4 Ιαν 2010

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ


 Ο Αναστασιάδης αμύνεται

 


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 1-1 
Γκόλ: 12' Παλαιολόγος σουτ - 21' Λουρένσο κεφ
Στο 90+1' οριζόντιο δοκάρι ο Γιαννιτσανάκης
Παναιτωλικός (Σίνισα Γκόγκιτς): Μανιάτης, Παλαιολόγος, Βούκοβιτς (80' Μανίκας), Αναστασιάδης, Μόρετς, Δέντσας, Λόπεζ (66' Μπελεβώνης), Χρυσάφης (57' Ζουρούδης), Γκούρμα, Μπαϊκαρά, Μουμίν.
Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Βενέτης, Ρεπερνέ (73' Μακρυδημήτρης), Παρασκευαϊδης, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Ιωάννου, Λουρένσο (80' Τσίγκας), Γιαννιτσανάκης, Λαμπρόπουλος (61' Φλαβίνιο), Μπερνς.
ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Σέγκος Γ. ΕΠΣ Εύβοιας
ΒΟΗΘΟΣ: Πάνος Γ. ΕΠΣ Εύβοιας
ΒΟΗΘΟΣ: Χαρίτος Ν. ΕΠΣ Αθηνών
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αναστασιάδης - Κοντοδήμος, Μπερνς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Σχόλιο: Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την Κέρκυρα, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στο κατάμεστο γήπεδο του Αγρινίου. Στο δια ταύτα, οι γηπεδούχοι μπήκαν με ενθουσιασμό στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 12' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Παλαιολόγου. Ωστόσο, η αντίδραση του ΑΟΚ ήταν άμεση αφού στο 21' ο Λουρένσο με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπερνς έφερε το ματς στα ίσα. To παιχνίδι διατήρησε τον καλό του ρυθμό με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ της νίκης. Η πιο σημαντική ευκαιρία, πάντως, ανήκε στην Κέρκυρα, που στάθηκε άτυχη στο 90+1' όταν το σουτ του Γιαννιτσανάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μανιάτη.
* Δεκαπέντε λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι φίλοι των γηπεδούχων έχουν κατακλύσει το γήπεδο του Παναιτωλικού! Αξίζει να αναφέρουμε ότι περίπου 150 οπαδοί της Κέρκυρας ταξίδεψαν στο Αγρίνιο, με σκοπό να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδα. Στο μεταξύ, η ομάδα Νέων του Παναιτωλικού νωρίτερα γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1 από την αντίστοιχη της Κέρκυρας. 




 
Στη σέντρα η Κέρκυρα μετά το 1-0

Β΄ΕΘΝΙΚΗ: «Κόλλησε» στο Αγρίνιο η Κέρκυρα

Ισόπαλες με σκορ 1-1 ήρθαν Κέρκυρα και Παναιτωλικός στο κατάμεστο δημοτικό γήπεδο του Αγρινίου, στο πλαίσιο της 15ης  του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 12’ με τον Παλαιολόγο, όμως οι «Φαίακες» ισοφάρισαν μόλις εννιά λεπτά αργότερα με τον Λουρέσνο, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη με τον Γιαννιτσανάκη, το γυριστό σουτ του οποίου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μανιάτη.

Με το βαθμό αυτό οι φιλοξενούμενοι αύξησαν τη διαφορά τους από τον δεύτερο Ολυμπιακό Βόλου στους 5 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Σίνισα Γκόγιτς, η οποία παρέμεινε αήττητη εντός έδρας, ανέβηκε πέμπτη.

Συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Γκόγκιτς): Μανιάτης, Παλαιολόγος, Βούκοβιτς (80' Μανίκας), Αναστασιάδης, Μόρετς, Δέντσας, Λόπες (66' Μπελεβώνης), Χρυσάφης (57' Ζουρούδης), Γκούρμα, Μπαϊκαρά, Μουμίν.

Κέρκυρα (Τεννές): Αποστολίδης, Βενέτης, Ρεπερνέ (73' Μακρυδημήτρης), Παρασκευαΐδης, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Ιωάννου, Λουρένσο (80' Τσίγκας), Γιαννιτσανάκης, Λαμπρόπουλος (61' Φλαβίνιο), Μπερνς.

Διαιτητής: Σέγκος (Ευβοίας)

Δείτε το φιλμ του αγώνα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής: 


ΔΟΞΑ-ΕΘΝ.ΑΣΤΗΡ 2-2
(80' πεν. Γκονζάλες, 52' Χλωρός-33',90' πεν. Γκουέι)

ΟΦΗ-ΑΙΓΑΛΕΩ 2-0
(56',83' Βλόνταρτσικ)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΕΘΝΙΚΟΣ 0-2
(10' Ζουαρί, 81' Φαρινόλα)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ 1-0
(32' Σολάκης)

ΑΓΡ.ΑΣΤΗΡ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 0-0

ΟΛ.ΒΟΛΟΥ-ΣΕΡΡΕΣ 2-0
(5' Αμπράμοβιτς, 87' πεν Ροτζέριο)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΙΩΝΙΚΟΣ 1-0
(11' Ετέροβιτς)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 1-1
(12’ Παλαιολόγος-21’Λουρένσο)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΡΟΔΟΣ (4/1,18:00,ET3) 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2-3.1.2010

Α1' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (13η)
ΑΠΟΤ.
ΑΟ ΠΑΞΟΙ
ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ  
αναβλ.
ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΓ ΜΑΡΚΟΥ
1-2
ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
ΑΟ ΑΤΡ.ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ
4-3
ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
ΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ
0-3
ΑΣ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
ΑΠΣ ΑΝΑΓ.ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ
2-0
ΟΦΑΜ
ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ
3-1
ΑΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ
ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ 
2-1
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (13η)

ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΠΑΡΤΥΛΑΣ
ΠΑΟΚ
3-1
ΑΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝ
ΑΟ ΣΥΝΑΡΑΔΩΝ
1-0
ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ
ΑΕ ΦΑΙΑΚΩΝ
3-1
ΠΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ 
ΑΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ
2-1
ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΙΤΑΛΑΔΩΝ
ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ
2-1
ΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 
ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 
0-3 α.α
ΑΟ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ
ΑΟ ΟΜΟΝΟΙΑ
0-0
Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-ΝΟΤΙΟΣ (11η)

ΑΕ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 
ΠΑΣ ΜΑΓΙΑ 
4-1
ΑΠΣ ΘΥΕΛΛΑ 
ΑΣ ΚΕΡ. ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ
2-0
ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΑ
ΑΠΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ ΔΕΚΑ 
2-3
ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 96
ΑΠΣ ΚΕΡ. ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2-1
ΑΟ ΚΑΒΟΣ 
ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΦΡΑΣ 
2-1

Μπέος: «Άνοδος με Τσιώλη στο τιμόνι»

Την πεποίθησή του ο Ολυμπιακός Βόλου θα πάρει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο πρόεδρος της ομάδας, Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ fm 94,6. Ο «ισχυρός άνδρας» του Ολυμπιακού προανήγγειλε και την παραμονή του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου εκθειάζοντας τις ικανότητές του. Ο κ. Μπέος ανακοίνωσε και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών στους οποίους έχει κάνει πρόταση ο Ολυμπιακός Βόλου για να καλύψουν το επιθετικό κενό της επίθεσης.

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο είπε: «Είναι πολύ θετικό για την ομάδα μου, με την έννοια ότι ο Βόλος εδώ και πολλά χρόνια έχει περάσει στην ποδοσφαιρική αφάνεια. Έλειπε μία ομάδα που να πρωταγωνιστεί και τώρα γίνεται αυτό και είναι θετικό όχι μόνο για τον Βόλο αλλά και για την Β’ Εθνική. Στο παρελθόν υπήρχε η “συμμορία συγγενών και φίλων” η οποία είχε φέρει 11 ομάδες από την Αθήνα στην Α’ Εθνική. Είχα βάλει και εγώ το χεράκι μου σε αυτό».

Για τις ομάδες της επαρχίας και τη μάχη της κορυφής στη Β’ Εθνική, τόνισε: «Κατ’ αρχήν καμία ομάδα δεν πήρε το πρωτάθλημα ή έπεσε κατηγορία από το χειμώνα. Η Κέρκυρα έχει δείξει δείγματα γραφής και έχει σταθερότητα. Η Κέρκυρα, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Παναιτωλικός και ο ΟΦΗ είναι οι ομάδες της επαρχίας που κατά την προσωπική μου άποψη θα παλέψουν για την άνοδο. Την εξάδα θα συμπληρώσουν ο Εθνικός με τον Εθνικό Αστέρα αλλά ως εκεί. Δεν πιστεύω πως οι αθηναϊκές ομάδες έχουν τη δυνατότητα να ανέβουν. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ παίρνουν το 95% της πίττας και το υπόλοιπο ο Πανιώνιος. Δεν χωράει άλλη ομάδα από την πρωτεύουσα στη Σούπερ Λίγκα».

Για τον τεχνικό της ομάδα, Σάκη Τσιώλη, δήλωσε: «Η εκτίμηση μου είναι ότι ο προπονητής όπως και η ομάδα χρειάζονται χρόνο για να χτιστεί. Είναι δύσκολη η κατηγορία αλλά ο προπονητής και ειδικά ο Τσιώλη είναι αδικημένος. Έχει πολλές δυνατότητες αν τον αφήσεις να δουλέψει και του δώσεις ευκαιρίες. Η εύκολη λύση είναι πάντα ο προπονητής, κάτι το οποίο είναι λάθος και το πλήρωσα και εγώ πέρσι με τον Μπουμπένκο. Με τον κ Τσιώλη αρχίσαμε και θα τελειώσουμε μαζί. Κάναμε μια κοιλιά αλλά στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν, γι’ αυτό είναι και ο βασιλιάς των σπορ».

Για τις μεταγραφές ανέφερε: «Είναι γνωστό παγκοσμίως πως υπάρχει πρόβλημα στη θέση του σέντερ φορ. Εμείς έχουμε την εμπειρία και θα επιλέξουμε παίκτες έτοιμους, με εμπειρία που να γνωρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και να έχουν αγωνιστεί σε αυτό. Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με ποδοσφαιριστές από την Σλοβακία και την Αργεντινή, όπου έχουν σταματήσει τα πρωταθλήματά τους εδώ και δύο μήνες και θα χρειαστούν χρόνο για να εγκλιματιστούν εδώ. Έχουμε κάνει πρόταση σε 3-4 επιθετικούς, μεταξύ αυτών οι Σολάκης, Σουλτανίδης και Καούνος και μέχρι την Τετάρτη θα έχουμε πάρει έναν, ενώ θέλουμε και δεύτερο φορ. Ο Καπάνταης προέρχεται από τραυματισμούς και σφίγγει τα δόντια σε κάθε ματς. Χθες έπαιξε με ένεση. Έχει εμπειρία, ποιότητα και προσωπικότητα την οποία χρειαζόμαστε σε αυτήν την κατηγορία».

Για το αν μπορούν να ισοσκελιστούν τα έσοδα με τα έξοδα στην κατηγορία, ξεκαθάρισε: «Είναι πολύ δύσκολο να ισοσκελιστούν τα έξοδα με τα έσοδα στη Β’ Εθνική. Αν θέλει μία ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό θα πρέπει ο πρόεδρος, ο μεγαλομέτοχος και το υπόλοιπο συμβούλιο να βάλουν βαθειά το χέρι στη τσέπη. Τα έσοδα στην κατηγορία είναι τα ίδια για όλες τις ομάδες. Άντε να έχει μία ομάδα 150 με 200 χιλιάδες παραπάνω από χορηγίες και τοπική κοινωνία. Φέτος άρχισε η χρονιά και έχουμε προγραμματίσει το μπάτζετ και το που θα φτάσουμε. Είμαστε πολύ καλά διοικητικά και υπάρχει ηρεμία. Δεν πρόκειται να προκύψει πρόβλημα στον οικονομικό τομέα και δεν αφήνουμε την εταιρία να εκτεθεί. Όλα έχουν μπει σε μια σειρά και όλα στο Βόλο είναι νοικοκυρεμένα και σε αυτό έχουν παίξει το ρόλο τους τα μέλη του ΔΣ όπως και η συμμετοχή του κόσμου. Οι χορηγίες έχουν αυξηθεί γιατί τους δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσω της ομάδας».

Αποφασίζουν άμεσα για στόπερ

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της απόκτησης του κεντρικού αμυντικού στον Παναθηναϊκό. Ο Νικόλας Πατέρας επιστρέφει σήμερα από τις χειμερινές του διακοπές και θα έχει άμεσα συνάντηση με τους Νιόπλια, Αντωνίου για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Ψηλά στην «πράσινη» λίστα βρίσκονται τα ονόματα του Εμάνουελ Πόγκατετζ και του Μάρκο Ματεράτσι, ενώ η διοίκηση διαψεύδει τα όσα ακούγονται για την περίπτωση του Σωτήρη Κυργιάκου.

Το επόμενο διάστημα ο κ. Αντωνίου θα προσεγγίσει τη Μίντλεσμπρο, θέλοντας να μάθει τις απαιτήσεις που έχει για την παραχώρηση του Αυστριακού στόπερ. Όσον αφορά τον Ιταλό, οι «πράσινοι» εμφανίζονται διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι 1,5 εκατ. ευρώ για το διάστημα που αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ!

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «La Progres» ανέφερε ότι ο Στάθης Ταυλαρίδης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, δεν απέκλειε το ενδεχόμενο η μεταγραφή να υλοποιηθεί άμεσα, αν και το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι. Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι έχουν επαφές με τον 29χρονο αμυντικό.

Αυτό που φαίνεται ότι θα ειπωθεί στη σύσκεψη ανάμεσα στον κ. Πατέρα και τους κ.κ. Νιόπλια, Αντωνίου είναι ότι το «τριφύλλι» θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ξεχωριστού στόπερ και δεν θα κάνει μεταγραφή για τα μάτια του κόσμου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο πρόεδρος της ομάδας να πάει στην Παιανία και να μιλήσει στους παίκτες του και να τους ευχηθεί για νέα χρονιά.

* Αν και οι Σεϊταρίδης, Ρουκάβινα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού είναι γνωστό έχουν τεθεί νοκ άουτ για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Εργοτέλη. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έκαναν ασκήσεις στις πάσες, δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και κατόπιν έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα, στις σέντρες και στα σουτ σε κίνηση. Στη συνέχεια, οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες των επτά κι έπαιξαν δίτερμα εναλλάξ.

«Στέλνουν» Μιλοβάνοβιτς οι Γάλλοι

Ως στόχο του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Πανιωνίου παρουσιάζουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης τον μέσο της Λανς, Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός από τους Γάλλους και τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, εμφανίζουν την Ελλάδα ως πιθανότερο προορισμό του.

Ο Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς είναι 25 χρονών και αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα τα τελευταία δύο χρόνια. Έχει ύψος 1,80, είναι 75 κιλά και ξεκίνησε την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα, στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι και πρόπερσι. Την περσινή σεζόν έπαιξε σε 24 ματς σημειώνοντας δύο τέρματα, ενώ φέτος έχει παίξει σε οχτώ παιχνίδια (πέντε βασικός).

«Χαλάει» του Μπεν Αρφά!

Αρνητική τροπή παίρνει η υπόθεση του Χατέμ Μπεν Αρφά! Σύμφωνα με τα περισσότερα γαλλικά Μέσα, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός θα μείνει στη Μαρσέιγ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Από την πλευρά τους, στον Ολυμπιακό παραμένουν αισιόδοξοι και θεωρούν ότι ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα.

Μάλιστα, μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχει μπει ένα τέλος στο συγκεκριμένο θέμα. Οι Πειραιώτες εκτιμούν ότι οι Μασσαλοί ακολουθούν συγκεκριμένη στρατηγική και σύντομα θα απαντήσουν θετικά. Tην ίδια ώρα, μερίδα του γαλλικού Τύπου αναφέρει πως ο Ολυμπιακός απέσυρε την πρότασή του.

«Σύμφωνα με όλα όσα ξεκάθαρα φαίνονται τώρα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα μείνει στη Μαρσέιγ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Η αναχώρηση του Χατέμ Μπεν Αρφά δεν πρόκειται να γίνει τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, καμία συνάντηση ανάμεσα στο τεχνικό τιμ της ομάδας της Μασσαλίας και του περιβάλλοντος του παίκτη δεν έλαβε χώρα στην Περαλάδα (Ισπανία), όπου η Μαρσέιγ βρίσκεται για προετοιμασία. Το άμεσο μέλλον του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού είναι πια δεδομένο στη Μασσαλία. Ο Μπεν Αρφά θέλει να μείνει στη Μαρσέιγ, η Μαρσέιγ τον έχει ανάγκη: ο Μπακί Κονέ έφυγε για το Κύπελλο Αφρικής, ο Μαμαντού Νιανγκ είναι τραυματίας, ο Φερνάντο Μοριέντες ντεφορμέ και ο Ματιέ Βαλμπουενά φεύγει», μετέδωσε το RMC, το οποίο είναι από τα πιο έγκυρα Μέσα της Γαλλίας.

Παρότι στη Γαλλία ισχυρίζονται ότι δεν «υπήρξε καμία συνάντηση», ο Μπεν Αρφά συναντήθηκε με τον Ντιντιέ Ντεσάν, ο οποίος του εξήγησε ότι τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του. Σε κάθε περίπτωση, στον Ολυμπιακό εμφανίζονται έτοιμοι να προχωρήσουν το δεύτερο τους πλάνο. Οι Πειραιώτες θα χρειαστεί να εξετάσουν τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι βρίσκονται πιο χαμηλά στη λίστα από τον Γάλλο μεσοεπιθετικό.

Στα υπ’ όψιν των «ερυθρόλευκων» βρίσκονται ο Νέρι Καστίγιο (ο οποίος προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ), ο Μόρτεν Πέντερσεν (του οποίου η περίπτωση είναι δύσκολη), ο Τρεζόρ Μπούτου (που έχει προταθεί από τον μάνατζέρ του) και φαίνεται πως υπάρχει ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Τα πλάνα του Ζίκο για το ντέρμπι

Την αισιοδοξία ότι ο Ντουντού θα αγωνιστεί την Τετάρτη κόντρα στην ΑΕΚ εκφράζει το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και σήμερα ενδέχεται να φανεί αν θα τεθεί στη διάθεση του Ζίκο για τον αγώνα με την «Ένωση».

Στις τελευταίες προπονήσεις ο 56χρονος τεχνικός χρησιμοποιεί αρκετά τον Κατσικογιάννη, ο οποίος δεν αποκλείεται να αγωνιστεί δίπλα στον Μαρέσκα. Μάλιστα, ο Ζίκο σκέφτεται να τοποθετήσει στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής τον Όσκαρ.

Βέβαιο θεωρείται ότι ο Βραζιλιάνος προπονητής θα παίξει με δύο επιθετικούς, έχοντας στην κορυφή τον Μήτρογλου και πιο πίσω τον Ντιόγο. Ο Νικοπολίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Τοροσίδη, Μέλμπεργκ., Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μπράβο. Δεξί χαφ θα είναι ο Γκαλέτι.

* Θετικά είναι τα δείγματα από τον Λούα Λούα και τον Νταρμπισάιρ. Ο Κονγκολέζος επιθετικός εμφανίζεται αποφασισμένος να νικήσει τον χρόνο και να φτάσει σύντομα στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, ενώ ο Άγγλος φορ γίνεται καλύτερος όσο περνούν οι μέρες.

* Το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» θα επισκεφθούν σήμερα (στις 13:00) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Πάντα «παίζει» η επιστροφή του Κυργιάκου!

Μπορεί από τον Παναθηναϊκό να διαψεύδουν ενδιαφέρον για τον Σωτήρη Κυργιάκο, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά. Η πολιτική της ΠΑΕ είναι τέτοια, που πολλές φορές οι διαψεύσεις πρέπει να γίνονται. Θυμηθείτε μόνο τις περιπτώσεις του Γιώργου Καραγκούνη και του Γιούρκα Σεϊταρίδη, όταν οι «πράσινοι» έλεγαν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα επιστροφής τους, αλλά στο τέλος έγινε το αντίθετο…

Αυτό που λένε οι πληροφορίες, λοιπόν, είναι ότι θέμα Κυργιάκου υπάρχει, κι’ ας μη το βγάζουν προς τα έξω (λογικό)από τον Παναθηναϊκό. Ο Ελληνας αμυντικός αρέσει σε υψηλά στελέχη της ΠΑΕ, που τον θεωρούν εξαιρετική περίπτωση για την άμυνα της ομάδας του και λύση προοπτικής. Είναι ένας «killer» με τα όλα του.

Η περίπτωση Κυργιάκου, λοιπόν, δεν πρόκειται να «σβηστεί». Το όνομά του θα συζητιέται για μέρες και μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη. Δεν γράφω ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει σίγουρα τον στόπερ της Λίβερπουλ. Γράφω ότι ενδιαφέρον υπάρχει και ίσως γίνουν κινήσεις για να γίνει η μεταγραφή. Ο χρόνος θα δείξει…

*Ματεράτσι και Πόκατετζ είναι δυο ονόματα, που βρίσκονται ψηλά στη λίστα, με τον πρώτο να είναι λύση ανάγκης μέχρι το καλοκαίρι και τον δεύτερο να αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση, που μπορεί να δώσει αυτό που λείπει από τον Παναθηναϊκό.

** Καλή χρονιά σε όλες και όλους, με υγεία, χαρά και ευτυχία...

«Δεν υπάρχει περίπτωση δοκιμής του Τζεμπούρ στην Άιντραχτ»

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ο εκπρόσωπος του Ραφίκ Τζεμπούρ στην Ελλάδα, Γιάννης Λυπημένος, διέψευσε τα περί δοκιμής του Γαλλοαλγερινού επιθετικού στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Με δηλώσεις του στον novaΣΠΟΡ FM 94,6 o κ. Λυπημένος τόνισε πως «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δοκιμαστεί ο παίκτης στην Άιντραχτ, καθώς είναι διεθνής με την εθνική Αλγερίας και ανήκει σε μία μεγάλη ομάδα, την ΑΕΚ».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας μάνατζερ, σημείωσε: «Δε γνωρίζουμε τίποτα για την Άιντραχτ. Όποια ομάδα ενδιαφέρεται για τον Τζεμπούρ, πρέπει πρώτα να μιλήσει με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Ο παίκτης ανήκει στην ΑΕΚ και τον ποδοσφαιριστή απασχολούν μόνο οι υποχρεώσεις του με την ομάδα».

«Πρώτη» Μάντζιου στην Ανόρθωση

Την πρώτη του προπόνηση με την Ανόρθωση έκανε σήμερα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Βαγγέλης Μάντζιος.

Ο Έλληνας επιθετικός γνώρισε τους νέους συμπαίκτες του αλλά και τον προπονητή του συλλόγου της Κύπρου, Σλάβο Μούσλιν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή κατά την άφιξη του στο νησί της Αφροδίτης, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού μετέβη στο Τσίρειο Στάδιο, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση της Ανόρθωσης με τον Άρη, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους της «Κυρίας».

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES