30 Ιαν 2010

Μπορντό και Στουτγκάρδη για Σισέ!

Μπορντό και Στουτγκάρδη για Σισέ!Στο στόχαστρο της Μπορντό και της Στουτγκάρδης έχει μπει ο Τζιμπρίλ Σισέ σύμφωνα με δημοσίευμα γερμανικής ιστοσελίδας. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε δελεαστική πρόταση από την Ιταλία για Ζιλμπέρτο.


Σύμφωνα με το σάιτ "4-4-2.com" τόσο η γαλλική όσο και η γερμανική ομάδα έβαλαν στο στόχαστρό τους τον Γάλλο επιθετικό. Συγκεκριμένα ο συντάκτης του κειμένου υποστηρίζει πως ο 28χρονος επιθετικός αναζητά την επανάκλησή του στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας και αυτό θα είναι πιο εφικτό μέσα από την μετακόμισή του σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Στο κείμενο, ωστόσο, γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι ο Σισέ νιώθει πολύ καλά στην Ελλάδα και πως το συμβόλαιο του τελειώνει το 2013. Είναι δεδομένο, πάντως, ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία διάθεση να αποχωριστεί τον Γάλλο επιθετικό, συνεπώς πολύ δύσκολα θα τον παραχωρήσει είτε έρθει προσφορά τώρα είτε το καλοκαίρι. Διαβάστε εδώ το σχετικό δημοσίευμα.

Αρνήθηκε πρόταση για Ζιλμπέρτο

Μετά την άρνηση του Παναθηναϊκού να παραχωρήσει το Βύντρα στη Σιένα, το Σαλπιγγίδη στη Μπέρμιγχαμ και τον Κατσουράνη σε ιταλική ομάδα, οι άνθρωποι του τριφυλλιού είπαν και ένα τέταρτο ''όχι''. Αυτή τη φορά η άρνηση αφορά την πρόταση που ήρθε από ομάδα του Καμπιονάτο για το Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ωστόσο στον Παναθηναϊκό αρνήθηκαν να τον παραχωρήσουν καθώς δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν ένα βασικό τους όπλο στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν ξανά το πρωτάθλημα.

ΟΦΗ: Καταγγελία- σοκ για Βατσινά

Όπως καταγγέλλει ο νυν πρόεδρος του ΟΦΗ, Γιάννης Κουράκης, ο Αλεξάντερ Σίμιτς δεν είχε πουληθεί στη Λάρισα το καλοκαίρι, αλλά στο περσινό μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι(1-2) στις 31/1/2009. Σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της κρητικής ομάδας, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Φανούρης Βατσινάς είχε υπογράψει ιδιωτικό προσύμφωνο με τον κ. Πηλαδάκη στην αναμέτρηση του Παγκρητίου έναντι του ποσού των 100.000 ευρώ.

Το ποσό αυτό όμως δεν καταγράφτηκε ποτέ στα βιβλία της Π.Α.Ε. καθώς σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Κουράκης, ο τέως πρόεδρος εισέπραξε τις επιταγές των 100.000 ευρώ (η τελευταία των 25.000 εισπράχθηκε από τον ίδιο τον Σεπτέμβριο του 2009) και έβαλε τα λεφτά στην τσέπη του και όχι στο ταμείο της εταιρίας.

«Αυτό λέγεται υπεξαίρεση κύριοι και είναι ένα μικρό παράδειγμα από τις ατασθαλίες που έχουν γίνει στην Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. από την διαχείριση τους. Δεν μπορεί την ημέρα που παίζει ο Ο.Φ.Η. με την Λάρισα ένα κρίσιμο αγώνα να πωλείται βασικός παίκτης της ομάδας.

Εμείς δεν κάνουμε πίσω και αυτό που ξεκινήσαμε θα το τελειώσουμε. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια νέα λύση με τον τέως πρόεδρο της Π.Α.Ε. από την στιγμή που υπάρχουν και άλλα χρέη και να υπογράψουμε ένα νέο συμφωνητικό και αν δεν γίνει αυτό η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο των δικαστηρίων. Πάντως η υπογραφή που έχουμε βάλει θα τηρηθεί στο ακέραιο
», τόνισε ο κ. Κουράκης στο περιθώριο της τακτικής γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΟΦΗ, η οποία αναβλήθηκε από την στιγμή που δεν υπήρχε απαρτία από την πλευρά των νυν μεγαλομετόχων.

Ο πρόεδρος του Ο.Φ.Η. στη συνέχεια έκανε μια ενημέρωση προς τον κόσμο για την πορεία της πώλησης των μετοχών λέγοντας ότι «μέχρι στιγμής περίπου 1100 άτομα έχουν αγοράσει μετοχές που φτάνουν στο ύψος του 1.800.000 ευρώ , ενώ έχουν μείνει περίπου 250.000 ευρώ μετοχές απούλητες».

Μιλώντας, δε, για την κατάσταση που παρέλαβε ο ίδιος και οι συνεργάτες του από τον τέως πρόεδρο και τον αδερφό του υποστήριξε ότι «οι οφειλές μας προς το δημόσιο ήταν 1.200.000-1.300.000 ευρώ και έπρεπε να τις εξοφλήσουμε άμεσα αλλιώς οδηγούμασταν μαθηματικά στην Δ΄ Εθνική. Δώσαμε “ζεστό” χρήμα το καλοκαίρι περίπου 500.000 ευρώ προκειμένου η ομάδα να είναι εντάξει στις δημόσιες υπηρεσίες με τα χρέη που είχε».

«Όχι» για Ζιλμπέρτο!

Δελεαστική πρόταση από ιταλική ομάδα δέχθηκε ο Παναθηναϊκός για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, όμως η διοίκηση του «τριφυλλιού» την απέρριψε. «Γαλλογερμανικές σειρήνες» για Σισέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», σύλλογος της Ιταλίας ήθελε να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο μέσο τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά οι «πράσινοι» αρνήθηκαν να τον παραχωρήσουν, αφού όπως είχε δηλώσει ο Κώστας Αντωνίου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 το τεχνικό επιτελείο της ομάδας σε συνεννόηση με τον Νικόλα Πατέρα συμφώνησαν να μην φύγει κανένας βασικός παίκτης με στόχο το πρωτάθλημα.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Παναθηναϊκός είχε απαντήσει αρνητικά στο ενδιαφέρον της Σιένα για τον Λουκά Βύντρα, είχε απορρίψει πρόταση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ από την Μπέρμιγχαμ για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και είπε «όχι» σε ιταλική ομάδα που κινήθηκε για τον Κώστα Κατσουράνη.

Εν τω μεταξύ, όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Αλέξανδρου Τζιόλη στη Σιένα, φούντωσαν οι φήμες που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να κινείται με τα συγκεκριμένα χρήματα για τη μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού.

Ωστόσο, οι διοικούντες το «τριφύλλι» είπαν το εξής: «Δεν αλλάζει κάτι με το στόπερ. Δεν μπορούμε να μεταβάλουμε τον σχεδιασμό μας για να πούμε ότι κάναμε μεταγραφή. Οι στόπερ που θέλουμε κοστίζουν 4 και 5 εκατ. ευρώ. Αν πάμε να πάρουμε στόπερ δεύτερης διαλογής με 2 εκατ. ευρώ θα φανούμε ανακόλουθοι, κάτι που δεν είμαστε».

Νιόπλιας: «Τέρμα οι πανηγυρισμοί»!

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο αυριανό-κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ επέστησε ο Νίκος Νιόπλιας, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της ομάδας.

«Τέρμα οι πανηγυρισμοί, οι πίτες και τα ρεπό. Ολα τελείωσαν. Το μυαλό μας πρέπει να είναι μόνο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που είναι μία τεχνική ομάδα, όπως ο Αρης. Είμαστε καλύτεροι και πιο ποιοτικοί. Είμαστε μεγάλη ομάδα, είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να κερδίσουμε. Είναι οριακό παιχνίδι. Θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και πρέπει να το πάρουμε. Τα ρεπό τελείωσαν αφού από την Τετάρτη ξεκινούν τα συνεχή παιχνίδια», ήταν τα λόγια του 45χρονου προπονητή.

Στη διάθεση του κ. Νιόπλια βρίσκεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην «Ένωση». Εξάλλου, βασικός θα ξεκινήσει ο Λέτο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ και Σπυρόπουλο. Την τριάδα στο κέντρο θα αποτελέσουν ο Ζιλμπέρτο, ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης. Στα δεξιά θα παίξει ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Λέτο και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σισέ.

«Το θέμα της Διπλής Ανάπλασης θα λυθεί πολύ σύντομα»

Τη συμφωνία του Δήμου Αθηναίων με το ΥΠΕΚΑ ομολόγησε ο Νικήτας Κακλαμάνης, στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου. Ο δήμαρχος μίλησε για το θέμα της διπλής ανάπλασης και στο γήπεδο και ασφαλώς αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η πολύ θετική άποψη που εξέφρασε αρκετές φορές για την υπουργό Τίνα Μπιρμπίλη.

«Για να πάμε τώρα και στα οράματα. Ε, τώρα, πώς να το κάνουμε, 132 στρέμματα, τα οποία δεν είναι απαλλοτριωμένα στα χαρτιά, είναι στην πράξη, έχουν γραφτεί πλέον στο κτηματολόγιο και στην περιουσία του δήμου. Είναι 132 στρέμματα. Τώρα, είτε έγιναν για το γήπεδο είτε δεν έγιναν, είναι 132 στρέμματα πρασίνου. Τι να κάνουμε τώρα; Αυτή είναι η αλήθεια. Πώς να γίνει; Πώς να γίνει τώρα ότι οι πρώτες 300 ελιές που φυτεύτηκαν στην ιστορία τη μεταπολεμική του Ελαιώνα έγιναν επί των ημερών μου. Και πώς θα γίνει που θα φυτευτούν άλλες 500 περίπου. Τι να κάνουμε τώρα; Να κλαίω επειδή τα κάνω; Δεν γίνεται.

Για να δώσω μια ενδεικτική απάντηση επ' αυτού. Ωραία, πώς να γίνει τώρα ότι έχουν αρχίσει οι αναπλάσεις. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι εγώ έχω ευχαριστήσει δημόσια την κυρία Μπιρμπίλη, διότι μας τελείωσε τη μελέτη, που ήταν 7 μήνες στο ΥΠΕΧΩΔΕ για την ανάπλαση της Αθηνάς, σε ένα μήνα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά να ξέρουμε όταν ζητούμε ευθύνες από πού τις ζητούμε. Μακάρι να υπήρχε και στην Ελλάδα ο δήμαρχος-κυβερνήτης και να μη χρειαζόταν 100 υπογραφές.

Και εύχομαι και ελπίζω, βασίμως πλέον, ότι θα λυθεί και το θέμα της διπλής ανάπλασης και πάρα πολύ σύντομα. Και δεν αναφέρομαι στο γήπεδο, αναφέρομαι στη διπλή ανάπλαση, άρα και στο γήπεδο, αλλά όχι μόνο στο γήπεδο. Και δεν θα έχω επίσης κανένα πρόβλημα να βγω και να πω και δημόσια ποιος το έλυσε και να τον ευχαριστήσω. Απολύτως κανένα πρόβλημα
», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κακλαμάνης.

«Κόπηκαν» από το Τσάμπιονς Λιγκ Γκαλέτι, Γ. Παπαδόπουλος

Χωρίς τους Λουτσιάνο Γκαλέτι (όπως αναμενόταν) και Γιάννη Παπαδόπουλο θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρόβλημα υγείας του Αργεντινού οδήγησε τον Ολυμπιακό στην απόφαση να μην τον δηλώσει στην ΟΥΕΦΑ για τη συνέχεια της διοργάνωσης και τη θέση του πήρε ο νεοαποκτηθείς Χέσους Ντάτολο. Εξάλλου, «κόπηκε» και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, καθώς τη θέση του πήρε ο Λούα Λούα.

ΟΣΦΠ: Ετοιμάζει την «επόμενη ημέρα»

Αποφασισμένος να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Σωκράτης Κόκκαλης, ύστερα από τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες, αν και βρίσκονται μακριά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ελπίζουν θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Επίσης, υπάρχει ο στόχος της δεύτερης θέσης της βαθμολογίας που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δέχονταν με ευχαρίστηση όποιο «δώρο» έδινε ο «αιώνιος» αντίπαλος, αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορούν να κάνουν οι παίκτες είναι να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν στα δύο ματς με την Μπορντό στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, ο κ. Κόκκαλης παρουσιάστηκε ενωτικός και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έχει αρχίσει να καταστρώνει το πλάνο της «επόμενης ημέρας» και θα έχει μία σειρά από συναντήσεις για να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών ετοιμάζει αλλαγές τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Στο μυαλό του κ. Κόκκαλη βρίσκεται το όνομα του Βασίλη Γκαγκάτση, του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και ενδεχομένως του Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Το επόμενο διάστημα αναμένονται οι αποφάσεις του προέδρου και εκείνο που θέλουν όλοι στον Ολυμπιακό να είναι ο κόσμος στο πλευρό τους.

Χωρίς τρεις για το… τρίποντο

Χωρίς τον Μήτρογλου, τον Λούα Λούα και τον Γκαλίτσιο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός αύριο (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) στην έδρα του Πανιωνίου. Ο διεθνής επιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση, ο φορ από τον Κονγκό προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής για να μην ανοίξουν τα ράμματα που έκανε και ο τρίτος έχει ένα πρόβλημα κοντά στον τετρακέφαλο και κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουραστεί (για να μην υποστεί καμία θλάση).

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς προτίθεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-3-3, αλλά φέρεται να μην έχει αποφασίσει για τρεις θέσεις στην ενδεκάδα. Συγκεκριμένα, θέση διεκδικούν ο Στολτίδης μαζί με τον Μαρέσκα για το κέντρο της μεσαίας γραμμής, ο Τοροσίδης ενδέχεται να παίξει ως δεξί εσωτερικό χαφ και ο Μπράβο μαζί με τον Λεονάρντο για το αριστερό άκρο της άμυνας. Η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Νικοπολίδη, Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Τοροσίδη, Στολτίδη, Ζαϊρί, Ντάτολο και Ντάρμπισαϊρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Πάντος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Λεονάρντο, Οσκαρ, Λεντέσμα και Ντιόγο, Μαρέσκα. Εκτός έμειναν οι Ντομί, Γκαλέτι, Λούα Λούα, Μήτρογλου και Γκαλίτσιος.

Εν τω μεταξύ, ο Μπάντοβιτς έδειξε χθες στο βίντεο τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Λεβαδειακό, λέγοντας στους παίκτες: «Δεν πιέζουν πολύ και αφήνουν κενά. Δεν είναι τόσο γρήγορη ομάδα και θα είναι σημαντικές οι ελλείψεις του Κουμόρτζι και του Εστογιανόφ. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν άλλοι καλοί παίκτες, που πρέπει να προσέξουμε, όπως ο Μπάλαμπαν και ο Ριέρα, που είναι γρήγορος παίκτης.

Πρέπει να πιέσουμε την άμυνά τους και ειδικά το κέντρο που έχει κενά. Το ματς θέλει μεγαλύτερη προσοχή, διότι ο Πανιώνιος άλλαξε προπονητή και χρειάζεται πολύ ένα αποτέλεσμα. Το μυστικό για μας είναι να μπούμε δυνατά από την αρχή. Να μπούμε αποφασισμένοι για να πάρουμε το παιχνίδι, που χρειαζόμαστε τόσο πολύ
», ήταν τα λόγια του.

* Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Σωκράτης Κόκκαλης εντός της ημέρας να έχει συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού (τη «Θύρα 7»).

* Αισιόδοξος παραμένει ο Νέρι Καστίγιο όσον αφορά την ενδεχόμενη επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Η αισιοδοξία του Μεξικανού φαίνεται ότι προκύπτει από τις πιέσεις που ασκεί ο μάνατζέρ του στη διοίκηση της Σαχτάρ Ντόνετσκ, προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του. Πάντως, οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει ότι έχουν σταματήσει να ασχολούνται με τη συγκεκριμένη περίπτωση.

* Όσον αφορά τον Σκούρτη, ο νεαρός επιθετικός δοκιμάζεται στη Λάτσιο και μέχρι στιγμής οι διοικούντες την ιταλική ομάδα έχουν σχηματίσει θετική άποψη για τον συγκεκριμένο παίκτη. Αν, μάλιστα, συνεχίσει να τα πηγαίνει καλά, τότε είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο οι Λατσιάλι να καταθέσουν πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Αλβανό φορ, αλλά οι μεταγραφές για τους ανήλικους ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών από μία χώρα σε μία άλλη είναι περίπλοκες.

* Αφιέρωμα στο ταλέντο του Κυριάκου Παπαδόπουλου έκανε η γερμανική ιστοσελίδα spox.com, η οποία αρκετά συχνά δημοσιεύει τέτοιου είδους κείμενα. Το συγκεκριμένο σάιτ έκανε εκτενή αναφορά στον αμυντικό του Ολυμπιακού, ξεκινώντας από την αρχή της καριέρας του (όταν αγωνιζόταν σε τοπική ομάδα της Κατερίνης) μέχρι και λόγος και τις εμφανίσεις του με την Εθνική Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 19 του 2008 (όταν συμπεριλήφθηκε στους 10 καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης).

«Φεύγω λόγω του Μπάγεβιτς»!

Τον Ντούσαν Μπάγεβιτς χαρακτήρισε ως υπεύθυνο ο Χουανφράν για το γεγονός ότι έμεινε εκτός της ΑΕΚ και θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Λεβάντε. «Δεν είμαι ο πρώτος παίκτης που φεύγει έχοντας πρόβλημα με τον προπονητή κι ούτε ο τελευταίος που θα φύγει εξαιτίας του», τόνισε ο Ισπανός μπακ στη «SportDay».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Χουανφράν:

Με τι συναισθήματα φεύγεις από την ΑΕΚ;

«Πιστεύω ότι είμαι καλός άνθρωπος και δεν έχω κάνει ποτέ κακό σε κανέναν. Είμαι υπερήφανος που φόρεσα τη φανέλα της ΑΕΚ και εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα. Θα φύγω την ερχόμενη Δευτέρα για τη Λεβάντε και η οικογένειά μου θα με ακολουθήσει στην Ισπανία την Τετάρτη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, γιατί μου έχει φερθεί πολύ καλά, τους υπαλλήλους της ομάδας που με βοήθησαν και τους σέβομαι απεριόριστα, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο. Δεν έχω κανένα παράπονο απ' αυτούς και πιστεύω ότι έκανα ό,τι μπορούσα για την ομάδα».

Δεν αναφέρθηκες καθόλου στον προπονητή. Εχεις παράπονα;

«Δεν θα ήθελα να μπω σ' αυτό το θέμα. Είναι προφανές πως δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έζησα τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν έχω καμία διάθεση να απαντήσω στους "φίλους" του προπονητή που έχουν γράψει πολλά ψέματα για μένα. Τα περισσότερα που έχουν γραφτεί για μένα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Και παρά το γεγονός ότι δεν είναι αλήθεια, δεν πρόκειται να απαντήσω».

Τέθηκες εκτός ομάδας, εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος σε προπόνηση. Δεν είναι αλήθεια;

«Σ' αυτή την προπόνηση δεν συνέβη απολύτως τίποτα! Οταν ολοκληρώθηκε, ο προπονητής μού είπε ότι δεν θα προπονηθώ ξανά με την ομάδα. Να είσαι βέβαιη ότι ξέρω πολύ καλά τι γράφτηκε στις εφημερίδες. Αυτό συμβαίνει διότι περνά η μία άποψη. Εγώ έμεινα σιωπηλός όλο αυτό το διάστημα, έστω κι αν όσα λέγονταν και γράφονταν ήταν εναντίον μου. Δεν θέλω όμως να μπω σ' αυτό το παιχνίδι. Θα ήταν πολύ εύκολο για μένα να πω τι ακριβώς έχει συμβεί».

Είναι ξεκάθαρο ότι έχεις πρόβλημα μαζί του...

«Τι να σου πω; Δεν είμαι ο πρώτος παίκτης που φεύγει έχοντας πρόβλημα με τον προπονητή κι ούτε ο τελευταίος που θα φύγει εξαιτίας του. Και το καλοκαίρι έφυγαν παίκτες, επειδή είχαν πρόβλημα με τον προπονητή, ο Εντίνιο για παράδειγμα. Κάτι που προφανώς δεν είναι τυχαίο. Δεν θα έφευγα όμως αν αγωνιζόμουν, διότι θέλω να αγωνίζομαι».

Κρίνεις ότι απέδωσες στην ΑΕΚ τα αναμενόμενα;

«Πέρυσι πιστεύω ότι έπαιξα σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και δεν νομίζω ότι η ομάδα αντιμετώπισε πρόβλημα με την απόδοσή μου. Συναντώ κόσμο που αναρωτιέται γιατί δεν έπαιζα».

Μπάγεβιτς: «Αυτούς να προσέξετε»!

Την προσοχή των παικτών της ΑΕΚ στον Σισέ (θα τον επιτηρούν ο Μαϊστόροβτς και ο Ζεράλδο), τον Σαλπιγγίδη (θα τον προσέχει ο Καράμπελας), τον Λέτο (θα μαρκάρει ο Αραούχο) και τον Καραγκούνη (ζήτησε από τους παίκτες του να περιορίσουν τις κινήσεις του) επέστησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της «Ένωσης» ενόψει του αυριανού (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, ο Σερβοέλληνας τεχνικός ενημέρωσε τους «κιτρινόμαυρους» ότι η δεξιά τους πλευρά θα «φορτωθεί» πολύ περισσότερο σε σχέση με την αριστερή, καθώς ο Σπυρόπουλος ανεβαίνει συχνά ψηλά, ενώ ο Βύντρα πολύ λιγότερο.

«Πρέπει να προσέξουμε πολύ τις μακρινές μπαλιές στον Σισέ, οι οποίες μπορούν να μας βρουν απροετοίμαστους. Πρέπει να είστε πολύ συγκεντρωμένοι και να μην τον χάσετε. Ο Σαλπιγγίδης τροφοδοτείται κυρίως με διαγώνιες μπαλιές και, καθώς μπαίνει από τα πλάγια, μπορεί να γίνει απειλητικός. Πρέπει να κλείνουμε τον διάδρομο. Ο Λέτο δεν έπαιξε στο ματς με τον Αρη (σ.σ.: που προβλήθηκε στη χθεσινή ανάλυση), αλλά το πιθανότερο είναι να παίξει στο ντέρμπι. Πρέπει να περιορίσουμε τις κινήσεις του, μαρκάροντάς τον από κοντά και δυνατά», ήταν τα λόγια του 62χρονου τεχνικού.

Ο Μπάγεβιτς ανακοίνωσε 20μελή αποστολή, η οποία δεν έκρυβε εκπλήξεις. Την απαρτίζουν οι Σάχα, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Γεωργέας, Ζεράλντο, Καράμπελας, Γκέντσογλου, Καφές, Γκερέιρο, Μάκος, Χέρσι, Σκόκο, Λαγός, Λεονάρντο, Μαντούκα, Γιάχιτς, Παυλής, Μπλάνκο και Τζεμπούρ.

* Ο Πέτρος Παππάς πλήρωσε το 1,3 εκατ. ευρώ (και όχι τελικά 2 εκατ. ευρώ), με τα οποία δεν θα υπάρχουν από τη Δευτέρα ληξιπρόθεσμες οφειλές. Θα είναι το υπόλοιπο 60% που περίμεναν οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι είχαν λάβει 40% των οφειλομένων σε δύο δόσεις. Εν τω μεταξύ, Βασίλης Δημητριάδης ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ότι αν νικήσουν τον Παναθηναϊκό θα μοιραστούν το ποσό των 150.000 ευρώ (κάτι ανάλογο είχε συμβεί πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

* Δεν έχει προκύψει κανένα πρόβλημα μεταξύ των μετόχων και ο Πέτρος Παππάς (ο οποίος κατέβαλε το 1,3 εκατ. ευρώ για τις πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα) δεν πρόκειται να μείνει μόνος στη χρηματοδότηση της ΠΑΕ, η οποία έχει πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις στη γενική συνέλευση. Θεωρείται, μάλιστα, δεδομένο ότι αναλαμβάνοντας τις υποχρεώσεις του ο Νίκος Νοτιάς θα καταβάλει την ερχόμενη εβδομάδα το ποσό που του αναλογεί και υπολογίζεται κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Αγωνιστική με εκπλήξεις…

Πρεμιέρα στον δεύτερο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ αυτό το Σαββατοκύριακο με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις να υπάρχουν στο πρόγραμμα. Το www.sport-fm.gr ζήτησε την γνώμη του φόργουορντ του Αμαρουσίου, Κώστα Καϊμακόγλου, για την 14η αγωνιστική με τον 27χρονο φόργουορντ να περιμένει «πολλές εκπλήξεις αυτή την αγωνιστική».



ΠΑΟΚ-Πανελλήνιος (15:45-NovaSports 3)

«Είναι κατά τη γνώμη μου ένα πολύ “πονηρό” παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα τις τελευταίες αγωνιστικές και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος θα πάρει τη νίκη. Αν θα έπρεπε να επιλέξω μια από τις δύο ομάδες, θα έδινα ένα πολύ μικρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ λόγω έδρας».

Παναθηναϊκός-ΓΣ Ολύμπια (17:00-Conn-X TV 2)

«Δεν νομίζω πως χρειάζεται να κάνω εγώ κάποια ανάλυση ή κάποιο σχόλιο για το συγκεκριμένο ματς για να μάθει ο κόσμος ποιος θα είναι ο νικητής. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει έναν υγιεινό περίπατο και θα προσπαθήσει να διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις από την ήττα από την Παρτιζάν. Δεν χωράει συζήτηση, ο Παναθηναϊκός θα κάνει επίδειξη δύναμης κόντρα στην Ολύμπια».

Ηλυσιακός-Κολοσσός Ρόδου (17:00-Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη)

«Αν μπορούσα θα πήγαινα στο γήπεδο να δω το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Ηλυσιακός και ο Κολοσσός Ρόδου είναι δύο ομάδες που παίζουν χωρίς σκοπιμότητες και πολλές φορές έχουν στο μυαλό τους πως θα προσφέρουν θέαμα. Οι γηπεδούχοι “καίγονται” για τη νίκη ενώ η φιλοξενούμενοι έχουν κάνει μια μικρή κοιλιά μετά το εξαιρετικό τους ξεκίνημα. Πιστεύω πως παρά το γεγονός ότι ο Ηλυσιακός έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς, ο Κολοσσός είναι σε θέση να κάνει την έκπληξη».

Τρίκαλα-ΑΕΚ (17:00-ΕΤ1)

«Άλλο ένα ματς που δεν χωρούν προβλέψεις. Τα Τρίκαλα και η ΑΕΚ παλεύουν για να φύγουν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και περιμένω να γίνει μεγάλο ντέρμπι. Η ΑΕΚ άλλαξε προπονητή και αυτό περιμένω να την βοηθήσει κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Αν και δεν θεωρείται έκπληξη, εγώ θα ποντάρω στην ΑΕΚ».

Πανιώνιος-Περιστέρι (19:00 Conn-X TV 2)

«Ο Πανιώνιος μεταμορφώνεται στο γήπεδο του προς το καλύτερο. Από την άλλη, το Περιστέρι χάνει πολύ από τη δύναμη του όταν φεύγει μακριά από την έδρα του. Δίνω πολλές πιθανότητες στον Πανιώνιο να πάρει το ματς».


Κυριακή (31/01/2010)

Καβάλα-Μαρούσι (17:00-ΕΤ1)

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η Καβάλα είναι δυνατή στην έδρα της και αν δεν προσέξουμε μπορούμε να πάθουμε ζημιά. Υπάρχει κούραση από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα την Πέμπτη, αλλά θα πρέπει να βρούμε τρόπο να την ξεπεράσουμε. Η Καβάλα παλεύει για την παραμονή της και έχει μεγάλο κίνητρο. Εμείς από την άλλη, θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας και να παραμείνουμε στην τρίτη θέση».

Ολυμπιακός-Άρης (19:00-ΣΚΑΪ)

«Ο Ολυμπιακός είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Το έδειξε άλλωστε και στη Βιτόρια κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ανεβαίνει μάλιστα ένα επίπεδο, οπότε μπορεί να έχει ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον Άρη».

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES