14 Αυγ 2009

Κλάζνιτς, Νοντά και Κέζμαν


Ο Ολυμπιακός μπορεί να "καίγεται για την απόκτηση αριστερού μεσοεπιθετικού, αφού το κενό από την αποχώρηση του Τζόρτζεβιτς και την απώλεια του Λέτο δεν έχει καλυφθεί, στα γραφεία της ΠΑΕ όμως φτάνουν προτάσεις για σέντερ φορ. Κλάζνιτς, Νοντά και Κέζμαν φέρεται να έχουν προταθεί.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Κροάτης φορ της Ναντ, η οποία υποβιβάστηκε στη Β' κατηγορία, φέρεται να είπε στους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας ότι: "Με θέλει ο Ολυμπιακός και μάλλον θα τα βρούμε! Οπότε σύντομα θα φύγω...".

Ο Κλάζνιτς την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 28 ματς (εκ των οποίων τα 22 ως βασικός) και πέτυχε 6 γκολ, αριθμός που δεν δικαιολόγησε τα 8 εκατ ευρώ που του πρόσφερε η γαλλική ομάδα για 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την ίδια ώρα από τη Γαλλία έχει κυκλοφορήσει ότι οι "ερυθρόλευκοι" ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σαμπανί Νοντά της Γαλατασαράι. Μάλιστα κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Νις η οποία ενδιαφέρεται για τον παίκτη έχει ως αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην κούρσα της απόκτησης του Κογκολέζου επιθετικού.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Ματέγια Κέζμαν, προτάθηκε από μάνατζερ, καθώς παραχωρείται από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θέλει να τον ξεφορτωθεί. Για τον Σέρβο φέρεται να ενδιαφέρεται και η Μάλαγα που πρόσφατα απέκτησε τον Εντίνιο από την ΑΕΚ.

Κοιτάζει τον Φερναντίνιο
Σε ότι αφορά τη θέση που πραγματικά "πονάει" ο Ολυμπιακός, το τελευταίο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Φερναντίνιο. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Μπαρουέρι (ομάδα πρώτης κατηγορίας της Βραζιλίας) θεωρείται πολύ καλή περίπτωση, όμως τα 5 εκατ. ευρώ που απαιτεί η ομάδα του είναι "τσουχτερή" τιμή...

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τουρνουά "Εγνατία"
Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής του τουρνουά ποδοσφαίρου νέων «Εγνατία», που φιλοξενήθηκε το απόγευμα στο γήπεδο του Λαχανά. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι και το τελευταίο λεπτό, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τον Ηρακλή με 2-1, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Βασιλόγιαννη, ο οποίος, εκτός των δύο τερμάτων που σημείωσε, έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με το πέναλτι του Βασιλόγιαννη. Ο Ηρακλής ισοφάρισε με τον Τσίτσια στο 54', όμως πέντε λεπτά αργότερα ο νεαρός σκόρερ του Ολυμπιακού από κοντά πέτυχε το δεύτερο γκολ του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Αμέσως μετά πανηγύρισε βγάζοντας τη φανέλα του, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον διαιτητή κ. Πετρίδη.

Διαιτητές του τελικού ήταν οι: Πετρίδης, Μερκενίδης και Δημητριάδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σάρντες, Ιβανίδης, Τούσιας, Κότσιος, Παπαστεργίου, Γατίδης, Ευσταθίου, Νατσιόπουλος, Νικήτας, Χήτας, Φλώρος. Αγωνίστηκαν και οι Καράμπελας, Κυβαρνάντες, Καπνίδης και Τσίτσιας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Αποστολόπουλος, Βαλεργιανός, Πετρόπουλος, Ρουγκάλας, Κοτσαρίδης, Κατσικογιάννης, Βασιλόγιαννης, Σκούρτης, Τσετσαντίδης, Νικλιτσιώτης. Αγωνίστηκαν και οι Κρητικός, Αριανούτσος, Γιαμαντάκης, Κουρντανούβλης και Σταματογιάννης.

Τον τελικό παρακολούθησαν αρκετοί εκπρόσωποι ομάδων της Σούπερ Λίγκας, ενώ τη νομαρχία Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Διονύσης Ψωμιάδης. "Όλα αυτά τα παιδιά θα αποτελέσουν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και χάρισαν θέαμα σε όλους όσοι παρακολούθησαν τα παιχνίδια. Είδαμε καλές αναμετρήσεις και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού που κατέκτησαν τον τίτλο", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ψωμιάδης.

Aνανέωσε μέχρι το 2012 ο Σάντος!


Σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ για δύο ακόμα χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2012, ήρθε ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός συναντήθηκε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, συμφώνησαν σε όλα και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αποχώρησε από την προπόνηση ο Σορλέν
Ανησυχία προκύπτει στον ΠΑΟΚ για τον Ολιβιέρ Σορλέν. Ο Γάλλος μέσος αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και χρειάζεται να παρέλθουν 48 ώρες για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του. Εκφράζονται φόβοι για απουσία του από την ενεργό δράση για ένα μήνα!

Σε εξετάσεις, ακόμη, υποβλήθηκε ο Τζο Μπιζέρα για τον τραυματισμό που υπέστη στο φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη με τον Εργοτέλη, οι οποίες έδειξαν ότι δεν έχει πειραχθεί ο μυς στο πόδι του. Θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα όταν υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις που αισθάνεται.

Στις υποχρεώσεις του «Δικεφάλου» επέστρεψαν οι διεθνείς Βασίλης Κουτσιανικούλης, Θανάσης Παπάζογλου. Με ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν να κινούνται οι Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, Νίκος Αραμπατζής και με θεραπεία οι Πάμπλο Κοντρέρας, Γιώργος Φωτάκης.

Sold out και επίσημα!


Παρά το γεγονός ότι η Αθήνα μοιάζει με εγκαταλελειμμένη πολιτεία λόγω του Δεκαπενταύγουστου, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατάφεραν σε λιγότερο από 48 ώρες να εξαντλήσουν τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τετάρτης με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, δείχνοντας για μία ακόμη φορά την πίστη τους στην ομάδα. Aνακοίνωσε το sold out η ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι τα προς διάθεση εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα με την Ατλέτικο στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας εξαντλήθηκαν. Εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων προς διάθεση παραμένει στις μπουτίκ στο Mall, στο Χαλάνδρι και στο Περιστέρι".


Προχωράει για Κολοτσίνι...
Στην τελική ευθεία για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οπως έχουμε αναφέρει, οι "πράσινοι" εξετάζουν προσεκτικά κάποιες περιπτώσεις στόπερ όμως το όνομα του Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι είναι αυτό που εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλότερα στη λίστα.

Μάλιστα δεν αποκλείεται σύντομα να κατατεθεί επίσημη πρόταση στην Νιουκάστλ, που τον έχει βγάλει (κι επισήμως) στο σφυρί, οριοθετώντας ως τιμή εκκίνησης των συζητήσεων τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον και ο παίκτης θέλει να φύγει από τις "καρακάξες", αφού δεν επιθυμεί να τις ακολουθήσει στην Τσάμπιονσιπ. Γι' αυτό μάλιστα είναι διατεθειμένος ακόμη και να ρίξει λίγο τις οικονομικές του απολαβές, από τα 2,1 εκατ. ευρώ που παίρνει στη Νιούκαστλ, πιο κάτω από τα 2 εκατ.

Για την απόκτηση του Κολοτσίνι έχουν δείξει ενδιαφέρον και δύο ακόμη σύλλογοι, ωστόσο κανείς εξ αυτών αγωνίζεται στα Κύπελλα Ευρώπης, κάτι που αποτελεί επιθυμία του παίκτη.

Βέβαια θα πρέπει να επαναλάβουμε ότι στα υπόψιν παραμένουν και άλλες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα αυτή του συμπατριώτη του Κολοτσίνι, Κάτα Ντίας της Χετάφε που κοστολογείται περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ από την ισπανική ομάδα.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Τσεκάρει Εντνίλσον ο Τεννές


Οι προτεραιότητες της Κέρκυρας είναι ένας αμυντικός χαφ και ένας πλάγιος μέσος.Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Πέδρου Εντνίλσον που πέρασε από τον ΟΦΗ και που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ Λάρνακας.Ο 26 μέσος (γεννημένος στο Μπισό Γουινέας) θα τσεκαριστεί από τον Μπάμπη Τεννέ τις επόμενες μέρες.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES