28 Μαΐ 2010

Ραντεβού την Τετάρτη

Ραντεβού την ΤετάρτηΌσοι περίμεναν να μην υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα από τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον νέο πρόεδρο της ομάδας, μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι. Απόφαση δεν πάρθηκε, λόγω της απουσίας των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, και απλώς όσοι έδωσαν το "παρών" στην συνεδρίαση ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τετάρτη.

Σε αυτό το νέο ραντεβού αναμένεται να παρευρεθούν όλοι οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, και κυρίως οι μεγαλομέτοχοι. Σκοπός; Φυσικά, να ληφθεί μια απόφαση για έναν "κοινής αποδοχής" πρόεδρο, ο οποίος θα "τρέξει" όλα τα ζητήματα της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Επικεφαλής του ΔΣ ήταν ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο οποίος εκτελεί χρέη προέδρου και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης, οι δύο άνδρες κατέβηκαν από τα γραφεία της ΠΑΕ για να ενημερώσουν για τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέθηκε ζήτημα νέας θητείας του Νικόλα Πατέρα, με τον εκπρόσωπο του τέως προέδρου της ΠΑΕ να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει τέτοια διάθεση. Ο Αντώνης Αντωνιάδης, μετά το τέλος της συνεδρίασης, ξεκαθάρισε ότι ο Νικόλας Πατέρας θα συνεχίσει να δίνει το "παρών" στο ΔΣ ως απλό μέλος.

Στο τραπέζι έπεσε και το θέμα της ανάληψης της προεδρίας από τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος όμως αρνήθηκε κατηγορηματικά. Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του ΔΣ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ περίπου 1.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονταν κάτω από τα γραφεία. Υπήρξε αίτημα, μια αντιπροσωπεία από τρια άτομα να ανέβουν και να μιλήσουν με τα μέλη του ΔΣ, κάτι που έγινε δεκτό.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με αποκλειστικό θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή νέου Προέδρου του ΔΣ.

Το μέλος του ΔΣ, κ. Ι. Ξυλάς, πρότεινε για τη θέση του Προέδρου τον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο. Η πρόταση αυτή έγινε ομόφωνα δεκτή από όλα τα μέλη του ΔΣ αλλά ο κ. Θ. Γιαννακόπουλος δεν αποδέχθηκε την υποψηφιότητα.

Κατόπιν αυτού ορίσθηκε νέα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την Τετάρτη, 2 Ιουνίου εκ νέου με θέμα την εκλογή νέου Προέδρου.

Το ΔΣ ομόφωνα καλεί τους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ όπως προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου κατά την ως άνω συνεδρίαση να υπάρξει πρόταση κοινής αποδοχής για τη θέση του υποψηφίου Προέδρου"

«Ο προδότης... Δημητράκης»

Ακόμη τέσσερις σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ, τοποθετήθηκαν για την επιστροφή του... προδότη, όπως τον χαρακτηρίζουν Σαλπιγγίδη, στον «Δικέφαλο», εκφράζοντας την αντίθεση τους. Προβληματισμός στη διοίκηση που δεν έχουν ακόμα αποφασίσει για το θέμα.
 «Ο προδότης... Δημητράκης»
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση των «Βυζαντινών Ενωμένων Μαχητών», που φέρει επίσης την υπογραφή των ΣΦ ΠΑΟΚ Τριανδρίας, Καβάλας και «FUTRE» Πτολεμαΐδας αναφέρονται τα εξής για τον Μακεδόνα στράικερ:
«Σεβόμαστε (αν και διαφωνούμε) την άποψη όλων όσοι συντάσσονται με την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Από επιστροφές άλλωστε, έχουμε χορτάσει. Παραδείγματα ποδοσφαιριστών που φύγανε, επειδή ήταν επαγγελματίες, αλλά επέστρεψαν στο τέλος της ποδοσφαιρικής τους καριέρας, επειδή "αγαπούσαν" τον σύλλογο,  υπάρχουν δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ μας πολλά.
Η συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια διαφέρει, διότι ο Δημητράκης, που έγινε προδότης και τώρα ξαναγίνεται Δημητράκης, μπορεί πράγματι να προσφέρει αγωνιστικά πολλά. Πολλά, βέβαια μπορεί να καταστρέψει κιόλας. Η ηλικία του είναι καλή, η ποδοσφαιρική του αξία δεδομένη, όπως δεδομένο είναι επίσης και το γεγονός ότι στον ΠΑΟΚ το πάθημα δεν γίνεται ποτέ, μα ποτέ μάθημα».
Καιρό τώρα σκεφτόμασταν τον τρόπο με τον οποίο θα «αναγκάσουμε» την Τούμπα στο σύνολό της να φωνάζει υπέρ της ομάδας για 90 λεπτά. Θεωρούμε ότι με αυτόν τον τρόπο κανένας αντίπαλος δε θα μπορέσει να κοιτάξει τον ΠΑΟΚ στα μάτια. Η απάντηση σε αυτό μας τον προβληματισμό ήρθε στον αγώνα των πλέι οφ με την ΑΕΚ.
Αποφασίσαμε, λοιπόν, ότι όσοι από εμάς δώσουν το παρών στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, μαζί με όσους ταυτίζονται ακόμη με την άποψή μας, και με δεδομένο ότι αποτελούμε τη θλιβερή μειοψηφία, συνεπώς δεν μπορούν οι φωνές μας να κάνουν κακό στην ομάδα, να συνεχίσουμε να αποδοκιμάζουμε τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
Οι υπόλοιποι μπορούν να φωνάζουν υπέρ της ομάδας και να καλύπτουν εύκολα τις όποιες λιγοστές φωνές μας. Υποσχόμαστε ότι θα τους βοηθήσουμε να φωνάζουν για 90 λεπτά κάθε Κυριακή.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους καλοπροαίρετους πως πρόθεσή μας δεν είναι ούτε να διοικήσουμε, ούτε να πολεμήσουμε τη σημερινή διοίκηση. Δυστυχώς τα αυτονόητα θα πρέπει να τα επαναλαμβάνουμε συνέχεια.
Για μια ιδέα, για μια ζωή, για ένα όνειρο, που λέγεται ΠΑΟΚ».
Προβληματισμός στη διοίκηση
Η νέα ανακοίνωση κάτα του «Σάλπι» μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει φέρει προβληματισμό στη διοίκηση του «δικεφάλου». Ο Θοδωρής Ζαγοράκης το σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά και δεν έχει αποφασίσει για το θέμα.

Ο Καούνος στον Παναιτωλικό

Ο Καούνος στον ΠαναιτωλικόΜια πολύ σημαντική προσθήκη έκανε ο Παναιτωλικός στην προσπάθεια που θα κάνει για άνοδο στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας την επόμενη χρονιά. Πιο συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Καούνος από σήμερα ανήκει στην ομάδα του Αγρινίου, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών. Παράλληλα έκανε και δηλώσεις για την μεταγραφή του.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη μεταγραφή μου στον Παναιτωλικό, που είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει όλες τις προϋποθέσεις να πάει ψηλά και παρέχει στον ποδοσφαιριστή ότι χρειάζεται για να βγάλει το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Οι άνθρωποί του από την πρώτη στιγμή έδειξαν πόσο με ήθελαν. Πίστεψαν σε εμένα και μου έκαναν την τιμή να με βάλουν στην οικογένειά τους και να φορέσω αυτή τη φανέλα. Επιθυμία μου είναι να τους δικαιώσω, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων του Παναιτωλικού», ήταν τα λόγια του πρώην επιθετικού του Αστέρα Τρίπολης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: «Βλέπει» και Πεντράθα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: «Βλέπει» και ΠεντράθαΕίναι γνωστό πως ο Στεφάν Ντεμόλ είναι το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΣ Γιάννινα, όμως μέχρι να έρθει η απάντηση του Βέλγου τεχνικού, οι Ηπειρώτες «ψάχνονται» και για άλλες λύσεις. Πιο συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης, έχει ξεκινήσει επαφές με τους Άνχελ Πεντράθα και Γκόραν Στεφάνοβιτς.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, και όπως όλα δείχνουν ο Ντεμόλ θα αποδεχτεί την πρόταση που έχει στα χέρια του από τους Γιάννιώτες καθώς εμφανίζεται εντυπωσιασμένος από όσα συνάντησε στην πόλη της Ηπείρου.

LIVE το Δ.Σ.

LIVE το Δ.Σ.Το νέο Δ.Σ. (16:00) του Παναθηναϊκού, στο οποίο ετοιμάζεται συλλαλητήριο από τους οπαδούς, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και με πολλές απουσίες.Ελάχιστα λεπτά πριν την έναρξη του κρίσιμου ΔΣ, ο κόσμος του Παναθηναϊκού που έχει μαζευτεί αγγίζει τους 1000.

Το πρώτο μέλος του ΔΣ που μπήκε από την μπροστινή πόρτα είναι ο Γιώργος Νίκας. Ακολούθησε στις 15:50 ο Παναγιώτης Δάβαρης.

Ένα τέταρτο πριν την καθορισμένη έναρξη του ΔΣ, περίπου 60 -70 φίλοι του Παναθηναϊκού κατεβαίνουν την Λεωφόρο Αλεξάνδρας φωνάζοντας συνθήματα.

150 φίλοι του τριφυλλιού είναι έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Εκτός από την πλατεία που είναι έξω ακριβώς από τα γραφεία υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι των πρασίνων στους γύρω δρόμους αλλά και τις καφετέριες της περιοχής.

H αστυνομική δύναμη που βρίσκεται κοντά, παρακολουθεί διακριτικά.

Στις 15:15 οι φίλοι του τριφυλλιού αυξήθηκαν περίπου στους 300 αλλά είναι διασκορισμένοι. Οσο περνάει η ώρα τόσο ο αριθμός θα μεγαλώνει.

Στην πόρτα των γραφείων βρίσκονται 4-5 αστυνομικοί για τον «φόβο των Ιουδαίων».

Φιλικό παλαιμάχων Λευκίμμης – ΠΑΣ Γιάννινα

Φιλικό παλαιμάχων Λευκίμμης – ΠΑΣ ΓιάννιναΗ ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Λευκίμμης, στο πλαίσιο της ανταλλαγής των ποδοσφαιρικών συναντήσεων της, υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης την ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα, το Σάββατο 29 Μαΐου στις 17.30.
Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκιμμαίων (Κ.Ε.Π.Π.Α.ΔΗ.Λ.) κι αφιερώνεται συμβολικά στα εκατοντάδες παιδιά όλων των ακαδημιών, των Νομών Κέρκυρας και Ιωαννίνων, που αθλούνται καθημερινά σχεδόν, στα γήπεδα και δεν ακολουθούν τους επικίνδυνους «δρόμους» της εποχής μας.
Τους ευχόμαστε δε να είναι υγιείς και να συνεχίσουν, ανεξάρτητα από την επαγγελματική τους πορεία στη ζωή, να αθλούνται στα γήπεδα μέχρι τα «γηρατιά» τους.
«Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ»
Για Μικρούς και Μεγάλους.

Η επιστολή του Μαρινάκη

Η επιστολή του ΜαρινάκηΈτοιμος να μπει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός με ένα ποσό της τάξης των 60 εκατ. ευρώ (50 για την Εταιρεία + 10 για τα χρέη της) δηλώνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην επιστολή που απέστειλε στον Σωκράτη Κόκκαλη. Παράλληλα, ο γνωστός εφοπλιστής εξέφρασε την επιθυμία να συναντηθεί με τον πρόεδρο των Πειραιωτών, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή». Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρινάκης φέρεται να θέλει την πλειοψηφία της ΠΑΕ και να διαχειρίζεται το μάνατζμεντ της «ερυθρόλευκης» Εταιρείας.

Ο γνωστός εφοπλιστής θέλει να «τρέξει» αμέσως την ΠΑΕ και εμφανίζεται διατεθειμένος να προχωρήσει μόνος του. Στην επιστολή δηλώνει ότι βάζει 50 εκατ. ευρώ, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου για να γίνει κάτοχος της πλειοψηφίας. Μάλιστα, παρουσιάζεται πρόθυμος να καλύψει ο ίδιος τα χρέη της ομάδας μέχρι του ποσού των 10 εκατ. ευρώ, αλλά ζητάει από τον κ. Κόκκαλη να καλύψει εκείνος όποια υπόλοιπα παρουσιαστούν.

Επίσης, προσφέρει 10 εκατ. ευρώ μετρητά για να πάρει το 50% της «Καραϊσκάκης ΑΕ» που κατέχει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ενώ το άλλο 50% βρίσκεται στην κατοχή του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Διοικητικοί παράγοντες τονίζουν ότι ο κ. Κόκκαλης θα μελετήσει την πρόταση του κ. Μαρινάκη, αλλά ενδεχομένως να περιμένει να παρουσιαστούν και άλλοι ενδιαφερόμενοι για την εξαγορά της ΠΑΕ.

Όπως γράφει το «Φως», η πρόταση του εφοπλιστή δεν ικανοποιεί τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δεν προτίθεται να τη δεχθεί. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα απαντήσει, όταν κρίνει ότι είναι έτοιμος. Από την πλευρά του, ο κ. Μαρινάκης θέλει να διαθέσει αρκετά χρήματα στην ομάδα, που άμα τα δώσει στον κ. Κόκκαλη θα χρειαστεί να τα αφαιρέσει από εκείνα που θέλει να βάλει στην «ερυθρόλευκη» Εταιρείας.

Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει τους αδερφούς Αγγελόπουλους στην ΠΑΕ, έστω και «συμβολικά» με την προοπτική να τον διαδεχθούν εκείνοι κάποια στιγμή. Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν ότι ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια προσπάθειας προσέγγισης της οικογενείας με αντικείμενο μια σοβαρή συζήτηση, με θέμα τη συμμετοχή τους σε οποιοδήποτε πόστο θέλουν στην ΠΑΕ.

Η απάντηση για τον Σάββα

Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη μιας συνομιλίας του Σάββα Θεοδωρίδη με δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού, αφού ακούγεται ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού να εξαπολύει βολές κατά πάντων. Πάντως, η διοίκηση υπογραμμίζει:

«Ουδέν σχόλιον, αφού είναι σαφές ότι πρόκειται για προϊόν υποκλοπής και τέτοια δεν μπορούμε να σχολιάζουμε. Ο δε Σάββας ήρθε σήμερα στα γραφεία και μας δήλωσε ότι το όλο προϊόν αποτελεί συρραφή δηλώσεων του με τελικά παραποιημένο νόημα. Και έχει ήδη δώσει εντολή να γίνει αγωγή κατά της ιστοσελίδας που ανέβασε αυτό το προϊόν».

Από την πλευρά του, ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε: «Θα παραιτηθώ όταν το κρίνω εγώ και ενώπιον του ΔΣ και όχι όποτε θέλουν κάποιοι. Πρόκειται για μια στημένη ιστορία. Θα καταθέσω αγωγή και τα χρήματα θα τα δώσω σε φιλανθρωπικό ίδρυμα».

* Ο Γκαλέτι συνεχίζει τη θεραπεία και θα περιμένει μέχρι τον επόμενο μήνα για να δει τα αποτελέσματα και να ξεκαθαρίσει πλήρως η κατάσταση, παίρνοντας και την οριστική απόφαση για την καριέρα του.

* Ο Γιώργος Νικλητσιώτης βγήκε χθες από το νοσοκομείο όπου έκανε τις εξετάσεις και τη μικροεπέμβαση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τις ταχυκαρδίες που είχε. Θα παραμείνει στις ΗΠΑ για λίγες ακόμη ημέρες για να τον δουν οι γιατροί το πρώτο αυτό διάστημα και στα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

* Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι είναι ανοιχτό το θέμα του Μίχαλ Ζεβλάκοφ και εκτιμούν ότι ο Πολωνός αμυντικός θα παραμείνει στην ομάδα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ο 34χρονος παίκτης να τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα και μετά να γίνει μια συνάντηση, ώστε να συζητηθεί το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Εν αναμονή της απόφασης…

Εν αναμονή της απόφασης…Μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται οι παράγοντες του ΠΑΟΚ να έχουν αποφασίσει για τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αυτή τη στιγμή φαβορί παραμένει ο Παύλος Δερμιτζάκης, χωρίς ακόμα να είναι σίγουρο ότι εκείνος θα κάθεται στον πάγκο του «Δικεφάλου» την επόμενη σεζόν.

Εφόσον οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αποφασίσουν ότι ο προπονητής του Πανθρακικού είναι ο «εκλεκτός», τότε οι Θεσσαλονικείς θα έρθουν σε επαφή με τους παράγοντες της ακριτικής ομάδας και εκείνοι με τον 41 ετών προπονητή. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι όλες οι πλευρές διατηρούν καλές σχέσεις και δύσκολα θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα στις διαφαινόμενες διαπραγματεύσεις.

Πάντως, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αναλάβει ο Δερμιτζάκης την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου», αφού η διοίκηση φέρεται να μίλησε και με έναν Ιταλό προπονητή. Ωστόσο, δεν έχει προκύψει κάτι θετικό με αυτές τους τεχνικούς που έχουν έρθει σε επαφή.

Ανακοινώνονται τα διαρκείας

Σήμερα ο κόσμος του ΠΑΟΚ ενημερωθεί για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ολα είναι έτοιμα από την πλευρά της ΠΑΕ, η οποία με σύνθημα «Δύναμή σου, οι οπαδοί σου» καλεί τον κόσμο να στηρίξει τη μεγάλη προσπάθεια γι' ακόμα μία φορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές των εισιτηρίων δεν θα αλλάξουν συγκριτικά με τα περσινά δεδομένα.

Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ έκαναν πολλές συσκέψεις και φαίνεται πως κατέληξαν στην απόφαση να διατηρήσουν τις ίδιες τιμές, αλλά να εξαιρεθεί από τα διαρκείας ο αγώνας των προκριματικών του Αυγούστου, είτε αυτός αφορά το Champions League είτε το Europa League. Το δεύτερο σενάριο που συζητήθηκε προέβλεπε μία αύξηση 5%-10% σε όλες τις τιμές, αλλά θα συμπεριλαμβανόταν και ο εν λόγω αγώνας.

Επιστρέφουν οι «σημαίες»!

Επιστρέφουν οι «σημαίες»!Την απόκτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου και του Τραϊανού Δέλλα θα ανακοινώσει σύντομα η ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Στους δύο πολύπειρους ποδοσφαιριστές έχουν προταθεί συμβόλαια ενός έτους, με την «Ένωση» να είναι διατεθειμένη να τους κρατήσει στην ομάδα σε άλλο ρόλο, όταν εκείνοι αποφασίσουν να αποχωρήσουν από την ενεργό δράση.

Βάσει του πλάνου, οι «κιτρινόμαυροι» θα αποκτήσουν δεδομένα έναν ακόμη στόπερ και επιθετικό (ειδικά αν πουληθεί κάποιος από τους υπάρχοντες). Τρία πράγματα θέλουν οπωσδήποτε να εξασφαλίσουν αυτή τη μεταγραφική περίοδο στην ΠΑΕ: ισορροπημένο ρόστερ με παίκτες σε όλες τις γραμμές, οι παίκτες που θα έρθουν να έχουν καλό χαρακτήρα (κάτι που φέρει «υγεία» στα αποδυτήρια) και συμβόλαια που δεν θα ανεβάσουν τον ήδη μεγάλο προϋπολογισμό.

Όσον αφορά την υπόθεση του Γιώργου Τζαβέλλα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι λόγοι που παρουσιάζεται ως δύσκολο το ενδεχόμενο ο διεθνής μπακ-χαφ να γίνει παίκτης της ΑΕΚ είναι δύο:

η παρουσία του Γιώργου Κιντή (πρώην προέδρου της ΑΕΚ) στον προεδρικό θώκο του Πανιωνίου και το γεγονός ότι ο παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Στην «Ένωση» εκτιμούν ότι η πρόταση των 700.000 ευρώ (όχι σε δόσεις... Κωτσόβολου) για το 60% του ποδοσφαιριστή συν τα έμψυχα ανταλλάγματα, είναι μία ενδιαφέρουσα πρόταση. Μέχρι και χθες οι «κιτρινόμαυροι» δεν σκέφτονταν να ανεβάσουν την πρόταση.

Το θέμα του Σκόκο

Τηλεφωνική επαφή είχε ο μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο, Παύλος Διαννής, με τον Σταύρο Αδαμίδη και με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» ενημέρωσαν ότι περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα του προέδρου και μετά θα ασχοληθούν με την υπόθεση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Στην ΑΕΚ έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ο 25χρονος παίκτης να παραχωρηθεί σε άλλη ελληνική ομάδα με το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ (συν έμψυχο αντάλλαγμα) και τον έχουν προτείνει σε διάφορους συλλόγους του εξωτερικού.

Οι «κιτρινόμαυροι» επαναλαμβάνουν ότι θα χρειαστεί πολύ καλύτερη πρόταση για να παραχωρήσουν τον Σκόκο σε ελληνική ομάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχει υποβληθεί καμία πρόταση για παίκτη της «Ένωσης», όπως για παράδειγμα τον Τζεμπούρ ή τον Μπλάνκο.

«Μισό εκατ. ο Βλάνταβιτς»

Την τιμή πώλησης του Αντμιρ Βλάνταβιτς έμαθε χθες ο μάνατζέρ του. «Συναντήθηκα το πρωί με τον αθλητικό διευθυντή της Σάλτσμπουργκ και με ενημέρωσε επίσημα ότι η τιμή πώλησης είναι 500.000 ευρώ. Θεωρώ το ποσό υπερβολικό για παίκτη που η ομάδα του δεν υπολογίζει και του οποίου το συμβόλαιο λήγει του χρόνου. Γνωρίζω, π.χ., ότι η ΑΕΚ δεν έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μισό εκατομμύριο», δήλωσε στη «SportDay» ο Εντβιν Κούρτατζιτς.

* Εν τω μεταξύ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φέρεται να καλοβλέπει την περίπτωση του Μίχαλ Ζεβλάκοφ, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει σε μερικές ημέρες. Ο Πολωνός εμφανίζεται πολύ κοντά στην Ανκαραγκουτσού, η οποία του έχει κάνει μια πολύ καλή πρόταση. Μέχρι στιγμής ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έχει ζητήσει την απόκτηση του 34χρονου αμυντικού, ο οποίος είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Εγγυήσεις «Βγενό» σε οπαδούς.

Εγγυήσεις «Βγενό» σε οπαδούςΜία ημέρα πριν το πολύ σημαντικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» θέλησαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Μερίδα από οργανωμένους βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της MARFIN και είχαν συνομιλία με τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Το μεγάλο ερώτημα των οπαδών του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ανδρέα Βγενόπουλο ήταν γιατί δεν επέλεξε να κάνει κίνηση για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ, ανταποκρινόμενος στην ανακοίνωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος υποστήριξε ότι θα ήταν προκλητικό να κινηθεί με ένα πολύ μεγάλο ποσό (50-60 εκατ. ευρώ) για την απόκτηση της ΠΑΕ, την στιγμή που η κατάσταση στη χώρα είναι πολύ δύσκολη και αρκετά άτομα χάνουν τις δουλειές τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μέτοχος της ΠΑΕ δεν έκανε λόγο για αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, φέρεται να είπε ότι θα συνεχίσει να ενισχύει την ομάδα, συμμετέχοντας στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, παρά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES