7 Σεπ 2009

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - "Χορευτής" Βόλος στη βροχή!

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη διαρκή βροχή, οι περίπου 7.000 φίλαθλοι που αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες δεν ήταν εύκολο να δουν καλό θέαμα. Περισσότερη διάθεση υπήρχε από πλευράς Βολιωτών, ενώ οι Πράσινοι προστάτευαν τα πόδια τους, για να μη διακινδυνεύσουν κάποιο τραυματισμό. Ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 12’ με τον Σισέ, το πλασέ του Γάλλου όμως δεν ήταν καλό και ο Κολίτσι απέκρουσε σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι του Σάκη Τσιώλη στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους και πλησίασαν την περιοχή του Παναθηναϊκού. Κατάφεραν δε στο 29’ να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Ροζέριο Μάρτινς, ο Βραζιλιάνος αξιοποίησε το συνδυασμό των Μόνχε και Ούμπιντες και δεν είχε δύσκολο έργο για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε να συνέρχεται από το γκολ που δέχτηκε και στο 34’ ο Ολυμπιακός Βόλου πλησίασε στο 2-0, όμως ο Καρνέζης εξουδετέρωσε το κοντινό σουτ του Αμπράμοβιτς. Κανένα πρόβλημα για τους γηπεδούχους για να κρατήσουν το 1-0 ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι δραματικά. Ο Τσιώλης έκανε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κάνει κάτι και στο 56’ ο νεαρός Γεωργόπουλος έκανε ωραία προσπάθεια, «έστρωσε» στον Λέτο, αλλά το σουτ του Αργεντίνου κόντραρε στο σώμα αμυντικού και κατέληξε κόρνερ.

Τελικά στο 68’ ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Πετρόπουλο, που αξιοποίησε τη σέντρα του Σισέ. Ο Γάλλος έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής στη συνέχεια, καθώς δέχτηκε ένα μπουκάλι από την εξέδρα και το πέταξε πίσω, εμφανώς εκνευρισμένος. Ο διαιτητής προέτρεψε τον Τεν Κάτε να αντικαταστήσει τον Σισέ, ο οποίος αποχώρησε μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες.

Τελικά ο Ολυμπιακός Βόλου μετουσίωσε την περισσότερη δίψα του για κάτι καλό σε ένα δεύτερο γκολ και πήρε την σπουδαία, έστω και φιλική νίκη. Αφού στο 82’ ο Χανιώτης έχασε τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει (πάνω στη γραμμή ο Μπιάρσμιρ), ο ίδιος παίκτης στο 86’ ήταν εύστοχος μπροστά από τον Καρνέζη, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ δε συγκράτησε τη μπάλα στο σουτ του Καρλόπουλου. Και προκάλεσε ντελίριο στους οπαδούς του Ολυμπιακού!

Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός 2-1

29΄ Μάρτινς, 86΄ Χανιώτης – 68΄ Πετρόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κολίτσι, Κοτίτσας (56΄ Ψυχογυιός), Κακκαράς (46’ Μπουλούτ), Σωτήρχος (72΄ Λιόλιος), Αρβανίτης, Αλβαρες, Πλιάγκας (46΄ Χανιώτης), Μάρτινς, Μόνχε, Ούμπιντες (56΄ Καρλόπουλος), Αμπράμοβιτς (46΄ Καμπάνταης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Μαρίνος, Σαριέγκι, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Κάσας (46΄ Γεωργόπουλος), Ρουκάβινα (46΄ Πετρόπουλος), Γκάμπριελ, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο, Σισέ (69΄ Βλάχος).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - «Καμπάνα» (;)… αλά Τσέλσι

Τιμωρία… αλά Τσέλσι και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ; Οι «κόκκινοι διάβολοι» αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της απαγόρευσης των μεταγραφών από τη FIFA για την υπόθεση της απόκτησης του 16χρονου, Πολ Πογκμπά.

Αγγλία Premier League ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. ΧΑΒΡΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΒΟΛΙΔΑ

http://www.corfucorner.gr/userfiles/%CE%92%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%94%CE%91%20-%20%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%95%CE%9A%CE%91%CE%94%CE%91%20%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A5%20%CE%95%CE%A1%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%A4%CE%95%CE%A7%CE%9D%CE%A9%CE%9D-23632.jpg
Την τελευταία μεταγραφή της πραγματοποίησε η Βολίδα Αχιλλείων, που και φέτος έχει θέσει ιδιαίτερα ψηλά τον πήχη. Ο Κερκυραϊκός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού χαφ Θεοφάνη Λυκόκα, που πέρσι αγωνίστηκε με την φανέλα του Θεσπρωτού. Με την μεταγραφή του Λυκόκα συμπληρώθηκε το ρόστερ του νησιώτικου συλλόγου και πλέον η προσοχή στρέφεται στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τότε, η ομάδα του Ρομπέρτο Μπολάνο θα δώσει ένα φιλικό τεστ, με τον αντίπαλο να μην έχει βρεθεί, και το ματς για το κερκυραϊκό Σούπερ Καπ κόντρα στη Λευκίμμη.

Αρχίζει το ταξίδι…

Ποδαρικό με το δεξί στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας θέλει να κάνει η Εθνική ομάδα, που αντιμετωπίζει απόψε (17:30, ΝΕΤ και NovaΣΠΟΡ FM 94,6) την ΠΓΔΜ, για τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης. Το ελληνικό συγκρότημα θέλει να δείξει από την αρχή τις… ορέξεις του στη διοργάνωση και οι αδύναμοι, πλην όμως επικίνδυνοι, Σκοπιανοί προσφέρονται για ένα καλό «ζέσταμα», εν όψει της σαφώς δυσκολότερης συνέχειας.

Ο Γιόνας Καζλάουσκας περιμένει από τους παίκτες του ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, σε σχέση με το τελευταίο φιλικό απέναντι στη Σλοβενία. Οι ταχείς περιφερειακοί των Σκοπιανών, που ζουν για το… τρίποντο, είναι ο υπ’αριθμόν ένα κίνδυνος για την ελληνική ομάδα, η οποία όμως θα προσπαθήσει με πίεση στο κατέβασμα της μπάλας να κουράσει τον 36χρονο Βρμπισα Στεφάνοφ, που είναι η μοναδική σίγουρη λύση στα γκαρντ των αντιπάλων. Η παρουσία του Τζερεμάια Μάσεϊ στη ρακέτα προσθέτει μία ακόμη λύση δίπλα στους Πέρο Άντιτς, Πρέντραγκ Σαμαρτζίσκι και Τόντορ Γκετσέφσκι, αλλά η πληρότητα και η ποιότητα της ελληνικής φροντ λάιν είναι η καλύτερη απάντηση.

Οι προκλήσεις των προηγούμενων ημερών, με τη φημολογούμενη πρόθεση των Σκοπιανών να κατέβουν με φανέλες στις οποίες θα αναγράφεται η λέξη «Μακεδονία», το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να... νευριάσουν τα παιδιά του Γιόνας Καζλάουσκας και να ξεσπάσουν στους αντιπάλους τους.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Κροατία αναμετράται με το Ισραήλ, ενώ στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας ξεχωρίζουν οι αγώνες Σερβία-Ισπανία για τον τρίτο και Τουρκία-Λιθουανία για τον τέταρτο όμιλο.

Aπό ΕΤ-3 και Conn-x η Β΄Εθνική!

Πολύ κοντά σε μία συμφωνία που αλλάζει το τηλεοπτικό σκηνικό της δεύτερης κατηγορίας, με το νέο συνδρομητικό κανάλι conn-x tv βρίσκεται η Ενωση της Β εθνικής.

Το συνδρομητικό κανάλι θα μεταδίδει ένα παιχνίδι κάθε αγωνιστική από την νέα ποδοσφαιρική σαιζόν.

Οπως όλα δείχνουν εκτός από την κρατική τηλεόραση που θα μεταδίδει αγώνες κάθε Σάββατο και Δευτέρα, όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια, το συνδρομητικό κανάλι conn-x tv θα είναι αυτό που θα ανοίγει την αυλαία κάθε αγωνιστικής με έναν αγώνα που θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή.Από την νέα σαιζόν λοιπόν, που είναι προ των πυλών, κάθε αγωνιστική θα χρειάζεται τέσσερις μέρες για να ολοκληρωθεί, ξεκινώντας από την Παρασκευή και τελειώνοντας την Δευτέρα.

Ακόμα σύμφωμα με πληροφορίες τα παιχνίδια που θα μεταδωθούν τηλεοπτικά την πρώτη αγωνιστική είναι τα εξής:

Διαγόρας - ΟΦΗ

Πιερικός - Παναιτωλικός

Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα

Η ΕΤ-3 είναι αυτή που θα επιλέξει ποια δύο από τα τρία παιχνίδια θα μεταδώσει, ενώ αυτό που θα μείνει θα μεταδοθεί από το Conn-x. H ϊδια διαδικασία θα ακολουθείται και στις επόμενες αγωνιστικές, με την ΕΤ-3 πάντα να έχει τον πρώτο λόγο.

Ηττα στο τελευταίο φιλικό με Πανιώνιο

Την ήττα με 0-2 γνώρισε ο ΑΟ Κέρκυρα στο τελευταίο του φιλικό προετοιμασίας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα και δεν ικανοποίησε τους λίγους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Εθνικό στάδιο του νησιού. Ο ΑΟ Κέρκυρα ωστόσο είχε την υπεροχή και τον έλεγχο της αναμέτρησης, όμως ο Πανιώνιος ήταν εκείνος που κατάφερε να αιφνιδιάσει και να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Σίμωση με σουτ να βάζει μπροστά τους Νεοσμυρνιώτες στο 30ο λεπτό.

Η απόδοση του ΑΟΚ έπεσε στο δεύτερο μέρος μαζί με τον ρυθμό του παιχνιδιού. Οι πολλές αλλαγές που πραγματοποίησαν οι προπονητές των δύο ομάδων επηρέασαν αρνητικά την εικόνα της αναμέτρησης.

Ο Πανιώνιος με την συμπλήρωση 70 λεπτών διπλασίασε τα τέρματα του με τον Μπόσκο Μπαλαμπαν να χρίζεται σκόρερ και ουσιαστικά να κλείδώνει την νίκη της ομάδας του αφού η μόνο σοβαρή απειλή για την εστία των φιλοξενούμενων ήρθε πέντε λεπτά πριν το τέλος με τον Νικολόπουλο να αστοχεί απο πλεονεκτική θέση

Οι συνθέσεις των ομάδων με τους δύο προπονητές να χρησιμοποιούν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους:

ΑΟ Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Γκουστάβο, Μπουτζίκος, Ιωάννου, Βενέτη, Παρασκευαϊδης, Ρεπερνέ, Φλαβίνιο, Λουρένσο, Μπερνς, Τσίγκας. Ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν oι Koλοτούρος, Μουστόγιαννης, Πελαγίας, Νικολόπουλος, Σμαρτ, Κοντοδήμος, Βιτουλαδίτης, Μακρυδημήτρης, Λαμπρόπουλος, Ψωμιάδης, Γιαννιτσανάκης και Σίλβα

Πανιώνιος (Εμίλο Φερέρα): Μπέλιτς, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Όμο, Λάτκα, Κούκετς, Κουμορτζί, Αναστασόπουλος, Ρεκόμπα, Μπάλαμπαν, Σιμωσης.Επαιξαν και οι Λουκινας, Κοντοχρήστος, Σμόγιε, Καστελιόνε, Γουνδουλάκης

Τρεις αγωνιστικές στον Σισέ!

Σοκ στον Παναθηναϊκό με την ποινή του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός τιμωρείται από την ΟΥΕΦΑ με τρεις αγωνιστικές, για το σκληρό μαρκάρισμα στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, που του απέφερε την κόκκινη κάρτα. Αυτό σημαίνει ότι ο επιθετικός του «τριφυλλιού» θα χάσει τον πρώτο γύρο του Europa League.

Οι «πράσινοι» θα ασκήσουν έφεση, ελπίζοντας σε μείωση της ποινής

Αναζητείται το «μαύρο κουτί»

http://resources.sport-fm.gr/Imaginator/supersportFM/images/news/09/09/07/072829.jpg?w=400Προβληματισμός επικρατεί στον Ολυμπιακό, μία ημέρα μετά το 5-0 από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο. Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στην Κρήτη με απουσίες (λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών) και με ελλείψεις στο ρόστερ τους, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια. Αυτό που παρουσίασαν χθες οι Πειραιώτες έμοιαζε περισσότερο με… αγγαρεία, παρά με ένα φιλικό παιχνίδι στο οποίο ο προπονητής προσπάθησε να δοκιμάσει κάποια πράγματα εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το γεγονός ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν το απόλυτο των επιτυχιών στα επίσημα παιχνίδια τους, χωρίς μάλιστα να έχουν δεχθεί γκολ, δεν σημαίνει κάτι, αφού δεν έχουν πείσει ακόμα με την απόδοσή τους. Όλο αυτό το διάστημα οι φήμες οργιάζουν όσον αφορά τις σχέσεις του Κετσπάγια ειδικά με τους ξένους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Γεωργιανός τεχνικός προανήγγειλε μετά το τέλος του ματς πως θα μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του, κάτι που ίσως αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού στους επόμενους αγώνες που ακολουθούν. Ας μην ξεχνάμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» σε μία εβδομάδα (στις 16/09) υποδέχονται την Άλκμααρ, στον πρώτο αγώνα της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Από την πλευρά τους, άνθρωποι της διοίκησης υποστήριξαν ότι η ομάδα ήταν ασόβαρη και ότι δεν αντιμετώπισε επαγγελματικά το παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να έχει δημιουργηθεί θέμα «Κετσπάγια», όμως το μέλλον του 41 ετών προπονητή ίσως κριθεί πολύ σύντομα.

Οι Πειραιώτες μέσα σε μικρό διάστημα έχουν τους δύο αγώνες (με Άλκμααρ στις 16/09 και Άρσεναλ στις 29/09) για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τα ντέρμπι με τους «Δικεφάλους» (με ΠΑΟΚ στις 20/09 και ΑΕΚ στις 23/09) για το πρωτάθλημα. Όπως γίνεται αντιληπτό, μέσα σε περίπου είκοσι ημέρες θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τον Κετσπάγια.

Εν τω μεταξύ, σήμερα οι αρχηγοί Νικοπολίδης, Γκαλέτι και Ντουντού έχουν ραντεβού με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο για να συζητήσουν για τα πριμ της νέας περιόδου. Δεν αποκλείεται οι τρεις ποδοσφαιριστές να ζητήσουν αύξηση στα μπόνους επίτευξης στόχων σε πρωτάθλημα και Champions League, αλλά παραμένει άγνωστο αν θα συζητηθεί το χθεσινό… θέαμα στο Παγκρήτιο.

Ο Αθηνής αναλαμβάνει πρωτοβουλίες στην ΑΕΚ

Και ενώ υπάρχει σκοτάδι στο τούνελ, ξαφνικά στο βάθος εμφανίζεται φως. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος http://trelospapagalos.blogspot.com/2009/08/aek-3-0.htmlΘανόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Παντελής Αθηνής, βρίσκονται πιθανώς σε διαπραγματεύσεις με (Κύπριους) επιχειρηματίες για συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο κ. Αθηνής φαίνεται πως είναι πίσω από την ομάδα επενδυτών.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΕΞ..ΑΡΧΙΣΑΝ Κ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ!!

Εξαλλος ήταν ο Ζιμπρίλ Σισέ μετά το τέλος του αγώνα με την ρατσιστική επίθεση σε βάρος του από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου. Μάλιστα ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού σκέπτεται πολύ σοβαρά να δώσει συνέχεια στην υπόθεση.

“Πρώτη φορά στην καριέρα μού μου φέρονται έτσι. Εγώ δεν ήρθα στην Ελλάδα για να μου κάνουν ρατσιστική επίθεση και να μου φωνάζουν "ουγκ ουγκ" όποτε έπιανα την μπάλα στα πόδια μου. Αν το ήξερα αυτό, δεν θα ερχόμουν!

Αυτό που έγινε σήμερα δεν πρόκειται να το αφήσω να περάσει έτσι. Είναι απαράδεκτο και δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου συνέβη. Από ένα σημείο και μετά δεν είχα μυαλό για το παιχνίδι. Θόλωσα από αυτά που άκουγα! Από τα πρώτα λεπτά, όποτε έπιανα την μπάλα στα πόδια μου κάποιοι από ένα συγκεκριμένο σημείο της εξέδρας μου φώναζαν "ουγκ ουγκ". Το είπα στον διαιτητή και μου είπε ότι θα βγει ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. Ανακοίνωση δεν ξέρω αν βγήκε, αλλά αυτοί συνέχισαν.

Στο γκολ που βάλαμε τρελάθηκα και πήγα μπροστά τους και τους έκανα να σωπάσουν. Συνέχισαν τα ίδια, μου πέταξαν μπουκάλια και δεν άντεξα και τους πέταξα ένα. Δεν μπορώ να ηρεμήσω, μόνο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι.” δήλωσε ο Ζιμπρίλ Σισέ.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES