13 Φεβ 2011

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 3-0

Αποτελέσματα παιδικού

                                                               
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 12-13.2.2011
ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΠΟΤ.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ  ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ 1-7
ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ 3-0 α.α
ΕΘΝ. ΠΕΡΟΥΛΑΔΩΝ ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 6-3
ΑΣ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ  ΓΕ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ 1-7 (0-3)
Το σωματείο Θιναλιακός συμμετέχει χωρίς συναγωνισμό και όλοι οι αγώνες του  κατακυρώνονται με 3-0 υπέρ του αντίπαλου σωματείου.
Το σωματείο Α.Ο Κασσιώπη αποχώρησε από το πρωτάθλημα και όλοι οι αγώνες του  κατακυρώνονται με 3-0 υπέρ του αντίπαλου σωματείου.
ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ο.Φ.Α.Μ.  ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 4-2
ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ  ΑΟ ΚΑΒΟΣ 3-0 α.α
ΚΕΡ. ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ ΑΣ ΒΟΛΙΔΑ  3-4
ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ  ΑΝ.ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ 4-0
ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ  ΑΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝ 0-3 α.α
Τα σωματεία Κρόνος Αργυράδων και Α.Ο Κάβος αποχώρησαν από το πρωτάθλημα και όλοι οι αγώνες τους  κατακυρώνονται με 3-0 υπέρ των αντίπαλων σωματείων.


Καληνύχτα και… καλή τύχη!

Το παραμικρό έλεος δεν έδειξε η Κέρκυρα στον καταδικασμένο Πανσερραϊκό. Οι «Φαίακες» έκρυψαν την μπάλα για ένα δεκάλεπτο ( πετυχαίνοντας τρια γκολ) και αφού, με το 3-0, απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη, ευχήθηκαν στην ομάδα του Βούκοτιτς… καλή τύχη στη Football League.
Το παραμικρό έλεος δεν έδειξε η Κέρκυρα στον καταδικασμένο Πανσερραϊκό. Οι «Φαίακες» έκρυψαν την μπάλα για ένα δεκάλεπτο ( πετυχαίνοντας τρια γκολ) και αφού, με το 3-0, απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη, ευχήθηκαν στην ομάδα του Βούκοτιτς… καλή τύχη στη Football League.



Με πολύ μεγάλο άγχος μπήκαν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα λεπτά δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο. Ο Πανσερραϊκός, με τις γραμμές κοντά και ενισχυμένο κέντρο, προσπάθησε να δημιουργήσει προβλήματα στην Κέρκυρα. Με τον Μπέλιτς και τον Γεωργιάδη στα πλάγια να δημιουργούν αρκετά προβλήματα στα πρώτα είκοσι λεπτά, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο, χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν την εστία του Κωνσταντόπουλου.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, εκνευρισμένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του έβαλε τις φωνές και φαίνεται πως έπιασαν τόπο. Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Η Κέρκυρα πήρε τον έλεγχο και στο 24΄ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, ο Μαζνόφ έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση, με ιδανική μπαλιά βρήκε τον Επστάιν και ο Γερμανός δεν αστόχησε. Στο επόμενο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί.

Στο 31΄ από εκτέλεση πλαγίου και λάθος αντίδραση των αμυντικών ο Μαζνόφ με κεφαλιά βρήκε τον αμαρκάριστο Ιωάννου, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, η εντυπωσιακότερη φάση έγινε στο 35΄ με τον Γκουστάβο να εκτελεί ένα μακρινό φάουλ και να αιφνιδιάζει τον Φερναντέζ διαμορφώνοντας το 3-0 του πρώτου 45λεπτου.

Ο Γκόραν Μαζνόφ ήταν ο πρωταγωνιστής του πρώτου μέρους και φαίνεται πως οι «Φαίακες» πέτυχαν διάνα με τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Με δυο ασιστ έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο στη νίκη της ομάδας του.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε κάτι το αξιόλογο, αφού οι γηπεδούχοι έκαναν από την αρχή φανερές τις προθέσεις τους για να διατηρήσουν απλά το προβάδισμα. Η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς κυκλοφορούσε την μπάλα με ηρεμία και από την στιγμή που πέρασε και ο Στολτίδης στον αγωνιστικό χώρο κλείδωσε τη νίκη, μιας και οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να περάσουν την μπάλα και να δημιουργήσουν κινδύνους.

Δείτε το φιλμ του αγώνα



Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Μίχος, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ (61΄Στολτίδης), Κοντοδήμος, Μαζνόφ, Επστάιν, Γραμμόζης, Ιωάννου, Μακρής

Στον πάγκο:: Αποστολίδης, Ιωάννου Δημήτρης, Καλαντζής, Φλαβίνιο, Τσίγκας, Γκουστάβο

Πανσερραϊκός (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Φερνάντες, Άμο, Γεωργιάδης (46΄Νταλέ), Μπέλιτς (57΄Τριανταφύλλου), Κις, Ανάκογλου, Παπάζογλου, Λεοζίνιο, Άλβαρεζ, Μάρκοβιτς (46΄Παντελιάδης), Πάρκερ

Στον πάγκο: Ράντμαν, , Σουμπίνιο, Κέρλα, Σίντιτς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας






Α1 ΕΠΣΚ: Ασταμάτητοι οι πρωτοπόροι


PDF Εκτύπωση
Κείμενο: ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ on Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011 00:04   

Με νίκες συνέχισαν τα φαβορί στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΚ, και έτσι οι διαφορές των ομάδων στις πρώτες θέσεις παρέμειναν αναλλοίωτες.
Το ματς της ημέρας
Το πιο ενδιαφέρον ματς της 18ης αγωνιστικής δεν ήταν άλλο, από αυτό μεταξύ της Κασσιώπης και της Βολίδας.
Πέρυσι τις χώριζαν δύο κατηγορίες αφού η ομάδα του Βορρά αγωνιζόταν στην Α΄ ΕΠΣΚ, ενώ αυτή των Καστελάνων στο Περιφερειακό.
Όμως φέτος τα δεδομένα έχουν αλλάξει αισθητά, με το συγκρότημα του Σπύρου Γιαννούλη να αποτελεί ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί για τον τίτλο στην Α1 κατηγορία, ενώ αυτό του Σάββα Σιδηρόπουλο έχει σα στόχο την παραμονή.

Καλύτερη η Κασσιώπη, πολλά παράπονα η Βολίδα
Το ματς διεξήχθη στην έδρα της Κασσιώπης, στο γήπεδο του Θιναλίου, και τελικά το συγκρότημα του Γιαννούλη επικράτησε με 2-0, χάρη σε δύο τέρματα στην επανάληψη (Ν. Κονισπολιάτης με σουτ και Πετρόγιαννης με πέναλτι).
Το ματς ήταν μέτριο ποιοτικά, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης, να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, ωστόσο στην αναμέτρηση το διαιτητικό τρίο (Κολυτάς – Διαβάτης, Νικοκάβουρας) ήταν αυτό που «έκλεψε» την παράσταση, με τους ανθρώπους της Βολίδας να έχουν αρκετά παράπονα από αυτό.

Δύο πέναλτι, δύο αποβολές
Ο Κολυτάς σε αυτή την αναμέτρηση υπέδειξε δύο πέναλτι υπέρ της Κασσιώπης, ενώ απέβαλε και δύο ποδοσφαιριστές, έναν από κάθε ομάδα.
Αρχικά, στο πρώτο μέρος, υπέδειξε πέναλτι υπέρ της Κασσιώπης, το οποίο ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε, για χέρι εντός περιοχής (με τους ανθρώπους της Βολίδας να τονίζουν πως την παράβαση την έκανε παίκτης των γηπεδούχων!), ενώ στη συνέχεια, απέβαλε από τον πάγκο της Βολίδας τον Κουτούφαρη για εξύβριση, έπειτα από υπόδειξη του 2ου βοηθού Νικοκάβουρα, ο οποίος βρισκόταν στην αντίθετη πλευρά από τους δύο πάγκους, κι ενώ στην ίδια πλευρά υπήρχαν ο παρατηρητής και ο 1ος βοηθός!
Στην επανάληψη, η Κασσιώπη, κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της, κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, με το οποίο έγινε το τελικό 2-0, σε μια δύσκολη –με γυμνό μάτι- φάση, για την οποία επίσης διαμαρτύρονται οι άνθρωποι των φιλοξενουμένων.
Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των παικτών της Κασσιώπης μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος, ο ρέφερι της αναμέτρησης απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ανδριώτη καθώς απευθύνθηκε με άσεμνες εκφράσεις στους αναπληρωματικούς της Βολίδας, που «ζεσταινόταν» πίσω από το τέρμα της ομάδας τους.

Μπολάνο και Σπίνουλας παρακολούθησαν την… πρώην
Την αναμέτρηση της Αχαράβης, παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Σπίνουλας, πρώην ποδοσφαιριστής της Βολίδας και νυν του Ασπροπύργου, ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League 2, όσο και ο Ρομπέρτο Μπολάνο, μέχρι πέρυσι προπονητής της ομάδας των Καστελάνων.

Πάντα πρώτη η Αναγέννηση
Με αυτή τη νίκη της, η Κασσιώπη παρέμεινε στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας, καθώς η πρωτοπόρος Αναγέννηση Περιβολίου εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την τιμωρία της έδρας της Ολυμπιάδας Καρουσάδων και της επιβλήθηκε με 3-0 στο ουδέτερο γήπεδο του Αγίου Ματθαίου.
Κατά τ΄ άλλα, ο Αστέρας Πετριτή συνέτριψε στο ντέρμπι του Νότου τη Λευκίμμη με 3-0, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε ο Θιναλιακός των Καναλίων.
Ακόμα, νίκη – ανάσα για τον Αχιλλέα Νυμφών (1-0 τον Ποσειδώνα Αγ. Μάρκου), ενώ ο Οδυσσέας Αυλιωτών νίκησε με 4-2 την ΑΕ Φαιάκων.
Α1 ΕΠΣΚ – 18η αγωνιστική
Αστέρας Πετριτή – ΑΕ Λευκίμμης 3-0
Κανάλια – Θιναλιακός 0-3
Αχιλλέας Νυμφών – Ποσειδών Αγ. Μάρκου 1-0
Οδυσσέας Αυλιωτών – ΑΕ Φαιάκων 4-2
Ολυμπιάδα Καρουσάδων – Αναγέννηση Περιβολίου 0-3
Κασσιώπη – Βολίδα 2-0
ΟΦΑΜ – Παξοί 13/2
Α1 ΕΠΣΚ - Βαθμολογία
1. Αναγέννηση Περιβολίου 47
2. Κασσιώπη 46
3. Οδυσσέας Αυλιωτών 33
4. Θιναλιακός 30
5. ΟΦΑΜ 29
6. Αστέρας Πετριτή 25
7. Ολυμπιάδα Καρουσάδων 22
8. ΑΕ Φαιάκων 21
9. ΑΕ Λευκίμμης 19
10. Αχιλλέας Νυμφών 17
11. Βολίδα 16
12. Κανάλια 15
13. Ποσειδώνας Αγ. Μάρκου 13
14. Παξοί 13
*ΟΦΑΜ και Παξοί έχουν ένα ματς λιγότερο, ενώ η Ολυμπιάδα Καρουσάδων έχει ένα μηδενισμό και -3 βαθμούς.
Στο +2 με ματς περισσότερο ο Ατρόμητος Στρογγυλής
Τέλος, τρία παιχνίδια διεξήχθησαν για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΚ. Ο πρωτοπόρος Ατρόμητος Στρογγυλής απέσπασε «λευκή ισοπαλία» από την Ερείκουσα, όπως κι η Όστρια Αγραφών από τον Αετό Αγίου Αθανασίου. Η μόνη ομάδα που κέρδισε ήταν το Κοντόκαλι, αφού επικράτησε με 2-1 των Σιναράδων.
Α΄ ΕΠΣΚ – 18η αγωνιστική
Αετός Αγ. Αθανασίου – Όστρια Αγραφών 0-0
Κοντόκαλι – Σιναράδες 2-1
Ερείκουσα – Ατρόμητος Στρογγυλής 0-0
Άρης Κέρκυρας – Ολυμπιακός 13/2
Μ. Αλέξανδρος – Ατρόμητος Άφρας 13/2
Ηρακλής Αγ. Δέκα – Αστέρας Λιαπάδων 13/2
Ποσειδών Βιταλάδων – Κρόνος Αργυράδων 16/2
Α΄ ΕΠΣΚ – Βαθμολογία
1. Ατρόμητος Στρογγυλής 33
2. Ποσειδώνας Βιταλάδων 31
3. Κρόνος Αργυράδων 30
4. Κοντόκαλι 29
5. Ατρόμητος Άφρας 28
6. Ηρακλής Αγ. Δέκα 27
7. Άρης Κέρκυρας 24
8. Αετός Αγ. Αθανασίου 22
9. Ολυμπιακός 21
10. Μέγας Αλέξανδρος 20
11. Όστρια Αγραφών 20
12. Ερείκουσα 17
13. Αστέρας Λιαπάδων 14
14. Σιναράδες 9
* Αετός Αγ. Αθανασίου, Όστρια Αγραφών, Κοντόκαλι, Σιναράδες, Ερείκουσα και Ατρόμητος Στρογγυλής έχουν ένα ματς περισσότερο

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES