16 Ιουν 2010

«Ποδοσφαιρικός εγωισμός»!

«Ποδοσφαιρικός εγωισμός»!Για ακόμη ένα χρόνο θα συνεχίσει ο Αντώνης Νικοπολίδης να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο 39χρονος γκολκίπερ συναντήθηκε με τον Σωκράτη Κόκκαλη και του ανακοίνωσε την απόφασή του να μην κρεμάσει τα γάντια του.

«Αποφάσισα, μεταξύ άλλων και για λόγους ποδοσφαιρικού εγωισμού, να συνεχίσω, καθώς πιστεύω ότι έχω τόσο την δύναμη, όσο και την θέληση για να προσφέρω», τόνισε αμέσως μετά.

Η δήλωση του Νικοπολίδη:

«Επιθυμώ να ενημερώσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ότι η τελική απόφασή μου είναι να συνεχίσω το ποδόσφαιρο για μία ακόμα χρονιά. Η αρχική απόφασή μου, όπως άλλωστε την είχα μεταφέρει στη Διοίκηση, ήταν να σταματήσω μετά τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Μετά, όμως, από την συνάντησή μου με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κύριο Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος μου ζήτησε είτε να συνεχίσω να παίζω για έναν ακόμη χρόνο, είτε να αναλάβω τη θέση του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποφάσισα, μεταξύ άλλων και για λόγους ποδοσφαιρικού εγωισμού, να συνεχίσω, καθώς πιστεύω ότι έχω τόσο την δύναμη, όσο και την θέληση για να προσφέρω ουσιαστικά, προκειμένου η ομάδα μας να έχει μία επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο
».

Ανακοίνωσε Σαλπιγγίδη ο ΠΑΟΚ!

Θεσσαλονίκη
Παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα 4 χρόνια είναι και με τη... βούλα από το μεσημέρι της Τετάρτης (16/6) ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον διεθνή επιθετικό Δημήτρη Σαλπιγγίδη για την υπογραφή συμβολαίων για τα επόμενα 4 χρόνια».

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ : ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ



Σας  ενημερώνουμε για το πρόγραμμα των αγώνων του τουρνουά των ακαδημιών ποδοσφαίρου « Για την παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών »που πραγματοποιείται  το Σάββατο 19 Ιουνίου 2010 στην Κάτω Πλατεία (Λιστόν) από την ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ(ΕΣΥΝ) και στο οποίο συμμετέχετε:

 



  

 1 )Το τουρνουά θα διεξαχθεί με την μορφή των νοκ-ουτ αγώνων με προημιτελικό, ημιτελικούς, αγώνες κατάταξης και τελικούς.
  2) Όλες οι ομάδες θα δώσουν συνολικά τρείς (3) αγώνες .
  3) Οι ομάδες θα πρέπει να έρθουν ντυμένες με τη στολή τους γιατί στην Κάτω πλατεία δεν υπάρχουν αποδυτήρια.
  4) Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 20 λεπτών χωρίς διάλειμμα για ημίχρονο ,εκτός από το μικρό και μεγάλο τελικό που θα έχουν διάρκεια 30 λεπτών . Σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρχουν πέναλτι (3 για κάθε ομάδα σε όλους τους αγώνες εκτός από τους τελικούς που θα είναι 5 ).
  5) Οι ομάδες θα παίξουν σε αγώνες 8χ8  με τα προπαδικά τους τμήματα (παίκτες γεννηθέντες από το 1997 μέχρι το 1999). Αυτό βέβαια δεν αποκλείει την δυνατότητα συμμετοχής και μικρότερων παιδιών με ευθύνη των ομάδων. Οι αλλαγές είναι απεριόριστες.
  6) Στο χώρο των αγώνων θα λειτουργεί δωρεάν αναψυκτήριο και φυσικά θα υπάρχει ιατρική κάλυψη.
7) Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των ομάδων να φροντίσουν για την έγκαιρη άφιξη τους τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα τους γιατί το πρόγραμμα θα τηρηθεί επακριβώς.
  8) Οι συνοδοί και οι προπονητές των ομάδων θα πρέπει να επισημάνουν στα παιδιά το συμβολικό χαρακτήρα της εκδήλωσης και των αγώνων. Να τους τονιστεί ότι αυτό που προέχει δεν είναι το αγωνιστικό αποτέλεσμα αλλά το κοινωνικό μήνυμα που μπορούν να στείλουν (αλλά και να εισπράξουν) με τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών .
Κεντρικό σύνθημα « Κόκκινη κάρτα στα ναρκωτικά»
  9) Όλες οι ομάδες θα πρέπει να μείνουν μέχρι τη λήξη του μεγάλου τελικού για την τελετή απονομής των βραβείων του τουρνουά στις 20.30. Στα πλαίσια της θα δοθούν αναμνηστικά σε κάθε σύλλογο καθώς και διπλώματα συμμετοχής σε κάθε αθλητή(γίνεται επίσης προσπάθεια για να δοθούν σε όλους τους αθλητές και μπλουζάκια).
10) Παράλληλα με την διεξαγωγή των παιχνιδιών, γίνεται προσπάθεια να τελούνται παράλληλες εκδηλώσεις έτσι ώστε να δώσουν δημιουργικό ενδιαφέρον σε αθλητές και παράγοντες που δεν αγωνίζονται. Έτσι γίνεται προσπάθεια να διεξαχθεί «διαγωνισμός» του ταχυτέρου σουτ και διαγωνισμός πέναλτι ανά ομάδες.
11) Για ό,τι δεν προβλέπεται από την παρούσα, αρμόδιοι να αποφασίσει είναι η διοργανώτρια επιτροπή.
12) Τηλέφωνα επικοινωνίας για θέματα που αφορούν την διοργάνωση και την συμμετοχή σας στους υπευθύνους του ΕΣΥΝ : Ρούσσινος Κωνσταντίνος    6972800844  6972800844 και Πέρρος Νικόλαος 6932660482  και στην Ε.Π.Σ. Κέρκυρας 2661039360


Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας


Ανδρέας Προβατάς                             Παναγιώτης Ποζίδης

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 
Προημιτελικοί
1. Ολυμπιακός - Βολίδα (16.00)
2. ΑΟ Κέρκυρα – Αστέρας Λιαπάδων (16.20)
3. Οδυσσέας Αυλιωτών – ΓΕ Παλαιοκαστριτών (16.40)
4. Κάβος – Όλυμπος (17.00)
Θέσεις 5-8
5. Ηττημένος 1 – Ηττημένος 2 (17.20)
6. Ηττημένος 3 – Ηττημένος 4 (17.40)
Θέσεις 1-4
7. Νικητής 1 – Νικητής 2 (18.00)
8. Νικητής 3 – Νικητής 4 (18.20)
Θέσεις 7-8
9. Ηττημένος 5 – Ηττημένος 6 (18.40)
Θέσεις 5-6
10. Νικητής 5 – Νικητής 6 (19.00)
Θέσεις 3-4
11. Ηττημένος 7 – Ηττημένος 8 (19.30)
Θέσεις 1-2
12. Νικητής 7 – Νικητής 8 (20.00)
Στις 20.30 θα πραγματοποιηθούν οι απονομές

Το τελευταίο χαρτί!

Το τελευταίο χαρτί!Διαδοχικές επαφές έχει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, προκειμένου να διατηρηθεί η πολυμετοχικότητα στον Παναθηναϊκό. Εκείνο που επιθυμεί ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ είναι να συμμετάσχουν όλοι στην αύξηση και να μπει κάποιος πρόεδρος από τους μετόχους που να είναι κοινής αποδοχής. Για αυτό το λόγο έχει συναντήσεις με κάποιους από τους μετόχους του «τριφυλλιού».

Προχθές ο Τζίγκερ είχε συνάντηση με τον Αδαμάντιο Πολέμη και χθες συναντήθηκε για περίπου δύο ώρες με τον Γιώργο Νίκα. Οι δύο μέτοχοι τόνισαν ότι συμμετάσχουν στην αύξηση μόνο αν μπει πρόεδρος ενεργός κάποιος από τους μετόχους. Διαφορετικά, δεν θα συμμετάσχουν.

Όσον αφορά το θέμα του προέδρου, ο κ. Πολέμης φέρεται να είπε στον κ. Βαρδινογιάννη ότι «θα πρέπει να είναι κάποιος από τους μετόχους, θα πρέπει ο πρόεδρος να έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα, όπως ήταν ο Πατέρας πέρυσι». Στη συγκεκριμένη άποψη συμφώνησε ο κ. Νίκας, με τον Τζίγκερ να λέει ότι θέλει πρόεδρο κοινής αποδοχής.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Νίκας φέρεται να άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει εκ νέου ο κ. Πατέρας την προεδρία της ΠΑΕ, αφού είχε επικοινωνήσει με τον Πατέρα - ο οποίος δεν επιθυμεί να επιστρέψει. Όπως γράφει η «SportDay», ο πρώην πρόεδρος θέλει μια δημόσια τοποθέτηση από τον μεγαλομέτοχο, η οποία να αναγνωρίζει ότι έγινε πόλεμος την περίοδο που πέρασε στον κ. Πατέρα και να κάνει τα πάντα για να μη συμβεί κάτι ανάλογο τη νέα χρονιά. Παρόλα αυτά, δύσκολα θα υπάρξει ανατροπή στο θέμα Πατέρα, αν και ο κ. Βαρδινογιάννης προτίθεται να συναντηθεί μαζί του και να προσπαθήσει να του αλλάξει γνώμη.

«Καλύτερα ακέφαλος, παρά γλάστρα»

Το θέμα του προέδρου κυριάρχησε στη συζήτηση μεταξύ του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Νίκα. «Καλύτερα να είναι ακέφαλη η ομάδα παρά με πρόεδρο-γλάστρα», είναι το μήνυμα του Τζίγκερ που είχε επισημάνει και στους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Επίσης, ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι δεν ενδιαφέρονται για την προεδρία.

Όσο για τον Γιώργο Νίκα, ο οποίος είναι κοινής αποδοχής, έγινε μια διερευνητική ερώτηση από τον μεγαλομέτοχο. Ωστόσο, ο κ. Νίκας θέλει πρώτα να κλείσει οριστικά η υπόθεση του κ. Πατέρα και επανέλαβε ότι δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες για να είναι πρόεδρος. Όσον αφορά το μεταγραφικό μπάτζετ, το ποσό θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στο «τριφύλλι».

* Ο Σαριέγκι ενημερώθηκε χθες για τη διπλή προσφορά του Παναθηναϊκού (μονοετές ή διετές συμβόλαιο με μικρότερες αποδοχές) και αναμένεται να απαντήσει θετικά.

* Ο τεχνικός της Κορίνθιανς, Μάνο Μενέζες, επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Μαρσέλο Μάτος, αφού η «Τιμάο» ξεκίνησε χθες μίνι προετοιμασία χωρίς τον παίκτη του Παναθηναϊκού.

* Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε χθες και ο Βασίλης Οικονομίδης. Ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας ενημερώθηκε από τον γενικό διευθυντή του «τριφυλλιού», Φάνη Βουτσαρά, ότι θα αποτελεί μέλος της ιατρικής ομάδας και την ερχόμενη περίοδο.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημαΚατ’ ιδίαν συζήτηση είχε ο Ότο Ρεχάγκελ με τον Γιώργο Καραγκούνη στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η Εθνική Ελλάδας στο Ντέρμπαν. Τις προηγούμενες γράφτηκαν πολλά για την αλλαγή του παίκτη του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο του αγώνα με τη Νότιο Κορέα, όμως μετά τη συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες προκύπτει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ τους.

Αποστολή στη Νότιο Αφρική: Σωτήρης Ταμπάκος

Ύστερα από την αλλαγή του Καραγκούνη στο ημίχρονο του αγώνα με τους Κορεάτες, υπήρξαν φήμες που ήθελαν να έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στις σχέσεις παίκτη και προπονητή. Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του αρχηγού της «γαλανόλευκης».

«Με τον κ. Ρεχάγκελ είμαστε μαζί τόσα χρόνια, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του και σέβομαι απόλυτα τις επιλογές του», είχε τονίσει ο Καραγκούνης. Αυτό επιβεβαιώθηκε στη χθεσινή συνάντηση που είχαν ο Ρεχάγκελ με τον «Κάρα». Οι δύο άνδρες μίλησαν για αρκετά λεπτά σε πολύ καλό κλίμα και ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα ανάμεσά τους.

Εν τω μεταξύ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδειξε χθες στους παίκτες το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Νιγηρία - Αργεντινή και είπε: «Πρέπει να διασπάσουμε τη μεσαία γραμμή που είναι το δυνατό τους σημείο. Είναι γρήγορη ομάδα. Έχουν προβλήματα στην άμυνα».

Μάλιστα, σε κάποιες φάσεις που ήταν στην επίθεση η Αργεντινή, σταματούσε το βίντεο και έδειχνε στους παίκτες τα αμυντικά κενά των Νιγηριανών. Από την πλευρά τους, οι διεθνείς θεωρούν ότι οι «μαύροι αετοί» είναι μια πολύ καλή ομάδα με όπλο τη δύναμη και την καλή φυσική κατάσταση. Ωστόσο, έχει και τα τρωτά της σημεία, τα οποία καλείται να εκμεταλλευθεί η Εθνική μας.

Όσον αφορά την ενδεκάδα του αυριανού αγώνα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας. Μπροστά του θα παίξουν ο Κυργιάκος, ο Παπασταθόπουλος και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, έχοντας τον Βύντρα (δεξί μπακ) και τον Τοροσίδη (αριστερό μπακ) στα άκρα.

Στα χαφ ο ένας λογικά θα είναι ο Κατσουράνης και μένει να φανεί αν ο άλλος θα είναι ο Τζιόλης ή ο Καραγκούνης. Στην επίθεση σίγουροι θεωρούνται οι Γκέκας, Σαλπιγγίδης. Δεν έχει ξεκαθαρίσει προς το παρόν αυτός που θα συμπληρώσει την τριάδα (μάλλον θα είναι ο Καπετάνος).

Στο προσκήνιο (ξανά) του Γκουστάβο!

Στο προσκήνιο (ξανά) του Γκουστάβο!Τη λύση του Γκουστάβο εξετάζουν πάλι στον ΠΑΟΚ. Η απόκτηση ενός δεξιού μπακ αποτελεί προτεραιότητα για τον «Δικέφαλο του Βορρά», με τους διοικούντες την ομάδα να έχουν τον παίκτης της Κέρκυρας στα υπ’ όψιν τους. Το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων για τον Βραζιλιάνο είχε προκύψει πριν από δύο περίπου μήνες, ενώ είχαν γίνει οι πρώτες επαφές με τον 28χρονο παίκτη.

Τότε ο Γκουστάβο είχε ενημερώσει τη διοίκηση των «Φαιάκων» πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Όλο αυτό το διάστημα στον «Δικέφαλο» ασχολήθηκαν και με άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση, όμως τις τελευταίες ημέρες οι επαφές των δύο πλευρών έχουν ενταθεί κι όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Ο Γκουστάβο μένει ελεύθερος από την Κέρκυρα και οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στις 150.000 ευρώ ετησίως. Τη φετινή σεζόν ο 28χρονος οπισθοφύλακας έπαιξε σε 33 αγώνες και πέτυχε έξι γκολ, κάνοντας τέσσερις ασίστ. Αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, η μεταγραφή θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εν τω μεταξύ, μέσα στην μέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ. Χθες το απόγευμα εκπρόσωποι των συνδέσμων του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν με τον σύμβουλο της ΠΑΕ Σπύρο Μηλιωρίδη. Στη συνάντηση, εκτός όλων των άλλων, συζητήθηκε και πάλι το θέμα της επιστροφής διεθνούς παίκτη, με τον παράγοντα του «Δικεφάλου» να ενημερώνει ότι η συμφωνία πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ενημερώθηκαν για Τούμπα και ΟΑΚΑ

Οι εκπρόσωποι της TEAM και της UEFA εξήγησαν τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί στην Τούμπα. Όπως έγινε γνωστό, πρέπει να γίνουν έργα που αφορούν τη στατικότητα των θυρών, τα αποδυτήρια, την αντικατάσταση των φθαρμένων πλαστικών καθισμάτων, ενώ ζήτησαν ξεχωριστή είσοδο για τους VIP, χώρους για τα Μedia, εναρμονισμένους στα πρότυπα του Τσάμπιονς Λιγκ (όπως στούντιο για τα τηλεοπτικά κανάλια), και, φυσικά, οτιδήποτε έχει να κάνει με την ασφάλεια του γηπέδου.

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Ζαγοράκης συναντήθηκε με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ και ενημερώθηκε για όσα απαιτούνται για να παίξει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Εκείνο που τόνισε ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ήταν ότι δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει μεγαλύτερο ενοίκιο από αυτό που πληρώνουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

* Από σήμερα, Τετάρτη, δύο εκ των συνεργατών του Μάριο Μπερέτα θα βρεθούν στο «Μπαντ Μπρουκενάου» της Γερμανίας, όπου από τις 7 Ιουλίου θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.

Τινάζει την μπάνκα!

Τινάζει την μπάνκα!Τα 100 εκατ. ευρώ (!) αγγίζει η πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Σωκράτη Κόκκαλη για τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, ο γνωστός εφοπλιστής φέρεται να δίνει 25 εκατ. ευρώ για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και βάζει 75 εκατ. ευρώ στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, από τα οποία ο πρόεδρος του συλλόγου θέλει τα 25 εκατ. ευρώ ο ίδιος - ως έχων το πλειοψηφικό πακέτο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο κ. Μαρινάκης αύξησε την αρχική προσφορά του από τα 60 εκατ. ευρώ στα 75 (ίσως και 80) εκατ. ευρώ, αφού με την έγγραφη πρόταση που είχε κάνει δήλωσε πρόθυμος να ρίξει 50 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, που θα του απέφερε το 51% και να πληρώσει και τα 10 από τα 32 εκατ. ευρώ συνολικά του χρέους.

Ο κ. Κόκκαλης επιθυμεί περίπου 25 εκατ. ευρώ από τα 75-80 εκατ. ευρώ που βάζει ο κ. Μαρινάκης στην ΠΑΕ, αφού υποστηρίζει ότι έχει βάλει 200 εκατ. ευρώ όσα χρόνια είναι εκείνος στο «τιμόνι» της Εταιρείας και δεν μπορεί να αποχωρήσει χωρίς να πάρει τίποτα. Από την πλευρά του, ο γνωστός εφοπλιστής επιμένει να μη δώσει τίποτα στον κ. Κόκκαλη, προκειμένου όλα τα χρήματα να μπουν στον Ολυμπιακό. Η διαφορά που χωρίζει τους δύο άνδρες δεν είναι μικρή, όμως εμφανίζονται διαλλακτικοί για να προχωρήσει η «συμφωνία της δεκαετίας».

Όσον αφορά την «Καραϊσκάκης ΑΕ», δεν έχει διευκρινιστεί αν στα 25 εκατ. ευρώ που προσφέρει ο κ. Μαρινάκης συμπεριλαμβάνονται τα χρέη της εν λόγω Εταιρείας, που υπολογίζονται σε άλλα 25 εκατ. ευρώ. Διότι αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε το «πακέτο» του γνωστού εφοπλιστή για τον Ολυμπιακό ανέρχεται στα 125 εκατ. ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ρόλο-κλειδί στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών παίζει ο Γιώργος Λούβαρης, ο οποίος είναι πρόσωπο εμπιστοσύνης του κ. Κόκκαλη και του κ. Μαρινάκη. Επίσης, είναι εκείνος που έχει την πείρα να «τρέξει» όλα τα καθημερινά ζητήματα της ομάδας και εκπροσωπεί την ομάδα σε ΕΠΟ και Λίγκα.

* Όπως γράφει η εφημερίδα «Φως», η διοίκηση υποστηρίζει ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμη ένα χρόνο.

Προχωρούν τα μεταγραφικά!

Τρεις μεταγραφές θέλουν να ολοκληρώσουν εντός της ημέρας στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες περιμένουν τις θετικές απαντήσεις του Ντεγιάγκα, του Μιραλάς και τους Γέστε.

Γέστε: Οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν την απάντηση του 31 μεσοεπιθετικού κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Του έγινε προσφορά της τάξεως του 1,25 εκατ. ευρώ και δεν αποκλείεται να φτάσει το 1,5 εκατ. ευρώ. Στον Ολυμπιακό αρέσει ο Ισπανός, αλλά αν απορρίψει το τελευταίο ποσό, τότε δεν θα επανέλθει με νέα πρόταση. Ο πρώην παίκτης της Αθλέτικ Μπιλμπάο εμφανίζεται διστακτικός να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μιραλάς: Μέχρι την Παρασκευή ή το Σάββατο ο Βέλγος αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει. Το μόνο πρόβλημα έγκειται στις συζητήσεις που έχει ο παίκτης με τη διοίκηση της Σεντ Ετιέν, αφού θέλει να εξασφαλίσει ότι θα πάρει κάποια δεδουλευμένα χρήματα που του οφείλει η γαλλική ομάδα από τη φετινή σεζόν.

Ντεγιάγκα: Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι έχουν κάνει πρόταση στον Γερμανοϊρανό φορ και περιμένουν την απάντησή του. Ωστόσο, ο συνεργάτης του μάνατζερ του παίκτη δήλωσε στο «Φως»: «Από τον Ολυμπιακός μάς είπαν ότι την Τετάρτη (σ.σ.: σήμερα) θα μας κάνουν επίσημη προσφορά, παρά πολύ κοντά στις απαιτήσεις που γραπτώς είχαμε στείλει. Βέβαια, και άλλες φορές μάς είπαν ότι θα έστελλαν την πρότασή τους και δεν το έκαναν. Εάν δεν το κάνουν, δεν έχουμε καμία δέσμευση έναντι του ελληνικού συλλόγου. Εάν το κάνουν, θα τους απαντήσουμε άμεσα. Ο παίκτης δεν έχει υπογράψει στη Βόλφσμπουργκ. Πρόταση έχει από τη Βόλφσμπουργκ, όπως και από άλλες δύο ομάδες».

Επστάιν: Οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τον Γερμανό μεσοεπιθετικός, όμως περιμένουν να μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή. Ο παίκτης έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Έβαλντ Λίνεν και εξετάζεται ως εναλλακτική λύση για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Φήμες αναφέρουν ότι δεν θα γίνει καμία μεταγραφή μέχρι τη συνάντηση Κόκκαλη-Μαρινάκη, όμως η διοίκηση υποστηρίζει ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν οι τρεις παραπάνω κινήσεις.

* Σύντομα θα ανακοινωθεί η παραχώρηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου έναντι 2 εκατ. ευρώ στη Σάλκε, η οποία πρότεινε στον Ολυμπιακό τρεις παίκτες. Τον Κάρλος Ζαμπράνο (21 ετών, Περουβιανός σέντερ μπακ), τον Λεβάν Κάνια (19 ετών, Γεωργιανός μεσοεπιθετικός) και τον Βιθέντε Σάντσεζ (30 ετών, Ουρουγουανός αριστερό χαφ).

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES