12 Αυγ 2009

BOΛΙΔΑ: ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ


Η Βολίδα θα παίξει το πρώτο της φιλικό με τους νέους του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ αυτή την Κυριακή. Η Βολίδα θα παρουσιάσει τους νέους της παίκτες στον αγώνα της Κυριακής. Η ώρα δεν έχει οριστεί ακόμα.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Δήλωσε συμμετοχή!


Επιτέλους! Βρέθηκε μια λύση στον Τηλυκράτη και, έτσι η ομάδα της Λευκάδας θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Οι παλαιοί παράγοντες της ομάδας, ο γενικός αρχηγός Χρήστος Καλτάνος, ο αντιπρόεδρος Α’ Βλάχος Φανούρης και ο αντιπρόεδρος Β’ Σωτήρης Γρηγόρης δεν άφησαν την ομάδα να οδεύσει προς την καταστροφή. Πρόεδρος της ομάδας είναι για τη νέα χρονιά ο Στάθης Κατωπόδης, ενώ προπονητής του συλλόγου παραμένει και τη νέα χρονιά ο Γιώργος Κατηφόρης. Το δύσκολο όλης της υπόθεσης, από εδώ και πέρα είναι η εύρεση παικτών που θα πλαισιώσουν την ομάδα. Πρώτο μέλημα της ομάδας είναι η απόκτηση τερματοφύλακα και έξι-επτά ακόμα ποδοσφαιριστών από τους οποίους οι τρεις πρέπει να είναι έμπειροι και όλοι οι άλλοι νεαροί.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κοντά σε Παππά

Πολύ κοντά σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο Θεσπρωτός που έχει ενισχυθεί σημαντικά ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον 30άχρονο επιθετικό χαφ Σπύρο Παππά ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Φωστήρα, στον Αθηναϊκό και την περσινή χρονιά ήταν στο Κρανίδι. Η απόκτησή του αναμένεται να έχει ανακοινωθεί μέχρι την προσεχή Τρίτη. Ούτως ή άλλως, η ομάδα της Ηγουμενίτσας έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές μεταγραφές εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής. Για αυτό το λόγο, ο προπονητής Γιώργος Τζοβάρας εκφράζει την αισιοδοξία του και την πεποίθησή του ότι η ομάδα με πειθαρχία και δουλειά μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ: Σημαντική η αυριανή ημέρα

Πλούσια θα είναι η αυριανή ημέρα (Κυριακή) στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Πάργας. Καταρχάς, η ομάδα του Νίκου Βέκιου υποδέχεται σε φιλική αναμέτρηση τον ΑΟ Μασοπόταμου (ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος) και ο έμπειρος τεχνικός θα αποφασίσει σχετικά με το ποιους από τους υπό δοκιμή παίκτες θα κρατήσει στην ομάδα. Συν τοις άλλοις, αύριο θα γίνουν οι οριστικές συζητήσεις στις οποίες αναμένεται να υπογράψει ο κεντρικός αμυντικός Γιώργος Γεράκης τον οποίο τον ήθελαν αρκετές ομάδες από την Γ’ εθνική κατηγορία. Κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση του χαφ Κυριάκου Μαυραγγελίδη. Ο πρόεδρος της ομάδας Στέφανος Στανέλος τόνισε ότι θέλει να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τέλος ο Κωνσταντιανός


Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, ο 30άχρονος κεντρικός αμυντικός Ανδρέας Κωνσταντιανός όπως φαίνεται θα αποτελέσει παρελθόν για το Ναυπακτιακό Αστέρα. Την ίδια στιγμή, είναι πολύ πιθανό να λυθεί η συνεργασία με τον τερματοφύλακα Σουτζόγλου που αποκτήθηκε από το Ζαβλάνι. Ο ικανότατος γκολκίπερ δεν συμμετέχει πλέον στις προπονήσεις της ομάδας, αφού προσωπικοί λόγοι δεν του δίνουν τη δυνατότητα να πηγαίνει στη Ναύπακτο. Από εκεί και πέρα, σε εκκρεμότητα παραμένει η έκδοση δελτίου του Ουρουγουανού Φαμπιάν Τρότσε. Ο τελευταίος δεν μπορεί να πάρει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο παρά το γεγονός ότι η διοίκηση έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, που τυγχάνει να είναι και χρονοβόρες. Τέλος, η ομάδα του Δημήτρη Σκούνα θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι στις 12/8 με τον Ατρόμητο Αντιρρίου.

ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ: Πήρε τον Παντελή Θεολόγο


Τον 18χρονο αμυντικό Παντελή Θεολόγο απέκτησε χθες το πρωί το Σούλι Παραμυθιάς. Πρόκειται για ένα ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από το Σούλι Παραμυθιάς, μετά μεταγράφηκε στον ΠΑΣ Πρέβεζα και τελευταίος του σταθμός ήταν ο Αμβρακικός Βόνιτσας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί πολύ κοντά στην Κόρινθο, ωστόσο την ύστατη ώρα η συμφωνία «χάλασε» στο οικονομικό. Να σημειωθεί ότι ο Παντελής Θεολόγος, ο οποίος έχει δοκιμαστεί δύο φορές στον ΠΑΟΚ, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη μετά από τρία χρόνια.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES