10 Οκτ 2009

Ώρα για νίκη και μπαράζ

Τη νίκη που θα την φέρει μια ανάσα από τη 2η θέση και τα μπαράζ πρόκρισης, θέλει η Εθνική μας κόντρα στη Λετονία (21:30 NovaΣΠΟΡ FM 94,6 – MEGA) στην προτελευταία αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς νέα προβλήματα για το Ότο Ρεχάγκελ. Με 4-3-3 σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα ο Γερμανός τεχνικός. Φανέλα βασικού θα πάρουν Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Το επταήμερο ταξίδι στις αρχές Σεπτεμβρίου σε Ελβετία και Μολδαβία, δεν αποδείχθηκε ιδανικό για την ελληνική ομάδα. Η ήττα στη Βασιλεία και η οδυνηρή ισοπαλία στο Κισινάου, άφησαν την Εθνική μας εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – και πλέον η μάχη εστιάζεται στην διατήρηση της 2ης θέση; απέναντι σε Λετονία και Ισραήλ που καραδοκούν. Η Ελλάδα ισοβαθμεί με τη Λετονία στους 14 βαθμούς αλλά με την καλύτερη διαφορά τερμάτων έχει αυτή τη στιγμή το πλεονέκτημα ενώ το Ισραήλ ακολουθεί στους 12 βαθμούς.



Σε καλό κλίμα η τελευταία προπόνηση

Ο Ότο Ρεχάγκελ από την Πέμπτη γνώριζε ότι μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και περίμενε τη χθεσινή προπόνηση για να καταστρώσει και τα τελευταία του πλάνα χωρίς προβλήματα. Όλοι οι παίκτες ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε χαλαρό τρέξιμο και διπλό στα 3Χ4 του γηπέδου. Ενδεκάδα δεν έδειξε αφού επέλεξε μπερδεμένες ομάδες ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου είχε ήδη γνωστοποιήσει τους πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι οι Μόρας, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Γκέκας, Σαλπιγγίδης. Σεϊταρίδης και Τοροσίδης θα επιστρέψουν στα άκρα της άμυνας, ο Παπασταθόπουλος θα αποτελέσει τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό, ο Πατσατσόγλου θα αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή ενώ Σαμαράς και Αμανατίδης διεκδικούν τη θέση του τρίτου επιθετικού. Άγνωστο παραμένει αν θα προτιμηθεί τελικά κάτω από τα δοκάρια ο Χαλκιάς ή ο Τζόρβας. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τους Έλληνες παίκτες ευδιάθετους και προετοιμασμένους κατάλληλα ψυχολογικά για την αυριανή αναμέτρηση.

Προηγήθηκε «βιντεοθεραπεία»

Ο Ότο Ρεχάγκελ εκμεταλλεύτηκε το πρωινό και έδειξε ορισμένα σημεία-κλειδιά στους παίκτες του από το παιχνίδι των Λετονών μέσω του βίντεο. Ο Ρεχάγκελ μίλησε με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές στη συνέχεια και τους ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρουν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή των αντιπάλων τους.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός γνωρίζει τα τρωτά σημεία των αντιπάλων, οι οποίοι αναμένεται να αγωνιστούν με έναν καθαρόαιμο επιθετικό και γεμάτη τη μεσαία γραμμή ώστε να παγώνουν το ρυθμό και να ελέγχουν την κυκλοφορία της μπάλας.

Παρών ο Πιλάβιος

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση της εθνικής μας ομάδας προκειμένου να βοηθήσει και αυτός με την παρουσία του στο ψυχολογικό κομμάτι τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Έδωσε μάλιστα την άδεια μαζί με τον τιμ μάνατζερ Τάκη Φύσσα, να βρεθούν κοντά στους παίκτες μέλη του Γαλανόλευκου Φάρου, οι οποίοι αφού ευχαρίστησαν και τον Ότο Ρεχάγκελ, ζήτησαν τη νίκη από τους Έλληνες διεθνείς.

Δεν…φεύγουν τα εισιτήρια

Τα sold out η Εθνική μας, αυτά που έκανε όταν ήταν της... μόδας, τα έχει ξεχάσει προ καιρού. Στο αχανές ΟΑΚΑ τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Η προπώληση είναι απογοητευτική κι αν δεν λειτουργήσει ο ελληνικός κανόνας της «τελευταίας στιγμής», θα έχουμε ένα απογοητευτικό θέαμα στις εξέδρες σε τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Δ' ΕΘΝΙΚΗ 5ος ομιλος

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Μεσολόγγι -Σκουφάς Κομποτίου
Οδυσσέας - Σούλι Παραμυθιάς
Βολίδα- Αραχθος Παχυκαλάμου
Αναγέννηση Αρτας - Ανατολή
Πρέβεζα - Απόλλων Ευπαλίου
Ναυπακτιακός Αστέρας - Απόλλων Πάργας
Προοδευτική Περάματος - Αστήρ Ρόκκας
Θεσπρωτός - Ελαιόφυτο
Λευκίμη - Τηλυκράτης

Μονόδρομος η νίκη!

Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα τον διατηρήσουν στην κορυφή ο ΑΟ Κέρκυρα υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής στις 16.00 την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Μετά το διήμερο ρεπό του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, λόγω των εκλογών, ο Μπάμπης Τεννές μεσοβδόμαδα ανέβασε τους ρυθμούς της προπόνησης και δούλεψε κυρίως στην φυσική κατάσταση, θέλοντας έτσι να διατηρήσει την κατάσταση της ομάδας σε καλό αγωνιστικό επίπεδο παρά την έλειψη αγωνιστικής.
Η διακοπή στάθηκε ευεργετική για τον Φλαβίνιο αφού ξεπέρασε το πρόβλημα το τράβηγμα που κληρονόμησε στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο και από την Πέμπτη συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις.
Το μοναδικό πρόβλημα, που προέκυψε την τελευταία στιγμή, ακούει στο όνομα Σμαρτ αφού ο τραυματισμός του στην περόνη θα τον αφήσει εκτός για πολλές αγωνιστικές.
Απαντες στο στρατόπεδο των Φαιάκων γνωρίζουν την κρισιμότητα της αναμέτρησης και θέτουν ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Ειδικά από την στιγμή που ακολουθούν δύο παιχνίδια εκτός έδρας (με Αιγάλεω και Εθνικό Αστέρα)
Από την άλλη ο προπονητής της αήττητης μέχρι στιγμής Αναγέννησης, Περικλής Αμανατίδης, δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Η ομάδα της Θεσσαλίας θα διεκδικίσει ότι καλύτερο μπορεί με τους παίκτες να δηλώνουν αισιόδοξοι ενώ αναμένεται να έχει στο πλευρό της και μερικούς εκδρομείς από την Καρδίτσα.

ΣΟΚ με Σμαρτ! Δύο μήνες εκτός!

Η παρουσία του Φλάβιο στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης μετριάστηκε με τον χειρότερο τρόπο αφού ο Μπάλι Σμαρτ αποχώρησε σοβαρά τραυματίας από το γήπεδο.
 Ο νεαρός Νοτιοαφρικάνος μέσος υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής σε απεικονιστικό έλεγχο που έδειξε κάταγμα περόνης! Στον παίκτη τοποθετήθηκε γύψος που θα παραμείνει για τουλάχιστον δύο μήνες.
Ασχημα τα νέα για τον 20χρονο μέσο ειδικά τη στιγμή που φαινόταν να βρίσκει θέση βασικού στην εντεκάδα του ΑΟΚ.
Ας του ευχηθούμε περαστικά και γρήγορα δυνατός και υγιής στα γήπεδα!

ΟΣΦΠ: Κοντά στην ομάδα

Τις εγκαταστάσεις του Ρέντη επισκέφθηκαν χθες (9/10) οι Γιάννης Χρυσικόπουλος και Δημήτρης Θεοδωρίδης. Οι δύο άνδρες είχαν σύντομη συνομιλία με τον Ζίκο για θέματα γύρω από την ομάδα, ενώ παρέδωσαν στον αρχηγό του Ολυμπιακού, Αντώνη Νικοπολίδη το φετινό εσωτερικό κανονισμό. Συστάσεις για πιο ουσιαστικά δουλειά στους υπευθύνους του τμήματος σκάουτινγκ. Μέλμπεργκ: «Δεν το έχω μετανιώσει».

Διοικητική επίσκεψη

Τις εγκαταστάσεις του Ρέντη επισκέφθηκαν χθες (9/10) οι Γιάννης Χρυσικόπουλος και Δημήτρης Θεοδωρίδης. Τα διοικητικά στελέχη του Ολυμπιακού είχαν σύντομη ενημέρωση γύρω από αγωνιστικά θέματα από τον Ζίκο, ο οποίος τους επανέλαβε για ακόμα μία φορά ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες εργασίας, ενώ επισήμανε πως όλα βαδίζουν σωστά. Όπως τόνιζαν άνθρωποι της ομάδας μετά το τέλος της συνάντησης, δεν έγινε κουβέντα για μεταγραφικά ζητήματα.

Παραδόθηκε ο εσωτερικός κανονισμός

Μετά το σύντομο τετ-α-τετ με τον Βραζιλιάνο προπονητή, οι δύο άνδρες παρέδωσαν το φετινό εσωτερικό κανονισμό, στον αρχηγό, Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος με τη σειρά του τον μοίρασε στους συμπαίκτες του. Βάσει αυτού, οι παίκτες θα πληρωθούν 60 ευρώ το λεπτό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ με 30 για το Κύπελλο. Τα περισσότερα χρήματα δίνονται σε περίπτωση πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Για την ακρίβεια 120 ευρώ το λεπτό!

Συστάσεις σε Νίνι-Μπάντοβιτς

Πριν αναχωρήσουν όμως τα είπαν και με τους υπευθύνους του τμήματος σκάουτινγκ, Ανδρέα Νινιάδη και Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Οι παράγοντες των Πειραιωτών τους εξήγησαν ότι η ομάδα δεν μπορεί να συντηρεί πολλά ταλέντα στις τάξεις της και ότι πρέπει να γίνεται πιο προσεκτική επιλογή. Μάλιστα τους παρέθεσαν το παράδειγμα της Άρσεναλ, η οποία ανακαλύπτει ποδοσφαιρικά ταλέντα πριν από τον καθένα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Παίκτες που την κατάλληλη στιγμή πουλάει και έτσι καταφέρνει να συντηρείται οικονομικά -σε μεγάλο βαθμό- από αυτή την διαδικασία.

Μέλμπεργκ: «Δεν το έχω μετανιώσει»

Στιγμή δεν έχει μετανιώσει την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ο Όλοφ Μέλμπεργκ. «Ο Ολυμπιακός μού έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, κάτι που είχε συμβεί στο παρελθόν. Απάντησα καταφατικά και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου», δήλωσε ο Σουηδός αμυντικός στο περιοδικό «Sport Foot Magazine».

«Αισθάνομαι ακόμα και τώρα ότι αγωνίζομαι σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ, διότι έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Οι εγκαταστάσεις είναι τέλειες, το γήπεδο φανταστικό και ο κόσμος πάντα δίπλα μας», πρόσθεσε. Κλείνοντας, αναφέρθηκε στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. «Στον αγώνα με την Αρσεναλ φάνηκε ότι ακόμα έχουμε να διανύσουμε δρόμο μέχρι να παίζουμε στα ίσια τέτοιες ομάδες, αλλά φυσικά θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση. Τα δύο παιχνίδια με τη Σταντάρ θα δείξουν ποια ομάδα θα ακολουθήσει λογικά τους Λονδρέζους».

Προβληματισμός για τους τραυματισμούς

Προβληματισμός για τους τραυματισμούς Ο ΠΑΣ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, όμως ο Γιώργος Παράσχος πονοκεφαλιάζει με το γεγονός πως αρκετοί ποδσοφαιριστές ταλαιπωρούνται από μυικούς τραυματισμούς.

Οι Κώτσιος και Τζάνης εξακολουθούν να κάνουν ατομικό πρόγραμμα, καθώς αισθάνονται ενοχλήσεις. Το ιατρικό τιμ της ομάδας είναι καθυσηχαστικό, όμως υπό τον φόβο για μια υποτροπή θα προπονούνται σε χαμιλούς ρυθμούς για τις έπόμενες  ημέρες
Όσο αφορά των άτυχο στο ξεκίνημα της σεζόν Παύλο Βαρτζιώτη, τελικά υπέστη κάκωση του έσω παγίου συνδέσμου και θα λείψει οριστικά για τις επόμενες είκοσι ημέρες από τις προπονήσεις της ομάδας.

Τέλος ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος συνεχίζει την θεραπεία του στην Αθήνα. Ο 33χρονος τερματοφύλακας θα επιστρέψει την Δευτέρα για να εξετασθεί από τους γιατρούς του ΠΑΣ, όμως πολύ δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ.

* Ρεπό έδωσε στους παίκτες του ΠΑΣ ο Γιώργος Παράσχος.

Αποκλεισμός του Ναδάλ στο Πεκίνο

Αποκλεισμός του Ναδάλ στο ΠεκίνοΟ Ισπανός (Νο 2 του κόσμου) δήλωνε καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας έτοιμος να επιστρέψει στην καλή κατάσταση που βρισκόταν πριν τον τραυματισμό του στο γόνατο, αλλά δεν είχε υπολογίσει στον Τσίλιτς.

Ο Κροάτης (Νο 15) ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό 5-0 μόλις σε 15 λεπτά, επιτρέποντας στον Ναδάλ να φτάσει μόλις δύο φορές σε break point.

Το πανίσχυρο σέρβις ήταν το μεγάλο όπλο του 21χρονου, με τον Ναδάλ να μην μπορεί να ανταπεξέλθει, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του κοινού να τον "σπρώξει" προς τη νίκη.

Αντίπαλος του Τσίλιτς στον τελικό θα είναι ο Σέρβος Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο 4), ο οποίος δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον Σουηδό Ρόμπιν Σόντερλινγκ, επικρατώντας με 6-3, 6-3.

ΠΑΟ: Σπίτι του, το 2011!

Στο δικό του σπίτι θα αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2011 ο Παναθηναϊκός, μετά και την οριστική απόφαση του ΣτΕ για την κατασκευή γηπέδου στην περιοχή του Βοτανικού.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο και έπειτα από 18 μήνες το παλάτι των «πρασίνων» θα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του. Στο μεταξύ, παρότι η απόφαση για το εμπορικό κέντρο είναι αρνητική, υπάρχει ένα «παραθυράκι» για την ανέγερσή του.

Από την 70σέλιδη απόφαση του ΣτΕ προκύπτει πρόβλημα διότι «προσβάλλεται το ισοζύγιο πρασίνου». Όπως εκτιμούν νομικοί κύκλοι αν αυξηθεί το πράσινο στην περιοχή μπορεί να γίνει και το εμπορικό κέντρο. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο Μπάμπης Βωβός, ο οποίος παραχώρησε προχθές (8/10) 25 στρέμματα. Ίσως πάλι να απευθυνθεί στο ΥΠΕΧΩΔΕ ζητώντας μια νέα ρύθμιση, παραχωρώντας ταυτόχρονα και άλλο οικόπεδο για να γίνει πράσινο.

Στα του γηπέδου και πάλι, πρώτη προτεραιότητα από τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό είναι να πάρουν δάνειο 100 εκατ. ευρώ, με τους καλύτερους δυνατούς οικονομικούς όρους. Με το που επιτευχθεί αυτό, θα ξεκινήσουν άμεσα τα έργα.

Να φύγετε κύριε Μαραντόνα, να πάτε αλλού


Το λαϊκό έρεισμα φαίνεται πως έχει χάσει ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο προπονητής της Αργεντινής, ο οποίος μέχρι πριν λίγους μήνες θεωρείτο ο καταλληλότερος για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, δεν έχει πλέον την υποστήριξη των φιλάθλων των «μπανκοσελέστε», ειδικά από τη στιγμή που η Αργεντινή κινδυνεύει να απουσιάσει από την τελική φάση του Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 1970.

Σε μία δημοσκόπηση - σε μη αντιπροσωπευτικό δείγμα – που διενήργησε η ιστοσελίδα “Ole”, το 64% των συμμετεχόντων ψήφισαν υπέρ της απομάκρυνσης του 48χρονου τεχνικού από τον πάγκο των Αργεντινών, σε αντίθεση με το 36% που εμμένει στην παραμονή του. Στη δημοσκόπηση πήραν μέρος περίπου 88.000 άτομα.

ΑΕΚ: Στα χέρια του Νοτιά!

Όλοι οι βασικοί μέτοχοι, πλην του Τάκη Κανελλόπουλου, παραχωρούν τις μετοχές τους στον Νίκο Νοτιά, ο οποίος πλέον θα γίνει ο απόλυτος άρχοντας στην ΑΕΚ. Η «Sportday» κάνει σήμερα μια μεγάλη αποκάλυψη και φέρνει στο φως την ιστορική συμφωνία που αλλάζει τα δεδομένα στην «Ένωση». Για πρώτη φορά μετά το 2004 υπάρχει ένα αφεντικό. «Δένει» Μπλάνκο. «Να είμαι πρωταγωνιστής» δήλωσε στο «ΑΕΚ Empire» ο Γκερεϊρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Νοτιάς εξασφάλισε το «ναι» από τους βασικούς μετόχους (πλην Κανελλόπουλου) της ΠΑΕ και παίρνει στα χέρια του τα μερίδιά τους και το πλειοψηφικό πακέτο της ΑΕΚ, γεγονός που τον καθιστά αφεντικό και απόλυτο κυρίαρχο. Η ΑΕΚ παύει να είναι ακέφαλη και με ένα πραγματικό boss στη διοίκησή της μπαίνει σε ομαλότητα και αποκτά αξιοπρέπεια, μια και αποκαθίσταται το πρόβλημα ρευστότητας.

Η συμφωνία του Νίκου Νοτιά με τους βασικούς μετόχους ολοκληρώθηκε ουσιαστικά χθες και είναι χαρακτηριστικό ότι ο μεγαλομέτοχος ματαιώνει το προγραμματισμένο για την ερχόμενη εβδομάδα ταξίδι του στην Αθήνα! Δεν έχει κανένα λόγο πια να «αναλάβει πρωτοβουλίες για το συμφέρον της ομάδας» σε συναντήσεις με μετόχους, διότι, πολύ απλά, όσοι διαφωνούσαν με τις επιλογές του (κυρίως με αυτές του Νίκου Θανόπουλου που του έχει εμπιστευτεί για την προεδρία) επέλεξαν να του ανοίξουν τον δρόμο.

Επειτα από αυτή την εξέλιξη, ο Νίκος Νοτιάς, που κάνει δική του την ΠΑΕ ΑΕΚ και είναι σε θέση να αποφασίζει μόνο ο ίδιος γι' αυτή (οι αντίθετες απόψεις βλάπτουν σοβαρά τη διοίκηση κάθε εταιρείας), συνεχίζει τη χρηματοδότηση, η οποία είχε διακοπεί εδώ και μήνες. Παρ' όλα αυτά, δεν επιθυμεί να σηκώσει το βάρος της... ισοβίως και ξεκινά χωρίς να «καίγεται» για άμεσα αποτελέσματα την αναζήτηση δυνατών συμπαικτών-επενδυτών, έτσι ώστε να βρει στηρίγματα και, ενδεχομένως, το νέο αφεντικό της ΠΑΕ που θα έχει εχέγγυα για την ομαλή πορεία της.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Νίκος Νοτιάς δεν έχει τίποτα στα χέρια του (οι προηγούμενες προσπάθειες είχαν αποτύχει), αλλά με την εξέλιξη που σημειώθηκε μπορεί να προσδοκά κάτι καλύτερο. Η ΠΑΕ δεν είναι πια «σπασμένη» σε κομμάτια, ένα γεγονός που μόνο ελκυστικό δεν θα έδειχνε σε σοβαρούς επενδυτές, αλλά έχει ένα αφεντικό, το οποίο, όσοι μπορούν, θέλουν και ενδιαφέρονται, μπορούν να αναζητήσουν.

«Δένει» Μπλάνκο

Την ερχόμενη εβδομάδα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα βρίσκεται στη χώρα μας ο μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο για να τελειώσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αργεντινού επιθετικού.

Ο Νίκος Θανόπουλος είναι διατεθειμένος να πραγματοποιήσει μια αρκετά βελτιωμένη πρόταση στον μάνατζερ του «Ζορό» και όπως όλα δείχνουν πρόθεση και των δύο πλευρών είναι να επιτευχθεί συμφωνία για αυτό και το χάσμα αναμένεται να γεφυρωθεί. Η «Ένωση» επιθυμεί να κλείσει οριστικά το θέμα και ετοιμάζει μια πρόταση που θα ικανοποιεί τον 26χρονο επιθετικό, ο οποίος δεν έχει κρύψει πως θέλει να μείνει στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια.

Στις τελικές διαπραγματεύσεις εντός της εβδομάδας θα φανεί αν θα επιτευχθεί συμφωνία, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» φίλαθλοι μπορούν να αισιοδοξούν πως αυτή τη φορά θα μπουν υπογραφές. Το επιτρέπουν η κίνηση του Θανόπουλου να καλέσει τον Μπέρος στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις και το γεγονός ότι υπάρχει κοινή επιθυμία από τις δύο πλευρές.

Γκερέιρο: «Ποτέ δεν φοβάμαι, ποτέ δεν κρύβομαι»

«Θέλω να είμαι αυτός που θα κάνει τη διαφορά. Ζητάω την μπάλα. Δεν κρύβομαι. Τη θέλω στα πόδια μου, θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στο γκολ. Κι αν κάνω μια λάθος πάσα, τότε είναι που με πιάνει περισσότερο η επιθυμία να επανορθώσω, να βρω τη λύση. Ποτέ δεν φοβάμαι, ποτέ δεν κρύβομαι» αυτές ήταν μερικές από τις χαρακτηριστικότερες ατάκες του Ρότζερ Γκερέιρο στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΑΕΚ Empire». Ο Γκερέιρο εξήγησε επίσης πως «Το πρώτο πράγμα που μου μετέφεραν οι συμπαίκτες μου είναι ότι δεν έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα τα τελευταία 15 χρόνια. Οταν ανήκεις σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ, οφείλεις να είσαι ανθεκτικός στην πίεση. Είναι αναμενόμενη και δικαιολογημένη ύστερα από τόση πίκρα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρότζερ σε μια συνέντευξη που δόθηκε πριν η ΑΕΚ απομακρυνθεί κατά έντεκα βαθμούς από την κορυφή, όπως φανερώνει και η συνέχεια: «Πρέπει να σταματήσει αυτή η "νηστεία" των 15 ετών. Εγώ με όλη μου την καρδιά και τη δύναμη του μυαλού θέλω να αλλάξει αυτή η κατάσταση».

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES