21 Οκτ 2009

ΑΕ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΒΟΛΙΔΑ 1-1

Επική ήταν η προσπάθεια των Κανονιέρηδων στον αγώνα με τη Βολίδα! Ερχόμενοι στο γήπεδο οι αδελφοί Πλακίδα είχαν αυτοκινητιστικό ατύχημα, με αποτέλεσμα ο μεν Χρήστος να εισαχθεί στο νοσοκομείο με διάσειση, ο δε Μάριος να έχει χτύπημα στο γόνατο και να μην μπορεί να ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Στην προθέρμανση τραυματίστηκε ο Γατσώρης και έπαιξε τον αγώνα με μπανταρισμένο κεφάλι. Στο 25΄ ο Αποστολίδης ο πιο κινητικός παίχτης της ΑΕΜ έπαθε βαρύ διάστρεμα και αντικαταστάθηκε με τον Κορομηλά. Ενώ προς το τέλος του ημιχρόνου ο Γαβρίνας έπαθε τράβηγμα στον δικέφαλο, με αποτελεσμα να μην αγωνιστεί στο δεύτερο. Παρά τα τόσα προβλήματα η ΑΕΜ, έπαιξε στα ίσα τη Βολίδα, έχασε ευκαιρίες, δεν της δόθηκε για άλλη μια φορά πέναλτι και δεν τα παράτησε ούτε ούτε όταν στο 83΄ βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφαρίζοντας στο 85΄.
Το φιλμ του αγώνα:
Στο 2΄ ο Ζαπαντιώτης εκτέλεσε ένα κόρνερ από δεξιά, μετά από απανωτές κεφαλιές ο Πετρογιάννης πάλι σε κόρνερ. Ξανά εκτέλεση από τον Ζαπαντιώτη, από αριστερά αυτή τη φορά στο δεύτερο δοκάρι, δυνατή κεφαλιά του Πασπαλιάρη, μόλις άουτ.
Στο 6΄ Φάουλ του Πετρογιάννη έδιωξε ο Πασπαλιάρης, ο Σπίνουλας στην περιοχή κόπηκε από τον Γουβαλάρη, η μπάλα στον Στρατηγό, παράλληλη σέντρα, έπεσε ωραία ο Ζέρβας και μπλόκαρε.
Στο 10΄ οΠετρογιάννης μακρινό δυνατό σουτ, εύκολα ο Ζέρβας μπλόκαρε.
Στο 12΄ο Γαβρίνας πήρε ωραία μπαλιά από τον Ζαπαντιώτη, πέρασε την μπάλα από τον Μπαντούνο με τακουνάκι, αλλά γλύστρισε και έχασε την ευκαιρία.
Στο 21΄ φάση διαρκείας για την ΑΕΜ. Ο Τσάμης έβγαλε στον Μπίρκο στον κενό χώρο δεξιά, την σέντρα έκοψε ο Αρμένης σε κόρνερ. Εκτελέστηκε από τον Ζαπαντιώτη πλασαριστά στον Αποστολίδη, φάουλ κοντά στη γωνία της περιοχής. Εκτέλεση από Ζαπαντιώτη, κακή κεφαλιά Μπαλάφα, η μπάλα ξανά στον Ζαπαντιώτη, ξανά φάουλ. Εκτέλεση και πάλι από τον ίδιο ψηλοκρεμαστά, κεφαλιά Γατσώρη, μόλις άουτ.
Στο 25΄ ξανά δυνατό φάουλ στο Αποστολίδη που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Κορομηλά.
Στο 28΄παραλίγο αυτογκόλ όταν ο Μπαντούνος πιεζόμενος από τον Γαβρίνα γύρισε με κεφαλιά την μπάλα προς τα πίσω , αναγκάζοντας τον Ζάχο να εκτιναχθεί για να μπλοκάρει.
Στο 32΄σέντρα του Μαθιυδάκη από αριστερά ο Πετρογιάννης την ψηλικρεμαστή κεφαλιά, εκπληκτικά ο Ζέρβας στο "Γ" έδιωξε σε κόρνερ.
Ακολούθησε ένα δεκάλεπτο με παιχνίδι κέντρου.
Στο 42΄ μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΜ να προηγηθεί, όταν ο Γουβαλάρης έβγαλε την μπαλιά σστον κενό χώρο, εκεί πετάχτηκε ο Γαβρίνας στοπάρησε την μπάλα, αλλά το πλασέ του βρήκε το σώμα του Ζάχου και κατέληξε κόρνερ.
Με το 0-0 πήγαν οι δύο ομάδες στα απόδυτήρια.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον τραυματία Γαβρίνα να μένει στα αποδυτήρια και τον ...τραυματία Μ. Πλακίδα να τον αντικαθιστά.
Ενα μακρινό άστοχο σουτ του Μαθιουδάκη στο 50΄ και ένα άστοχο φάουλ του Ζαπαντιώτη στο 52΄ ήταν οι πρώτες αξιόλογες φάσεις.
Στο 53΄ ο Μπίρκος έκανε εξαιρετική προσπάθεια από δεξιά και βλέποντας τον Ζάχο εκτός θέσης επιχείρησε να τον "κραμάσει" με ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά ο πανύψηλος πορτιέρο πέταξε την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 56΄ μακρινό σουτ του Μαθιουδάκη, μπλόκαρε εύκολα ο Ζέρβας.
Στο 62΄ φάουλ του Αρμένη, κεφαλιά του Πετρογιάννη στο σεύτερο δοκάρι, άουτ.
Στο 66΄ ο Ζαπαντιώτης πήρε ωραία μπαλιά από τον Καρτσακλή, έβγαλε την σέντρα, αλλά ο Μπαντούνος, πρόλαβε και με κεφαλιά έδιωξε προ του Μ. Πλακίδα.
Στο 72΄ γρήγορο μπάσινο Καρτσακλή, μπαλιά τρύπα δεξιά στον Μπαλάφα, αυτός αμέσως την σέντρα, ο Αρμένης πήδηξε προς την πορεία της μπάλας που βρήκε το απλωμένο του χέρι, αλλά η διαιτητής δεν έδωσε το καταφανέστατο πέναλτι.
Στο 74΄ πλασαριστά το μακρινό φάουλπρος τον Καρτσακλή, εκπληκτικό σουτ στο "Γ" του Ζάχου και εξίσου εκπληκτική απόκρουση του τερματοφύλακα της Βολίδας σε κόρνερ.
Στο 77΄ μπάσιμο μπάσιμο του Ζαπαντιώτη από αριστερά, στρώσιμό της μπάλας στον Καρτσακλή, ξανά κεραυνός από τα είκοσι μέτρα και νέα εκπληκτική απόκρουση του Ζάχου στη δεξιά του γωνία.
Στην αντεπίθεση μακρινή μπαλιά προς την πρειοχή της ΑΕΜ, στραβοκλωτσιά του Γουβαλάρη προς τα πίσω, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ζέρβα και κόρνερ.
Στο 80΄ ωραία ο Ζαπαντιώτης βρήκε τον Κορομηλά από αριστερά, ο νεαρός έκανε την σέντρα στο κεφάλι του Ζαπαντιώτη, αλλά η γυριστή κεφαλιά του, πέρασε μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ζέρβα.
Στο 83΄ τραγικό λάθος του Κορομηλά, λίγο κάτω από το κέντρο προς την περιοχή της ΑΕΜ, ο Παγκάλης του έκλεψε την μπάλα έβγαλε στον κενό χώρο στον Λάσκαρη, αυτός προχώρησε, πρόλαβε την έξοδο του Ζέρβα και με ωραίο συρτό πλασέ, έγραψε το 0-1.
Στο 84΄ ο Μπαλάφας έκανε εξαιρετική προσπάθεια από τα δεξιά και κέρδισε φάουλ στη γωνία της μεγάλης περιοχής. Την ίδια στιγμή ο Ανδρέας Μαργέλης άλλαξε τον Τσάμη με τον Ν. Κράνη. Ο Ζαπαντιώτης εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ λίγο κάτω από το σημείο του πέναλτι και εκεί πετάχτηκε ο Ν. Κράνης και με κεφαλιά ψαράκι, έγραψε στο 85΄ το 1-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των 800 οπαδών της ΑΕΜ.
Στο 90΄ δυνατό σουτ του Μ. Πλακίδα, πέρασε λίγο δίπλα από το "Γ" του Ζάχου.
Την ίδια τύχη είχε στο επόμενο λεπτό νέο σουτ του ίδιου παίχτη, αλλά αυτή τη φορά, μπλόκαρε εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία ο πορτιέρο της Βολίδας.
Στο 92΄ παραλίγο η Ομάδα της Κέρκυρας να κλέψει την νίκη, όταν σε μια μακρινή μπαλιά του Πετρογιάννη, ο Ζέρβας έδιωξε άτσαλα με τα πόδια, η μπάλα πήγε στον Λάσκαρη, που έκανε καθυστερημένα το πλασέ στην κενή εστία και ΄κει σαν από μηχανής θεός ο Πασπαλιάρης απεσόβησε με κεφαλιά το γκολ.
Με πολλά λάθη η διαιτησία της κυρίας Μπουμπούρη, ενώ δεν απέφυγαν τα λάθη και οι βηθοί Τσαλίκης και Κουτσούμπας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας, Αποστολίδης(25΄ λ. τ. Κορομηλάς), Μπαλάφας, Γατσώρης, Καρτσακλής, Πασπαλιάρης, Τσάμης(85΄ Ν. Κράνης), Γουβαλάρης, Γαβρίνας(46΄ Μ. Πλακίδας), Ζαπαντιώτης, Μπίρκος.
ΒΟΛΙΔΑ: Ζάχος, Στρατηγός(74΄ Λάσκαρης), Αρμένης, Μπαντούνος(88΄ Πελαής), Σκολαρίκης, Δούσης, Πάγκαλης, Πετρογιάννης, Σπίνουλας Σ., Γκερέκος(76΄ Γκόρος), Μαθιουδάκης.

ΠΗΓΗ: http://aem-news2.blogspot.com

ΟΣΦΠ: Οι «16» μπορούν να περιμένουν…

Ο Ολυμπιακός έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «16» του Champions League μετά τη νίκη του επί της Σταντάρ Λιέγης. Η ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας και ο ενθουσιασμός των φιλάθλων είναι δικαιολογημένος, αλλά η πρόκληση της Ευρώπης μπορεί να περιμένει. Τουλάχιστον για δύο εβδομάδες, μέχρι τον αγώνα στη Λιέγη με τη Σταντάρ.
Η προσοχή των «ερυθρολεύκων» στρέφεται πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου στόχος είναι η παραμονή και η εδραίωση στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Πειραιώτες υποδέχονται το Σάββατο τον Εργοτέλη με στόχο να συνεχίσουν τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. Ο Ζίκο περιμένει από τους παίκτες του να παρουσιάσουν νέα σημάδια βελτίωσης στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά και τη φυσική κατάσταση. Εκτός μάχης είναι ο τραυματίας Ντιόγο και ο ανέτοιμος Ντάρμπισαϊρ, αλλά πιθανότατα ο Βασίλης Τοροσίδης θα έχει αφήσει πίσω του την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Ο Ντουντού θα εκτίσει την τιμωρία του από τις τέσσερις κάρτες που έχει συμπληρώσει στο ματς της ένατης αγωνιστικής απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Κίνδυνος τιμωρίας

Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός από την UEFA για τα όσα επεισόδια είχαν γίνει στον επαναληπτικό αγώνα των προκριματικών απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να δώσουν κεκλεισμένων των θυρών τον αγώνα με την Άρσεναλ για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, καθότι ήδη ο σύλλογος είναι υπό επιτήρηση της UEFA με διετή αναστολή.

Ζεβλάκοφ: «Θεμέλιο πρόκρισης»

Βάσεις πρόκρισης στους «16» του Champions League έθεσε ο Ολυμπιακός με τη νίκη του επί της Σταντάρ Λιέγης, όπως δήλωσε στον πολωνικό Τύπο ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ.

«Το γκολ του Στολτίδη στις καθυστερήσεις προκάλεσε μεγάλη ευφορία στις εξέδρες και αργότερα στα αποδυτήρια της ομάδας. Πήραμε τρεις βαθμούς και είμαστε πλέον σε πολύ καλή θέση στον όμιλο. Ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με τη Σταντάρ Λιέγης και την Άλκμααρ και έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση», είπε στους συμπατριώτες του ο διεθνής μπακ και πρόσθεσε: «Αν νικούσε η Άρσεναλ την Άλκμααρ θα είχαμε ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Όμως κοιτάζουμε πρώτα τι κάνουμε εμείς και μέχρι στιγμής έχουμε το απόλυτο στην έδρα μας με έξι βαθμούς».

Πλέον ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται ξανά στη μάχη του πρωταθλήματος, όπου ο Ζεβλάκοφ περιμένει μάχη… «αιωνίων». «Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι δύο ομάδες που δεν έχουν ηττηθεί στο πρωτάθλημα και ο τίτλος θα κριθεί μεταξύ τους», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι και ο αδερφός του, Μάρτσιν, αγωνίζεται στο Champions League, με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. «Είναι όνειρο για μένα να αντιμετωπίσω τον αδερφό μου στο Champions League, αλλά ρεαλιστικά είναι δύσκολο για τον ΑΠΟΕΛ να προκριθεί. Φοβάμαι πως αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα όσα σύντομα θα το ήθελα».

ΑΕΚ: «Ζέστη» στο Σικάγο, κρύο στο Μινσκ

Καυτές» αναμένονται οι διαπραγματεύσεις του Νίκου Νοτιά με τον Χαράλαμπο Κοζώνη, ο οποίος φέρεται να είναι ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ. Οι δύο άνδρες θα συναντηθούν στο Σικάγο παρουσία του προέδρου Νίκου Θανόπουλου και του οικονομικού διευθυντή Μιχάλη Δημαράκη. Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής είναι εκμεταλλεύεται καταστήματα σε 85 εμπορικά κέντρα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρό οικονομικό μέγεθος, ενώ λέγεται πως ο κ. Κοζώνης, που βρίσκεται από τα 11 χρόνια του στις ΗΠΑ, επιθυμεί να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα για να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στην πατρίδα του.
Από πλευράς των διοικούντων της ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, όπως συμβαίνει και από τον Έλληνα επιχειρηματία. Ο κ. Κοζώνης δήλωσε στην «Εξέδρα»: «Δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί δεν γνωρίζω τίποτα», ενώ ερωτηθείς αν ενδιαφέρεται να επενδύσει χρήματα στην ΑΕΚ, απάντησε: «Όχι. Ωστόσο, αν θέλετε να μάθω κάτι για τους ανθρώπους της ΑΕΚ που βρίσκονται εδώ, μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο όμως. Σας ευχαριστώ».

Κρύο, καιρός για «2»

Βαρυχειμωνιά συνάντησε η αποστολή της ΑΕΚ φτάνοντας στο Μινσκ, εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, για το Europa League (20:00). Το τσάρτερ κατά την προσγείωσή του βρήκε πυκνή ομίχλη και μεγάλη υγρασία, με τη θερμοκρασία να είναι στους 5 βαθμούς. Οι προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας κάνουν λόγο για ακόμη χαμηλότερη θερμοκρασία την ώρα του αγώνα.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς χαρακτήρισε θετικό αποτέλεσμα και την ισοπαλία. «Θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι κίνητρο για εμάς τα παιχνίδια της Ευρώπης και δεν πρέπει να έχουμε άγχος. Μας περιμένει ένα παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς δεν έχουμε δικαιολογίες για τον καιρό που θα συναντήσουμε εκεί. Ίσως βρέχει, αλλά το ίδιο θα αντιμετωπίσει και ο αντίπαλος. Βέβαια, μας βολεύει η ισοπαλία και θα ήμουν ικανοποιημένος αν ερχόταν», ήταν το πρώτο σχόλιο του Σερβοέλληνα τεχνικού, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στις απουσίες της «Ένωσης» και την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει:

«Δεν έχω αποφασίσει για 1-2 θέσεις στην ενδεκάδα. Τι να κάνουμε με τον Χέρσι που τραυματίστηκε την τελευταία στιγμή; Υπάρχουν, όμως, και άλλοι μεσοεπιθετικοί παίκτες που μπορούν να κάνουν τη δουλειά. Ο Νέμεθ είχε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, αλλά μάλλον θα είναι έτοιμος». Περίπου στις 13:30, η αποστολή έφτασε στην Λευκορωσία, συναντόντας κρύο, βροχή και ομίχλη... Σημασία πάντως έχει πως δεν προέκυψε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Μπάγεβιτς για το αυριανό ματς, προσανατολίζεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σάχα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Γιάχιτς (σ.σ.: Αραούχο και Γεωργέας είναι τιμωρημένοι), Μαϊστόροβιτς, Αρσε και Χουανφράν. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μάκος και ο Ενσαλίβα, έχοντας στα πλάγια τον Ιορντάκε (δεξιά) και τον Λεονάρντο (αριστερά). Στην επίθεση θα αγωνιστούν ο Μπλάνκο (ή Μαντούκα) και ο Νέμεθ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Γκέντσογλου, Γιαχάγια, Καφές, Ταχτσίδης, Σκόκο και Παυλής. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Αραούχο, Γεωργέας, οι τραυματίες Ζεράλδο, Κουτρομάνος, Αλεξόπουλος και ο Γκερέιρο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Δ' ΕΘΝΙΚΗ 5ος ΟΜΙΛΟΣ







 

d-5os-omilos.blogspot.com
ΣΥΝΟΛΟ
ΕΝΤΟΣ
ΕΚΤΟΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΓ.
Β.
Ν-Ι-Η
ΓΚΟΛ
Ν-Ι-Η
ΓΚΟΛ
Ν-Ι-Η
ΓΚΟΛ
1.
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ
5
13
4-1-0
11-3
2-0-0
6-1
2-1-0
5-2
2.
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
5
12
4-0-1
11-4
2-0-0
6-1
2-0-1
5-3
3.
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ
5
11
3-2-0
10-2
2-1-0
7-0
1-1-0
3-2
4.
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ
5
11
3-2-0
8-4
2-1-0
4-2
1-1-0
4-2
5.
ΒΟΛΙΔΑ ΜΕΣΗΣ
5
10
3-1-1
11-4
1-0-1
4-2
2-1-0
7-2
6.
ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ
5
10
3-1-1
8-5
3-0-0
7-2
0-1-1
1-3
7.
ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ
5
9
3-0-2
8-7
1-0-1
2-3
2-0-1
6-4
8.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ
5
8
2-2-1
7-3
0-2-1
1-2
2-0-0
6-1
9.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ
5
8
2-2-1
5-3
2-0-0
5-1
0-2-1
0-2
10.
Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
5
7
2-1-2
6-6
1-1-1
5-5
1-0-1
1-1
11.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΟΚΚΑ
4
5
1-2-1
6-6
0-1-0
0-0
1-1-1
6-6
12.
ΠΡ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
5
5
1-2-2
6-9
0-2-1
4-5
1-0-1
2-4
13.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ
5
4
1-1-3
4-7
1-1-1
2-3
0-0-2
1-3
14.
ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ
5
4
1-1-3
5-10
1-1-1
5-5
0-0-2
0-5
15.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ
5
3
1-0-4
6-9
0-0-2
1-4
0-1-2
5-5
16.
ΑΡΑΧΘΟΣ ΠΑΧΥΚ.
5
1
0-1-4
7-15
0-0-2
4-7
0-1-2
3-8
17.
ΑΝΑΤΟΛΗ
5
1
0-1-4
4-12
0-0-2
1-5
0-1-2
3-7
18.
Α.Ε. ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
4
0
0-0-4
2-16
0-0-3
2-11
0-0-1
0-5

Δ' ΕΘΝΙΚΗ 5ος ομιλος 5η αγωνιστική-Αποτελέσματα



  
.(21.10.09) 15:00
ΑΓΩΝΑΣ
22η.(21.02.10) 15:00
1-1
Α.Ε. Μεσολογγίου
Βολίδα Μέσης
-
0-2
Αναγέννηση Αρτας
Οδυσσέας Νυδρίου
-
1-0
ΠΑΣ Πρέβεζα
Σκουφάς Κομποτίου
-
2-0
Ναυπακτιακός Αστέρας
Σούλι Παραμυθιάς
-
2-2
Προοδευτική.Περάματος
Αραχθος.Παχυκαλάμου
-
2-1
Θεσπρωτός
Α.Ο. Ανατολής
-
1-4
Α.Ε. Λευκίμμης
Απόλλων Ευπαλίου
-
2-0
Τηλυκράτης
Απόλλων Πάργας
-
3-2
Ελαιόφυτο
Αστέρας Ρόκκα
-



powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES