20 Απρ 2010

Ίντερ - Μπαρτσελόνα 3-1

Ίντερ - Μπαρτσελόνα 3-1Η Ίντερ νίκησε με 3-1 την Μπαρτσελόνα στο "Τζουσέπε Μεάτσα" του Μιλάνο στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και έχει σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό.Οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ στο 17' με τον Πέδρο, αλλά η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο αντέδρασε άριστα, ισοφάρισε πριν το ημίχρονο με τον Σνάιντερ και έκανε την μεγάλη ανατροπή με τέρματα των Μάικον και Ντιέγκο Μιλίτο στο δεύτερο μέρος.

Η τακτική της Ίντερ ήταν εξαιρετική, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να "κλειδώνει" τον Μέσι χωρίς να βάλει κάποιον συγκεκριμένο παίκτη να τον μαρκάρει, ενώ σε καμία περίπτωση η ιταλική ομάδα δεν μπορεί να κατηγορηθεί για "κατενάτσιο".

Ίντερ - Μπαρτσελόνα 3-1

Σκόρερς: 30' Σνάιντερ, 48' Μάικον, 61' Ντιέγκο Μιλίτο / 17' Πέδρο
Γήπεδο: "Τζουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο
Διαιτητής: Ολεγκάριο Μπενκερένσα (Πορτογαλία)

To πρώτο σουτ του αγώνα πραγματοποίησε ο Σεϊντού Κεϊτά στο 7' αλλά η μπάλα πέρασε πολύ άουτ, ενώ στο 10' ο Ντιέγκο Μιλίτο βγήκε μόνος του από εξαιρετική πάσα του Ετο'ο, όμως ο βοηθός διαιτητή έδωσε λανθασμένα οφ-σάιντ.

Την πρώτη πραγματική ευκαιρία στο ματς δημιούργησε ο Σαμουέλ Ετο'ο για την Ίντερ στο 17'. Ο Καμερουνέζος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Βίκτορ Βαλντές απέκρουσε δύσκολα και στην επαναφορά βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση ο Ντιέγκο Μιλίτο, αλλά έκανε κακό πλασέ και η μπάλα πέρασε παράλληλα με την τελική γραμμή.

Δύο μόλις λεπτά αργότερα η Μπαρτσελόνα όμως ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Πέδρο. Ο Μάξουελ, ο οποίος άφησε το καλοκαίρι την Ίντερ για την "Μπάρτσα", ήταν ο δημιουργός.

Ο Βραζιλιάνος μπακ έκανε εξαιρετική προσπάθεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και έκανε τον γύρισμα. Η μπάλα πέρασε από τον Ιμπραΐμοβιτς και έφτασε στον Πέδρο, ο οποίος έκανε το σουτ λίγο πιο πίσω από το πέναλτι και έκανε το 0-1.

Δεύτερη μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Ντιέγκο Μιλίτο στο 27', όταν από αριστερά στην περιοχή τον τροφοδότησε ο Πάντεβ, αλλά ο Αργεντινός που βγήγε τετ-α-τετ με τον Βαλντές έκανε και πάλι κακό πλασέ και μπάλα πέρασε άουτ.

Η ισοφάριση για τους "νερατζούρι" ήρθε τρία λεπτά αργότερα με τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ να είναι ο σκόρερ. Ο Μάικον τροφοδότησε τον Ετο'ο από δεξιά, αυτός έκανε την σέντρα και βρήκε τον Μιλίτο στην περιοχή, με τον τελευταίο να γυρίζει ψύχραιμα το σώμα και να δίνει στον Σνάιντερ αριστερά του και ο Ολλανδός με πλασέ νίκησε τον Βαλντές και ισοφάρισε σε 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για την Ίντερ, καθώς προηγήθηκε με 2-1, με τον Μάικον να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 48'.

Ο Γκόραν Πάντεβ πήρε την μπάλα έπειτα από το κλέψιμο του Τιάγκο Μότα στον Μέσι. Ο Σκοπιανός έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια πολύ κάτω από την σέντρα και τροφοδότησε με "μαγικό" τρόπο τον Μιλίτο από δεξιά.

Ο Αργεντινός μπήκε στην περιοχή από δεξιά και έκανε την πάσα στον Μάικον που είχε προωθηθεί, ο Βραζιλιάνος πήρε την μπάλα λίγο έξω από την μικρή περιοχή και πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1 υπέρ των Ιταλών.

Στο 53' ο Λιονέλ Μέσι έγινε για πρώτη φορά απειλητικός, κάνοντας δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και ο Ζούλιο Σέζαρ απέκρουσε δύσκολα.

Μόλις ένα λεπτό αργότερα ο πορτιέρο της Ίντερ έκανε μία πιο εντυπωσιακή απόκρουση σε καρφωτή κεφαλιά του Μπούσκετς έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά.

Την τρίτη φορά που ο Ντιέγκο Μιλίτο βρέθηκε σε θέση για γκολ δεν αστόχησε και έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους στο 61'. Ο Σαμουέλ Ετο'ο έκανε την σέντρα από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Σνάιντερ πήρε την κεφαλιά-πάσα προς στον Μιλίτο που με νέα κοντινή κεφαλιά σκόραρε και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους πρωταθλητές Ιταλίας.

H επόμενη φορά που η Μπαρτσελόνα κατάφερε να αναγκάσει τον Ζούλιο Σέζαρ σε επέμβαση ήταν σε εκτέλεση φάουλ του Μέσι 79', ενώ λεπτό αργότερα μπλόκαρε εύκολα μακρινό σουτ του Κεϊτά.

Στο 84' ο Ντάνι Άλβες απέφυγε τον Σνάιντερ, μπήκε στην περιοχή και ο Ολλανδός τον ανέτρεψε με τάκλιν, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι.

ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον (73' Κίβου), Λούσιο, Σάμουελ, Ζανέτι, Καμπιάσο, Τιάγκο Μότα, Σνάιντερ, Πάντεβ (56' Στάνκοβιτς), Ντιέγκο Μιλίτο (75' Μπαλοτέλι), Ετο'ο.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Μάξουελ, Μπούσκετς, Τσάβι, Σεϊντού Κεϊτά, Μέσι, Πέδρο, Ιμπραΐμοβιτς (62' Αμπιντάλ).

Ίντερ - Μπαρτσελόνα 3-1








Συμφωνία για τη νέα ΑΕΚ!

Συμφωνία για τη νέα ΑΕΚ!Τις σκέψεις τους για την ΑΕΚ της νέας αγωνιστικής σεζόν κατέθεσαν στη συνάντηση που είχαν οι Σταύρος Αδαμίδης και Ντούσαν Μπάγεβιτς χθες στο εστιατόριο του προπονητή. Μάλιστα, οι δύο άνδρες φέρονται να συμφώνησαν σε αρκετά θέματα, αγωνιστικά και μη…

Στο τραπέζι ‘’έπεσαν’’ τα οικονομικά προβλήματα της Ένωσης, τα οποία έχουν άμεση σχέση με την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Τόσο ο Σταύρος Αδαμίδης, όσο και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φέρονται να συμφώνησαν ότι πρέπει να υπάρξει μια μείωση των εξόδων, άρα, του μπάτζετ και του ρόστερ, χωρίς, όμως αυτό να έχει ως αποτέλεσμα και την πτώση της ποιότητας της ομάδας.

Μία από τις σκέψεις για το ρόστερ, είναι να πέσει ο μέσος όρος της ηλικίας της ομάδας, με την χρησιμοποίηση νεαρών παικτών αλλά και προώθηση άλλων από τις ακαδημίες. Θα υπάρξει αγορά παικτών ξένων, αλλά και Ελλήνων (σε θέσεις-κλειδιά) που θα μπορούν να δώσουν ποιότητα αλλά και να προσφέρουν με την εμπειρία τους.

Ως συμπέρασμα, αυτής της συζήτησης, με τα κοινά σημεία που βρέθηκαν ανάμεσα στις θέσεις των Σταύρου Αδαμίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς, φέρονται οι πιθανότητες παραμονής του τεχνικού της Ένωσης να έχουν αυξηθεί αρκετά…

ΑΡΗΣ: Από Τετάρτη έτοιμος ο Κάλβο

ΑΡΗΣ: Από Τετάρτη έτοιμος ο ΚάλβοΜε μοναδική απουσία τον τιμωρημένο Κάρλος Αράνο θα παραταχθεί ο Άρης στον τελικό του Κυπέλλου Hellas On Line απέναντι στον Παναθηναϊκό το προσεχές Σάββατο. Ο Τόνι Κάλβο, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, έκανε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους στην προπόνηση της Τρίτης, αλλά την Τετάρτη αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ετοιμάζει τον Κρίστι Βανγκέλι για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα. Σηφάκης (τερματοφύλακας), Νέτο (δεξί μπακ), Βανγκέλι (αριστερό μπακ), Νασούτι, Ρονάλντο (αμυντικό δίδυμο), Ναφτί, Πρίττας (κεντρικά χαφ), Κάλβο (εξτρέμ), Κόκε (μεσοεπιθετικός) και Κάμπορα (σέντερ φορ) έχουν εξασφαλισμένη θέση, ενώ μία ακόμη φαίνεται πως διεκδικείται από Μεριέμ και Χαβίτο.

Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια, εντός της ημέρας αναμένεται ανακοίνωση για την εξάντλησή τους, αφού τα 23.500 μαγικά χαρτάκια αποδείχτηκαν πολύ λίγα για να καλύψουν τις ανάγκες των φιλάθλων του Άρ

Ντε Καμάργκο: «Δεν με έχει προσεγγίσει κανείς»

Ντε Καμάργκο: «Δεν με έχει προσεγγίσει κανείς»Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να έχει έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό για ενδεχόμενη μετακόμισή του στους Πειραιώτες προέβη ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο, μιλώντας αποκλειστικά στο www.sday.gr. Ο αρχηγός της Σταντάρ Λιέγης ωστόσο "έπλεξε" το εγκώμιο των "ερυθρολεύκων" υποστηρίζοντας πως είναι μια δυνατή ομάδα με καλούς παίκτες.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος μέσος.

ΠΑΟ: Εισιτήρια: τέλος!

ΠΑΟ: Εισιτήρια: τέλος! Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή του ο Παναθηναϊκός για τον τελικό Κυπέλλου “Hellas On Line” με τον Άρη. Η διάθεσή τους άρχισε στις 10 το πρωί και το απόγευμα όλα τα «μαγικά χαρτάκια» είχαν βρει κάτοχο. Τα εισιτήρια διατέθηκαν στους κατόχους διαρκείας της φετινής σεζόν.

Από τις επτά το πρωί είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται οι πρώτοι φίλοι του «τριφυλλιού» και όσο περνούσε η ώρα η προσέλευση μεγάλωνε.

Περίπου στις δέκα το πρωί η «ουρά» από φιλάθλους των «πρασίνων» ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και ο περιβάλλων χώρος της θύρας των επισήμων του «Σπύρος Λούης» είχε γεμίσει ασφυκτικά από οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι περίμεναν να προμηθευτούν ένα "μαγικό χαρτάκι". Αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή τα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της η ΠΑΕ (23.500) ήταν λιγότερα από τα διαρκείας (25.005), τηρήθηκε χρονική σειρά προτεραιότητας.

Ειρήνη ή… ανακωχή;

Ειρήνη ή… ανακωχή;Μετά την καταιγίδα… ηρεμία στις τάξεις της ΑΕΚ, αλλά το ερώτημα που προκύπτει είναι μέχρι πότε. Οι σχέσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Σταύρο Αδαμίδη αποκαταστάθηκαν στο πεντάωρης διάρκειας γεύμα που είχαν το απόγευμα της Δευτέρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σερβοέλληνας τεχνικός είχε… μαζεμένα παράπονα από τη διοίκηση θεωρώντας ότι τον αφήνει εκτεθειμένο και δεν τον «οχυρώνει», όπως για παράδειγμα με το να μην αντιδρά επίσημα στη φημολογία ότι ήδη αναζητεί τον αντικαταστάτη του. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ φέρεται να δεσμεύτηκε για διάφορα ζητήματα απέναντι στον προπονητή και να εξέφρασε τη στήριξή του στο πρόσωπό του.

Ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει τι θα γίνει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς όταν ολοκληρωθούν τα πλέι οφ. Πολλά, αλλά όχι τα πάντα, θα εξαρτηθούν από την πορεία της ομάδας, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η άποψη του βασικού χρηματοδότη και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Πέτρου Παππά, ο οποίος φέρεται να είχε και χθες «πυροσβεστικό» ρόλο στο επεισόδιο Μπάγεβιτς-Αδαμίδη.

Ενοχλημένοι οι παίκτες

Οι εννέα ποδοσφαιριστές που εθεάθησαν να νυχτοπερπατούν την Παρασκευή είναι ενοχλημένοι με τη στάση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς φέρονται να θεωρούν ότι ο προπονητής τούς… διαπόμπευσε, ενώ σε αντίστοιχα πειθαρχικά παραπτώματα άλλων παικτών στο παρελθόν δεν είχε φερθεί με την ίδια αυστηρότητα. Όλοι τους πάντως θα τιμωρηθούν βάσει όσων προβλέπονται από τον εσωτερικό κανονισμό και ίσως να λογοδοτήσουν ενώπιον της διοίκησης. Το βέβαιο είναι πως μεταξύ αρκετών παικτών και του Σερβοέλληνα τεχνικού υπάρχει μεγάλο χάσμα και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν μπορεί να γεφυρωθεί, τουλάχιστον μέχρι την έναρξη των πλέι οφ.

«Ο Σκόκο τιμάει τη φανέλα»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο εκπρόσωπος του Νάτσο Σκόκο, Παύλος Διαννής, φήμες πως ο πελάτης του έλεγε ότι θα πάει στον Παναθηναϊκό ή ότι έχει λάβει τη διαβεβαίωση από τον Σταύρο Αδαμίδη πως θα διώξει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Ούτε ο Σκόκο ούτε εγώ έχουμε πει τέτοια πράγματα, γιατί σεβόμαστε την ιστορία της ΑΕΚ. Τέτοιου είδους μυθεύματα βάζουν σε κίνδυνο την καθημερινότητα του ποδοσφαιριστή», δήλωσε στην «Εξέδρα» και πρόσθεσε: «Ο Νάτσο ανήκει στην ΑΕΚ και θα τιμήσει τη φανέλα της όσο καιρό τη φοράει».

Όσο για το διχασμό που έχει προκύψει στον κόσμο για τον πελάτη του, είπε: «Ένας άνθρωπος που το Δεκέμβριο του 2009 θα μπορούσε να είχε κάνει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος χωρίς η ΑΕΚ να είχε την παραμικρή οικονομική απολαβή, ένας άνθρωπος που από τις προηγούμενες διοικήσεις της ΑΕΚ δεν είχε ποτέ καμία υποστήριξη, ένας άνθρωπος που το μέγεθος του επαγγελματισμού του είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο, κάθε άλλο παρά θα έπρεπε να διχάζει τους φιλάθλους. Αυτή η ιδιότητα ανήκει σε άλλους».

Έδωσαν ραντεβού Αδαμίδης-Μελισσανίδης

Τυχαία συνάντηση είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης και σύμφωνα με αυτήκοες μάρτυρες συμφώνησαν να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες για να συζητήσουν για διάφορα θέματα της ΑΕΚ. Πάντως δεν προκύπτει από πουθενά πως ο «τίγρης» έχει αλλάξει στάση και προτίθεται να πάρει τις τύχες της ομάδας στα χέρια του.

Υπέγραψε ο Ταχτσίδης

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Παναγιώτη Ταχτσίδη στη Τζένοα. Άνθρωπος της ιταλικής ομάδας ήρθε στην Αθήνα και απέσπασε την υπογραφή του 19χρονου μέσου για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας έναντι 400.000 ευρώ ετησίως (μεικτά). Η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της περίπου 200.000 ευρώ ως τροφεία του παίκτη.

Είδε πάλι Μπέριο ο Σαβέφσκι

Ο Τόνι Σαβέφσκι παρακολούθησε για μία ακόμη φορά αγώνα του Ιωνικού (με το Διαγόρα, 0-1) έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον 21χρονο αμυντικό των Νικαιωτών, Θωμά Μπέριο, ο οποίος αγωνίστηκε σαν αλλαγή στα τελευταία 25 λεπτά του αγώνα.

* Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ρεπό την Τρίτη και θα επιστρέψουν στη δράση την Τετάρτη. Οι τραυματισμοί των Μανωλά, Λεονάρντο και Χέρσι δεν εμπνέουν ανησυχία και θα είναι διαθέσιμοι για το ματς της 28ης Απριλίου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Κανελλάκης: «Έχουμε πρόταση από τους οργανωμένους»

Κανελλάκης: «Έχουμε πρόταση από τους οργανωμένους»Την πρόταση των οργανωμένων φιλάθλων του Ιωνικού για την αγορά της ΠΑΕ, επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Χρήστος Κανελλάκης. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως κάθε πρόταση που θα υπάρξει θα αξιολογηθεί ανάλογα με την αξιοπιστία του καθενός ενδιαφερομένου.

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει ότι έλαβε γνώση της γραπτής πρότασης των οργανωμένων φιλάθλων , με υπογραφή του Προεδρεύοντα (Μαστρογιάννης Θεόδωρος)και θα απαντήσει επίσημα το προσεχές 15ημερο.

Επειδή όπως είναι φυσιολογικό θα υπάρξουν αρκετές προτάσεις αναφορικά με την αγορά του 45%, ποσοστό που αναλογεί στον Χρηστο Κανελλάκη, γίνεται γνωστό ότι θα εξεταστούν όλες οι προτάσεις βάσει του Backround του καθενός ενδιαφερόμενου και αναλόγως θα αποφασιστεί που θα παραχωρηθεί το εν λόγω ποσοστό . Εννοείται ότι προτεραιότητα θα έχουν, όσοι είναι αποδεδειγμένα Ιωνικοί.

Αυτό που μετράει για τις επόμενες αγωνιστικές είναι ο κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα και να στηρίξει τα παιδιά που φοράνε τη φανέλα του Ιωνικού μας.
Ευχαριστώ τους φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα και ελπίζω οι επόμενοι να προστατεύουν την περιουσία του Ιωνικού από αυτούς τους «φιλάθλους» που μετέτρεψαν το γήπεδο της Νεάπολης σε Γιαπί.

Δεν έχω παράπονο από κανένα και θα προχωρήσουμε για να βρούμε την καλύτερη λύση . Ο Ιωνικός είναι μεγάλη ομάδα και θα σωθεί .Είτε είναι στα play out είτε όχι .

Κατάληψη στα γραφεία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη

Κατάληψη στα γραφεία ΠΑΕ και ΕρασιτέχνηΥπό κατάληψη τελούν τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής, αλλά και αυτά του Ερασιτέχνη από οπαδούς που διαμαρτύρονται για την διοικητική κατάσταση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Μάλιστα, οι οπαδοί απαίτησαν από την διοίκηση του Ερασιτέχνη να προκηρύξει εκλογές μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, να παραιτηθεί το ΔΣ, αλλά και να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα της έρευνας των ορκωτών λογιστών στα «βιβλία» της ΠΑΕ.

Η «αυτόνομη ΘΥΡΑ 10» εξέδωσε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της στην οποία αναφέρει αναλυτικά:

«Σήμερα 20 Απριλίου 2010, καταλάβαμε από κοινού τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής και του Γυμναστικού Συλλόγου. Αποφασίσαμε να προβούμε σε αυτή την ενέργεια έχοντας πλέον εξαντλήσει κάθε απόθεμα υπομονής και ανοχής τόσο προς τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή όσο και του Γ.Σ.

Απαιτούμε από τη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου να προκηρύξει μέχρι την επόμενη Τρίτη 27 Απριλίου έκτακτη γενική συνέλευση κατά την οποία οι άνθρωποι του διοικητικού συμβουλίου θα καταθέσουν ενώπιων του σώματος τις παραιτήσεις τους, καθώς επίσης και να ορίσουν άμεσα ημερομηνία εκλογών.

Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα απαιτούμε μέχρι αύριο Τετάρτη 21 Απριλίου να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα των ορκωτών λογιστών. Ακολούθως ο φερόμενος ως μεγαλομέτοχος Αντώνης Πασχαλίδης να δεσμευτεί για την αποπληρωμή των χρεών που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του και να παραδώσει τις μετοχές, απαλλαγμένες από τα χρέη του, στη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου.

Όπως όλοι έχουμε αντιληφθεί η κατάσταση στον Ηρακλή έχει φτάσει σε ένα τέλμα. Οι μοναδικοί που μπορούν να δώσουν λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι αυτοί που πονούν πραγματικά την ομάδα, δηλαδή οι οπαδοί και οι φίλαθλοι της. Γι’ αυτό καλούμε ολόκληρο τον κόσμο του Ηρακλή να πλαισιώσει με την παρουσία του, τις δυο καταλήψεις. Από αύριο θα ανακοινωθούν οι ώρες των γενικών συνελεύσεων οι οποίες θα είναι ανοικτές για ολόκληρο το λαό του Ηρακλή.
Γενική συνέλευση Γ.Σ. και Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ».

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES