ.Σ. και στήριξης του ΄Νικόλα Πατέρα.

"Βάλτε φράγκα, τέρμα η κοροϊδία. Ο Τζίγγερ πουλάει. Να η ευκαιρία" μήνυμα προς την οικογένεια Γιαννακόπουλων αλλά και όσων θέλουν να αγοράσουν την ΠΑΕ.

"Μόνος του ένας γιατρός δεν πολέμησε τον καρκίνο. Όλοι μαζί μπορείτε"μήνυμα προς όλους να παραμείνει η ενότητα στο πολυμετοχικό σχήμα που μαστίζεται από συνεχή "χτυπήματα" τις τελευταίες ώρες.

Παράλληλα οι φίλοι της ομάδας από το ξεκίνημα, στην διάρκεια αλλά και στο τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό με συνθήματα καταφέρθηκαν εναντίον της οικογένειας Βαρδινογιάννη και για άλλη μια φορά τάχθηκαν υπέρ του Νικόλα Πατέρα αλλά και της ενότητας της ομάδας.

Ανακοίνωση για τα χρέη

Νωρίτερα, ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά τα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε η διοίκηση του "τριφυλλιού".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η πρόσφατη έκθεση οικονομικής αποτίμησης της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έφερε στο φως της δημοσιότητας μια σειρά από οικονομικής φύσης στοιχεία. Κάποια εξ αυτών, ίσως επειδή περιλάμβαναν μεγάλα χρηματικά ποσά φάνηκαν σε κάποιους ελκυστικά για τους σκοπούς δημιουργίας στρεβλών εντυπώσεων.

Έτσι, φτάσαμε να βλέπουμε τίτλους πρωτοσέλιδων και μάλιστα εντύπων που απευθύνονται στους φιλάθλους ανταγωνιστικών ομάδων που κάνουν λόγο για υπέρογκα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς απογοήτευση όσων έσπευσαν να αναθαρρήσουν επειδή δήθεν βρήκαν αλλού προβλήματα μεγαλύτερα από τα δικά τους διευκρινίζουμε τα εξής:

1. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν έχει καμία δανειακή υποχρέωση σε Τραπεζικά Ιδρύματα ή μετόχους.

2. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν έχει ανεξόφλητες υποχρεώσεις προς το Δημόσιο, την ΕΠΟ ή την Super League.

3. Όπως θα δημοσιευθεί και στον Ισολογισμό της 30ής Ιουνίου 2010, οι συσσωρευμένες ζημιές της εταιρείας από την ίδρυσή της ανέρχονται περίπου στο ποσό των € 89 εκ. Το ταμειακό έλλειμμα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σήμερα ανέρχεται στα € 5 εκατομμύρια και ήδη, σύμφωνα με την πάγια τακτική της έχει αποφασιστεί ΑΜΚ, ύψους € 15 εκ.

4. Όταν αναφερόμαστε σε Ταμειακό Έλλειμμα και Συσσωρευμένες Ζημιές, μιλάμε για δύο διαφορετικά πράγματα. Συσσωρευμένες ζημιές είναι το άθροισμα των ζημιών μιας εταιρίας, η οποία στο τέλος κάθε χρήσης της έχει παθητικό, δεν είναι δηλαδή κερδοφόρος. Επί δεκαετίες η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καλύπτει αυτές τις ζημιές με αλλεπάλληλες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, χρηματοδοτεί δηλαδή η ίδια το παθητικό της. Όταν μια εταιρία (όπως κάνουν πολλές άλλες ΠΑΕ) δεν καλύπτει τις ζημιές της, είτε τις αγνοεί συσσωρεύοντας πλέον χρέη, είτε δανείζεται μετατρέποντας και πάλι τις ζημιές σε χρέη που θα την επιβαρύνουν μεσομακροπρόθεσμα.

5. Τα ποσά για τα οποία γίνεται λόγος μάλλον αναφέρονται στα € 182 εκατομμύρια, ποσό στο οποίο δυνητικά θα μπορούσαν να ανέλθουν οι συσσωρευμένες ζημιές της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ από την ίδρυση της έως το 2013, με βάσει ορισμένες παραδοχές. Σε κάθε περίπτωση, όποιο κι αν είναι το ποσό της ζημιάς κατ’ έτος η πάγια πρακτική της ΠΑΕ αποδεικνύει ότι θα καλύπτεται με αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας θα παραμείνουν θετικά
".

Πετρόπουλος: "Εχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό"

Την παρουσία του στην ομάδα του Παναθηναϊκού και την νέα χρονιά επιβεβαίωσε ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο νεαρός επιθετικός των "πράσινων" με δηλώσεις του στο "Αθλητικό Μετρόπολις", μίλησε και για τη φετινή επιτυχημένη χρονιά.

"Από χθες ξεκινήσαμε διακοπές, είναι οι πιο ευχάριστες για μας μετά το νταμπλ. Θα έχουμε και πολύ χρόνο να ξεκουραστούμε μπροστά μας" και συμπλήρωσε για την πορεία του:

"Ξεκίνησα από μικρές ομάδες και έφτασα στον Παναθηναϊκό. Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία μου μέχρι τώρα. Όλα τα παιδιά που ξεκινάνε από μικρά πρέπει να έχουν φιλοδοξίες. Έχω συμπαίκτες ποδοσφαιριστές με μεγάλη διεθνή καριέρα και προσπαθώ δίπλα τους να βελτιώνομαι."

Τέλος για την εικόνα του φετινού πρωταθλήματος ανέφερε: "Το πρωτάθλημα ήταν πολύ δυνατό, πολλές ομάδες παλέψανε για τις πρώτες θέσεις. Εμείς ήμασταν σταθεροί, πήραμε κάποια κρίσιμα ματς, είχαμε ένα καταπληκτικό ρόστερ και αυτό φάνηκε. Όταν χάσαμε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, αφήσαμε αμέσως πίσω το παιχνίδι αυτό και η συνέχεια ήταν καλύτερη, πλην βεβαίως της ήττας από τον Ολυμπιακό. Όμως στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό."

Σε ότι αφορά τα σενάρια που ακούγονται για πιθανή μεταγραφή του, τόνισε: "Κάθε καλοκαίρι ακούγεται το όνομά μου. Δε γνωρίζω τίποτα από όλα όσα γράφονται. Έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και συνεχίζω με την ομάδα μου. Στην τελευταία συζήτηση που έκανα μου είπαν ότι θα είμαι κανονικά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και την επόμενη χρονιά".

Στέλνουν Κορέν οι Άγγλοι

Τον Σλοβένο μεσοεπιθετικό της Γουέστ Μπρομ Ρόμπερ Κορέν στέλνει η "Daily Mail" στον Παναθηναϊκό, αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα της, οι πράσινοι έχουν προσεγγίσει τον 29χρονο άσο που μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες.

Ο Κορέν είναι ο αρχηγός της Εθνικής Σλοβενίας, που συμμετέχει στο Μουντιάλ. Από το 2007 που βρίσκεται στην Γουέστ Μπρομ, ο Κορέν έχει πραγματοποιήσει 124 εμφανίσεις και έχει πετύχει 16 γκολ.

Ο Ρομπέρ Κορέν εν δράσει




powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES