31 Δεκ 2009

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κι επίσημα στην Ανόρθωση ο Μάντζιος

Παίκτης της Ανόρθωσης, τουλάχιστον ως το καλοκαίρι, είναι πλέον κι επίσημα ο Βαγγέλης Μάντζιος. Η συμφωνία του κυπριακού συλλόγου με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης (31/12) και οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν το δανεισμό του με οψιόν αγοράς.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την Ανόρθωση Αμμοχώστου για την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μάντζιου με τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Ιούνιο του 2010, με την κυπριακή ομάδα να διατηρεί option αγοράς», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο 26χρονος επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με ανθρώπους της ομάδας με προοπτική ανανέωσης άλλων τριών ετών, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο του 2013! Ο υψηλόσωμος φορ θα πάρει 250.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν, τα οποία θα γίνουν αυτόματα 350.000, αν η ομάδα του κατακτήσει το πρωτάθλημα. Στην περίπτωση δε, που αποκτηθεί από τους Κυπρίους το καλοκαίρι, οι καθαρές αποδοχές του θα είναι 800.000 ευρώ τα οποία μπορούν να γίνουν 900.000 με τα μπόνους.

ΠΑΟ: Ενοχλήσεις πάλι ο Σισέ

Με ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο-όπου είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα και την Τετάρτη-αποχώρησε ο Τζιμπρίλ Σισέ από την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού για το 2009. Πάντως η κατάσταση του Γάλλου επιθετικού δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία αναφορικά με τη συμμετοχή του στο ματς της Τετάρτης με τον Εργοτέλη. Κάτι τέτοιο ισχύει και για τον Φίλιππο Δάρλα, που είχε ένα σφίξιμο στον δεξιό προσαγωγό κι επίσης δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της προπόνησης.

Θεραπεία συνέχισαν οι Άντε Ρουκάβινα και Γιούρκας Σεϊταρίδης λόγω των τραυματισμών τους και πέρα από τον δεύτερο, που θα χάσει σίγουρα το ματς της 6ης Ιανουαρίου, μειώνονται οι πιθανότητες να προλάβει και ο Κροάτης φορ. Παίκτες και τεχνικό τιμ ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σάββατο, αφού ο Νίκος Νιόπλιας έδωσε ρεπό για την πρωτοχρονιά.

ΟΣΦΠ: Λούα Λούα ο πρώτος

Στο δυναμικό του Ολυμπιακού ανήκει πλέον και τυπικά ο Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα. Ο Κονγκολέζος φορ πέρασε το πρωί της Πέμπτης (31/12) από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με προοπτική επέκτασης δύο ετών. Ο Αφρικανός άσος επιστρέφει στο λιμάνι ενάμιση χρόνο μετά την αποχώρησή του, αλλά επειδή υπολείπεται των συμπαικτών του σε φυσική κατάσταση, αναμένεται να χρειαστεί περίπου έναν ακόμη μήνα για να είναι σε θέση να προσφέρει.

Η ανακοίνωση με την οποία ολοκληρώθηκε η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού στη χειμερινή περίοδο είναι η ακόλουθη:
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της, για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης δύο ετών, με τον ποδοσφαιριστή Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα».

Έτοιμος ο αντι-Μπεν Αρφά

Οι μέρες περνούν, οι δυσκολίες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χατέμ Μπεν Αρφά είναι δεδομένες και ο Ολυμπιακός-παρότι δεν έχει καταθέσει τα όπλα για την απόκτηση του Γάλλου αριστερού εξτρέμ-είναι υποχρεωμένος να κοιτά κι αλλού. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει γνωστή την πρότασή τους στη Μαρσέιγ και θα περιμένουν άλλες 48 ώρες την απάντηση τόσο της γαλλικής ομάδας, που θέλει να αποκομίσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί από ενδεχόμενη πώλησή του, όσο και από τον ίδιο τον παίκτη. Σε περίπτωση που το σίριαλ δεν έχει αίσιο τέλος, οι πρωταθλητές έχουν ήδη προχωρήσει σε επαφές με άλλον παίκτη που αγωνίζεται στην ίδια θέση και θα προκαλέσει αίσθηση στον κόσμο. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μη κοινοτικό και για το λόγο αυτό έχει «παγώσει» η υπόθεση του Μπούτου, καθώς υπάρχει μόνο μία θέση ξένου διαθέσιμη στο ρόστερ.

Στη λίστα του Ζίκο υπάρχουν δύο συμπατριώτες του (που δεν έχουν κοινοτικό διαβατήριο). Ο λόγος για τον 29χρονο αριστερό μεσοεπιθετικό Ούγκο και τον 24χρονο αριστερό χαφ Ελίας. Ο πρώτος έχει αγωνιστεί σε 13 ομάδες στη διάρκεια της καριέρας του, ενώ έπαιξε σε Μεξικό, Ιαπωνία και Πορτογαλία (με την Μπελενένσες). Την προηγούμενη διετία φόρεσε τη φανέλα της Σάο Πάουλο (25 συμμετοχές και 4 γκολ τη σεζόν που τελείωσε), προ ημερών έμεινε ελεύθερος και φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Γκρέμιο. Ο δεύτερος αγωνίζεται στην Κορίνθιανς (31 συμμετοχές και 3 γκολ τη σεζόν που τελείωσε) και τα δικαιώματά του ανήκουν στην εταιρεία μάνατζερ «Traffic».

Προλαβαίνει ο Μέλμπεργκ

Αρκετές ελπίδες υπάρχουν να αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΚ ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και η θεραπεία του εξελίσσεται πολύ ικανοποιητικά, με συνέπεια ο Ζίκο να αισιοδοξεί πως θα τον έχει στη διάθεσή του την Τετάρτη. Καμία ανησυχία δεν υπάρχει για τα μικροπροβλήματα τραυματισμών των Ζαϊρί, Μαρέσκα και Ντουντού, ενώ Ντάρμπισαϊρ και Λεντέσμα προπονήθηκαν χθες σε έντονους ρυθμούς, αλλά λόγω του μεγάλου διαστήματος απραξίας δεν υπολογίζονται για το ντέρμπι της 6ης Ιανουαρίου. Ο Ζίκο διαπίστωσε με ικανοποίηση πως κανείς παίκτης του δεν επέστρεψε υπέρβαρος από τις διακοπές, αλλά τελικώς αποφάσισε να γίνει προπόνηση και την Πρωτοχρονιά, για να βρει ρυθμό η ομάδα του.

Μήτρογλου: «Έκανα τη σωστή επιλογή»

Δικαιωμένος από την επιλογή του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Κώστας Μήτρογλου σε γερμανική εφημερίδα. «Έκανα τη σωστή επιλογή. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε περισσότερο για μένα και δεν το σκέφτηκα ιδιαίτερα, παρότι είχα προτάσεις από γερμανικές ομάδες. Έπρεπε να δουλέψω σκληρά για να καθιερωθώ κι αυτό έκανα. Σήμερα ανταμείβονται οι κόποι μου και είμαι πλέον βασικός», τόνισε ο διεθνής άσος.

«Τρελαμένος» ο Μπάγεβιτς

«Τρελαμένος» ο Μπάγεβιτς Τα όσα διαρρέουν για πρόθεση των μετόχων να τον απομακρύνουν συν το γεγονός ότι το αίτημα του για συνάντηση έπεσε στο κενό, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Ο Σέρβος προπονητής δε θέλει προς το παρόν να πει τίποτα για αυτό το θέμα. Δε δείχνει επηρεασμένος στις προπονήσεις και δεν μιλάει σε κανέναν από όσους επικοινωνούν μαζί του, για το μέλλον του. Μόνο στους δικούς του ανθρώπους εξωτερικεύει τις σκέψεις του και αυτές, τη δεδομένη στιγμή, έχουν να κάνουν με το ενδεχόμενο αντίδρασης του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο τεχνικός της Ένωσης είχε ζητήσει από μέτοχο της ΠΑΕ να γίνει συνάντηση τις προηγούμενες μέρες, προκειμένου να συζητηθούν κάποια πράγματα. Το αίτημα του, όμως, δεν έγινε δεκτό. Στη συνέχεια διάβασε ότι οι μέτοχοι έχουν αποφασίσει να τον αντικαταστήσουν και από τη στιγμή που εμφανίστηκε αυτό το δημοσίευμα κανείς από την ΠΑΕ δεν επικοινώνησε μαζί του για να το διαψεύσει. Γεγονός που του προκάλεσε έντονο προβληματισμό και εκνευρισμό.

Επισήμως, βέβαια, ο Μπάγεβιτς ασχολείται μόνο με το πώς θα παρουσιαστεί η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, αλλά ανεπισήμως ετοιμάζεται για να μιλήσει κι αυτός, θέλοντας να περάσει στην αντεπίθεση. Εκτός κι αν υπάρξουν εξελίξεις που φέρουν τούμπα τα πράγματα και τον ηρεμήσουν. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν μοιάζει και εξαιρετικά πιθανό αυτή τη στιγμή...

Αυτή είναι η "πραγματική" συνέντευξη του Bob Κοζώνη.....

Το Sport24 όπως θα γνωρίζετε οι περισσότεροι έχει την αποκλειστικότητα στη συνέντευξη του Χαράλαμπου Κοζώνη, με τον απεσταλμένο του site, ΑΔΙΚΩΣ να μην λέγεται Κουρκούτι. Ο Bob έδωσε -τηλεφωνικά- ξεχωριστή συνέντευξη λοιπόν για τη στήλη, θέλοντας να αποκαταστήσει τη δικαιοσύνη….







kourkouti.yooblog.gr

Μπόμπ Κοζώνης : Ο άνθρωπος που νίκησε τον χρόνο!!!


 Αν προσέξετε τα έγγραφα που παρουσίασε αυτός ο "πάμπλουτος" και επίδοξος "σωτήρας" της ΑΕΚ, θα δείτε ότι ο ΜΠΟΜΠ είναι ένας άνθρωπος 'αδιευκρίνιστης' ηλικίας. Στο πρώτο απο τα έγγραφα που παραθέτουμε παρακάτω και στο μοναδικό που υπάρχουν υπογραφές φαίνεται ότι στις 22-12-2009 ο Κοζώνης είναι μόλις 47 ετών.
Στο δεύτερο έγγραφο ο Μπόμπ στίς 20-11-2004 είναι 65 ετών.
Στο τρίτο έγγραφο ο κύριος αυτός στις 21-11-1996 είναι  65 ετών και στο τελευταίο απο αυτά τα"έγκυρα" χαρτιά στίς 17-11-2009 0 "παππούλης" είναι πάλι 65 ετών.Τελικά αυτός ο άνθρωπος τι ηλικία είναι?

 
 
 
 
listonplace

ΑΕΚ: Λύση για το τώρα, όχι για το αύριο

Αποφασισμένοι να κλείσουν τις «τρύπες» που υπάρχουν στο σύλλογο είναι οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ. Πρόθεσή τους είναι με ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ να καλύψουν τις υποχρεώσεις και το άνοιγμα για την τρέχουσα περίοδο, προκειμένου αυτή να ολοκληρωθεί ομαλά. Στο σχέδιο περιλαμβάνεται η νέα ρύθμιση του ομολογιακού δανείου, προκειμένου να «σβηστούν» τα 5,7 εκατ. ευρώ που βαραίνουν μονίμως την ΠΑΕ, αλλά και η αποπληρωμή του χρέους της «Empire». Το ερώτημα που γεννάται όμως είναι τι θα συμβεί μετά το τέλος της περιόδου, από τη στιγμή που δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος «σωτήρας» στον κιτρινόμαυρο ορίζοντα…

Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα έχουν ανακοινωθεί τα μέτρα που θα ληφθούν για την επόμενη μέρα της ομάδας, όπως ανέφερε και η ανακοίνωση την οποία υπέγραφε ο μεγαλομέτοχος Νίκος Νοτιάς. Ο τελευταίος προτιμήθηκε να βγει μπροστά προκειμένου να φύγει το βάρος από τους ώμους του Πέτρου Παππά, ο οποίος είχε χθες «θερμό» τετ-α-τετ με περίπου 50 αγανακτισμένους οπαδούς της ομάδας. Ο τελευταίος εγγυήθηκε πως θα βγει η σεζόν δίχως προβλήματα και τόνισε πως υπάρχει συμφωνία με 1-2 ανθρώπους που θα βάλουν χρήματα στην ομάδα, αλλά και κάποιον που θα μπει στη διοίκηση.

Στο μεταξύ, μέσω δικηγορικού γραφείου εστάλη εξώδικο στον Χαράλαμπο Κοζώνη με το οποίο καλείται να σταματήσει να ασχολείται με την ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθούν δικαστικά εναντίον του. Δεν αποκλείεται ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας να αντιδράσει δημοσίως.

Θέμα Μπάγεβιτς

Ανεξάρτητα με τις διοικητικές εξελίξεις, οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε μία σοβαρή συζήτηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Στις τάξεις τους υπάρχει δυσαρέσκεια για την πορεία της ομάδας και τη στάση του προπονητή στις δημόσιες τοποθετήσεις του. Έτσι αναμένεται να του ζητηθούν εξηγήσεις, αλλά και να τεθούν όροι συνεργασίας ανάμεσά τους. Ο 62χρονος προπονητής ενημερώθηκε μέσω του Τύπου για τις προθέσεις των μετόχων και φέρεται να ήταν δυσαρεστημένος μιλώντας με ανθρώπους του περιβάλλοντός του. Ο ίδιος έχει επίσης πολλά παράπονα από τη διοίκηση και τους μετόχους και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τελικώς το διαζύγιο.

Συμμετείχε στο «διπλό» ο Τζεμπούρ

Η επιστροφή του Ράφικ Τζεμπούρ στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ δεν φαντάζει πλέον μακρινή. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς χρησιμοποίησε χθες τον Αλγερινό φορ στο προπονητικό διπλό ως παρτενέρ του Ισμαέλ Μπλάνκο, όταν ο Κρίστιαν Νέμεθ αποχώρησε για να συνεχίσει θεραπεία. Όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές μπορούν πλέον και πάλι να συνεργαστούν και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα ο «τρομοκράτης» να βρεθεί σε αποστολή της ομάδας για επίσημο παιχνίδι.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ούγγρος φορ νιώθει ακόμη ενοχλήσεις στον αστράγαλο όταν τον πιέζει και η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη στο ντέρμπι της 6ης Ιανουαρίου με τον Ολυμπιακό. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς χρησιμοποίησε με τους βασικούς τον Αραμπατζή ως τερματοφύλακα και μπροστά του τους Αραούχο, Καράμπελα, Γιάχιτς και Μαϊστόροβιτς. Ο Καφές με τον Μάκο είναι οι επικρατέστεροι για αμυντικά χαφ, ενώ μπροστά τους ήταν Σκόκο (δεξιά), Μαντούκα (αριστερά) και ο Νέμεθ πίσω από τον Μπλάνκο. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός αποφάσισε να δώσει ρεπό ανήμερα της πρωτοχρονιάς στους παίκτες του.

ΠΑΟ: Καταλήγοντας στον «killer»

Ονόματα έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί πάρα πολλά (από Πόγκατετς μέχρι Μόρα και Ταυλαρίδη), ωστόσο φαίνεται πως στον Παναθηναϊκό έχουν καταλήξει στον αμυντικό που θέλουν να αποκτήσουν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τους Μάρκο Ματεράτσι και Στέφεν ΜακΜάνους να είναι ψηλά στη λίστα. Στο «στρατόπεδο των πρασίνων» θέλουν να είναι βέβαιοι για την επιλογή τους για να μην υπάρχει κανένα περιθώριο λάθους επιλογής. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε απορρίφθηκε η αγορά της Λατινικής Αμερικής, για τον ίδιο λόγο «επιβάλλεται» ο στόπερ που θα έρθει να είναι «killer», να αγωνίζεται συνεχώς και να διακρίνεται στην ομάδα του.

Τέτοιος παίκτης είναι ο Στέφεν ΜακΜάνους, το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα, αλλά αρέσει πολύ και ήδη έχει ανέβει στις κορυφές των επιλογών. Πρόκειται για τον 27χρονο αρχηγό της Σέλτικ και της Εθνικής Σκωτίας που χαρακτηρίζεται για τη δυναμικότητα και το πάθος που βγάζει στο παιχνίδι του. Στον Παναθηναϊκό έχουν την πληροφόρηση ότι με 500.000 ευρώ για τον δανεισμό του και με 2 εκατ. ευρώ για το καλοκαίρι, μπορούν να ντύσουν στα «πράσινα», τον ήδη «πράσινο» (με τη Σέλτικ) ΜακΜάνους.

Αυτός, όμως, που ξεχωρίζει και αρέσει πολύ είναι ο Μάρκο Ματεράτσι. Φημισμένος για το σκληροτράχυλο στυλ του και για τις ηγετικές του τάσεις, ο 36χρονος αμυντικός της Ίντερ είναι στους «εκλεκτούς» του Νίκου Νιόπλια. Μάλιστα, ο μάνατζερ του Ιταλού στόπερ, Κλαούντιο Βιγκορέλι, επιβεβαίωσε στην εφημερίδα «Πράσινη» το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον πελάτη του. «Ναι, γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μάρκο. Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχω μιλήσει μαζί του για αυτό το ενδεχόμενο. Είναι στο Αμπου Ντάμπι και θα μιλήσω μαζί του τηλεφωνικά. Δεν το αποκλείω να τον ενδιαφέρει αυτή η προοπτική, αλλά σίγουρα θα μπορώ να σας πω όταν μιλήσω μαζί του. Υπάρχουν πολλά θέματα για να μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα», είπε ο Κλαούντιο Βιγκορέλι.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, τόσο ο Νίκος Νιόπλας, όσο και ο Κώστας Αντωνίου δήλωσαν ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα με τον Γκαμπριέλ Παλέτα, παρά την επιμονή των Αργεντινών που υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον συμπατριώτη τους.

«Πασάς» στην Κύπρο!

Τυπικές φαίνεται να είναι οι λεπτομέρειες που απομένουν προκειμένου ο Βαγγέλης Μάντζιος να μετακομίσει τουλάχιστον για έξι μήνες στην Κύπρο, για λογαριασμό της Ανόρθωσης. Ο 26χρονος επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με ανθρώπους της ομάδας με προοπτική ανανέωσης άλλων τριών ετών, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο του 2013! Για να συμβεί αυτό όμως, η «κυρία» του κυπριακού ποδοσφαίρου οφείλει να πληρώσει το καλοκαίρι τη ρήτρα του ενός εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή τα έχει βρει σε όλα με την Ανόρθωση, με τις αποδοχές του να τον κάνουν… «πασά» στην Κύπρο! Συγκεκριμένα, ο υψηλόσωμος φορ θα πάρει 250.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν, τα οποία θα γίνουν αυτόματα 350.000, αν η ομάδα του κατακτήσει το πρωτάθλημα. Στην περίπτωση δε, που αποκτηθεί από τους Κυπρίους το καλοκαίρι, οι καθαρές αποδοχές του θα είναι 800.000 ευρώ τα οποία μπορούν να γίνουν 900.000 με τα μπόνους.

Το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Μάντζιου είναι να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες με τη διοίκηση του «τριφυλλιού», όπως τα λεφτά που θα πάρουν τώρα και το αντίστοιχο ποσό που θα καρπωθούν το καλοκαίρι, ενδεχόμενο ποσοστό μεταπώλησης αλλά και όρος να μην πωληθεί (μελλοντικά από την Ανόρθωση) σε κάποιον εκ των Ολυμπιακό ή ΑΕΚ.

Από τη στιγμή πάντως, που και οι τρεις πλευρές θέλουν τη μεταγραφή, μάλλον ακατόρθωτο μοιάζει να το ενδεχόμενο να «χαλάσει» η συμφωνία και έτσι ο Μάντζιος την Κυριακή θα αναχωρήσει για τη Μεγαλόνησο. Όπως δήλωσε ο ίδιος, αποφάσισε να πει το «ναι» στην Ανόρθωση για να τη βοηθήσει να πάρει το πρωτάθλημα και να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δεν έκρυψε ότι στην άκρη του μυαλού του βρίσκεται το Μουντιάλ που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι.

Στις επάλξεις και πάλι ο Σισέ

Ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού δεν επέτρεψε στον Σισέ να γυμναστεί κανονικά με την ομάδα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, στην τελευταία προπόνηση έδειξε να το έχει ξεπεράσει πλήρως, «βγάζοντας» ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης. Κανονικά γυμνάστηκε και ο Σαριέγκι, ενώ οι Σεϊταρίδης και Μαρίνος ακολούθησαν ατομικό. Αποχώρησε, με πόνους στον μηρό ο Ρουκάβινα.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ενδιαφέρον για Γκουστάβο

Στον Αστέρα Τρίπολης έχουν αφήσει να διαρρεύσει πως δύσκολα θα γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση τον Ιανουάριο, ωστόσο οι Αρκάδες δεν σταματούν να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών. Ο Γκουστάβο Βερονέζι Νακαράτο της Κέρκυρας είναι το νέο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο.

Ο Βραζιλιάνος δεξιοπόδαρος αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί άνετα και στα χαφ και αποτελεί βασικό «γρανάζι» της Κέρκυρας τα τελευταία χρόνια. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα στη Μποταφόγκο. Στην συνέχεια πέρασε από τις Γκάμα και Γιουβέντους του Σάο Πάολο. Το 2004 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ακράτητου όταν βρισκόταν στην Β΄ Εθνική και το 2006 μετακόμισε στην Κέρκυρα.

Πληροφορίες από το νησί αναφέρουν πως υπήρξε διερευνητική κρούση από τους ανθρώπους του Αστέρα για τον 27χρονο άσο, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το καλοκαίρι.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, το πρόγραμμα την Τετάρτη (30/12) περιελάμβανε διπλή προπόνηση, ενώ την Πέμπτη (31/12) οι παίκτες θα έχουν οικογενειακό διπλό όπου ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Βλάχος θα δοκιμάσει σχήματα και παίκτες ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα.

ΟΣΦΠ: Έτοιμος ο αντι-Μπεν Αρφά

Οι μέρες περνούν, οι δυσκολίες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χατέμ Μπεν Αρφά είναι δεδομένες και ο Ολυμπιακός-παρότι δεν έχει καταθέσει τα όπλα για την απόκτηση του Γάλλου αριστερού εξτρέμ-είναι υποχρεωμένος να κοιτά κι αλλού. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει γνωστή την πρότασή τους στη Μαρσέιγ και θα περιμένουν άλλες 48 ώρες την απάντηση τόσο της γαλλικής ομάδας, που θέλει να αποκομίσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί από ενδεχόμενη πώλησή του, όσο και από τον ίδιο τον παίκτη. Σε περίπτωση που το σίριαλ δεν έχει αίσιο τέλος, οι πρωταθλητές έχουν ήδη προχωρήσει σε επαφές με άλλον παίκτη που αγωνίζεται στην ίδια θέση και θα προκαλέσει αίσθηση στον κόσμο. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μη κοινοτικό και για το λόγο αυτό έχει «παγώσει» η υπόθεση του Μπούτου, καθώς υπάρχει μόνο μία θέση ξένου διαθέσιμη στο ρόστερ.

Στη λίστα του Ζίκο υπάρχουν δύο συμπατριώτες του (που δεν έχουν κοινοτικό διαβατήριο). Ο λόγος για τον 29χρονο αριστερό μεσοεπιθετικό Ούγκο και τον 24χρονο αριστερό χαφ Ελίας. Ο πρώτος έχει αγωνιστεί σε 13 ομάδες στη διάρκεια της καριέρας του, ενώ έπαιξε σε Μεξικό, Ιαπωνία και Πορτογαλία (με την Μπελενένσες). Την προηγούμενη διετία φόρεσε τη φανέλα της Σάο Πάουλο (25 συμμετοχές και 4 γκολ τη σεζόν που τελείωσε), προ ημερών έμεινε ελεύθερος και φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Γκρέμιο. Ο δεύτερος αγωνίζεται στην Κορίνθιανς (31 συμμετοχές και 3 γκολ τη σεζόν που τελείωσε) και τα δικαιώματά του ανήκουν στην εταιρεία μάνατζερ «Traffic».

Πάντως η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού θα είναι ο Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα, που θα περάσει εντός της ημέρας από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει για έξι μήνες με προοπτική επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Κονγκολέζος φορ εκτιμάται πως θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Προλαβαίνει ο Μέλμπεργκ

Αρκετές ελπίδες υπάρχουν να αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΚ ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και η θεραπεία του εξελίσσεται πολύ ικανοποιητικά, με συνέπεια ο Ζίκο να αισιοδοξεί πως θα τον έχει στη διάθεσή του την Τετάρτη. Καμία ανησυχία δεν υπάρχει για τα μικροπροβλήματα τραυματισμών των Ζαϊρί, Μαρέσκα και Ντουντού, ενώ Ντάρμπισαϊρ και Λεντέσμα προπονήθηκαν χθες σε έντονους ρυθμούς, αλλά λόγω του μεγάλου διαστήματος απραξίας δεν υπολογίζονται για το ντέρμπι της 6ης Ιανουαρίου. Ο Ζίκο διαπίστωσε με ικανοποίηση πως κανείς παίκτης του δεν επέστρεψε υπέρβαρος από τις διακοπές, αλλά τελικώς αποφάσισε να γίνει προπόνηση και την Πρωτοχρονιά, για να βρει ρυθμό η ομάδα του.

Μήτρογλου: «Έκανα τη σωστή επιλογή»

Δικαιωμένος από την επιλογή του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Κώστας Μήτρογλου σε γερμανική εφημερίδα. «Έκανα τη σωστή επιλογή. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε περισσότερο για μένα και δεν το σκέφτηκα ιδιαίτερα, παρότι είχα προτάσεις από γερμανικές ομάδες. Έπρεπε να δουλέψω σκληρά για να καθιερωθώ κι αυτό έκανα. Σήμερα ανταμείβονται οι κόποι μου και είμαι πλέον βασικός», τόνισε ο διεθνής άσος.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES