9 Νοε 2009

ΠΑΟΚ: Βιεϊρίνια: «Πάμε για την πρωτιά»

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ Φρέιτας Βιεϊρίνια, σε συνέντευξή του στο «Μetrosport» της Θεσσαλ ΠΑΟΚ: Βιεϊρίνια: «Πάμε για την πρωτιά»ονίκης μίλησε για πρωτιά λέγοντας ότι:


«Στόχος μας θα πρέπει να είναι η πρώτη θέση, όχι ότι θα ήταν αποτυχία η δεύτερη, αλλά η πρωτιά είναι πρωτιά. Αυτό είναι το πιο βασικό».
Αναλυτικά η συνέντευξη του:
Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρώτο του διπλό για φέτος, όμως στο δεύτερο ημίχρονο προβλημάτισε με την απόδοσή του.
«Όπως έχω ξαναπεί σε κάθε παιχνίδι αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί. Κι εμείς πήραμε τους τρεις της νίκης στην Κομοτηνή. Είμαστε συνειδητοποιημένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε καθόλου, πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Δε γίνεται να παίζουμε έτσι, ειδικά όταν κερδίζουμε αντιπάλους ομάδες χαμηλότερης δυνατότητας από εμάς. Οφείλουμε να συγκεντρωθούμε και να βελτιωθούμε».

Πιάνει δουλειά ο Κούπερ

«Σηκώνει μανίκια» ο νέος τεχνικός του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός προπονητής παρακολούθησε από τη σουίτα του «Κλ. Βικελίδης» το σαββατιάτικο ματς με την Καβάλα και διέκρινε ένα εξαιρετικό, όπως είπε, ρόστερ, που θέλει ωστόσο πολλή δουλειά ακόμη.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε παρακολουθήσει πολλά βίντεο με αγώνες της νέας ομάδας του και γνώριζε αρκετά πράγματα γι’ αυτήν. Ωστόσο, είχε την ευκαιρία να την παρακολουθήσει και από κοντά το Σάββατο κόντρα στην Καβάλα και έβγαλε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.

Σε όλη τη διάρκεια του ματς είχε επικοινωνία με τον βοηθό του, Κάρλος Φανταγούσι, και τον γυμναστή, Άνχελ Πουέμπλα, οι οποίοι βρίσκονταν στον πάγκο του Άρη και σημείωναν χρήσιμα πράγματα για το δυναμικό της ομάδας αλλά και τις αντιδράσεις της σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού.

Εντύπωση του έκανε πως υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ και είδε ποιοτικές λύσεις σε πολλές θέσεις του γηπέδου, παρά τις πολύ σημαντικές απουσίες που υπήρχαν.

Παρ’ όλα αυτά, ο Κούπερ δεν τα βρήκε και όλα…ρόδινα. Κάποια πράγματα δεν του άρεσαν και θα κληθεί να τα διορθώσει στην δεκαπενθήμερη διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Αργεντινός διέκρινε κενά στην τακτική συμπεριφορά της ομάδας του Άρη.

Παρατήρησε πως η Θεσσαλονικείς δεν είχαν κάποιο συγκεκριμένο τακτικό προσανατολισμό μετά την πρώτη αποβολή παίκτη της Καβάλας. Είδε κάποια αγωνιστική «αναρχία» και πως όλες οι ευκαιρίες του Άρη προήλθαν από ατομικές ενέργειες. Ο Κούπερ είναι της…τακτικής, οπότε εκεί θα δώσει «βάρος» στις προσεχείς προπονήσεις.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη απόλαυσαν το ρεπό τους την Κυριακή και από σήμερα, Δευτέρα, αρχίζει η… προετοιμασία. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει καταρτίσει το πρόγραμμα των προπονήσεων, το οποίο περιέχει διπλές καθημερινές προπονήσεις, πρωί και μεσημέρι.

Ο Αργεντινός διέκρινε κάποιο πρόβλημα στη φυσική κατάσταση των παικτών και θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος για να βελτιώσει την ομάδα στο συγκεκριμένο τομέα. Ζήτησε μάλιστα από τους αρμόδιους να «κλείσουν» ένα φιλικό ματς το προσεχές Σάββατο για να δει και στο γήπεδο αυτά που θα ζητήσει από τους παίκτες του στις καθημερινές προπονήσεις.

Ένα βήμα πριν την έξοδο ο Παράσχος


Δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γιώργος Παράσχος.Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Χρηστοβασίλης, διαπίστωσε το αρνητικό κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια ανάμεσα στον έμπειρο τεχνικό και τους παίκτες της ομάδας του και, σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, κάλεσε τον Γιώργο Παράσχο σε συνάντηση.

Άμεσα αναμένονται οι εξελίξεις, καθώς δεν αποκλείεται μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών, να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας τους.

Τσακίρης: «Οι άλλοι 13 αδικούνται συνέχεια»!

Αιχμές για την αντιμετώπιση που έχουν οι τρεις «μεγάλοι» από τη διαιτησία, άφησε ο ιδιοκτήτης του Πανιωνίου Κωνσταντίνος Τσακίρης. «Δεν θέλουμε λυκοφιλίες. Είναι αστείο για μας… Δεν μας ενδιαφέρει αν ευνοείται περισσότερο ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός. Το θέμα είναι ότι οι άλλοι 13 αδικούνται συνέχεια!», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο ισχυρός άντρας των «κυανέρυθρων», με δηλώσεις του στον «Sentra», συμπλήρωσε: «…χάρηκα όταν άκουσα τον διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού να μιλά για τεθλασμένες, ευθείες γραμμές και σκιάσεις, γιατί αυτό δείχνει ότι έγινε αρκετός ντόρος για τη διαμαρτυρία μας, όσο άκομψη και αν ήταν». Όσον αφορά την απομάκρυνση Εβαλντ Λίνεν, είπε: ««Είχε επικρατήσει παράνοια. Έφτασα να τσεκάρω τι αποτελέσματα φέρνει η Μόναχο 1860 για να δω αν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τον Λίνεν»!

«Μαζί στο Μουντομπάσκετ»

Δημήτρης Διαμαντίδης και Θοδωρής Παπαλουκάς απουσίασαν από το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, αλλά μέσω της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν στα πλαίσια της συνεργασίας τους με τη «WIND», δεσμεύθηκαν αμφότεροι πως θα δώσουν το «παρών» στο Μουντομπάσκετ που θα γίνει του χρόνου στην Τουρκία. «Ο στόχος μου είναι να είμαι εκεί» τόνισε ο Παπαλουκάς με τον Διαμαντίδη να συμπληρώνει πως «θα ήθελα να επιστρέψω στην Εθνική και να βοηθήσω στην προσπάθειά της στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας».

Οι αρχηγοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ρωτήθηκαν για το εάν θα είναι του χρόνου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τουρκίας με την Εθνική ομάδα με τον Θοδωρή Παπαλουκά να τονίζει πως «Ο στόχος μου είναι να είμαι εκεί. Αν το σώμα μου είναι εντάξει και βρίσκομαι στα πλάνα του προπονητή, θα είναι χαρά μου να είμαι στην Τουρκία», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως «και εγώ θα ήθελα να επιστρέψω στην Εθνική και να βοηθήσω στην προσπάθειά της στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας».

Ο 31χρονος πλέι μέικερ του Ολυμπιακού μίλησε και για τη συνεργασία του με την εταιρία και τόνισε πως «είμαι πολύ ικανοποιημένος που συνεχίζεται η συνεργασία μου με την WIND, η οποία είναι παράλληλα και χορηγός του Ολυμπιακού. Γίνεται μία σημαντική προσπάθεια και πρέπει να προσπαθήσω να είμαι πιο.. εύστοχος για να βοηθήσω τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τον τρόπο έκφρασης κοινωνικής βοήθειας της WIND».

Στόχο να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί έχει από τη μεριά του και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.«Συνεχίζεται η συνεργασία μας με την WIND για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα πορευθούμε μαζί και αυτή την σεζόν. Θα προσπαθήσω να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα καλάθια τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για την για την προσπάθεια που θα γίνει για την κατασκευή του γηπέδου».

Πιο καλή η μοναξιά...

Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα χθες και από τη Λιβαδειά (2-0) και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Οι «πράσινοι» έχουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα, δείχνοντας ότι φέτος είναι έτοιμοι για την επίτευξη του μεγάλου στόχου τους. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τράβηγμα ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Ο Χενκ Τεν Κάτε δήλωσε, μετά το παιχνίδι της Λιβαδειάς, ότι κρατάει τους 28 βαθμούς που έχει η ομάδα και θα ήθελε οι «πράσινοι» να έχουν σημειώσει ακόμη περισσότερα γκολ. Ο Ολλανδός τεχνικός έκανε έναν μίνι απολογισμό της πορείας του «τριφυλλιού» μέχρι σήμερα και ξεκαθάρισε πως όλα πάνε καλά, αφού η ομάδα σε 14 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει 12 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τα ματς των εθνικών ομάδων θα…αδειάσει για ακόμη μία φορά την Παιανία, αφού οι «πράσινοι» έχουν στο ρόστερ τους ουκ ολίγους διεθνείς και αυτό που όλοι εύχονται στην ομάδα, είναι να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού για τους διεθνείς. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια ακολουθεί το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό και ο Χενκ Τεν Κάτε δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να έχει απώλειες η ομάδα του μέχρι εκείνο το ματς.

ΟΣΦΠ: Τα’ χωσε ο Νικοπολίδης στους «μικρούς»!

Να επαναφέρει στην πραγματικότητα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προσπάθησε ο Αντώνης Νικοπολίδης, μετά τη λήξη του αγώνα (1-1) των Πειραιωτών με τον Ηρακλή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο 38χρονος τερματοφύλακας έκανε παρατηρήσεις στους «μικρούς», οι οποίοι προσπαθούσαν να κάνουν τα δικά τους στο παιχνίδι με τον «Γηραιό».

«Μιλάμε εμείς και μας γράφετε στα αρχ.... σας, λες και γίνατε από τώρα οι βεντέτες της ομάδας. Όλοι πάτε να παίξετε τους ήρωες και ο καθένας κάνει του κεφαλιού του. Όλο ντρίμπλες και τσαλιμάκια. Όχι μόνο είστε άπειροι, αλλά δεν ακούτε κιόλας. Σας φωνάζουμε από πίσω για να μην ανοίγεστε και να μένετε πιο κοντά σε εμάς. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά όταν βγαίνετε τρεις με τρεις κοιτάτε να κάνετε την ενέργεια για να ακούσετε τις επευφημίες από την εξέδρα κι όχι να δώσετε δίπλα για να σκοράρει η ομάδα; Δεν θα κάνετε τίποτα και ποτέ έτσι», είπε μεταξύ άλλων ο πολύπειρος γκολκίπερ.

Ο Στολτίδης, ο Πάντος και ο Τοροσίδης πήραν το μέρος του Νικοπολίδη. «Δεν μιλάμε στους νέους, μας λένε ότι δεν βοηθάμε. Τώρα που τους μιλάμε, θα μας πουν και ότι μιλάμε για το κακό τους», απάντησαν, ενώ ειδικά ο «Τόρο» είπε: «Ο Αντώνης τα λέει όλα αυτά για το καλό σας και ακούστε τον. Έχει παίξει 20 χρόνια μπάλα και δεν ξέρει πόσους τίτλους έχει».

Από την πλευρά του, ο Όλοφ Μέλμπεργκ είπε σε όλους τους συμπαίκτες του: «Νομίζω ότι στο τέλος δεν παίξαμε έξυπνα. Όταν κερδίζουμε με 1-0 και είμαστε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, πρέπει να γυρίσουμε όλοι πίσω. Αυτό γίνεται σε όλο τον κόσμο και σε όλες τις ομάδες. Είναι απλό το ποδόσφαιρο. Εμείς όχι δεν γυρνάγαμε, αλλά βγαίναμε τρεις με τρεις κι αντί να βάλουμε το γκολ κάναμε ντρίμπλες και κάθετες πάσες».

Ξεκινά η εβδομάδα… Γιοβάνοβιτς!

Το ενδεχόμενο να κινηθούν τον Ιανουάριο για την απόκτηση του Μίλαν Γιοβάνοβιτς εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και προτιμάει να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα της Ισπανίας ή της Ιταλίας. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται να δώσουν ένα ποσό στη Σταντάρ Λιέγης, η οποία δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει, σκεπτόμενη ότι θα βάλει στα ταμεία της κάποια χρήματα (ενώ μπορεί να τον χάσει χωρίς να πάρει τίποτα).

Η εβδομάδα που ξεκινά θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη, αφού θα ξεκαθαρίσει αν οι Πειραιώτες θα διαθέσουν χρήματα για να κάνουν τον διεθνή ποδοσφαιριστή δικό τους. Να σημειωθεί ότι ο «Γιόβα» ήταν πολύ καλός στη χθεσινή νίκη (3-2) της Σταντάρ με την Κλαμπ Μπριζ, αφού πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του.

Βοηθάει η διακοπή…

Ευεργετική κρίνεται στον Ολυμπιακό η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων (σε φιλικό ή επίσημο επίπεδο). Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν, ενώ στη διάθεση του Ζίκο αναμένεται να επιστρέψουν έξι παίκτες.

Ο Γκαλέτι γλίτωσε τη θλάση και θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (στις 21 Νοεμβρίου), ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς, αφού ακολουθούν τα παιχνίδια με Αλκμααρ (στις 24 Νοεμβρίου) και Παναθηναϊκό (στις 29 του μήνα). Ο Τοροσίδης θα είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα με τους Γιαννιώτες, αν και αυτή τη στιγμή δεν είναι σίγουρο ότι θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας. Ο Ντιόγο, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών, αναμένεται το επόμενο διάστημα να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Λεονάρντο είχε υποστεί κάκωση στο γόνατο και όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ο Ντάρμπισαϊρ δεν αναμένεται να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ακόμα και αν προχωρήσει θετικά η αποθεραπεία του. Ο Οσκαρ ενδέχεται να προπονηθεί κανονικά με τους συμπαίκτες του, αφού το διάστρεμμα που είχε υποστεί δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Τέλος, ο Ζαϊρί είναι δεδομένο ότι θα τεθεί στη διάθεση του Ζίκο για το επόμενο ματς των πρωταθλητών.

Ζίκο: «Δεν θα δουλέψω στην Ιταλία ή τη Βραζιλία»

Ο σύνδεσμος φιλάθλων της Ουντινέζε «Ορσάρια» του Πρεμαριάκο –φέρει το όνομα «Αρτούρ Κοΐμπρα Ζίκο»– γιόρτασε χθες τα 25 χρόνια από την ίδρυσή του με εκλεκτό καλεσμένο τον Βραζιλιάνο, ο οποίος έπαιξε στους «φριουλάνι» από το 1983 έως το 1985. «Είχα έρθει στην Ουντινέζε γιατί πίστεψα στο πλάνο του συλλόγου, αλλά μετά με άφησαν μόνο. Δεν έπρεπε να είχαμε πουλήσει παίκτες όπως οι Βίρντις, Κάουζιο, Τζερολίν και Ντ' Αγκοστίνο. Πέρασα, όμως, καλά στο "Φρίουλι" και είμαι πολύ ευτυχισμένος που επέστρεψα. Ξέρω ότι άφησα καλές αναμνήσεις εδώ, ποδοσφαιρικές αλλά και ανθρώπινες», είπε ο Βραζιλιάνος τεχνικός και πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω ότι θα δουλέψω στην Ιταλία. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ, αλλά δεν μου αρέσουν αυτές οι χώρες, όπως η Ιταλία και η Βραζιλία, όπου οι προπονητές αλλάζουν συχνά. Γι' αυτό δεν βλέπω να δουλεύω ποτέ σε Ιταλία ή Βραζιλία».

ΑΕΚ: Στα χέρια των μετόχων

Εξελίξεις αναμένονται σήμερα στο θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Χαράλαμπο Κοζώνη. Εντός της ημέρας, οι μέτοχοι της «κιτρινόμαυρης» Εταιρείας θα έχουν επαφές, προκειμένου να συμφωνήσουν για την εγγυητική επιστολή που έχει ζητήσει ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας για να προχωρήσει στην ταμειακή διευκόλυνση ύψους πέντε εκατ. ευρώ.

Οι δύο πλευρές θα έχουν το τελικό ραντεβού για τη συγκεκριμένη υπόθεση και η πλευρά Κοζώνη, όπως είχε πει μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο νομικός εκπρόσωπός της Xρήστος Μαυρομάτης, περιμένει την απόφαση των μετόχων.

Η πλευρά του κ. Κοζώνη ενοχλήθηκε για ό,τι έγινε την Παρασκευή (που δεν υπήρξε κάποια συμφωνία ανάμεσα στους μετόχους της ΠΑΕ για την επιστολή), όμως ένας εκ των μετόχων της ΠΑΕ δήλωσε στην «Εξέδρα»: «Στη συνάντηση της Παρασκευής, το ζητούμενο ήταν να καθοριστούν οι όροι με τους οποίους θα δοθεί αυτή η εγγυητική επιστολή και να συμφωνηθούν και να διατυπωθούν εγγράφως αυτοί οι όροι. Το συγκεκριμένο έγγραφο συντάχθηκε την Παρασκευή και μας εστάλη το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Είναι δυνατόν, λοιπόν, να πηγαίναμε την Παρασκευή το απόγευμα στις τράπεζες να ζητήσουμε εγγυητική; Ήταν δεδομένο και σαφές ότι οι εξελίξεις θα πήγαιναν για Δευτέρα (σ.σ.: σήμερα), Τρίτη (σ.σ.: αύριο)».

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης, αφού οι κ.κ. Παππάς και Αθηνής εμφανίζονται διατεθειμένοι να εγγυηθούν για το ποσό που τους αναλογεί. Τώρα, όλα εξαρτώνται από τον Νίκο Νοτιά, ο οποίος διαχειρίζεται τις μετοχές των κ.κ. Χατζηιωάννου και Γκούμα. Ο κ. Θανόπουλος πιέζει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να δώσει άμεσα λύση στο θέμα των εγγυήσεων, ώστε να αναπνεύσει η Εταιρεία που βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση.

Να επιστρέψει στις νίκες…

Εκτός των διοικητικών εξελίξεων, στην ΑΕΚ έχουν τον σημερινό (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) αγώνα με τη Λάρισα στο Ολυμπιακό Στάδιο (που μετατέθηκε μία ημέρα λόγω της συναυλίας της Beyonce στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων). Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα που υπάρχει εναντίον τους και να επιστρέψουν στις νίκες, μετά τις 18 Οκτωβρίου (όταν είχαν νικήσει τον Πανθρακικό με 3-2). Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει το δίλημμα να χρησιμοποιήσει τον Γκέντσογλου ή τον Αρσε στο κέντρο της μεσαίας γραμμής.

Συγκεκριμένα, ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σάχα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Γκέντσογλου (ή Αρσε) και Καράμπελα. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Καφές και ο Γιαχάγια, έχοντας στα πλάγια τους Σκόκο (αριστερά) και Μαντούκα (δεξιά). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Μπλάνκο και ο Νέμεθ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Χέρσι, Λεονάρντο, Παυλής, Γκερέιρο, Γεωργέας Ταχτσίδης, Μανωλάς, Χουανφράν και Ιορντάκε. Εκτός έμειναν οι Μάκος, Ζεράλδο (προέρχονται από τραυματισμούς), Ενσαλίβα (τραυματίας) και Γιάχιτς (εκτίει τιμωρία). Μετά το σημερινό παιχνίδι ακολουθεί διήμερο ρεπό (Τρίτη-Τετάρτη), με τους παίκτες να επωφελούνται από τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

* Από τον ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) βραβεύεται απόψε ο Ισμαέλ Μπλάνκο για την ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος πέρυσι (μαζί με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι). Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι ο Αργεντινός επιθετικός θα βρεθεί στην εκδήλωση, αφού ο αγώνας της ΑΕΚ ξεκινά στις 16:45 και η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 20:00.

Κάλεσε τον Μήτρογλου ο Ρεχάγκελ!


Στις κλήσεις του Ότο Ρεχάγκελ για τους αγώνες μπαράζ της Εθνικής Ελλάδος με την Ουκρανία για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, συμφωνα με πληροφορίες. Τον νεαρό επιθετικό του Ολυμπιακού παρακολούθησε το διάστημα ο ομοσπονδιακός τεχνικός και ελλείψει του τραυματία Γιάννη Αμανατίδη, κλήθηκε να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της «γαλανόλευκης». Δεδομένη θεωρείται η απουσία του Χρήστου Πατσατζόγλου, λόγω ενός τραυματισμού.

Οι Σεϊταρίδης και Τοροσίδης (που είναι πιο σοβαρή η κατάστασή τους), αλλά και οι Χαλκιάς, Καραγκούνης και Μάκος (που είναι λιγότερο σοβαρά τα προβλήματά τους) αναμένεται να κληθούν κανονικά από τον Γερμανό προπονητή. Οι δύο πρώτοι θα εξεταστούν από τον γιατρό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Χάρη Χριστόπουλο, και ενδέχεται να χάσουν τον πρώτο αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο (στις 14 Νοεμβρίου). Την Τρίτη είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση των διεθνών, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν το εμβόλιο κατά της απλής γρίπης.

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων τις 09/11/2009

2702242 2702093 2703005 2703149 2702318 2702963 2701884 2702380 2702644 2702951

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES