3 Φεβ 2011

Λίγο έλειψε!

Λίγο έλειψε!Μπορεί η Κέρκυρα να επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου 2-1, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτή που πήραν την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, αφού στον πρώτο αγώνα είχε επικρατήσει 2-0 στη νησί των «Φαιάκων».

Η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, η οποία χρειαζόταν άλλο ένα γκολ, προηγήθηκε με τον Παρασκευαΐδη στο 18’ και ο Μαρτίν δέκα λεπτά αργότερα έκανε το 1-1. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε με πέναλτι ο Ιωάννου στο 74’.

Πολύ καλός ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει πάρει αυτός την νίκη, όμως σε πολλές περιπτώσεις οι Μόνχε και Ακόστα δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Οι Βολιώτες θα «συγκρουστούν» με τον Ατρόμητο στα ημιτελικά του θεσμού.



Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετά γρήγορο ρυθμό και τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει τα «ηνία» της αναμέτρησης. Ο Παρασκευαΐδης στην πρώτη καλή στιγμή της Κέρκυρας ήρθε να ανησυχήσει τους γηπεδούχους. Ο Φλαβίνιο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Έλληνας αμυντικός πήδηξε μόνος και ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρόκα.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη με μπροστάρηδες τους Μαρτίν, Μόνχε και Ακόστα δημιουργούσε ευκαιρίες και κατάφερε να στο 28’. Ο Μητρόπουλος δέχτηκε ωραία κάθετη πάσα από τον Ακόστα, έκανε τη σέντρα και ο Μαρτίν πετάχτηκε μπροστά από τους αμυντικούς και με ωραία κεφαλιά ψαράκι ισοφάρισε.

Στα υπόλοιπα λεπτά οι παίκτες του Τσιώλη συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και θα μπορούσαν να πάρουν και προβάδισμα αν ο Μόνχε σε δύο περιπτώσεις ήταν πιο προσεκτικός.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό και τον Ολυμπιακό Βόλου να συνεχίζει να δημιουργεί ευκαιρίες όμως να μην μπορεί να πετυχαίνει δεύτερο γκολ. Όσο τα λεπτά κυλούσαν οι γηπεδούχοι έδειξαν να βολεύονται στο 1-1, να μην απειλούνται ιδιαίτερα και να κατεβάζουν στροφές.

Σε μια ανύποπτη φάση ο Γιάντσης προσπάθησε να κατεβάσει την μπάλα, ο Τομάς τον χτύπησε απρόσεκτα και ο διαιτητής Ζαχαριάδης έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι. Αυτό ανέλαβε να το εκτελέσει ο Ηλίας Ιωάννου, ο οποίος ευστόχησε και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, καθώς με ένα γκολ ακόμα η ομάδα του Μπάντοβιτς θα ήταν αυτή που θα έπαιρνε την πρόκριση.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι άρχισαν να «τρέχουν» ξαφνικά και να προσπαθούν να ισοφαρίσουν. Στο 83’ ο Νέμεθ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του μπήκε στην περιοχή αλλά δεν πρόλαβε να πλασάρει και να φέρει εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Βόλου να παίρνουν την πρόκριση να ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο.

Το φιλμ του αγώνα.



Ολ. Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Ρόκα, Σέλεζι, Ζαραδούκας, Τομάς, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ρόκας (66' Ντικάο), Μητρόπουλος (77' Καπετάνος), Ακόστα (59' Νέμεθ), Μόνχε, Μαρτίν.

Στον πάγκο οι: Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Αναστασίου, Σολάκης.

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Αποστολίδης, Ιωάννου Δ., Μίχος, Φλαβίνιο (78' Χαμπλ), Γιάντσης, Λαμπρόπουλος, Παρασκευαϊδης, Μονιάκης, Μαζνόφ (61' Ρίκκα), Γραμμόζης, Ιωάννου Ηλ.

Στον πάγκο οι: Δεινόπαππας, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Σιαράβας, Μάμαλος.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Κουρομπίλια (Καρδίτσας)
Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES