1 Ιουλ 2010

Έχασε το μάτι του για μία βουβουζέλα

Έχασε το μάτι του για μία βουβουζέλαΜία βουβουζέλα έγινε ο λόγος που ένας άνδρας στη Ζιμπάμπουε έχασε το μάτι του! Στην πόλη Μπουλαβάνιο, τρεις νεαροί επιτέθηκαν στον άτυχο άνδρα προκειμένου να κλέψουν τη βουβουζέλα που είχε στην κατοχή του.

Οι κακοποιοί αρχικώς έδωσαν μία κλωτσιά στο στήθος του κατόχου της βουβουζέλας και όταν αυτός σωριάστηκε στο έδαφος συνέχισαν να τον χτυπούν. Το θύμα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ένα πολύ πρησμένο μάτι, το οποίο οι γιατροί αναγκάστηκαν να το αφαιρέσουν.

Μαραντόνα: «Τι συμβαίνει Σβαϊνστάιγκερ; Είσαι νευρικός;»

Μαραντόνα: «Τι συμβαίνει Σβαϊνστάιγκερ; Είσαι νευρικός;»Για μία ακόμη φορά δεν κατάφερε να κρατηθεί ο Μαραντόνα. Θύμα των σχολίων του ήταν αυτή τη φορά ο Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ. Ο Γερμανός διεθνής κατηγόρησε τους Αργεντινούς για έλλειψη σεβασμού τονίζοντας ότι τους αρέσει να προκαλούν.

«Δεν έχουμε χρόνο για να σκεφτόμαστε τον Σβαϊνστάιγκερ. Τα παιδιά σκέφτονται να βγούνε στο γήπεδο και να πάρουν ρεβάνς για το 2006. Δεν με νοιάζει το τι λένε για τα πέναλτι, τα βρώμικα χτυπήματα ή ότι δε ξέρουμε να χάνουμε… Δε μας ενδιαφέρει. Σε κάθε αναμέτρηση εξελίσσεται μια διαφορετική ιστορία και αυτή επίσης θα είναι διαφορετική. Στην παρούσα φάση θα βγούμε στον αγωνιστικό χώρο για να επιτεθούμε και να παίξουμε μπάλα», ανέφερε ο τεχνικός της «αλμπισελέστε» που προκάλεσε με τη σειρά του τον μέσο της Μπάγερν.

«Τι σου συμβαίνει Σβαϊνστάιγκερ; Είσαι νευρικός;» αναρωτήθηκε ο Μαραντόνα σε ειρωνικό τόνο σαν να απευθυνόταν στον 26χρονο χαφ.

Ο προπονητής της Αργεντινής υπερασπίστηκε ακόμα τις εμφανίσεις των Ντεμικέλις και Ντι Μαρία στο Μουντιάλ, τονίζοντας ότι είναι ευχαριστημένος από την παρουσία τους.

«Ποιος είπε ότι ο Ντεμικέλις είναι σε κακή κατάσταση; Αυτός που το λέει αυτό είναι Αντρέα Μποτσέλι (διάσημος τυφλός τενόρος).Με τον Ντι Μαρία επίσης είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάνει αυτά που του ζητάω και μπορεί να εκμεταλλευτεί την οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό έρχεται από μόνο του, είναι στον αέρα».

Και με τη βούλα… Φερνάντο Σάντος!

Και με τη βούλα… Φερνάντο Σάντος!Την πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος στη θέση του προπονητή της Εθνικής ομάδας των Ανδρών, επικύρωσε το μεσημέρι της Πέμπτης το Δ.Σ. της ΕΠΟ, κλείνοντας έτσι και τυπικά το θέμα της διαδοχής του Ότο Ρεχάγκελ.

Όπως ήταν ήδη γνωστό, ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με αποδοχές που θα φτάνουν τις 500.000 ευρώ, συν τα όποια μόνους συμφωνηθούν.

Αυτό που απομένει, είναι η πρόσληψη του βοηθού του Σάντος, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, θα παρουσιαστεί από την ΕΠΟ σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2/7 το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας:

«Ο Φερνάντο Σάντος θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η επίσημη παρουσίαση του Πορτογάλου προπονητή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα γίνει από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, την Παρασκευή 2 Ιουλίου και ώρα 11:00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου «King George».

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΣΠΥΡΟ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Ένα μεγάλο κομμάτι απ’ τη ζωή μου αφιερώθηκε στην Κέρκυρα. Δεν μπορεί παρά να υπάρχει αρκετή συναισθηματική φόρτιση την ώρα της αποχώρησης  μου. Είναι γεγονός ότι διέθεσα αρκετό χρόνο και χρήμα για να είναι η Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Α.Ε.  σε υψηλό επίπεδο Διοικητικά και Αθλητικά.
Σήμερα η ομάδα είναι στην Super League με ελπίδες για διάκριση στην μεγάλη κατηγορία.Εύχομαι ολόθερμα  πως με την νέα Διοίκηση θα συνεχίσει την



επιτυχημένη πορεία και στην μεγάλη κατηγορία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο και στην Διοίκηση μου για όσα προσέφεραν όλα αυτά τα χρόνια.  

                                                        Με εκτίμηση,
                                              ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES