8 Δεκ 2009

Μόνο ο Κοζώνης για την ΠΑΕ

Μόνο ο Κοζώνης για την ΠΑΕΠαρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν πως ο Πέτρος Παππάς είναι διατεθειμένος να αναλάβει πρωτοβουλία για να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο, κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από τον ίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24 ο Νίκος Νοτιάς έχει τηλεφωνικές επαφές αυτές τις ώρες με τον Χαράλαμπο Κοζώνη, ο οποίος είναι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος για την ΠΑΕ.


Ο Παππάς με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως δεν ηγείται κανενός σχεδίου για την ανάληψη της ηγεσίας της ΠΑΕ και τόνισε πως περιμένει τις εγγυήσεις από τον Κοζώνη:

Η δήλωση του Πέτρου Παππα:

"Με αφορμή διάφορες φήμες που κυκλοφορούν, θα ήθελα να διαψεύσω ότι ηγούμαι κάποιου συγκεκριμένου σχεδίου επενδυτών. Σήμερα αναμένονται οι εγγυήσεις του κ.Κοζώνη τις οποίες ανήγγειλε ότι θα δώσει στον κ.Νοτιά.

Όπως καταλαβαίνω από τον κ.Νοτιά, όταν λάβει τις εγγυήσεις αυτές, έχει σκοπό να υπογράψει το προσύμφωνο της Αθήνας. Οποιεσδήποτε άλλες αναφορές σε νέα επενδυτικά σχήματα ή σχέδια θεωρώ πως αυτή τη στιγμή προτρέχουν των υπαρχόντων θεμάτων".
Πέτρος Παππάς
Ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος ύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24,βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Χαράλαμπο Κοζώνη, περιμένει τις απαιτούμενες εγγυήσεις από τον τελευταίο, ώστε να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίπο που δημιουργήθηκε τα τελευταία 24ωρα.

Το SPORT 24παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει συνεχώς.

Κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ!

Κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ έκαναν το απόγευμα της Τρίτης οι οπαδοί της ΑΕΚ. Οι φίλοι της Ένωσης έβγαλαν ειρηνικά τους υπαλλήλους από το κτήριο και αυτή τη στιγμή βρίσκονται μέσα σε αυτά και ζητούν να μιλήσουν με τους με αντιπροσωπεία των μετόχων.

Την κατάληψη έκαναν περίπου 30 άτομα τα οποία θέλουν να συναντηθούν με τους μετόχους της ΠΑΕ ώστε να καταλάβουν και οι ίδιοι τις γίνεται τις τελευταίες ημέρες. Οι φίλοι της Ένωσης θέλουν να ρωτήσουν και να μάθουν από πρώτο χέρι τι μέλλει γενέσθαι και τις προθέσεις των μετόχων σε αυτή την πολύ κρίσιμη στιγμή για το σωματείο.

H συντονιστική επιτροπή αυτής της κατάληψης εξέδωσε ανακοίνωση για την κίνηση της:

Η Συντονιστική επιτροπή κατάληψης σας ανακοινώνει τα ακόλουθα: Η κίνηση μας αυτή είναι μια συμβολική πράξη διαμαρτυρίας για όλα όσα τραγελαφικά γίνονται τον τελευταίο καιρό στην ομάδα μας. Είναι, επίσης, μια κίνηση αγωνίας για το μέλλον της ΑΕΚ. Αλλά, κυρίως, είναι κίνηση (προειδοποίησης πως ο λαός της ΑΕΚ ξύπνησε και δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλα παιχνίδια στην πλάτη του. Επειδή τα ψέματα που έχουν γεμίσει τον κόσμο μας τελευταία έχουν ξεπεράσει τα χρέη της ομάδας μας, απαιτούμε άμεσα επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο κ. Ν. Νοτιά ώστε να φανερωθεί, επιτέλους, τι γίνεται αλλά και τι εχει στο μυαλό του για την ΑΕΚ μας, χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές. Μετά από την επικοινωνίας μας αυτή και αφού ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας μας, θα καθορίσουμε την περαιτέρω στάση μας. Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε προς τη διοίκηση της μάνας-Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στην εμπλοκή τους στα

πιθανά μελλοντικά σενάρια σωτηρίας της ΑΕΚ, γιατί, αυτή τη φορά, το λάθος θα είναι ανεπανόρθωτο.
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που επικοινωνεί με κάθε τρόπο μαζί μας, μας συμπαραστέκεται και μας στηρίζει. Ο αγώνας αυτός είναι και δικός τους, είναι αγώνας όλων των Ενωσιτών".

Οπαδοί και στους Θρακομακεδόνες

Νωρίτερα μερίδα οπαδών είχαν επισκεφτεί και το προπονητικό κέντρο της ομάδας στους Θρακομακεδόνες. Κι εκεί τα πράγματα κύλησαν ομαλά χωρίς έκτροπα, με τους φίλους του Δικεφάλου να ζητούν αρχικά να παρακολουθήσουν την προπόνηση αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Στη συνέχεια συζήτησαν με τον Βασίλη Δημητριάδη εκφράζοντας τις ανησυχίες τους για τα διοικητικά και αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας.

Συγκεκριμένα έγινε συζήτηση γύρω από τα διοικητικά, την επιλογή του Θανόπουλου να ψηφίσει τον Πατέρα ως πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, την φημολογία για την πώληση του Νάτσο Σκόκο και στο τέλος ζήτησαν να μιλήσουν με κάποιον υπεύθυνο από την ΠΑΕ.

Ο Γενικός αρχηγός της ομάδα άκουσε όλα όσα είχαν να του πουν οι οπαδοί και τους ζήτησε να κάνουν υπομονή.

Πληρώθηκαν οι παίκτες

Μέσα σε όλες αυτές τι εξελίξεις υπήρχε και ένα ευχάριστο για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι πληρώθηκαν τους μισθούς και κάποια έναντι των δόσεων των συμβολαίων τους. Βέβαια με αυτά τα χρήματα δεν λύνεται το πρόβλημα αλλά υπάρχει η αισιοδοξία πως την Τετάρτη ίσως καταβληθεί ένα μέρος των οφειλομένων προς τους παίκτες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ την Τρίτη. Στο πρώτο συμμετείχαν οι παίκτες που είναι περισσότερο επιβαρημένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια, οι οποίοι έκαναν χαλάρωμα και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Οι υπόλοιποι έκαναν τρέξιμο και ασκήσεις τακτικής.

Σε ότι αφορά τους τραυματίες, σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Σεμπάστιαν Σάχα, ο οποίος έχει μια κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Οι Σκόκο και Νέμεθ έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ ο Παντελής Καφές επέστρεψε στις προπονήσεις και έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Τέλος, οι Αλεξόπουλος και Κουτρομάνος έκαναν ασκήσεις αποκατάστασης στο γήπεδο.

Τέλος ο Τεν Κάτε, Νιόπλιας-Βαζέχα στη θέση του!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Χεν Τεν Κάτε, όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΠΑΕ. Την καθοδήγηση της ομάδας απο τον πάγκο αναλαμβάνει, όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Νίκος Νιόπλιας με συνεργάτη τον Κριστόφ Βαζέχα. Νιόπλιας: «Μεγάλη τιμή για μένα ο Παναθηναϊκός».

Η απομάκρυνση του Ολλανδού ήταν προσωπική απόφαση του προέδρου του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε αυτή τη σκέψη από την ημέρα της ισοπαλίας με την Καβάλα. Το γυαλί ράγισε οριστικά μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Το θέμα κρατήθηκε μυστικό, αφού ούτε ο ίδιος ο Τεν Κάτε γνώριζε τις σκέψεις του προέδρου.

Έτσι, σήμερα, ήρθε εντελώς ξαφνικά και για τον κόσμο άλλα και για τον ίδιο τον Τεν Κάτε η ανακοίνωση της απόφασης του Νικόλα Πατέρα. Οι δύο άντρες συναντήθηκαν και η συνεργασία τους λύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

H ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι σε συνάντηση που είχαν σήμερα ο πρόεδρος, κ. Νικόλας Πατέρας, με τον προπονητή της ομάδας, κ. Χενκ Τεν Κάτε, συμφώνησαν τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον προπονητή για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και για τη συνεργασία τους και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο μέλλον.

Ο κ. Tεν Κάτε δήλωσε: «Υπήρξε τιμή για μένα η συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό και τα αποτελέσματα υποστηρίζουν το έργο μου. Έχω βάλει τα θεμέλια για την ομάδα. Σέβομαι το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι με τη συνολική εικόνα, αλλά εγώ και οι συνεργάτες μου δώσαμε τα πάντα για την επιτυχία. Η απόφαση του προέδρου δεν θα επηρεάσει τη μεταξύ μας σχέση και τη φιλία που αναπτύξαμε. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την υποστήριξή τους και εύχομαι η ομάδα να κερδίσει τον τίτλο».

Νιόπλιας: «Μεγάλη τιμή για μένα ο Παναθηναϊκός»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Παναθηναϊκό έκανε ο Νίκος Νιόπλιας, χαρακτηρίζοντας μεγάλη τιμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. «Από σήμερα κιόλας πιάνουμε δουλειά και στόχος μου είναι να πετύχω με την ομάδα σαν προπονητής ό,τι και σαν παίκτης: να κατακτήσω τίτλους» τόνισε

Από την πλευρά του, ο Κριστόφ Βαζέχα επισήμανε: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Παιανία. Η ομάδα έχει όλες τις δυνατότητες να φτάσει στην κορυφή και εκεί θέλουμε να την οδηγήσουμε».

ΑΕΚ: Καλά Χριστούγεννα για τους παίκτες!

Η υπόσχεση που είχε δώσει την προηγούμενη εβδομάδα ο Βασίλης Δημητριάδης, εκπληρώθηκε. Οι παίκτες της ΑΕΚ είδαν σήμερα στους λογαριασμούς τους, χρήματα που τους οφείλονταν από τους μισθούς άλλα και από δόσεις συμβολαίων.

Έτσι το κακό κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια τον προηγούμενο καιρό από τη μη τήρηση των υποχρεώσεων της διοίκησης φαίνεται να ηρεμεί.

Άρσεναλ: Φέρνει τα «τσικό»


Ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, είχε προαναγγείλει πως για το ματς με τον Ολυμπιακό θα έπαιρνε στην αποστολή πολλούς νεαρούς παίκτες αφού οι Άγγλοι έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση τους. Ο Αλσατός κόουτς ανακοίνωσε την 18αδα του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται δέκα νεαροί παίκτες. Γουόλκοτ, Σιλβέστρ τα ονόματα που ξεχωρίζουν.

Η αποστολή των Άγγλων για το ματς με τον Ολυμπιακό: Βέλα, Γουόλκοτ, Ράμσεϊ, Σονγκ, Σιλβέστρ, Γουίλσιρ, Φαμπνιάσκι, Μανόνε, Μέριδα, Μπάρτλεϊ, Κοκέλεν, Κρουζ, Ιστμοντ, Εμάνουελ-Τομας, Τζίλμπερτ, Άιλινγκ, Ράνταλ, Σουνού.

Η αποστολή των Λονδρέζων φτάνει στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 19:45 και στις 20:00 έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου σε αίθουσα του αεροδρομίου.

Τέλος ο Τεν Κάτε, Νιόπλιας-Βαζέχα στη θέση του!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Χεν Τεν Κάτε όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΠΑΕ. Την καθοδήγηση της ομάδας απο τον πάγκο αναλαμβάνει ο Νίκος Νιόπλιας με συνεργάτη τον Κριστόφ Βαζέχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι σε συνάντηση που είχαν σήμερα ο πρόεδρος, κ. Νικόλας Πατέρας με τον προπονητή της ομάδας, κ. Χενκ Τεν Κάτε, συμφώνησαν τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον προπονητή για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και για τη συνεργασία τους και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο μέλλον.

Ο κ. Tεν Κάτε δήλωσε: «Υπήρξε τιμή για μένα η συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό και τα αποτελέσματα υποστηρίζουν το έργο μου. Έχω βάλει τα θεμέλια για την ομάδα. Σέβομαι το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι με τη συνολική εικόνα, αλλά εγώ και οι συνεργάτες μου δώσαμε τα πάντα για την επιτυχία. Η απόφαση του προέδρου δεν θα επηρεάσει τη μεταξύ μας σχέση και τη φιλία που αναπτύξαμε. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την υποστήριξή τους και εύχομαι η ομάδα να κερδίσει τον τίτλο».

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Εναν πρόωρο τελικό έβγαλε η κληρωτίδα στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Συγκεκριμένα η ΒΟΛΙΔΑ (πρωτοπόρος στη Δ' Εθνική), θα αγωνιστεί με τον ΟΛΥΜΠΟ (πρωτοπόρο στην Α1 ΚΕΡΚΥΡΑΣ). Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών θα αναμετρηθούν ο ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ. Θα πρέπει εδώ να αναφέρουμε ότι βάσει της προκήρυξης του Κυπέλλου οι αγώνες της ημιτελικής φάσεις θα είναι διπλοί.
ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
16/12/2009 ΩΡΑ 14.45
ΓΗΠ. ΘΙΝΑΛΙΟΥ : ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝ.ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ
ΓΗΠ. ΚΑΣΤ.ΜΕΣΗΣ : ΒΟΛΙΔΑ - ΟΛΥΜΠΟΣ
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ
20/1/2010 ΩΡΑ 14.45
ΓΗΠ. ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ : ΑΝΑΓΕΝ.ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ - ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
ΓΗΠ. ΟΛΥΜΠΟΥ : ΟΛΥΜΠΟΣ - ΒΟΛΙΔΑ
Να υπενθυμίσουμε ότι για να φτάσουν στα ημιτελικά οι τέσσερις πιο πάνω ομάδες απέκλεισαν τους εξής αντιπάλους :


ΒΟΛΙΔΑ
(ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ 7-0, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΑΓ.ΜΑΡΚΟΥ 3-0)

ΟΛΥΜΠΟΣ
(ΗΡΑΚΛΗ ΑΓ.ΔΕΚΑ 0-0 4-2 πεν, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1, ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 4-2, ΚΑΣΣΙΩΠΗ 1-0)

ΑΝΑΓΕΝΝ. ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ
(ΠΟΣΕΙΔ.ΒΙΤΑΛΑΔΩΝ 6-0, ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 3-2, ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ 3-2)

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
(ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΟΥΛ. 3-1, ΑΕΤΟ ΑΓ.ΑΘΑΝ. 5-0, ΟΦΑΜ 2-0)

ΟΣΦΠ: Το πλάνο της πρόκρισης…

Στον Ολυμπιακό δεν τους απασχολεί κανένα άλλο θέμα, εκτός από την πρόκριση στους «16» του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται αύριο (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) την Άρσεναλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ο Ζίκο τις τελευταίες ημέρες καταστρώνει το πλάνο, με το οποίο η ομάδα του θα περάσει στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ο Βραζιλιάνος δεν έκανε κάποιου είδους ομιλία στους παίκτες ενόψει του κρίσιμου αυτού ματς, αλλά έριξε το βάρος στην τακτική και τους εξήγησε τι χρειάζεται να προσέξουν στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι «κανονιέρηδες».

Ο 56χρονος προπονητής πήρε τους παίκτες που είχαν παίξει στην Ξάνθη (σ.σ.: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Μπράβο, Ντουντού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Λεονάρντο και Μαρέσκα) μαζί με τους Φετφατζίδη, Σοϊλέδη και Νικλητσιώτη, ζητώντας τους να προσέξουν κάποια πράγματα.

Ο Ζίκο επέστησε την προσοχή των παικτών στο «ένα-δύο» που παίζουν οι Λονδρέζοι στο χώρο της μεσαίας γραμμής και βγαίνουν στην πλάτη των αντίπαλων αμυντικών. Εκείνο που τους ζήτησε είναι οι μέσοι του Ολυμπιακού να ακολουθούν παντού τους αντίστοιχους της Άρσεναλ.

Από τους ακραίους χαφ ζήτησε να κάνουν εκείνοι το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» και η ομάδα να επιτίθεται από τα πλάγια, βγάζοντας σέντρες ή κάνοντας προσωπικές ενέργειες. Επίσης, ζήτησε οι παίκτες να κλείνουν προς το κέντρο και να αποτελέσουν όλοι μέρος της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας.

Σύμφωνα με όσα δείχνει ο Βραζιλιάνος, οι Πειραιώτες αναμένεται να αγωνιστούν όπως στα Πηγάδια, αν και υπάρχει η πιθανότητα ο Ζαϊρί να πάρει τη θέση του Λεονάρντο στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Αυτό θα φανεί στη σημερινή-τελευταία προπόνηση.

Όσον αφορά τους απόντες, ο Ντιόγο (δύσκολα θα παίξει με τον Πανθρακικό και ίσως προλάβει το εκτός έδρας ματς με τον Άρη), ο Λεντέσμα, ο Ντάρμπισαϊρ, ο Ζεβλάκοφ και Τοροσίδης (ίσως παίξει την Κυριακή) ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα.

* «Θα τιμωρηθούμε με το παραμικρό…», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

* Μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ θα γίνει η συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Ζίκο, οι οποίοι θα συζητήσουν τις κινήσεις του Ολυμπιακού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Αυτή τη στιγμή προέχει ο αυριανός αγώνας και στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο σκέφτονται μόνο αυτό, αφού τα οικονομικά δεδομένα θα είναι διαφορετικά αν η ομάδα παίξει το νέο έτος στο Champions League και διαφορετικά αν συνεχίσει στο Europa League.

Ερνστ: «Εξετάζουμε την περίπτωση Τζεμπούρ»


Από τα πλέον αρμόδια χείλη ήρθε η επιβεβαίωση της φήμης περί ενδιαφέροντος της Μπόχουμ για τον Ράφικ Τζεμπούρ. Ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας, Τόμας Ερνστ, δήλωσε πως «… το όνομά του είναι στα υπόψη μας και θα το συζητήσουμε», αποκάλυψε πως έχει παρακολουθήσει τυχαία τον παίκτη, προσθέτοντας όμως πως η ομάδα του δεν έχει πολλά περιθώρια για μεγάλες δαπάνες.

Τη Δευτέρα ΜΜΕ στη Γερμανία ανέφεραν πως υπάρχουν συζητήσεις με την ΑΕΚ για δανεισμό του Αλγερινού φορ έναντι 300.000 ευρώ ως το καλοκαίρι και ορισμό οψιόν αγοράς του έναντι 1,2 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιο του παροπλισμένου από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς φορ λήγει το καλοκαίρι του 2011.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Εν αναμονή του προέδρου

Διαψεύδονται οι φήμες που θέλουν τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα να έχουν έρθει σε επαφή με τον Γιάννη Παπακώστα, προκειμένου να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας έπειτα την αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου.

Μάλιστα, οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα πρόκειται να δρομολογηθούν αφού πρώτα επιστρέψει στην πόλη ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης. Προς το παρόν, αυτό που επιθυμούν άπαντες στον σύλλογο, είναι να επιστρέψει η ηρεμία στην ομάδα, με σκοπό να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο ματς με τον Εργοτέλη το ερχόμενο Σάββατο. Στον πάγκο της ομάδας στο συγκεκριμένο ματς θα βρίσκεται ο Θύμιος Γεωργούλης.

Η ώρα της αλήθειας

Αποδείξεις για την οικονομική ευρωστία του Χαράλαμπου Κοζώνη διατείνονται πως έχουν στην κατοχή τους οι εκπρόσωποι του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, τις οποίες και θα παραδώσουν ως το βράδυ στον Νίκο Νοτιά, αλλά και στα μέσα ενημέρωσης. Άγνωστο είναι, ωστόσο, αν αυτές θα κριθούν επαρκείς από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι μέτοχοι της «Ένωσης» φέρονται να διαπίστωσαν-έστω και μετά από δύο μήνες διαπραγματεύσεων-πως ο ενδιαφερόμενος από το Σικάγο δεν έχει τη δυνατότητα να σηκώσει στις πλάτες του την ΑΕΚ και πληροφορίες αναφέρουν πως καταλήγουν στο συμπέρασμα πως θα ήταν μεγάλο λάθος-ακόμη μεγαλύτερο από όσα έχουν κάνει ως τώρα-να δώσουν την ΠΑΕ στον 65χρονο επιχειρηματία.

Μάλιστα προκειμένου να απαντήσουν στις αιτιάσεις των εκπροσώπων του Κοζώνη πως φοβούνται ότι τα χρέη θα είναι πολύ περισσότερα από αυτά που έχουν παρουσιάσει, θα προχωρήσουν άμεσα στον οικονομικό έλεγχο της εταιρίας. Κι όχι με οποιαδήποτε εταιρία ελεγκτών, αλλά με την «BDO», που ήταν της επιλογής του Χαράλαμπου Κοζώνη.

Τι γίνεται όμως με την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ; Ο Πέτρος Παππάς φέρεται σε συνεργασία με τον Νίκο Νοτιά και τον Πόλυ Χατζηιωάννου να έχει σχεδόν συμφωνήσει με δύο επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να μπουν στην ΠΑΕ. Στόχος είναι να συγκεντρωθεί ένα ποσό 15-20 εκατ. ευρώ για να «τρέξει» η ομάδα και να καλυφθούν οι οφειλές από την τρέχουσα χρήση. Πληροφορίες θέλουν εκπρόσωπο των μετόχων να κάνει κρούση στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ωστόσο οι «τίγρης» δεν εμφανίζεται διατεθειμένος στην παρούσα φάση και με τις δεδομένες συνθήκες να μπει στην ΠΑΕ. Φήμες ήθελαν τον Τάκη Κανελλόπουλο να ετοιμάζει σε συνεργασία με άλλους επιχειρηματίες σχέδιο σωτηρίας της ΑΕΚ, ωστόσο από το περιβάλλον του διαψεύδεται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο.

Μερική εξόφληση

Ένα ποσοστό της τάξεως του 20% των χρημάτων που τους οφείλονται αναμένεται να μπουν στους λογαριασμούς των παικτών της ΑΕΚ. Τα χρήματα-περίπου 300.000 ευρώ-εξασφαλίστηκαν από χορηγό εταιρία της ομάδας.

«Τίποτα επίσημο για Τζεμπούρ»

Ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, αλλά όχι επίσημο υπάρχει για τον Ράφικ Τζεμπούρ σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Γιάννη Λυπημένο. «Πρέπει μέχρι την Παρασκευή να βρούμε την ομάδα στην οποία θα παίζει ο Τζεμπούρ μετά τον Ιανουάριο, γιατί διαφορετικά θα μείνει εκτός Κόπα Αφρικα. Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, αλλά όχι κάτι επίσημο», δήλωσε στη «SportDay» ο εκπρόσωπος του Γαλλοαλγερινού φορ, για το δανεισμό του οποίου κινείται-όπως αναφέρει ο γερμανικός Τύπο-η Μπόχουμ.

* Ο Σάνελ Γιάχιτς επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής απέναντι στον Λεβαδειακό, όπως και ο Παντελής Καφές. Εκτός μάχης είναι σίγουρα ο Σκόκο και πιθανότατα ο Νέμεθ.

Ντέιβιντ: «Δεν ξέρω για Γιουβέντους»

Άγνοια για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Γιουβέντους δήλωσε ο Ντέιβιντ, μιλώντας στη «SportDay». Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ του Παναθηναϊκού αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Φλαμένκο, η οποία κατέκτησε έπειτα από 17 χρόνια το πρωτάθλημα και μάλιστα εκείνος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στη νίκη επί της Γκρέμιο με 2-1. «Αυτή τη στιγμή είμαι σε ντελίριο ενθουσιασμού. Πήρα το πρωτάθλημα και το μόνο που σκέφτομαι είναι η Φλαμένγκο», ανέφερε αρχικά ο 22χρονος παίκτης.

Στη συνέχεια, ο Ντέιβιντ εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην πατρίδα του: «Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρω τι σκέφτεται η ομάδα μου. Ό,τι κι αν αποφασίσει θα είναι καλό για εμένα, μια και πρόκειται για μεγάλο σύλλογο στην Ευρώπη. Όμως είμαι δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στη Φλαμένγκο και θα ήθελα να μείνω εδώ και να παίξω στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Είναι ο “”καθρέπτης» της Λατινικής Αμερικής (σ.σ.: το αντίστοιχο Champions League) και θέλω να δείξω την αξία μου κι εκεί».

Καταλήγοντας, ο Βραζιλιάνος μίλησε για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους: «Δεν μου έχει μιλήσει κανείς. Ακούω κι εγώ τις φήμες, αλλά δεν ξέρω κάτι. Είναι φυσικά τιμητικό να ακούγονται αυτές οι ομάδες».

«Δεν πωλείται ο Σκόκο»

Το τελευταίο διάστημα έχει έρθει στην επιφάνεια ένα σενάριο που θέλει τον Παναθηναϊκό να ασχολείται με την περίπτωση του Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ αρέσει στον Χενκ Τεν Κάτε και τον Κώστα Αντωνίου. Η υπόθεσή του θα μπορούσε να προχωρήσει αν το «τριφύλλι» τον αποκτούσε με τη μορφή ανταλλαγής από την «Ένωση», δίνοντας τον Βαγγέλιο Μάντζιο. Αυτό είχε συζητηθεί κάποια στιγμή το καλοκαίρι, όταν οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κάνει κρούση για να πάρουν τον διεθνή επιθετικό.

Εκείνο που ενδέχεται να παίξει ρόλο στην απόφαση των «πράσινων» να κάνουν κίνηση για τον Σκόκο είναι τι θα συμβεί με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει σε ομάδα του εξωτερικού την καριέρα του μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Στον Παναθηναϊκό θα ψάξουν έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης και ο Αργεντινός θα μπορούσε να αποκτηθεί υπό προϋποθέσεις.

Πάντως, η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι δεν θα πουλήσει τον Σκόκο σε άλλη ελληνική ομάδα. Ο Μάντζιος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να πάει στην «Ενωση», εφόσον του διασφαλιστεί ότι θα πληρώνεται κανονικά. Από την πλευρά του, ο Σκόκο δήλωσε στην «Εξέδρα»: «Δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα. Λειτουργώ μόνο για την ΑΕΚ και δεν μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω στον Παναθηναϊκό».

* Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σήμερα έχουν ρεπό, όπως τους ανακοίνωσε χθες ο Χενκ Τεν Κάτε. Επίσης, ο Ολλανδός τούς είπε ότι οι προπονήσεις αυτή την εβδομάδα θα γίνονται στις 15:00, ενώ την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 και στη συνέχεια θα πετάξουν για τη Θεσσαλονίκη, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή.

Γκαλέτι: «Δεν φοβόμαστε την Άρσεναλ»

Στο χέρι του Ολυμπιακού είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ όπως δήλωσε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι σε συνεντευξη του στην KINGBET. «Φόβο δεν νιώθουμε για κανέναν. Τους σεβόμαστε πολύ, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για ένα θετικό αποτέλεσμα» τόνισε ο Αργεντινός για την αυριανή (Τετάρτη 9/12) αναμέτρηση κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι θεωρεί ότι ακόμα κι αν η Άρσεναλ παραταχτεί με πολλούς αναπληρωματικούς παραμένει επικίνδυνη ομάδα ενώ ζήτησε υπομονή από τον κόσμο κατά τη διάρκεια του αγώνα για να ανταμειφθεί με την πρόκριση στους 16.

Συνέντευξη για την KINGBET στους Νίκο Τσούκα, Βαγγέλη Λυκάκη

Πόσο μπορεί να φοβηθεί ο Ολυμπιακός ένα ματς με τη βαθμολογικά αδιάφορη Άρσεναλ;

«Φόβο δεν νιώθουμε για κανέναν. Τους σεβόμαστε πολύ γιατί είναι μια μεγάλη και πολύ δυνατή ομάδα, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση στις δυνατότητές μας και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το ματς είναι δύσκολο, όμως ο Ολυμπιακός έχει μάθει να παίζει κάτω από τέτοιες συνθήκες».

Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό μια πρόκριση στους «16» για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια;

«Σίγουρα είναι κάτι πολύ ευχάριστο για την ομάδα, τον κόσμο, όλους στο σύλλογο. Είναι κάτι που θέλουμε πολύ, το βάλαμε στόχο από την αρχή της χρονιάς και θα είναι μια δικαίωση για όλη τη δουλειά που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια. Εξάλλου, οι επιτυχίες στην Ευρώπη σε καθιερώνουν στη συνείδηση του κόσμου».

Το γεγονός ότι ο Βενγκέρ ενδέχεται να παρατάξει αναπληρωματικούς, μπορεί να επιφέρει μια χαλάρωση σε εσάς;

«Όχι, καμία χαλάρωση. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να αγωνιστούν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν συχνά ευκαιρίες και να παίξουν ακόμα καλύτερα από τους βασικούς. Ειδικά στο επίπεδο που βρίσκονται οι Άγγλοι, δεν πρέπει να επαναπαυτείς σε κανένα σημείο του αγώνα... Εμείς βέβαια κοιτάμε μόνο τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι αν κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, θα μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε».

Σε περίπτωση πρόκρισης, ποια ομάδα θα ήθελες για αντίπαλο;

«Όλοι οι αντίπαλοι είναι πολύ δύσκολοι. Δεν υπάρχει ομάδα που θα μπορούσαμε να διαλέξουμε. Εμείς θέλουμε καταρχήν να προκριθούμε και από εκεί και πέρα όποιος είναι να έρθει, ας έρθει. Σ’ αυτό το επίπεδο δεν μπαίνεις στη διαδικασία να διαλέξεις. Μαθαίνεις τον αντίπαλο, τον ‘’διαβάζεις’’, μπαίνεις στο ματς και τα δίνεις όλα».

Τι συνιστάς στους οπαδούς του Ολυμπιακού που θα βρίσκονται στο γήπεδο;

«Κοίταξε να δεις, ο κόσμος πάντα είναι στο πλευρό μας. Σε κάθε μεγάλο παιχνίδι δημιουργεί θαυμάσια ατμόσφαιρα, δίνοντάς μας το κάτι παραπάνω. Το μόνο που θα ήθελα είναι να κερδίσουμε για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε μαζί τους στο τέλος του αγώνα. Ειδικά για τον αγώνα με την Αρσεναλ, θα πρέπει να κάνουν υπομονή. Η πρόκριση θα έρθει, αλλά δεν θα πρέπει να βιαστούμε. Ξέρουμε πώς θα τους χτυπήσουμε».

Πόσο επικίνδυνο είναι να παίζει μια ομάδα για δύο αποτελέσματα; Θα σκέφτεστε κατά τη διάρκεια του αγώνα το Σταντάρ Λιέγης – Αλκμααρ;

«Ξέρουμε ότι η ισοπαλία βοηθάει, αλλά εμείς θα παίξουμε σκεπτόμενοι μονάχα τη δική μας νίκη. Το καλό είναι ότι εξαρτιόμαστε αποκλειστικά από εμάς. Ας νικήσουμε εμείς και το Σταντάρ – Αλκμααρ ας έρθει όσο θέλει».

Ποια ομάδα σε έχει εντυπωσιάσει από τη φάση των ομίλων;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταφέρει να δω πολλά παιχνίδια. Οι Ρώσοι της Ρούμπιν Καζάν όμως νομίζω ότι έχουν δημιουργήσει μια ευχάριστη έκπληξη. Είδα τον αγώνα στη Βαρκελώνη με την Μπάρτσα, δεν νικάς τυχαία εκεί μέσα».

Ποια θεωρείς ότι έχει τις περισσότερες να πάρει το τρόπαιο;

«Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ, Τσέλσι. Νομίζω ότι, όπως κάθε χρόνο, θα είναι οι ίδιες ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο και θα κριθεί ξανά στις λεπτομέρειες. Μερικές φορές είναι και θέμα μέρας να προχωρήσει μακριά μια ομάδα. Χρειάζεται, βέβαια, και τύχη».

Β’ Εθνική: «Χ»ωρίς νικητή στη Νεάπολη

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ιωνικό και τον ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στη Νεάπολης, σε ένα σκληρό παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 51’ με τον Κεφαλούκο, όμως οι Κρητικοί κατάφεραν να φέρουν στα ίσα το ματς με την υπέροχη κεφαλιά του Βλόνταρτσικ στο 67.’

Έτσι, μετά το σημερινό αποτέλεσμα, η ομάδα του Νίκου Γουλή, παραμένει χωρίς νίκη τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές , ενώ βρίσκεται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με Ηλιούπολη και την Αναγέννηση Καρδίτσας. Από την άλλη πλευρά, οι Νικαιώτες μετά τη νίκη με το Αιγάλεω (2-1, 10η αγωνιστική), έχουν δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, με Εθνικό Αστέρα (1-1) και ΟΦΗ (1-1).

Β’ Εθνική: Αήττητη στην έδρα της η Καρδίτσα

Η Αναγέννηση με το τέρμα του Φέρστερ στο 62’ και του Γκόγκα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης επικράτησε 2-0 του Αιγάλεω στην Καρδίτσα, επιστρέφοντας στις νίκες, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη σκαρφάλωσε στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ διατήρησε το αήττητο στην έδρα του. Στην αντίπερα όχθη, το Αιγάλεω αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα:

Σάββατο (5/12)

Ρόδος – Κέρκυρα 2-1 (29’, 44’ Λάζετιτς- 82’ Φλαβίνιο

Κυριακή (6/12)

Εθνικός – Δόξα Δρ. 4-0
(9', 53', 90+6' Φαρινόλα, 90+4' Σουμπίνιο)

Θρασύβουλος – Εθνικός Αστ. 2-2
(77' Καραμαλίκης, 87' Χατζηπαντελίδης/38' Γκουέι, 66' Διαμάντης)

Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός 0-2
(19' Βούκοβιτς, 83' Μπαϊκαρά)

Καλαμάτα – Ηλιούπολη 0-0

Ολυμπιακός Β. – Διαγόρας 2-0
(70' Πλιάγκας, 72' Καπάνταης)

Πιερικός – Αγροτικός Αστ. 0-0

Δευτέρα (7/12)

Αναγέννηση Κ. – Αιγάλεω 2-0 (Τελικό)
(62' Φέρστερ, 90' Γκόγκας)

Τζόρτζεβιτς: «Ο χρόνος θα δείξει»

Στο μέλλον θα φανεί αν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς θα αναλάβει κάποιο πόστο στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο ίδιος στον ΣΠΟΡ FM Ρεθύμνου 103,3.

«Είχαμε συζητήσεις με τον κ. Κόκκαλη χωρίς να καταλήξουμε κάπου. Είπαμε κάποια πράγματα και τ’ αφήσαμε…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός.

«Καθαρό αριστερό χαφ-εξτρέμ πέρα από τον Σοϊλέδη δεν υπάρχει», πρόσθεσε.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Τζόρζτεβιτς στον ΣΠΟΡ FM Ρεθύμνου 103,3:

Έζησες αυτά που ήθελες σαν ποδοσφαιριστής; Αυτά που ονειρευόσουν;

«Ένας απ’ τους λόγους που έβαλα τέλος στην καριέρα μου ήταν γιατί κατάφερα να κάνω –κατά τη γνώμη μου- μια ολοκληρωμένη πορεία. Αυτά που ήθελα, νομίζω πως τα πέτυχα. Κάποια πράγματα πάλι, θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα αλλά από ‘κει και πέρα στη ζωή, υπάρχει πάντα ελπίδα και μπαίνουν μεγαλύτεροι στόχοι. Γενικά σαν ποδοσφαιριστής, έμεινα πολύ ευχαριστημένος απ’ την πορεία που είχα».

Ποια ήταν η κορυφαία σου στιγμή στον Ολυμπιακό; Πές μας μία στιγμή που κρατάς καλά φυλαγμένη στην καρδιά σου.

«Νομίζω η κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος. Επίσης το 7ο που σπάσαμε ένα ρεκόρ μετά από πολλά χρόνια. Θα έλεγα και το ματς στη Ριζούπολη με το 3-0 επί του Παναθηναϊκού. Επίσης η επιστροφή στο καινούργιο Καραϊσκάκη. Γενικά έχω περάσει πάρα πολλά, άρα είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω κάτι. Είναι όμως πάρα πολύ σημαντικό για μένα το ότι έχω παίξει στο παλιό και στο καινούργιο Καραϊσκάκη».

Ποιά ήταν η χειρότερη στιγμή κατά τη διάρκεια της καριέρας σου;

«Το 1-1 με τη Γιουβέντους και το ότι χάσαμε το σερί των πρωταθλημάτων από τον Παναθηναϊκό».

Με τον πρόεδρο πως τα πάτε τώρα που είσαι εκτός ομάδας; Είναι προσωρινό το ότι δεν ασχολείσαι επαγγελματικά με τον Ολυμπιακό;

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στις σχέσεις μου με τον πρόεδρο. Με τον κ. Κόκκαλη, είμαστε το ίδιο καλά όπως και πριν.

Γενικότερα, είχαμε πάρα πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα. Είναι ένα σημαντικό πρόσωπο για τον Ολυμπιακό, έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα και συνεχίζει να το κάνει
».

Θα αποδεχόσουν μία πρόταση από τον πρόεδρο για ν’ αναλάβεις ένα πόστο στην ομάδα; Είτε ως τεχνικός διευθυντής είτε από κάποιο άλλο πόστο;

«Αυτό θα το δούμε στη συνέχεια» (γελάει).

Σου έχει γίνει πρόταση;

«Δεν εξαρτάται μόνο από μένα αυτή τη στιγμή. Είχαμε κάτι συζητήσεις στο τέλος του καλοκαιριού. Από κει και πέρα ο χρόνος θα δείξει».

Δεν σου έχει γίνει πρόταση ούτε σε φιλικό επίπεδο;

«Είχαμε συζητήσεις χωρίς να καταλήξουμε κάπου. Είπαμε κάποια πράγματα και τ’ αφήσαμε…».

Ήταν δικιά σου απόφαση, γιατί ήθελες να ξεκουραστείς, ή το έκρινε και ο Ολυμπιακός αυτό;

«Μετά το τέλος της σεζόν σίγουρα χρειαζόμουν 2-3 μήνες ξεκούραση. Ξεκουράστηκα, είδα και περισσότερο την οικογένειά μου γιατί τόσο καιρό μου έλειπε, έχανα στιγμές».

Τώρα που ξεκουράστηκες λοιπόν…

«Ναι εντάξει, ξεκουράστηκα, θα δείξει…».

Σχετικά τώρα με τα πολύ νεώτερα. Περίμενες αυτήν την εξέλιξη του ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό;

«Γιατί όχι… Γνωρίζω αυτήν την ομάδα και ήμουν για πολλά χρόνια μέλος της. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός τόσο φέτος όσο και τα προηγούμενα χρόνια φαίνεται πόσο ομάδα είναι στα δύσκολα.

Τα πράγματα ήρθαν κάπως διαφορετικά απ’ ότι τα περιμέναμε με πολλούς τραυματισμούς και με την αλλαγή προπονητή, αλλά σίγουρα δεν μου έκανε καμία έκπληξη η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο ντέρμπι
».

Σχετικά τώρα με τα μεταγραφικά, με το χέρι στην καρδιά, χρειάζεται ο Ολυμπιακός ένα αριστερό χαφ που να κινείται τόσο έξω όσο και μέσα αριστερά και να σκοράρει; Έχει τέτοιο παίκτη; Χρειάζεται τέτοιο παίκτη ή θέλει και έναν επιθετικό;

«Ο Ολυμπιακός τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει μία δυσκολία σε αυτή τη θέση, αυτή είναι η αλήθεια. Υπάρχουν όμως πολλά παιδιά που καλύπτουν τη θέση και πάνε πάρα πολύ καλά..

Καθαρό αριστερό χαφ-εξτρέμ πέρα από τον Σοϊλέδη δεν υπάρχει. Για παράδειγμα δεξιά έχει τον Γκαλέτι, τον Ζαϊρί και τον Τοροσίδη. Καθαρό αριστερό χαφ δεν μπορώ να πω πως διαθέτει η ομάδα, αλλά υπάρχουν λύσεις και αυτό είναι το σημαντικό
».

ΠΑΟΚ: Αποχώρησε τραυματίας ο Μουσλίμοβιτς

Τραυματίας αποχώρησε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Βόσνιος επιθετικός χτύπησε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει λίγο πριν το τέλος του προγράμματος. Ο 28χρονος φορ θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές του πρόβλημα. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται για τον κυριακάτικο αγώνα στην έδρα της Καβάλας, αφού σε εκείνο με τη Λάρισα δέχθηκε κόκκινη κάρτα.

* Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τους «βυσσινί» είχαν φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου, που νίκησαν με σκορ 5-0. Τα γκολ του οικογενειακού διπλού πέτυχαν ο Μουν, Παπάζογλου, Μπιζέρα και δύο τέρματα σημείωσε ο Αμπουμπακάρι.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES