28 Φεβ 2010

Περίπατος για Ρεάλ!

Περίπατος για Ρεάλ!
Την έκτη της νίκη στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Ρεάλ η οποία δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με 5-1 την Τενερίφη στα Κανάρια Νησιά. Δεινοπάθησε αλλά διατηρήθηκε πρώτη η Μπαρτσελόνα.



Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Τενερίφη μείωσε σε 2-1, όταν ο Νίνο έβγαλε από τα δεξιά την σέντρα, ο Αγιόζε έπεσε στον Κασίγιας που είχε μπλοκάρει, ο διαιτητής δεν έδωσε το επιθετικό φάουλ και τελικά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει στην κενή εστία. Η Ρεάλ, όμως, αντέδρασε γρήγορα και πήρε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στο 48' με τον Κακά, ενώ ο Ρονάλντο στο 79' έγραψε το 4-1 με αμφισβητούμενο πέναλτι. Στις καθυστερήσεις, ο Ραούλ έγραψε το 5-1, αποτέλεσμα που ήταν το έκτο σερί θετικό για την Ρεάλ, η οποία διατηρήθηκε δύο βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί επικράτησαν πολύ δύσκολα της εξαιρετικά οργανωμένης Μάλαγα με 2-1 και παρέμειναν στην κορυφή. Ο Πέδρο άνοιξε το σκορ στο 69' με ωραίο μακρινό σουτ, όμως στο 80' η αντεπίθεση των Ανδαλουσιανών είχε τελικό αποδέκτη τον Βάλντο που ισοφάρισε σε 1-1. Ο Μέσι τέσσερα λεπτά αργότερα έδωσε τη νίκη καθώς δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει από κοντά και έτσι η Μπαρτσελόνα επικράτησε δια πυρός και σιδήρου συνεχίζοντας τις κακές εμφανίσεις, έπειτα από την μεσοβδόμαδα ισοπαλία στην Στουτγάρδη.

Τα αποτελέσματα:
Χετάφε-Σαραγόσα 0-2 (2', 20' Σουάζο)
Τενερίφη-Ρεάλ (46' Αγιόζε - 30', 42' Ιγκουαϊν, 48' Κακά, 79' πεν. Ρονάλντο, 90' Ραούλ)
Μπαρτσελόνα-Μάλαγα 2-1 (69' Πέδρο, 84' Μέσι - 80' Βάλντο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES