8 Αυγ 2010

''Κουλουράκια'' για Καβάλα, Κέρκυρα

''Κουλουράκια'' για Καβάλα, Κέρκυρα Ισόπαλες 0-0 ήρθαν Καβάλα και Κέρκυρα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Νέα Καρβάλη. Στο 13’ ο Ντιέ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν έστειλε την μπάλα άουτ από το σημείο του πέναλτι.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΒΑΛΑ (Ντράγκαν Οκούκα): Βαγέχο (46΄ Κατεργιαννάκης), Πετκάκης, Οικονόμου (79΄ Σκλιοπίδης), Ντουγκλάο (80΄ Αυλωνίτης), Τόμασιτς, Ντικρόκ (72΄ Δρόσος), Ντιέ, Σιόντης, Αλεξάντροβιτς, Γιάννου (46΄ Σουλτανίδης), Ναζλίδης.

KEΡΚΥΡΑ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Ιωάννου, Βενέτης, Μίχος (65΄ Περνία), Κοντοδήμος (85΄ Καψαλόποδος), Μακρής (75΄ Βιόπουλος), Στολτίδης (55΄ Παρασκευαΐδης), Γιάντσης (72΄ Μάμαλος), Καλαντζής (46΄ Επστάιν), Λαμπρόπουλος (46΄ Μακρυδημήτρης), Τσίγκας (76΄ Πατηνιώτης).

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ : Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ


ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ
Με διπλές προπονήσεις πρωί και απόγευμα συνεχίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας για τον Α.Ο.ΚΕΡΚΥΡΑ σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Η χθεσινή απογευματινή προπόνηση ήταν η τελευταία επί Κερκυραϊκού εδάφους.Σήμερα το πρωί στις 08:30 η ομάδα μας αναχώρησε οδικώς για την πόλη της Ξάνθης και το προπονητικό κέντρο των Πηγαδιών όπου θα συνεχίσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της. Σε αυτό η ομάδα θα συνεχίσει το προγραμμά της, ενώ θα δώσει και μία σειρά από φιλικές αναμετρήσεις.Για την ερχόμενη Κυριακή 08/08/2010 έχει προγραμματιστεί ο αγώνας


απέναντι στην ομάδα της Καβάλας.
Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας είναι οι εξής:  Αποστολίδης, Κωνσταντόπουλος, Σιαράβας, Ιωάννου, Παρασκευαίδης, Κοντοδήμος, Μακρυδημήτρης, Τσίγκας, Βιόπουλος, Καψαλόποδος, Φλάβιο, Λαμπρόπουλος, Βενέτης, Γιάντσης, Χάμπλ, Μαϊστόροβιτς, Πέρνια, Καλαντζής, Στολτίδης, Μακρής, Μίχος, Πατηνιώτης.

               Να σημειωθεί ότι  από σήμερα το απόγευμα θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα και στην αποστολή, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ο Ντένις Επστάιν.

Αλλάζει τον Θρύλο!

Αλλάζει τον Θρύλο!Μέσα σε χρόνο-ρεκόρ κατάφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης να πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται αύριο στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στο 1,4 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ο κ. Μαρινάκης ταξίδεψε μαζί με τον Σωκράτη Κομινάκη αλλά και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη Βαρκελώνη, όπου συναντήθηκε με τον 46χρονο προπονητή και τον μάνατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ. Μάλιστα, οι δύο πλευρές τα βρήκαν τόσο γρήγορα, που ο Βαλβέρδε πρόλαβε και επέστρεψε στο Μπιλμπάο χθες το βράδυ! Οι όποιες διαφορές υπήρχαν στις πρώτες συζητήσεις λύθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» ικανοποίησε οικονομικά τον Ισπανό και επήλθε συμφωνία και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Επίσης, επέτρεψε στον 46χρονο τεχνικό να κάνει ό,τι θέλει όσον αφορά τις μεταγραφές που θέλει να γίνουν.

«Δες την ομάδα πρώτα και ό,τι θέλεις θα το έχεις», ήταν η πιο χαρακτηριστική ατάκα του κ. Μαρινάκη, ο οποίος εξήγησε τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν τόσο μετά την υπέρβαση για τη μεταγραφή του Ριέρα όσο και με τη νέα φορολογία που ισχύει πλέον στην Ελλάδα. Όπως έγινε γνωστό, ο Βαλβέρδε θα έχει μαζί του, όπως και στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό, τόσο τον βοηθό του, Γιον Ασπιάθου, όσο και τον γυμναστή του, Ρος Ποθάνκο.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός των παικτών που θα αποκτηθούν το επόμενο διάστημα. Πάντως, εκείνο που προκύπτει είναι ότι ο Ισπανός θα ζητήσει έναν τερματοφύλακα (προβληματίζεται από την προχωρημένη για ποδοσφαιριστή ηλικία του Νικοπολίδη), δύο ανασταλτικούς παίκτες στον άξονα, έναν φορ (λείπει ένας τέταρτος παίκτη σε αυτή τη θέση και ενδεχομένως ο βασικός) και ένας στόπερ (αφού θέλει να έχει δύο βασικούς και δύο στον πάγκο).

* Την πρώτη του προπόνηση έκανε χθες ο υπό δοκιμή Μοχάμεντ Καμαρά ή, αλλιώς, Μέντο. Ο 23χρονος αμυντικός μέσος δεν έδειξε πολλά πράγματα, παρά το γεγονός ότι έπαιξε σε μίνι δίτερμα με τους παίκτες που δεν έπαιξαν στο ματς με τη Μακάμπι και με αυτούς που έμειναν εκτός αποστολής.

Εκεί που σταματάει η λογική (video)

Εκεί που σταματάει η λογική (video) Ντροπιαστικές σκηνές στο χθεσινό φιλικό της ΑΕΚ με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο»! Ο προπονητής της «Ένωσης», Ντούσαν Μπάγεβιτς, δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της ομάδας του μετά από την λήξη αγώνα . Διαβάστε τι δήλωσε στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Αδαμίδης για το θέμα... Δείτε το βίντεο της επίθεσης.

Μάταιες ήταν οι προσπάθειες μερίδας της αστυνομίας, αλλά και λιγότερο θερμόαιμων οπαδών της ομάδας να προστατεύσουν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αποτέλεσμα; Ο τεχνικός της Ένωσης να δεχθεί ακόμη και γροθιές από κάποιους οπαδούς με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.
Μετά από λίγα λεπτά και την δυναμικότερη επέμβαση της αστυνομίας και ανθρώπων της ομάδας, απομακρύνθηκαν οι οπαδοί και ο Μπάγεβιτς κατάφερε να φτάσει στα αποδυτήρια.

Κατά την αποχώρηση του Σταύρου Αδαμίδη από το γήπεδο, οπαδοί της Ένωσης απευθυνόμενοι προς τον πρόεδρο της ομάδας, τον κάλεσαν να κρατήσει και να στηρίξει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, απομακρύνοντας από την ομάδα αυτούς που δημιουργούν επεισόδια και έφτασαν σε σημείο ακόμη και να χτυπήσουν τον 62χρονο τεχνικό της «Ένωσης».

Φανερά απογοητευμένος και εκνευρισμένος από την επίθεση που δέχθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εμφανίστηκε λίγη ώρα μετά το συμβάν ο Σταύρος Αδαμιδης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. «Αυτά που έγιναν είναι ανεπίτρεπτα.. Ντροπή. Η ομάδα προσπαθεί να βρει το δρόμο της και δέχεται σαμποτάζ εκ των έσω. Έλεος», τόνισε και ξεκαθάρισε για το μέλλον του Μπάγεβιτς στην ομάδα: «Δεν τον αφήνουμε να φύγει».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αδαμίδης στον NovaΣΠΟΡ Fm 94,6:

«Αυτό που έγινε είναι ντροπή για την ΑΕΚ! Έλεος πια! Η διοίκηση είναι αποφασισμένη και θα κρατήσει τον προπονητή. Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε. Η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει το δρόμο της και σαμποτάρεται εκ των έσω! Όλα αυτά, μας πεισμώνουν περισσότερο. Είμαστε πιο αποφασισμένοι. Θα κινηθούμε να βρούμε αυτούς που συμμετείχαν στα επεισόδια. Η ΑΕΚ θα συνεχίσει ενωμένη με παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση».

Για τον Μπάγεβιτς: «Έχω μιλήσει μαζί του και είναι σοκαρισμένος. Δεν περιμέναμε αυτό που έγινε. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν πρόκειται να τον αφήσουμε να φύγει. Καλούμε τους υγιείς φιλάθλους της ΑΕΚ να αποβάλλουν το πρόβλημα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι. Η ΑΕΚ έχει φιλοδοξίες, έχει στόχους φέτος, προσπαθεί να βρει το δρόμο της και σαμποτάρεται εκ των έσω! Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε σήμερα. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο δισεκατομμύριο να αφήσουμε τον Μπάγεβιτς να φύγει, αν και δεν μου έχει πει τίποτα τέτοιο

Παππάς: «Δεν θα ξανάρθω»

Αρκετά απογοητευμένος από την επίθεση που δέχθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε και ο μέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Πέτρος Παππάς κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο. Ο κ.Παππάς -μάλιστα- σε ερώτηση για το εάν πρόκειται να παρακολουθεί κάθε παιχνίδι της ομάδας από κοντά σε αυτή την αγωνιστική σεζόν ξεκαθάρισε: "Όχι. Κάτω από αυτές της συνθήκες, δεν θα ξανάρθω ποτέ".

Χειροκροτήματα κατά την αποχώρηση!

Εντελώς διαφορετικό σκηνικό κατά την αποχώρηση της αποστολής της ομάδας από το «Ελ Πάσο». Μερίδα οπαδών της ΑΕΚ περίμεναν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον χειροκρότησαν κατά την επιβίβαση του στο πούλμαν καλώντας τον να μείνει και να μην αποχωρήσει από την ομάδα.

Μέσα σε όλα αυτά... έγινε και παιχνίδι, με την ΑΕΚ να παρουσιάζεται αγνώριστη, σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά, και να χάνει 2-1 από την Καλλιθέα.

Δείτε το βίντεο...



Κίνδυνος τιμωρίας για ΑΕΚ

Στο φύλλο που συνέταξε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αλέξανδρος Δημητρακόπουλος, έριξε το μεγαλύτερο μέρος των ευθυνών στην Αστυνομία, αλλά ο κίνδυνος τιμωρίας παραμονεύει για την ΑΕΚ.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα αναγράφεται:

«Στο 70’ του αγώνα τραυματίστηκα. Στο 83’ μεγάλος αριθμός φιλάθλων με διακριτικά της ΑΕΚ, εισήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο και δίπλα από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας. Ενημερώθηκε αμέσως παράγοντας της γηπεδούχου ομάδας και αυτός με τη σειρά του ενημέρωσε την Αστυνομία. Στα επόμενα δύο λεπτά η αστυνομία έμεινε αμέτοχη, παρόλο που υπήρχε κοντά διμοιρία, ενώ και από τα μεγάφωνα δεν έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις. Κάποιοι φίλαθλοι της ΑΕΚ άρχισαν να γίνονται απειλητικοί προς τον πάγκο της ομάδας τους και να δημιουργούν προβλήματα σπρώχνοντάς τον. Μην μπορώντας κανείς να εγγυηθεί την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο αναγκαστήκαμε να διακόψουμε το παιχνίδι στο 86’. Μετά το σφύριγμα της διακοπής μεγάλος αριθμός φιλάθλων εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και όσο περνούσε η ώρα η κατάσταση χειροτέρευε. Οι οπαδοί πλήθαιναν και ξεκίνησαν επεισόδια με τις δυνάμεις της Αστυνομίας με αντικείμενα, πέτρες και καρέκλες – οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν με χρήση χημικών. Αυτό συνεχίστηκε για δέκα λεπτά, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να εισέλθουμε στα αποδυτήρια. Η αστυνομική δύναμη κρίνεται ανεπαρκής».

Τον φύλλο αγώνα δεν «καίει» τον «Δικέφαλο», αλλά ο κίνδυνος τιμωρίας είναι υπαρκτός για την ΑΕΚ.

Τα ξένα Μέσα για την επίθεση στον Μπάγεβιτς

Τα ξένα Μέσα για την επίθεση στον ΜπάγεβιτςΤο γύρο του κόσμου έκαναν οι χθεσινές σκηνές ντροπής στο γήπεδο της Καλλιθέας, με μερίδα οπαδών της ΑΕΚ να επιτίθενται στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και την αστυνομία να αδυνατεί να τον προστατεύσει. Φυσικά οι αναφορές τους δεν είναι καθόλου κολακευτικές και περιγράφουν με μελανά χρώματα το γεγονός της επίθεσης.

REUTERS: «Ο προπονητής της ΑΕΚ Μπάγεβιτς δέχεται επίθεση οπαδών. Ο 61χρονος προπονητής έπεσε κάτω μετά από χτυπήματα οπαδών που τον είχαν περικυκλώσει ενώ προσπαθούσε να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια. Ο Μπάγεβιτς, ο οποίος διανύει την τρίτη του θητεία στην ΑΕΚ, βρίσκεται σε κόντρα με τους οπαδούς από την εποχή που μετακόμισε στον μεγάλο αντίπαλο Ολυμπιακό», ενώ αναφορά γίνεται και στις δηλώσεις του Σταύρου Αδαμίδη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

FOUR FOUR TWO: «Επίθεση οπαδών της ΑΕΚ στον Μπάγεβιτς. Για σαμποτάζ εκ των έσω μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης. Υπήρχαν φόβοι για παραίτηση του προπονητή, αλλά ο Αδαμίδης το διέψευσε. Η ΑΕΚ, η οποία στερείται επιτυχιών τα τελευταία χρόνια, είχε ξεκινήσει καλά τη σεζόν επικρατώντας της Μπλάκμπερν και της Ρέιντζερς στο φιλικό τουρνουά του Σίδνεϊ».

EUROSPORT: «Μετά την ήττα σε φιλικό προετοιμασίας από ομάδα Β΄ Εθνικής οι οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν στον προπονητή τους, Μπάγεβιτς. Αυτό το γεγονός ήταν μια ντροπιαστική σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ, δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Αδαμίδης».

Στην επίθεση αναφέρθηκαν αρκετές ακόμα ιστοσελίδες του εξωτερικού, όπως το «GFDB», το «The soccer room» και το «Imscouting», αναπαράγοντας κατά βάση το ρεπορτάζ του «Reuters».

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES