5 Ιαν 2010

Πήρε Ογκουνσότο ο ΟΦΗ

Την απόκτηση του Πάτρικ Ογκουνσότο για έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδα του. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Γιάννης Κουράκης συναντήθηκε με τον ομόλογό του Απόστολο Παπουτσάκη και συμφώνησαν την μετακίνηση του Νιγηριανού επιθετικού στον Όμιλο.

Ο 26χρονος φορ είχε μόλις 119 λεπτά συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Εργοτέλη, σε έξι συμμετοχές (5 ως αλλαγή), χωρίς να έχει σημειώσει κάποιο τέρμα. Αντιθέτως πέρυσι είχε πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις σκοράροντας 8 φορές σε 28 συμμετοχές.

ΠΑΟ: Το συντομότερο του στόπερ!

Την προσπάθεια να αποκτηθεί το συντομότερο δυνατόν ο κεντρικός αμυντικός που θα κάνει τη διαφορά στην άμυνα της ομάδας θα καταβάλουν στον Παναθηναϊκό. Σήμερα αναμένεται να συναντηθούν ο Νικόλας Πατέρας, ο Νίκος Νιόπλιας και ο Κώστας Αντωνίου, οι οποίοι θα αποφασίσουν για τον «killer» που θα αποκτηθεί τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Στο «τριφύλλι» έχουν ξεχωρίσει τις περιπτώσεις του Μάρκο Ματεράτσι, του Εμάνουελ Πόγκατετς και του «Κάτα» Ντίας, ενώ στα υπ’ όψιν βρίσκεται ο Σωτήρης Κυργιάκος.

Όσον αφορά τον Ιταλό αμυντικό της Ίντερ, οι «πράσινοι» θα του καταθέσουν πρόταση που δεν θα ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ καθαρά για έξι μήνες. Ωστόσο, ο 36χρονος παίκτης εξέφρασε την επιθυμία να μείνει στους «νερατζούρι» και μετά από δύο χρόνια να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ο μάνατζέρ του, μιλώντας στην «Πράσινη», απέκλεισε το ενδεχόμενο να φύγει ο πελάτης του από την Ίντερ: «Είναι πλέον αδύνατο. Για εμάς έχει τελειώσει το θέμα. Μίλησα και με τον παίκτη, αλλά είχα επαφές και με την Ίντερ για το συγκεκριμένο θέμα και πλέον, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως είναι αδύνατο να έρθει ο Μάρκο στην Ελλάδα. Δύσκολα η Ίντερ θα τον αφήσει να φύγει, αφού και ο Μουρίνιο τους είπε πως θέλει να έχει πέντε αμυντικούς στο ρόστερ του, ενώ και ο ίδιος ο Μάρκο προτιμά να μείνει στην Ίντερ», τόνισε ο Κλαούντιο Βιγκορέλι.

Όσον αφορά τον Πόγκατετς, ο κ. Αντωνίου αναμένεται να προσεγγίσει τη Μίντλεσμπρο, θέλοντας να μάθει τις απαιτήσεις που έχει για την παραχώρηση του Αυστριακού στόπερ μέσα στον Ιανουάριο. Το συμβόλαιο του 26χρονου παίκτη λήγει το καλοκαίρι και έχει το δικαίωμα να μιλήσει με όποια ομάδα επιθυμεί για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του (τη νέα σεζόν).

Τα ισπανικά Μέσα επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του «Κάτα» Ντίας της Χετάφε. Ο Αργεντινός (με κοινοτικό διαβατήριο) αμυντικός είχε απασχολήσει τους «πράσινους» το καλοκαίρι και η ισπανική ομάδα φέρεται διατεθειμένη να τον πουλήσει με 2 εκατ. ευρώ.

Παρότι η διοίκηση του «τριφυλλιού» διαψεύδει ότι υπάρχει θέμα επιστροφής του Σωτήρη Κυργιάκου, το όνομα του διεθνούς στόπερ βρίσκεται πάντα στα υπ’ όψιν.

Νιόπλιας: «Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στον αυριανό (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) αγώνα με τον Εργοτέλη επέστησε ο Νίκος Νιόπλιας, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της ομάδας. «Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αντίπαλο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Στη συνέχεια ο Κοζανίτης προπονητής ανέφερε: «Δεν χρειάζεται να το τονίζουμε και να λέμε συνέχεια τα ίδια. Είναι αυτονόητο. Εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός, η μεγάλη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε από την αρχή. Ο Εργοτέλης είναι καλή ομάδα και έχει στο κέντρο δυο-τρεις ποδοσφαιριστές που κρατάνε καλά την μπάλα. Γι' αυτό πρέπει να τους πιέσουμε πολύ και να έχουμε την κατοχή. Να έχουμε ασφυκτική πίεση, θέλω συνεχές πρέσινγκ και να δείξουμε από την αρχή στον αντίπαλο ότι εμείς θα κερδίσουμε, ότι εμείς είμαστε το αφεντικό. Να μην πάρουν ανάσα».

Καταλήγοντας ο κ. Νιόπλιας υπογράμμισε ότι «ο Παναθηναϊκός είναι η μεγάλη ομάδα και ο αντίπαλος πρέπει να σκέφτεται πώς θα παίξουμε εμείς. Οχι εμείς για τον αντίπαλο».

* Οπως έγινε γνωστό χθες, η γερμανική Χέρτα εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Σίλβα Κλέιτον και εμφανίζεται διατεθειμένη να πάρει το 50% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου μέσου έναντι 1 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, η πλευρά του παίκτη κάνει κάποιες κινήσεις τις τελευταίες ημέρες και ίσως και σήμερα φθάσει επίσημη πρόταση.

* Ο Αντε Ρουκάβινα και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θα χάσουν και το σαββατιάτικο ματς της Ξάνθης, αν και ο Κροάτης δείχνει να είναι καλύτερα τις τελευταίες μέρες.

OΣΦΠ: Η λίστα με τους άλλους… Μπεν Αρφά!

Μία μεταγραφή ουσίας θέλουν να πραγματοποιήσουν στον Ολυμπιακό, ύστερα από το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Χατέμ Μπεν Αρφά. Στη λίστα των Πειραιωτών υπάρχουν πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών που αποτελούν εναλλακτικές λύσεις του Γάλλου μεσοεπιθετικού της Μαρσέιγ. Ωστόσο, οι διοικούντες την ΠΑΕ θέλουν να περάσουν τα κρίσιμα παιχνίδια με ΑΕΚ και Λάρισα, προτού ασχοληθούν ξανά με την ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην αναζήτηση ενός αριστερού χαφ, ο οποίος θα καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί από την αποχώρηση του Τζόρτζεβιτς από την ενεργό δράση. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας φέρονται να ενδιαφέρονται για έναν παίκτη που μπορεί να παίξει στα αριστερά και ως «δεκάρι». Όπως αναφέραμε, τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που εξετάζονται στον Ολυμπιακό είναι πολλά:

* Από τη Γαλλία ο (Σουηδός) Κάλστρομ της Λιόν και ο (Πολωνός) Ομπράνιακ της Λιλ.

* Από την Αγγλία και συγκεκριμένα τη Λίβερπουλ ο (Ισπανός) Ριέρα, ο (Ισραηλινός) Μπεναγιούν -μοιάζει απίθανο σενάριο- και ο (Ολλανδός) Μπάμπελ, ενώ από την Μπλάκμπερν έχει ξεχωρίσει ο Πέντερσεν.

* Από την Ιταλία και συγκεκριμένα την Ίντερ ο (Βραζιλιάνος) Μανσίνι και ο (Πορτογάλος) Κουαρέσμα.

* Από την Ισπανία προκύπτουν ο (Ισπανός) Καπέλ της Βαλένθια και ο (Ισπανός) Σεράνο της Σανταντέρ, ενώ παλιότερα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ασχοληθεί με τις περιπτώσεις του (Ισπανού) Γέστε της Μπιλμπάο και του (Πορτογάλου) Ντούντα της Μάλαγα.

* Στα υπ’ όψιν βρίσκεται ο Σέρβος Γιοβάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης, ενώ έχει προταθεί ένας Βραζιλιάνος από τον Ζίκο (χωρίς να έχει απορριφθεί από τη διοίκηση).

* Από τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ξεχωρίζουν τα ονόματα του (Αργεντινού) Ντατόλο της Νάπολι και του (Σέρβου) Τόσιτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν «παίζουν» δυνατά.

* Όσον αφορά την ελληνική αγορά, οι Πειραιώτες έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις παικτών. Στην κορυφή βρίσκεται το όνομα του Νάτσο Σκόκο της ΑΕΚ, ακολουθεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ και τρίτος είναι ο Μπενάρ Κουμόρτζι του Πανιωνίου.

Δοκιμάζει και σήμερα ο Ντουντού!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Ντουντού να συμπεριληφθεί τελικά στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, παρότι χθες ο Βραζιλιάνος μέσος αισθανόταν ενοχλήσεις στο πόδι και αρχικά έχει αποκλειστεί. Ο παίκτης θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και αν τα καταφέρει, τότε ο Ζίκο θα τον υπολογίζει για το παιχνίδι με την «Ένωση». Αν τελικά δεν μπορέσει ο Ντουντού να προσφέρει τις υπηρεσίες του, δίπλα στον Μαρέσκα θα βρίσκεται ο Κατσικογιάννης.

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο Ζίκο στις τελευταίες προπονήσεις, η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Νικοπολίδη, Τοροσίδη, Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Κατσικογιάννη, Μαρέσκα, Γκαλέτι, Οσκαρ, Ντιόγο και Μήτρογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Ντομί, Λεονάρντο, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Ζαϊρί και Νταρμπισάιρ. Εντύπωση προκάλεσε ότι ο Ζίκο άφησε εκτός τους Λεντέσμα, Στολτίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο, όπως και τον Λούα Λούα.

* Μπόχουμ και Εβερτον ενημέρωσαν χθες την ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι στις εξέδρες του Καραϊσκάκη θα βρίσκονται άνθρωποί τους.

ΠΑΟΚ: Φεύγει ο Μπισέρα, έρχεται επιθετικός!

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Τζο Μπισέρα να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλμπαθέτε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Όπως ανέφερε χθες η ιστοσελίδα «Newstin.es», οι εκπρόσωποι του Ουρουγουανού αμυντικού βρίσκονται σε συζητήσεις με την ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος για να παίξει εκεί μέχρι το καλοκαίρι.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα επιβεβαίωσε η πλευρά του 29χρονου ποδοσφαιριστή, ενώ ενημερωμένοι εμφανίζονται και οι «ασπρόμαυροι». Εν τω μεταξύ, ο Τύπος στην Ουρουγουάη υποστήριζε ότι ο μάνατζερ του Μπισέρα (Πάκο Κασάλ) προσπαθεί να στείλει τον πελάτη του να πάει στην Πενιαρόλ.

Ο Ουρουγουανός δεν υπολογίζεται από τον Φερνάντο Σάντος και με την ενδεχόμενη αποχώρησή του θα αδειάσει μια θέση ξένου που χρειάζεται για την απόκτηση του σέντερ φορ. Αν ο 29χρονος ποδοσφαιριστής συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, τότε θα μπει στην τελική ευθεία το θέμα της ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής των Θεσσαλονικέων.

Αρνητικός στην ειδοποίηση της διοίκησης του ΠΑΟΚ να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του εμφανίζεται ο Ματίας Βερόν, ο οποίος εξακολουθεί να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Όσον αφορά τη φημολογία περί επαναπροσέγγισης με τον Ηρακλή, δεν επιβεβαιώνονται από τις δύο ομάδες.

* Το πλάνο του Σάντος για το αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο στην Τούμπα.

* Επειτα από δεκαετίες προσφοράς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο υπεύθυνος διαχείρισης εισιτηρίων Βασίλης Αλεκοζίδης συνταξιοδοτήθηκε.

ΑΡΗΣ: Συμφωνία με Μπενφίκα

Σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Φρέντι Αντού με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι του 2011 ήρθε ο Άρης. Αυτό που πλέον απομένει για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του 20χρονου Αμερικανού φορ είναι να πει και ο ίδιος το «ναι». Ο Αντού βρίσκεται σε δίλημμα, καθώς η αγγλική Χαλ τού προσφέρει την προοπτική να αγωνιστεί στην Premiership, αλλά γνωρίζει καλά πως στον Άρη θα έχει εγγυημένα μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες και υπενθυμίζεται ότι για να αποκτηθεί ο Αντού θα πρέπει να ελευθερωθεί ακόμη μία θέση ξένου. Αυτή θα είναι του Λεάντρο Γκρασιάν, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ήδη γίνονται συζητήσεις με τους εκπροσώπους του για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ωστόσο υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην αποζημίωση που ζητεί ο Αργεντινός επιτελικός μέσος και στα χρήματα που προσφέρει ο Άρης.

Με… φόρα από το φινάλε του 2009

Να δώσει συνέχεια στο φινάλε του 2009, όταν επικράτησε του Ολυμπιακού με 1-0 έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση, θέλει ο Άρης απόψε αντιμετωπίζοντας για τη 16η αγωνιστική τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Έκτορ Κούπερ δεν υπολογίζει στον τραυματία Φερνάντες, τον τιμωρημένο Νέτο, τον Χαβίτο που κρίθηκε ανέτοιμος (έχασε τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών λόγω της γέννησης του παιδιού του), αλλά και τους Ρομπέρζ και Γκρασιάν, που δεν υπολογίζονται. Επίσης στην Αθήνα δεν μετέβη και ο Έντι Τζόνσον, αφού δεν μπορεί να εκδοθεί η μπλε κάρτα του μέχρι να λυθεί τυπικά το συμβόλαιο με τον Σεμπαστιάν Αμπρέου για να αδειάσει θέση ξένου. Αυτό αποτελεί τυπική διαδικασία, αφού ο Ουρουγουανός υπέγραψε στην Μποταφόγκο.

Οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν πιθανότατα με 4-4-2 και τους Σηφάκη (τερματοφύλακας), Αράνο (αριστερό μπακ), Βανγκέλι (δεξί μπακ), Νασούτι, Ρονάλντο (κέντρο άμυνας), Ναφτί, Πρίττα (κεντρικά χαφ), Κάλβο (δεξί χαφ), Πίτου Γκαρσία (αριστερό χαφ), Κόκε και Κάμπορα (επιθετικό δίδυμο). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πέσκοβιτς, Κουλουχέρης, Ρόβας, Αραβίδης, Ντέιλι, Λαμπριάκος και Νάτσο Γκαρσία. Ο τελευταίος είναι διαθέσιμος για πρώτη φορά μετά τις 29 Αυγούστου. Στο πλευρό του Άρη θα είναι περίπου 1.000 φίλαθλοι.

ΑΕΚ: Αδαμίδης for president

Ο Σταύρος Αδαμίδης προορίζεται από τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη θέση του προέδρου, με την οριστική απόφαση επί του θέματος να λαμβάνεται στα τέλη της εβδομάδας. Ο 36χρονος δικηγόρος, που εδρεύει στο Λονδίνο, έχει συνεργαστεί με τον Νίκο Νοτιά και τον Πέτρο Παππά, έχει την εμπιστοσύνη της μετοχικής ομάδας και μάλιστα συμμετέχει στο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας στην ΠΑΕ. Μάλιστα ήδη έχει αναλάβει τις επαφές με τη Morgan Stanley για την άμεση εξόφληση του ομολογιακού δανείου των 5,7 εκατ. ευρώ, ενώ το επόμενο μέλημα των μετόχων είναι να τακτοποιηθεί και το χρέος των 4 εκατ. ευρώ προς την Puma από την «Empire».

Παράλληλα σχεδίασε τα δικαστικά μέτρα κατά του Χαράλαμπου Κοζώνη σε συνεργασία με δικηγορικό γραφείο της Νέας Υόρκης, ενώ στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα επιθεώρησε μαζί με τον Νίκο Θανόπουλο τα έργα στο προπονητήριο των Σπάτων. Ο εκλεκτός των μετόχων έχει ασχοληθεί με το ναυτιλιακό δίκαιο και τα τελευταία χρόνια ειδικεύεται σε θέματα λειτουργίας και εκμετάλλευσης σταδίων, έχοντας συμμετοχή στα πρότζεκτ των γηπέδων των Giants και των Yankees στις ΗΠΑ. Ο ίδιος φέρεται να έχει ζητήσει εγγυήσεις από τους μετόχους για την κάλυψη των χρεών του συλλόγου, προκειμένου να έρθει στην Αθήνα και να αναλάβει δράση.

Στο μεταξύ, μετά τις 15 Ιανουαρίου αναμένεται στην Αθήνα ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος ενδέχεται να είναι παρών στην παρουσίαση του σχεδίου για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 18 του ίδιου μήνα.

Υπάρχει… φωτιά με Τζεμπούρ

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον της Άιντραχτ για τον Ράφικ Τζεμπούρ. Μπορεί ο μάνατζερ του παίκτη, Γιάννης Λυπημένος, να απέκλεισε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 το ενδεχόμενο δοκιμής του Γαλλοαλγερινού φορ από την ομάδα της Φρανκφούρτης, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως ο γερμανικός σύλλογος κινείται για τον παίκτη, ο οποίος έχει ενημερωθεί σχετικά και εμφανίζεται θετικός. Η Άιντραχτ φέρεται να ζητεί το δανεισμό του Τζεμπούρ για έξι μήνες με ένα μικρό «ενοίκιο» προς την ΑΕΚ και αναλαμβάνοντας να καλύψει το συμβόλαιό του, ορίζοντας μία οψιόν αγοράς το καλοκαίρι που ικανοποιεί την «Ένωση» (2-2,5 εκατ. ευρώ). Άγνωστη είναι η στάση των «κιτρινόμαυρων» επί του θέματος, καθώς ο Νίκος Θανόπουλος τόνισε στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή πως δεν είναι πλέον αρμόδιος για τέτοια θέματα.

Στο μεταξύ, κατάσκοπος της Μπόχουμ θα είναι την Τετάρτη στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ, κάτι που συνδέθηκε με αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της γερμανικής ομάδας για τον Τζεμπούρ, παρά τις προχθεσινές δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή των Γερμανών («δεν μας απασχολεί πλέον ο Τζεμπούρ»).

Φουλ επίθεση

Με 4-4-2 και ένα άκρως επιθετικό σχήμα έδειξε πως σκέφτεται να παρατάξει την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» ο Ντούσαν Μπάγεβιτς (6/1, 19:00). Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δοκίμασε τους Σκόκο και Μαντούκα στα άκρα της μεσαίας γραμμής έχοντας στην επίθεση Μπλάνκο και Τζεμπούρ. Καφές και Γιάχιτς ήταν τα αμυντικά χαφ, ενώ την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Καράμπελας, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς και Γιάχιτς. Στις προηγούμενες δοκιμές φάνηκε πως υπάρχει δίλημμα για το αν θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας ο Σάχα ή ο Αραμπατζής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Νέμεθ (αμφίβολος και με Ατρόμητο την Κυριακή), Χουανφράν και Ιορντάκε, ο ανέτοιμος Ενσαλίβα, καθώς και οι Παυλής, Γιαχάγια, Ρίκκα και Μανωλάς που θα παίξουν με τους Νέους. Αναλυτικά η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Λαγός, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Καράμπελας, Αραούχο, Γιάχιτς, Καφές, Μαντούκα, Μάκος, Χέρσι, Ταχτσίδης, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Μπλάνκο, Τζεμπούρ, Σκόκο, Λεονάρντο.

Τέλη Απριλίου το προπονητικό

Τα έργα κατασκευής του προπονητηρίου των Σπάτων άρχισαν και πάλι την Πέμπτη μετά τη διακοπή που υπήρξε στις ημέρες των εορτών. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως οι εγκαταστάσεις θα παραδοθούν προς χρήση στην ΑΕΚ στα τέλη του Απριλίου, αφού πρώτα ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της σύμβασης για τη χρησιμοποίησή τους.

Υπογράφει στη Λίβερπουλ ο Μάξι Ροντρίγκες

Στη Λίβερπουλ φέρεται να καταλήγει ο Μάξι Ροντρίγκες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mirror», μέσα στις επόμενες 48 ώρες ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα είναι και επίσημα παίκτης των «ρεντς» με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει όσο τίποτα άλλο να φύγει από την Ισπανία και η αγγλική ομάδα -αν και το συμβόλαιο του Ροντρίγκες λήγει το καλοκαίρι- θέλει να τον πάρει τώρα και να δώσει ένα σεβαστό ποσό στο τέλος της σεζόν στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο παιχνίδι για τον Μάξι Ροντρίγκες έχει μπει και η Τότεναμ. Από την πλευρά τους, τα «σπιρούνια», προσφέρουν και τον δανεισμό του Ντέιβιντ Μπέντλεϊ στο «πακέτο» της προσφοράς που έκαναν, για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Όμως, σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα δεν φέρεται τελικά να μπορεί να «κοντράρει» την Λίβερπουλ.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES