29 Ιαν 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΜΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2009-2010 Β ΓΥΡΟΣ


 
                                                                                                                                                                            
ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
                ΣΑΒΒΑΤΟ 30.1.2010
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ    ΑΓΩΝΑΣ  ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ                             ΒΟΗΘΟΙ
ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ 10.30 ΑΝ.ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ ΑΤΡ.ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ  ΑΝΔΡΙΩΤΗΣΓ ΓΙΟΥΡΓΑΣ Κ ΓΕΩΡΓΟΤΑΣ 
ΚΟΝΤΟΚΑΛΙΟΥ 10.30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ  ΣΤΟΙΚΟΣ  ΑΥΘΙΝΟΣ ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ
ΕΠΣΚ 12.45 ΑΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΑΣ ΒΟΛΙΔΑ ΓΡΑΙΚΟΥ Φ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΓΚΙΟΚΑΣ
ΑΥΛΙΩΤΩΝ 11.30 ΟΔ.ΑΥΛΙΩΤΩΝ ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ  ΡΙΖΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΡΑΙΚΟΣ Α
ΝΥΜΦΩΝ 11.00 ΓΕΘ ΑΕΤΟΣ ΑΓ ΑΘΑΝΑΣ ΜΑΡΤΗΣ ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΗΣ ΒΡΑΔΗΣ
                ΚΥΡΙΑΚΗ 31.1.2010
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ    ΑΓΩΝΑΣ  ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ                             ΒΟΗΘΟΙ
ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ  12.30 ΚΕΡ.ΔΡΑΓΩΤΙΝ ΑΟ ΚΑΒΟΣ  ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΚΟΛΥΤΑΣ ΝΙΚΟΜΑΝΗ ΕΛΕΝΗ
ΚΟΝΤΟΚΑΛΙΟΥ 11.00 ΑΕ ΦΑΙΑΚΩΝ ΟΦΑΜ ΠΡΟΒΑΤΑΣ ΓΚΙΟΚΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 

Δανεικός στον ΠΑΣ ο Ρόβας του Άρη

[pas99.jpg]Η ΠΑΕ Άρης σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι παραχωρεί τον Βασίλη Ρόβα στον ΠΑΣ Γιάννενα, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του για τους επόμενους έξι μήνες.Ο 26χρονος άσσος δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής στους «κίτρινους», έτσι πήραν την απόφαση ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μαζί με τους συνεργάτες του να παραχωρηθεί ως δανεικός για ένα διάστημα.Η ανακοίνωση:«H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση μέχρι το καλοκαίρι με μορφή δανεισμού του Βασίλη Ρόβα στον ΠΑΣ Γιάννενα».

Επικίνδυνη έξοδος για Κέρκυρα

Επικίνδυνη έξοδο για την Κέρκυρα στην έδρα του Ιωνικού περιλαμβάνει η 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Οι Φαίακες προέρχονται από την «λευκή» ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου και θέλουν να διατηρήσουν την διαφορά στους οκτώ βαθμούς.

Οι Βολιώτες υποδέχονται τον Παναιτωλικό σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο καθώς δεν θέλουν να χάσουν επαφή με την κορυφή. Το πρόγραμμα ανοίγει το Σάββατο με την αναμέτρηση της Ρόδου με την Αναγέννηση Καρδίτσας ενώ η αυλαία πέφτει με τις αναμετρήσεις του Ιωνικού με την Κέρκυρα και της Δόξας Δράμας με τον Διαγόρα.

Αναλυτικά η αγωνιστική:

Σάββατο 30-1-2010 (15:00)

Ρόδος-Αναγέννηση Καρδίτσας

Κυριακή 31-1-2010 (15:00)

Πιερικός-Ηλιούπολη
Αγροτικός Αστέρας-ΟΦΗ
Ολυμπιακός Βόλου-Παναιτωλικός
Καλαμάτα-Εθνικός Αστέρας
Πανσερραϊκός-Αιγάλεω
Θρασύβουλος-Εθνικός

Δευτέρα 1-2-2010

Δόξα Δράμας-Διαγόρας (15:00)
Ιωνικός-Κέρκυρα (18:00)

Δείτε τη βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική(20η):

Κυριακή 7-2-2010

Πιερικός – Δόξα Δράμας
Διαγόρας – Αγροτικός Αστέρας
Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Βόλου
ΟΦΗ – Καλαμάτα
Παναιτωλικός – Ιωνικός
Εθνικός Αστέρας – Πανσερραϊκός
Κέρκυρα – Θρασύβουλος
Αιγάλεω – Ρόδος
Εθνικός – Αναγέννηση Καρδίτσας

Τα τυπικά για Σιένα και Τζιόλη

Στη Σιένα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο Έλληνας μέσος βρίσκεται στην Ιταλία για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας του με την ομάδα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του 1,4 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του 25χρονου παίκτη.

Ο Τζιόλης θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, ενώ η ετήσια αμοιβή θα φθάνει τις 600.000 ευρώ, την ώρα που στους «πράσινους» έπαιρνε 180.000. Ο άλλοτε τεχνικός του «τριφυλλιού» προτίθεται να τον χρησιμοποιήσει την Κυριακή, στο ματς με αντίπαλο την Ρόμα, στο Ολίμπικο.

Το πάθος για τη νίκη μπροστά σε 60.000 κασκόλ!

Εχει δημιουργηθεί ένα κλίμα τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με το οποίο ο Παναθηναϊκός θα πάρει άνετα τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μέγα λάθος! Θυμάστε όλοι ποια ήταν η ατμόσφαιρα πριν από το παιχνίδι της «Ενωσης» με τον Ολυμπιακό και πως τελικά όλα τα προγνωστικά πήγαν περίπατο…

Το ματς είναι ντέρμπι. Αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ, κάτι που τα λέει όλα. Προβλέψεις δεν χωρούν και καλό θα είναι να κρατούν όλοι μικρό καλάθι μέχρι να δουν τις δυο ομάδες στο γήπεδο. Οι παίκτες του «τριφυλλιού», πάντως, αυτό κάνουν…
Δεν πάνε με «αέρα» στο ΟΑΚΑ, παρά το +8. Εχουν, δηλαδή, μια συμπεριφορά η οποία είναι και η πιο σωστή. Δεν αιθεροβατούν, δεν λένε μεταξύ τους «έχουμε τη νίκη στο τσεπάκι μας». Αντιθέτως, κρατούν χαμηλούς τόνους, έχοντας παράλληλα πάθος για τη νίκη. «Είναι ντέρμπι και πρέπει να το νικήσουμε. Δεν πρέπει να λέμε ότι έχουμε εύκολο παιχνίδι. Ετσι έλεγαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και είδαμε τι έγινε. Σοβαρότητα και ταπεινότητα χρειάζεται», έλεγε παίκτης των «πράσινων», φανερώνοντας το κλίμα που επικρατεί στην Παιανία, ενόψει του παιχνιδιού.

Ο Νίκος Νιόπλιας είναι ικανοποιημένος βλέπει την ομάδα του να μην πετάει στα σύννεφα και ακόμη περισσότερο, με το πάθος που παρατηρεί στους ποδοσφαιριστές του. Ο Ελληνας τεχνικός έχει καταλήξει στους έντεκα του ντέρμπι. Αν δεν αλλάξει κάτι, λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Καντέ, Σαριέγκι, δεξί μπακ θα παίξει ο Βύντρα και αριστερό ο Σπυρόπουλος. Στον άξονα θα είναι οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, μπροστά τους ο Καραγκούνης, αριστερά ο Λέτο, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Σισέ.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών», εξ’ ου κι η φράση στον τίτλο «60.000 πράσινα κασκόλ». Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΠΑΕ, υπολογίζεται ότι στο Ολυμπιακό Στάδιο θα βρεθούν πάνω από 55.000 φίλοι του «τριφυλλιού», γεγονός που μόνο χαρούμενους θα κάνουν τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και όλο τον φίλαθλο κόσμο που… γουστάρει να παρακολουθεί παιχνίδια και μάλιστα ντέρμπι με πολύ κόσμο και ωραία ατμόσφαιρα.

Καλό ματς και θα τα ξαναπούμε την Κυριακή το βράδυ…

Κόκκαλης: «Μια γροθιά, για το καλύτερο δυνατό»

Ενωτικός παρουσιάστηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού. «Όλοι μαζί, κόσμος, παίκτες και διοίκηση, πρέπει να είμαστε μια γροθιά, για το καλύτερο δυνατό αυτή την περίοδο», είπε ο πρόεδρος των Πειραιωτών.

Οι τυχεροί της διαδικασίας ήταν οι Λουτσιάνο Γκαλέτι, Ιεροκλής Στολτίδης, Αλέκος Ράντος και Γιάννης Αναγνωστόπουλος. Το φλουρί ισούται με 5.000 ευρώ.

Τα προβλήματα δεν... «λύθηκαν»

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πανιώνιο (31/1, Κυριακή) στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Λούα Λούα, Γκαλίτσιο και Μήτρογλου, αφού δεν είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Η 19μελής αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Ντάτολο, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Ντάρμπισαϊρ.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, με απογευματινή προπόνηση (18:00), στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

ΑΕΚ: Με γεμάτες τσέπες και πριμ… στο ντέρμπι

Ανοίγουν την κάνουλα οι διοικούντες την ΑΕΚ και έτσι οι παίκτες της ομάδας θα πάνε με γεμάτους τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όπως έγινε γνωστό, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα καρπωθούν εντός της ημέρας μέχρι και το τελευταίο… σεντ των δεδουλευμένων τους, ενώ -όπως έγινε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό- τους περιμένει πριμ 150.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης. Άγνωστοι οι «11 εκλεκτοί» του Μπάγεβιτς, φεύγει ο Ενσαλίβα. Συγνώμη από Ταχτσίδη.

Το πριμ δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα δια στόματος Νίκου Θανόπουλου, αλλά στη σημερινή προπόνηση ο νυν πρόεδρος της ΑΕΚ θα ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» αρχικά την εξόφληση των υποχρεώσεων της διοίκησης (στα 2 εκατ. ευρώ ανέρχεται το ποσό) και στη συνέχεια το πριμ που λογικά θα είναι ίδιο με αυτό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (150.000). Υπάρχει η σκέψη να μοιραστεί ακόμα μεγαλύτερο ποσό σε περίπτωση νίκης, αλλά δεν θέλουν στην ΑΕΚ να δείξουν ότι διαχωρίζουν τους «αιώνιους».

«Μύλος» η ενδεκάδα, αλλά με Σκόκο βασικό

«Θολώνει τα νερά» ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τα τελευταία οικογενειακά διπλά που πραγματοποιεί στις προπονήσεις, αφού αλλάζει συνεχώς συστήματα και πρόσωπα. Επιθυμώντας να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της «Ένωσης» δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα στις προπονήσεις αν και ο βασικός του κορμός μοιάζει απίθανο να αλλάξει.

Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Καράμπελας, Καφές, Μαντούκα, Σκόκο, Τζεμπούρ και Μπλάνκο πολύ δύσκολα δεν θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα! Από την άλλη, οι δύο θέσεις παίζονται ανάμεσα σε τρεις ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, οι Γιάχιτς, Ζεράλντο και Μάκος διεκδικούν τις θέσεις του στόπερ και του αμυντικού χαφ που απομένουν. Πολλά θα εξαρτηθούν και από το σύστημα με το οποίο θα αποφασίσει ο «Ντούσκο» να παρατάξει την ΑΕΚ, μια και φαίνεται να προβληματίζεται από την δύναμη που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στον χώρο του κέντρου. Έτσι, πιθανότερο είναι να αφήσει στην άκρη το 4-4-2 και να καταλήξει στο 4-3-3 που θα γίνεται 4-5-1 όταν αμύνεται η ομάδα.

Συγνώμη από Ταχτσίδη, αλλά…
Την έγγραφη απολογία του στην οποία ζητάει συγνώμη παρέδωσε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ντίνο Παπαποστόλου. Ο νεαρός μέσος αναγνωρίζει το λάθος του για τα 105 λεπτά που πήγε αργοπορημένος στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας, ενώ αναφέρεται και στην αργοπορημένη άφιξη του το Σάββατο, με τη δικαιολογία πως τότε τον είχε σταματήσει η Τροχαία. Στον 23χρονο αναμένεται να επιβληθεί χαμηλό πρόστιμο, αλλά ποσώς φαίνεται να τον ενδιαφέρει μια και στο μυαλό του βρίσκεται η μεταγραφή στην Τζένοα που είναι -μάλλον- θέμα ημερών.

Προτιμάει Τσάμπιονσιπ από Ραπίντ ο «Ταμ»
Ο Ταμαντανί Ενσαλίβα έχει ειδοποιηθεί ότι δεν υπολογίζεται από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται το μέλλον του μακριά από τους Θρακομακεδόνες. Ο μάνατζερ του, του μετέφερε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ραπίντ Βουκουρεστίου για δανεισμό, αλλά ο μέσος φαίνεται να προτιμάει την Τσάμπιονσιπ από τους Ρουμάνους. Έτσι, θα περιμένει μήπως δεχθεί κάποια πρόταση από αγγλικό σύλλογο μέσα στις επόμενες μέρες και στη συνέχεια θα επιλέξει σύλλογο για την συνέχεια της καριέρας του.

Λαγός: «Μεγάλη ομάδα, χωρίς ισχυρή διοίκηση η ΑΕΚ»

Η ισχυρή διοίκηση που λείπει από την ΑΕΚ είναι ο λόγος που η ομάδα παρουσιάζει αυτό το πρόσωπο σύμφωνα με τον Παναγιώτη Λαγό. Ο μέσος της «Ένωσης» με δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα «Goal news» εμφανίζεται έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα αν και δηλώνει ότι δεν αισθάνεται καλά στο σύλλογο, λόγω της βαθμολογικής θέσης που κατέχει.

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Λαγού:

Σε μία κάκιστη σεζόν, με πολλά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα που έχουν φέρει τον φίλαθλο της ΑΕΚ να πληγώνεται καθημερινά από πολλά θέματα, τι μήνυμα έχεις να στείλεις;
«Η δύναμη αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος της, που πάντα ακολουθεί και στηρίζει. Το μόνο που θα ήθελα να πω σε αυτόν τον κόσμο είναι να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα με όση δύναμη του έχει μείνει ακόμα και πιστεύω ότι ο κόσμος της ΑΕΚ στο τέλος θα δικαιωθεί».

Μπορεί η ΑΕΚ να ανατρέψει την κατάσταση και να διεκδικήσει Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι οφ;
«Στο ποδόσφαιρο ούτε προδιαγράφεις ούτε αποκλείεις, μακάρι να τα καταφέρουμε».

Τελειώνει το συμβόλαιό σου το καλοκαίρι. Τι σκέφτεσαι λίγους μήνες πριν;
«Το μόνο που σκέφτομαι είναι να έχω την υγειά μου και να προσφέρω όσο μπορώ».

Εχεις μιλήσει με άλλες ομάδες, όπως έχεις δικαίωμα;
«Δεν με απασχολεί αυτό το θέμα, αυτήν τη στιγμή είμαι στην ΑΕΚ και μόνο ένα πράγμα σκέφτομαι, την ΑΕΚ».

Ο Σκόκο είπε ότι δεν είναι ευτυχισμένος σε αυτήν την ΑΕΚ. Εσύ πώς αισθάνεσαι στην ομάδα;
«Δεν μου αρέσει να σχολιάζω τα λεγόμενα των συμπαικτών μου για εμένα, όμως θα πω αυτό: Όταν η ομάδα σου βρίσκεται βαθμολογικά εκεί που βρίσκεται, δεν μπορείς εσύ να αισθάνεσαι καλά».

Ήσουν στα περισσότερα παιχνίδια στην εξέδρα και έβλεπες την ΑΕΚ. Με πιο καθαρό μάτι τι πιστεύεις ότι έφταιξε και η ομάδα βρίσκεται εκτός όλων των στόχων;
«Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης που βρισκόμαστε εκτός στόχων».

Πώς αντιμετωπίζετε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό; Υπάρχει ίδιο πάθος για νίκη, όπως και πριν από το Καραϊσκάκη;
«Δεν νομίζω ότι πρέπει να διαχωρίζουμε τα ντέρμπι από τα άλλα ματς. Ολα τα παιχνίδια είναι το ίδιο. Σε όλα τα παιχνίδια πάμε για να κερδίσουμε. Πρέπει όλα τα παιχνίδια να τα βλέπουμε το ίδιο γιατί, όπως έχει αποδειχθεί, το ποδόσφαιρο τιμωρεί».

Θεωρείς «υποχρέωσή» σας να νικήσετε και τον Παναθηναϊκό μετά το διπλό επί του Ολυμπιακού;
«Θεωρώ υποχρέωσή μας να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που μας μένουν και αυτό πρέπει να κάνουμε».

Τι λείπει από αυτήν την ΑΕΚ για να γίνει ανταγωνιστική;
«Λείπει η ισχυρή διοίκηση. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα χωρίς ισχυρή διοίκηση».

Πιστεύεις πως ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή θα βοηθούσε στην αλλαγή ψυχολογίας;
«Όλοι γνωρίζουν καλά ποιος είναι ο Μπάγεβιτς. Άρα, για ποια αλλαγή μιλάμε;».

Πόσο λείπει η παρουσία ενός ηγέτη μέσα στα αποδυτήρια;
«Ποτέ δεν κατάλαβα τι θα πει ηγέτης στα αποδυτήρια. Είμαστε όλοι μεγάλα παιδιά, είμαστε υπεύθυνοι για ό,τι λέμε και ό,τι κάνουμε και όχι άβουλα πλάσματα που χρειαζόμαστε τον δάσκαλό μας».

Οι διαιτητές των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στους δύο πρώτους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Βασίλης Παμπορίδης του συνδέσμου Κιλκίς ορίστηκε στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, στις 02/02, ενώ το παιχνίδι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Καλλιθέα, που θα γίνει την επόμενη μέρα(03/02), θα διευθύνει ο Χρήστος Μήτσιος από την Ήπειρο.

Ο Βασίλης Παμπορίδης θα έχει βοηθούς τους Γρηγόρη Πάνου (Αιτ/νίας) και Δημήτρη Γκάγκα (Λάρισας). Βοηθοί του Χρήστου Μήτσιου ορίστηκαν οι Νικόλαος Γεωργαράκος (Αθηνών) και Χρυσούλα Κουρομπίλια του συνδέσμου Καρδίτσας.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES